נמאס לי.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי.....
    שיר
    28/06/2010

שלום.
    אני ממש מיואשת מהברך שלי:( בת 27 יש לי כאב שמגיע בהתקפים ברגל ימין בברך משתק אותי מקרין עד למפשעה וברגע שהוא מופיע הוא תמידי הרגשת חוסר יציבות לא מצליחה לעשות צעד לא נותן לי לישון ... הייתי אצל לא יודעת כמה רופאים מגיל 16..פיזיוטרפיה כדורים תוספי מזון ,משככי כאבים ומה לא .בונה סחוס .כל אחד אומר חושב ומציע משהו אחר
    בפעם האחרונה אובחן LIGAMENT LAXITY , פיקות עיני צפרדע?... סימן J חיובי מימין בלבד,מבחן גרינד חיובי דו צדדי מימין.
    אפשר הסבר מה זה אומר ?...המלצה משהו כיוון ...השעה עכשיו כמעט 4 לפנות בוקר אני אחרי כאבים עזים ..סליחה שזה ארוך פשוט אני באמת באמת מתוסכלת ...אני כבר לא הולכת למיון כי אני יודעת וולטרן והביתה..
    אודה לתשובה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי.....

הוספת תגובה

• שיר

ד``ר אליהו ליברטי
    30/06/2010

אינני מכיר כאב בברך המקרין למפסעה ומשתק. אינני יודע ממה את סובלת. גשי לאורטופד ברכיים שיעשה לך סדר בבלגן ואם קיים פתרון תוצע לך דרך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו