כאבים בברך שמאל לאחר יוגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך שמאל לאחר יוגה
    שירה
    09/06/2010

שלום רב,
    אני בת 26 - מבצעת פעילות גופנית רבה מזה מספר שנים הכוללת פילאטיס ויוגה (3 שעות בשבוע), אימון משקולות לזרועות (3 שעות בשבוע גם כן) והרבה הליכה (בסה"כ כ-6 שעות שבועיות). מעולם לא נפצעתי, אך ביום שלישי שעבר, בעת תנוחות לוחם (שהן סוג של מכרע) הרגשתי כאבים סביב הברך שהקרינו לירך בדומה לצביטות קלות. זו תחושה חדשה לי, אך ניסיתי להמשיך ולהתאמן בעצימות נמוכה יותר. הכאב הורגש רק בשתי תנוחות כאלה. בימים האחרונים הכאב התגבר מעט וקשה לי ללכת על רגל שמאל (היא מרגישה קשה). הכאבים לא בלתי נסבלים, אבל בהחלט מדאיגים - פניתי לרופא וכבר הספקתי לעשות צילום רנטגן בו נרשם שהכל תקין. תור לאורתופד רק בעוד שבועיים וחצי... בינתיים אני נחה ולא עושה שום פעילות גופנית, גם לא הליכה. מה אפשר לעשות כדי לזרז את ההחלמה, ומה יכול להיות שקרה שם בעצם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך שמאל לאחר יוגה

הוספת תגובה

• כאבים בברך שמאל לאחר יוגה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    09/06/2010

יתכן שמדובר בעומס יתר בברך, ויתכן שנוצר לך קרע במניסקוס של הברך.
    צילומי רנטגן בכל אחת מאפשרויות אלה יהיו תקינים.
    רצוי לפנות לאורטופד/ית מומחה ברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה (ועוד שאלה קטנה)

שירה
    09/06/2010

מה שאת מתארת הוא אכן מה שחששתי - בעוד כשבועיים וחצי נקבע לי התור לאורתופד ואז אהיה חכמה יותר.

פרט לכך, האם רצוי להימנע בכלל מכל פעילות גופנית, כולל הליכה? ולמשך כמה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: שירה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    09/06/2010

בינתיים, עד לסיום הבירור, תימנעי מהליכה. נסי אפניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!

שירה
    09/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון: אחרי אבחון אורתופד

שירה
    10/06/2010

פניתי לאורתופד דרך טראומה עקב כאבים שהחריפו. האבחנה: Chondromalacia patellae
    קיבלתי כדורים אנטי-דלקתיים נגד כאבים, והפניה לפיזיו-תרפיסט (עושה רושם שזה יקח זמן...).
    יש תרגילים שאני יכולה לעשות בבית?
    אני ממש חוששת שאאבד את מסר השריר ברגל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו