מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחיקת סחוסגילת26/02/2010
בדיקת מפוי עצמות הראתה שיש לי שחיקת סחוס בברכיים וגם דלקת בגיד.
האורטופד רשם כדורי ארקוקסיה או ארט 50. כדורים אילו משפיעים על מערכת העיכול שלי ואיני יכולה לקחתם. עשיתי טפולי פיזיוטרפיה וגם ארוטרוסקופיה לפני שנים.
מה עוד ניתן לעשות כדי להפחית את הכאבים?? יש לציין שאני מתעמלת בקביעות.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילת
ד``ר אליהו ליברטי26/02/2010הכדורים שכנראה השפיעו על מערכת העיכול הם כנראה ארקוקסיה, לעתים די רחוקות כדור זה לא נוח למשתמשים בו ויכול לגרום לצרבות וכאבים ברום הבטן. אם זה מה שזה עשה לך הפסיקי את השימוש בו. לגבי ארט 50 בדרך כלל הוא לא עושה בעיות, הבעייה היא שהוא עוזר רק לאחוז קטן מהמשתמשים בו. את יכולה לנסות. יש הנוטלים מגגלופלקס או ארטריל שגם בהם אני לא כל כך מאמין. לגבי התעמלות - יש סוגים שונים של פעילויות המגבירות כאבי ברכיים. כמו הליכה ספורטיבית אינטנסיבית, מכשיר הקרוי מדרגה, ספינינג, ותרגילים הכרוכים בירידה למצב כריעה וחזרה לעמידה. אחרי שתבדקי ע"י אורטופד בקשי להישלח לטיפול פיסיוטרפי עם המלצה לסוג התרגילים המתאימים לך לפי הבעיה שהוא ימצא. חסרים לי הרבה פרטים כדי לייעץ ספציפית לך, כמו:בת כמה את, מתי עברת את הארטרוסקופיה הקודמת, מה מצאו, איך נראים הצילומים שלך היום ומה הממצאים בבדיקה ידנית של הברכיים שלך בהווה. על סמך נתונים אלה ייתכן ויהיו לי המלצות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?