מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת mriיובל15/08/2010
שלום רב!
רציתי לדעת במידה ובבדיקת mri
לברך שמאל לא נמצא בעיה אך. אני סובל מתחושה לא נעימה של כאב
בברך שמאל כבר הרבה זמן שלעיתים נעלם
וומתיחות מתחת לברך
האם בדיקת mri ממצאת לחלוטין את הפיקה
{הכאבים קימים בעמידה במקום אחד}
מה היא מידת ההשפעה של לקיחת מולטיפלקס או תוסף אחר
לאיכות הבדיקה במשך זמן של חודשים}
אודה על תשובה יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד``ר אליהו ליברטי16/08/2010יש דברים רבים שבדיקה ידנית פשוטה יכוליה לגלות ובדיקת MRI עדיין תהיה תקינה.
2. אינני מאמין בתוספי מזון, לדעתי אין להם כל השפעה על מהלך מחלות הברכיים והתבלות סחוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אילהו\ רק בירור נוסף
יובל16/08/2010ממה שאתה אומר לי בעצם
אני מבין שניתן ע"י מישוש לגלות סחוס שחוק
ולמרות זאת בדיקת mri תהיה תקינה וטובה?
אבקש להבין מהן נקודות בבדיקת mri לברך
שמראות למעשה בעיה ובבדיקה mri אין אפשרות
לאבחן ובידנית כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיןבל
ד``ר אליהו ליברטי17/08/2010יש הרבה מאד אינפורמציה ופרטים שניתן לאבחן בבדיקה ידנית ובדיקת MRI לא תאבחן אותם, הרשימה ארוכה מאד, הפירוט שלה לא נחוץ כי זה דורש שימוש במונחים רפואיים מידי. אתן בכל זאת דוגמה - שחיקת סחוס הפיקה בדרגה קלה עד בינונית, גמישות רצועות. מנח הברך ותנוחת עמיסת הברך, טמפרטורה של איזורים שונים בברך ועוד ועוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה ד"ר אליהו
יובל17/08/2010האם דיקור סיני יכול לעזור
לטיפול בברך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ד``ר אליהו ליברטי17/08/2010שווה לנסות, אם הבעייה מכנית כמו קרע שחיקה ואחרים זה לא יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
יובל17/08/2010אני מבין
זאז היכן יעילותה של בדיקת
mri בברך במה היא תסייע
האורטופד שבדק אותי על סמל mri
שחרר אותי מהמשך טיפול אצלו{והוא ממוחה ברך}
הכאב הוא בקידמת הברך,לעיתים מופיעים קנקים
אני רוצה להדגיש התאמתנתי בעבר כל חיי בפעילות
של הליכה וריצה ,רק לאחר שימוש בהליכון ריצה חשמלי
הגעתי למצב זה,האם יכול להיות שהסחוס
נפגע?
בקיצור בדיקת הmri איננה קובעת שום דבר
להמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?