מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת ברךיפית02/09/2010
אמא שלי עומדת לפני ניתוח החלפת ברך, ההתלבטות שלנו היא קשה מאוד כיוון שבעבר היא עברה ניתוח של החלפת כתף ולא פעם עברה שם זיהומים עד שבסופו של דבר לא נשארה לה כתף,
מהם הסיכויים שלאחר הניתוח יהיו לה זיהומים בברך והאם בגלל המקרה של הכתף הסיכוי לזיהום גדול יותר אצלה גם בברך?
ראוי לציין שמצב הברך אינו טוב, אך בהתחשב בכך שאין לה תמיכה מהידיים בעקבות ניתוח החלפת הכתף שעברה החשש שלנו גדול מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
ד``ר אליהו ליברטי02/09/2010כדי לתת תשובה טובה חסרים לי פרטים רבים כמו למשל:האם האמא סובלת מסכרת, האם הזיהום היה גם בעצם או רק ברקמה רכה. איזה חיידק צמח בתרביות הכתף, האם הזהום בכתף פעיל מפעם לפעם בצורה של הפרשה מאיזור הכתף או אודם וחום מקומי או חום בכל הגוף ועוד. בכל בית חולים יש יועץ זיהומים שזה בדיוק המקצוע שלו. למען השקט שלכם אני מציע שתפגשו איתו כשתיק האשפוז הקודם של האמא מונח לפניו.
ללא ספק סיפור הזיהום בעבר מעורר חששות לגבי ניתוח הברך ויש צורך להיערך בצורה נכונה. עובדת הזהום בעבר אינה סיבה הפוסלת בהכרח את הניתוח בברך. אני בטוח שהרופאים המנתחים יקחו בחשבון את העבר ויתנו אנטיביוטיקה מתאימה סביב תקופת ניתוח הברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?