החלמה מארטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מארטרוסקופיה
    אלעזר
    22/06/2010

בן 21, 4 חודשים לאחר ניתוח קרע מיניסקוס-מדיאלי-דיסקואידי.
    בנוסף התגלה שבוע לאחר הניתוח DVT בשוק שמאל שעדיין קיים.

מטופל בפיזיותרפיה אינטנסיבית בדר"כ פעמיים בשבוע, שם אני עושה תרגילים של חיזוק השריר של הירך, הפיקה, שיפור יציבות הברך,לייזר, אופניים וכדומה.

משתמש בקינזיו-טייפ-ספורט בהמלצת הפיזותרפיסט, התחבושת הזו עוזרת בחיזוק יציבות הברך ושיפור בזרימת הדם באיזור.

לצערי כבר עברו 4 חודשים מאז הניתוח אך המצב לא טוב בכלל. יש מגבלה בכיפוף וביישור, במדרגות מאוד מוגבל, בייחוד בירידה, לא יכול לרוץ ולא ללכת מהר, במהלך ההליכה, יש פעמים שהברך 'בורחת' אחורה ולצדדים,שהפיזותריפסט אמר על כך שמדובר בחוסר יציבות של הברך, סיבובים של הברך מאוד כואבים. ולאו דווקא בצד המדיאלי אלא גם בצד השני ומאחורי הברך.
    חוששני שקרעתי משהו נוסף/חוזר.

מה גם שהתחילו לי בעיות של חיכוך של הפיקה, שגם בהקשר לכך הפיזותרפיסט עובד איתי...

הייתי אצל אורטופד לפני כחודש, לצערי אני לא חושב שהוא בדק אותי ברצינות יתרה, והוא אמר שאין מה לעשות חוץ מפיזיותרפיה.
    הוא גם הוסיף שחבל שהתחלתי עם הפיזיותרפיה כ"כ מאוחר (הוא טען שהיה אפשר להתחיל למרות ה-DVT, ודעה זו היא כנגד הרופא המנתח).

הבנתי מהפיזיותרפיסט שגם הוא מופתע מקצב ההחלמה האיטי. והמליץ לי לקבוע תור לאורטופד אחר, שנחשב למומחה בבעיות וניתוחי ברכיים.

אני כבר 4 חודשים אחרי הניתוח כמו שציינתי, ועלי לומר כי לפני הניתוח מצבי היה הרבה יותר טוב מאשר עכשיו...
    אני יודע שללא בדיקה מקיפה קשה לתת חוות דעת וק"ו כאן בפורום, אך על סמך נסיונך ממקרים שדומים למקרה שלי,למה עלי לצפות, מה עלי לקחת בחשבון?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מארטרוסקופיה

הוספת תגובה

• החלמה מארטרוסקופיה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    22/06/2010

החלמה אשר כל כך מתארכת, אינה שגרתית.
    אני ממליצה שתפנה למומחה/ית ברך נוסף לקבלת חוות דעת שניה, יחד עם דו"ח הניתוח, ואם ניתן, גם עם הצילומים מתוך הניתוח אשר עברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו