המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    ש
    10/07/2010

שלום, תודה על התגובה המהירה,
    האם שעורי ספורט (חיטוב ועיצוב)בהם אני פעילה, יכולים להחליף אתתפקידו של הטיפול הפיזיוטרפי לחיזוק הירך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• ש

ד``ר אליהו ליברטי
    10/07/2010

את חייבת בפיסיוטרפיה לקבל לפחות שעור הדרכה אחד בו תלמדי מה מומץ ומה אסור. בדרך אין בעיה עם תרגילי עיצוב. יש בעיה עם ספורט אירובי, מדריגה, ספינינג, הליכה ספורטיבית מוגזמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס

גלית
    12/07/2010

ד"ר שלום רב.
    אני בת 68 וסובלת משחיקת סחוס בשתי הברכיים.
    טופלתי בזריקות קורטזון ובכדורים נגד כאבים ומשחות אך שום דבר לא עזר.
    רופא האורטופד שמטפל בי אמר לי כי עליי לעבור ניתוח להחלפת הברך.
    לפני שנתיים אושפזתי בבית-החולים והגעתי לטיפול נמרץ בגלל שנטלתי כדורים מדללי דם.
    ידוע לי שבניתוח זה משתמשים בתרופות לדילול הדם ואיני יודעת אם אני יכולה לקבל תרופות אלה .אני סובלת מאוד ולא יכולה ללכת.האם אוכל לעבור את הניתוח?האם יש טיפולים שיעזרו לי ויקלו על הכאבים ושחיקת הסחוס?
    אשמח לקבל תשובה
    תודה רבה מראש-רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש

ד``ר אליהו ליברטי
    12/07/2010

כן בתנאי שבפיסיוטרפיה למדת מה התרגילים המומלצים ובעיקר מה לא מומלץ. אני לא ממליץ על פעילות אירובית, מדריגה, ותרגילי דחיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו