כאב ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברכיים
    חנה גרוסברד
    25/06/2010

נכדתי, חיילת בת 19 החלה לסבול ,מזה חצי שנה, מכאב ברכיים. נשלחה למיפוי עצמות, CT חזה והאיזור האבדומינלי, בוצעו בדיקות דם המטולוגיות, כימיות , סרולוגיות שהיו בגדר הנורמה. רק ה-CRP בערכים עד 60 מוכיח על קיום מצב דלקתי . תרופות לכאבים, נוגדי דלקת וגם סטרוידיים לא שפרו את המצב. כיום היא מקבלת טיפול הידרוטרפי שמשפר את מצבה לזמן קצר בלבד. יש לציין שבטירונות נקעה אחד מקרסוליה. אני מאוד חוששת שמא המצב יהפוך לכרוני וחלילה לנכות. הזמן לא לטובתה.
    אנו מוכנים לכול הצעת טיפול .שכחתי לציין שגם הרופא הראומםולוגי עדיין לא קבע דיאגנוזה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברכיים

הוספת תגובה

• כאב ברכיים

ד``ר אליהו ליברטי
    25/06/2010

שלום חנה
    לא נראה לי שאוכל מרחוק דרך האינטרנת להיות יותר חכם משלל הרופאים שבדקו אותה ומשלל הבדיקות המעמיקות והמקיפות שעברה. הסברה היחידה שאני מעלה היא שאולי כאבי הברכיים אינם סיבה ל CRP הגבוה ומדובר בשני דברים שונים. האם היא נבדקה ע"י מומחה ברכיים ששלל בעייה ממוקמת לברכיים עצמם.? על פי גילה היא כנראה חיילת. יש מרפאת מומחי ברכיים ב 542. במידה לאין בעייה ברורה בברכיים עצמם אז המקרה למעשה יוצא מהתחום האורטופדי ועובר לתחום הראומטולוגי  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו