מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים קשים בירך ימין - ללא הפסקהgsbv16/08/2010
ערב טוב דוקטור נכבד, אני בת 59.10 שנים גרה בצפון, עברתי לפני כמחצית השנה ניתוח גב שתוצאותיו קשות ביותר, שמו היה (למינקטומיה על ידי רובוטיקה)למרות שהרופא המנתח אמר שהניתוח עבר בהצלחה מרובה, אך אליה וקוץ בה הניתוח הצליח אבל אני סובלת מאוד מכל מני הרדמויות למיניהן,מצנטרת בגלל בעיה של עצירות שתן, לאחר בדיקה אורודינמיקה, ועוד ועוד. אבל לא זאת הבעיה שלי כעת, יש לי כאבים בירך ימין התאור הוא מהעכוז הימני ומטה עם כאבים קשים ביותר בעת הליכה, שכיבה, בעיקר בלילה הכאבים נעשים קשים מאוד, מה עוד שאני אפילו לעמוד יותר מרבע שעה לא מסוגלת חייבת או לשכב ברוב הפעמים זה עדיף לי מאשר לשבת. כיוון שכאבים הם קשים מאוד, גם עכשיו תוך כדי שליחת המייל שלי אליך גם כאבים קשים כמו מחטים שדוקרים כל הזמן, וכאבים לוחצים מאוד. עשיתי צילום ברכיים לפני כשנה ואפילו אותו בקושי עשיתי כי כל התנוחות השונות שאני צריכה להצטלם בהם היו לי קשות מאוד, אבל אז הרופא אמר שהוא לא רואה משהו מאוד חשוד אלא הוא חושב שכל הבעיות שלי הם מהגב, וכתוצאה מזאת עשיתי אמ.אר.אי, ואז גילו לי שיש לי הצרות קשה ביותר מ- L1-L5 , אוקי אני מקבלת שאולי זאת היתה הבעיה, ועכשיו הרופא המנתח אמר לי שהוא לא מטפל בירכיים אלא שאני אפנה לרופא המטפל בבעיות אורטופדיות כאלה. ולכן אני פניתי אליכם, בבקשת עזרה דחופה, מה עושים,
אבקש ממך שתענה לי בהקדם האפשרי מה עלי לעשות בכלל, האם זה נראה שזה בעיה בפרק הירך, האם עלי לעבור שוב ניתוח? האם אפשר על ידי הידרותרפיה לטפל בזה אולי, האם אני צריכה לעשות אמ.אר.אי נוסף? סליחה על כל השאלות שלי וההודעה הארוכה שלי, אני מקווה שתבין ושאקבל תשובה מהירה.
תודה רבה מראש וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קטן
gsbv16/08/2010ד,ר , ראיתי שאתם יועצים של קופת חולים מכבי ואני אכן חברה במכבי, אם במידה ותחשוב שאני צריכה להגיע לבדיקה אשמח מאוד, רק בבקשה תשלחו ליתשובה מהירה בהקדם כי אני מאוד סובלת , יש לי גם את הצילומים הקודמים של האמ.אר.אי לפני הניתוח וכמובן אחריו מלפני כ-4 חדשים. שוב תודה תודה שמי עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים קשים בירך ימין
ד``ר סוזנה הורוביץ16/08/2010גברת יקרה,
לפי המכתב נראה, שבעתיך העיקרית היא בגב תחתון.
עליך לפנות עם השאלות למנתח עמוד שדרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי אלייך ד,ר
gsbv16/08/2010ראשית כל תודה רבה על התשובה המהירה ואני אכן מודה לך לפחות על הדיאגנוסטיקה הראשונה, האם יש לי השגות לגבי הטיפול של הרופא המנתח, האם אני יכולה לפנות בכלל לרופא אחר אם כל הדיקים שעשיתי לפני ואחרי הניתוח. האם הוא יקבל אותי בכלל, זה דבר מקובל בכלל? סליחה על ההטרדה ושוב תודה תודה לך על עזרתך המהירה, אני אכן אגש ביום א' אבל הייתי רוצה לדעת את תגובתך בנדון. אם זה בכלל אפשרי לגשת למשהו אחר. תודה עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgsbv
ד``ר סוזנה הורוביץ17/08/2010זה הגיוני וגם מקובל לבקש חוות דעת שניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?