ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיים
    Minerva
    05/05/2010

שלום,
    מזה שבוע אני סובלת מכאבים בברכיים. הכאב חזק מאד בצידה התחתון-חיצוני של הברך כאשר אני נדרשת לכופף את הרגליים והכי בירידה במדרגות (כואב בזמן הכיפוף, כאשר הברך מכופפת או ישרה לאורך זמן אין כאב). אין חום, נפיחות או אדמומיות.
    מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחד"כ, כולל ריצה של 40 דקות. בשבוע שעבר התווספו גם שני טיולים בטבע (לא ארוכים, כ-4 שעות). אני חושבת שאולי זה מה שהביא לכאב.
    הייתי אצל אורטופד לפני 5 ימים, בצילום לא ראו דבר. הוא חשב שמדובר בדלקת ומאז אני נוטלת מדי יום אתופן600, ללא שיפור.
    מאד חסר לי לעסוק בפעילות אירובית ואני מודאגת לגבי מועד ההחלמה (שחשבתי שהיה כבר צריך להגיע).
    אשמח לשמוע על אבחנה אפשרית, ולקבל כל מידע לגבי טיפול ואם יש הערכה לגבי ההחלמה. הנחיות להווה ולעתיד גם הן יתקבלו בברכה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיים

הוספת תגובה

• Minerva

ד``ר אליהו ליברטי
    06/05/2010

אחרי שבוע כאב כבר להיות מודאגים זה קצת מוקדם. תני צ'נס לאורטופד שלך ולתרופה שרשם לך. כמובן שלא אוכל להציע טיפול כי לא אוכל לאבחן אותך בהתכתבות. התאור שלך באופן כללי מציע כאב ממקור הפיקה ואם כך הדבר אז בשלב ראשון מנוחה מספורט וטיפול נוגד דלקת הוא הטיפול הראשוני הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו