כאבים בכל מפרקי הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכל מפרקי הגוף
    אורליה
    05/09/2010

שלום!!!\שמי אורליה ואני כבת 70.
    לפני מס' חודשים יצאתי לטיול עם ילדיי בנהר הירדן ולאחר חזרתי מהטיול החלו לי כאבים עזים בברכיים. הייתי אצל ראומטולוג, אשר בהמלצתו הוציא לי נוזלים מברך ימין. ברצוני לציין כי לפני הטיול לא חשתי כל כאב בברכיים. רציתי להתייעץ בנוגע לכאבים אלו אשר החלו להשפיע על אזורים נוספים בגוף כגון: איזור הגב התחתון(בחיבור בין הגב התחתון לאגן) עם הקרנת כאבים לירך ולאיזור הקרסוליים(שם החלה לי הרגשה של נירמולים והירדמות הקרסול).
    אני מאוד נואשת מכיוון ובחיים לא חשבתי שאני יגיע למצב אליו הגעתי של חוסר תיפקוד יומיומי מינימלי.
    יש לציין כי אני סובלת מבריחת סידן.
    אני מבקשת את עזרתכם בייעוץ וכמו כן למי עלי לפנות.

תודה מראש
    רוזנברג אורליה
    0528389279

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכל מפרקי הגוף

הוספת תגובה

• אורליה

ד``ר אליהו ליברטי
    06/09/2010

אם הבעיה כםי שכתבת היא בכל מפרקי הגוף עלייך לפנות שוב לראומטולוג. לרופא המשפחה לבירור בריחת סידן, תפקוד בלוטת התריס וכו. כאבים המצביעים על בעיות אורטופדיות ממוקמים בד"כ כלל לאיזור מסויים. בפורום זה אנו עוסקים בעיקר בבעיות ברכיים. שנה טובה ד"ר ליברטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו