שחיקת סחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס
    גילת
    26/02/2010

בדיקת מפוי עצמות הראתה שיש לי שחיקת סחוס בברכיים וגם דלקת בגיד.
    האורטופד רשם כדורי ארקוקסיה או ארט 50. כדורים אילו משפיעים על מערכת העיכול שלי ואיני יכולה לקחתם. עשיתי טפולי פיזיוטרפיה וגם ארוטרוסקופיה לפני שנים.
    מה עוד ניתן לעשות כדי להפחית את הכאבים?? יש לציין שאני מתעמלת בקביעות.

אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס

הוספת תגובה

• גילת

ד``ר אליהו ליברטי
    26/02/2010

הכדורים שכנראה השפיעו על מערכת העיכול הם כנראה ארקוקסיה, לעתים די רחוקות כדור זה לא נוח למשתמשים בו ויכול לגרום לצרבות וכאבים ברום הבטן. אם זה מה שזה עשה לך הפסיקי את השימוש בו. לגבי ארט 50 בדרך כלל הוא לא עושה בעיות, הבעייה היא שהוא עוזר רק לאחוז קטן מהמשתמשים בו. את יכולה לנסות. יש הנוטלים מגגלופלקס או ארטריל שגם בהם אני לא כל כך מאמין. לגבי התעמלות - יש סוגים שונים של פעילויות המגבירות כאבי ברכיים. כמו הליכה ספורטיבית אינטנסיבית, מכשיר הקרוי מדרגה, ספינינג, ותרגילים הכרוכים בירידה למצב כריעה וחזרה לעמידה. אחרי שתבדקי ע"י אורטופד בקשי להישלח לטיפול פיסיוטרפי עם המלצה לסוג התרגילים המתאימים לך לפי הבעיה שהוא ימצא. חסרים לי הרבה פרטים כדי לייעץ ספציפית לך, כמו:בת כמה את, מתי עברת את הארטרוסקופיה הקודמת, מה מצאו, איך נראים הצילומים שלך היום ומה הממצאים בבדיקה ידנית של הברכיים שלך בהווה. על סמך נתונים אלה ייתכן ויהיו לי המלצות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו