מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארטרוסקופיהבילאל25/07/2010
לפני שבועיים סובבתי את הברך במשחק כדוררגל, ממש הרגשתי שהברך יצאה ממקומה וחזרה, היו לי כאבים נוראיים באותו רגע ונפיחות, אחר כך הכאב נחלש, בצילום רינטגן רואים שהברך בסדר, אבל אני לא יכול לכופף את הרגל פחות מ 90 מעלות, אבל כן יכול לישר אותה כמעט עד הסוף.
האורטובד אמר שאני צריך בסך הכל לנוח.
בנוסף עשיתי בדיקה אצל מומחה ברך ופציעות ספורט לפני יומיים והוא קבע שיש לי קרע במיניסקוס
ושהטיפול צריך להיות ניתוח להוצאת הקרע (ארטרוסקופיה) במהירות האפשרית.
הרופא קבע כי אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית חובבנית לאחר הניתוח.
האם יש צורך בבדיקת MRI או בטיפולים קודמים לניתוח או האם זהו הפתרון היחידי?
והאם יש מצב שלאחר ניתוח לא אוכל לשחק כדורגל שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילאל
ד``ר אליהו ליברטי25/07/2010אני לא חושב ש- MRI ישנה את ההחלטה הסופית כך שהוא לא ממש נחוץ. כנראה שאתה צריך לעבור ניתוח כזה. אבל אני נגד המהירות בביצועו. הייתי ממתין 3-4 שבועות מהאירוע לפני קבלת החלטה. הרבה פעמים הברך נרגעת וחוזרים לשיגרה. טוב גם "לא לנתח על חם" . גש שוב לבדיקה עוד שבועיים שלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?