מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברכיים.ליאת06/03/2010
לרופא/ה הנכבד/ה שלום רב.
אני בת 29, בריאה בדרך כלל ובעלת משקל תקין (גובה 168 משקל 57 ק"ג.)
מזה כשבועיים שאני חשה כאבים בשתי הברכיים. אציין כי מעולם לא סבלתי מכאבים בברכיים כך שהכאבים הנוכחיים חדשים לי לחלוטין.
בנוסף ברצוני לציין כי לא מדובר בכאבים חזקים במיוחד וכמו כן אין הגבלה בתנועה, אך בכל זאת מאחר והכאבים אינם חולפים אני די מוטרדת.
חשוב לציין כי הכאבים מתגברים בשעת הליכה מהירה, או כאשר אני עולה במדרגות שתיים שתיים.
בנוסף, כאשר אני מניעה את הרגל למעלה ולמטה - הברך משמיעה 'קליקים' , וגם זו תופעה חדשה שלא הייתה בעבר.
אשמח לשמוע את חוות דעתך.
בברכה - ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברכיים
ד``ר סוזנה הורוביץ07/03/2010כאבים מסוג זה מופיעים כשקיימת חולשה יחסית של שרירים, או חוסר איזון שלהם, לעומת הפעילות שאת מבצעת.
רצוי להתייעץ עם פיזיותרפיסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ד``ר אליהו ליברטי07/03/2010כל הסמנם מצביעים שמדובר בחיקת סחוס הפיקה - CMP. אישור או שלילה של השערה זו יכולה להעשות בבדיקה ידנית פשוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ד``ר סוזנה הורוביץ09/03/2010האסכולה שראתה מקרה כמו שלך כמקרה של שחיקת סחוס CMP, שייכת לשנות ה- 80 של המאה הקודמת.
מאז התקדמה רפואת המפרקים מרחק רב, וכיום ידוע לנו שבגיל צעיר אין כמעט אנשים עם פגיעה סחוסית בברך.
גם אלה שבבדיקה גופנית אובחנו כסובלים משחיקת סחוס מסוג CMP, התברר בהסתכלות לתוך הברך בניתוח ארטרוסקופיה, כי לא היה לכך כל יסוד.
בכל מקרה, חיזוק השרירים סביב הברך הוא הטיפול הנכון לאנשים במצבך, אפילו אם יתברר כי קיימת איזו שהיא התרככות של הסחוס בברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?