מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפיקה של ברך שמאלאביטל21/07/2010
שלום שמי אביטל ואני בת 23 לפני שנתיים נפלתי על הכביש בברך כתוצאה מכך נגרמה לי דלקת שטופלה ע"י מישחה, בזמנו אמר לי הרופא שיש לי בעיה בפיקה מאז התחלתי לסבול מידי פעם בברך
בכל קיפול ירידה במדרגות ושינוי ממצב למצב יש כאב לפעמים הכאב מגיע רק כשאני מתכופפת ולפעמים הכאב מורגש במהלך כל היום גם כשאני יושבת או שוכבת
יש לציין שכבר המון זמן יש לי קנק חזק שאפשר לשמוע בברך הזאת בכל כיפוף (כשאמרתי זאת לרופא הוא אמר שזה שום דבר) כל פעם שיש לי כאב (זה מגיע אחד לחודשיים בערך,בד"כ אם אני ישנה עם הילדה שלי באותה מיטה,כנראה שמחוסר מקום במיטה אני ישנה בצורה לא נכונה)אני שמה מישחת אקסיפן פעמיים ביום עד שיש לי שקט לעוד תקופה. אני לא מסוגלת ככה..אני צעירה בסה"כ ולא בגיל של כאבי ברכיים..
מה ניתן לעשות? האם אתה חושב שפיזיוטרפיה תמגר את הכאב או רק תפחית??
מצפה לתשובה ותודה רבה
אביטל
נ.ב
אין לי נפיחות בברך כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפיקה של ברך שמאל
ד``ר אליהו ליברטי22/07/2010ה- קנק החזק שאת שומעת בברך יכול באמת להיות "שום דבר" או יכול להיות סימן לקיום בעיה במניסקוס. כמו למשל מניסקוס דיסקואידי קרוע. זה מניסקוס בצורת דיסקה ולא בצורת חצי מעגל. אני מבין שיש לך כאבים אך אינני מסוגל על סמך הפרטים שאת מוסרת להגיע לאבחנה. עלייך להגיע לאחד מהאורטופדים המומחים לברך. אחרי שאדע מה מקור הכאב אוכל לייעץ לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?