תזוזת פיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזת פיקה
    ערן
    17/07/2010

שלום רב!
    שמי ערן, בן 32, בריא בד"כ חוץ מבעיות גב. מזה כשבוע החלה הפיקא של ברך שמאל לנקוש חזק מאוד בזמן הליכה. חשוב לציין כי אין לי כאבים כלשהם או נפיחות כלשהי. הדבר מתחיל להיות בלתי נסבל. ידוע לי שקשה לבצע אבחנה כלשהי "על רגל אחת", אך מניסיונכם מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה הפיתרון. אנא השתדלו לא לענות "עליך לבוא ולהיבדק במרפאתנו", אקח כל תשובה לתשומת ליבי וללא כל התחייבות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזת פיקה

הוספת תגובה

• ערן

ד``ר אליהו ליברטי
    17/07/2010

באתר זה מעולם לא נרשם "עליך לבוא לבקר במרפאתנו" כן נרשם הרבה פעמים "עליך להיבדק על ידי אורטופד מומחה ברכיים" ואתה תבחר אצל מי תרצה להיבדק. זה יכול להיות גם אורטופד קופת חולים. לא צריך תמיד לרוץ ל"פרופסורים". ההמלצה הזו נכונה. מה אפשר לעשות, ובקש אבחנה באינטרנט זה כמו לבקש ללמוד שחייה בהתכתבות. לעניינך - הכאב שאתה מתאר נראה לי ממקור סחוס פיקת הברך, הטיפול הוא בדרך כלל פיזיוטרפיה בלבד. לאבחנה מדוייקת יות חזור וקרא את תחילת התשובה ומצא אורטופד שיבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, מצטער על הציניות

ערן
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו