מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברך שמאל לאחר יוגהשירה09/06/2010
שלום רב,
אני בת 26 - מבצעת פעילות גופנית רבה מזה מספר שנים הכוללת פילאטיס ויוגה (3 שעות בשבוע), אימון משקולות לזרועות (3 שעות בשבוע גם כן) והרבה הליכה (בסה"כ כ-6 שעות שבועיות). מעולם לא נפצעתי, אך ביום שלישי שעבר, בעת תנוחות לוחם (שהן סוג של מכרע) הרגשתי כאבים סביב הברך שהקרינו לירך בדומה לצביטות קלות. זו תחושה חדשה לי, אך ניסיתי להמשיך ולהתאמן בעצימות נמוכה יותר. הכאב הורגש רק בשתי תנוחות כאלה. בימים האחרונים הכאב התגבר מעט וקשה לי ללכת על רגל שמאל (היא מרגישה קשה). הכאבים לא בלתי נסבלים, אבל בהחלט מדאיגים - פניתי לרופא וכבר הספקתי לעשות צילום רנטגן בו נרשם שהכל תקין. תור לאורתופד רק בעוד שבועיים וחצי... בינתיים אני נחה ולא עושה שום פעילות גופנית, גם לא הליכה. מה אפשר לעשות כדי לזרז את ההחלמה, ומה יכול להיות שקרה שם בעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך שמאל לאחר יוגה
ד``ר סוזנה הורוביץ09/06/2010יתכן שמדובר בעומס יתר בברך, ויתכן שנוצר לך קרע במניסקוס של הברך.
צילומי רנטגן בכל אחת מאפשרויות אלה יהיו תקינים.
רצוי לפנות לאורטופד/ית מומחה ברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה (ועוד שאלה קטנה)
שירה09/06/2010מה שאת מתארת הוא אכן מה שחששתי - בעוד כשבועיים וחצי נקבע לי התור לאורתופד ואז אהיה חכמה יותר.
פרט לכך, האם רצוי להימנע בכלל מכל פעילות גופנית, כולל הליכה? ולמשך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: שירה
ד``ר סוזנה הורוביץ09/06/2010בינתיים, עד לסיום הבירור, תימנעי מהליכה. נסי אפניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
שירה09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון: אחרי אבחון אורתופד
שירה10/06/2010פניתי לאורתופד דרך טראומה עקב כאבים שהחריפו. האבחנה: Chondromalacia patellae
קיבלתי כדורים אנטי-דלקתיים נגד כאבים, והפניה לפיזיו-תרפיסט (עושה רושם שזה יקח זמן...).
יש תרגילים שאני יכולה לעשות בבית?
אני ממש חוששת שאאבד את מסר השריר ברגל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)