ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיים
    איציק ונונו
    09/09/2010

לפני 4 ימים אולי עשיתי תנועה לא נכונה עם הברך למרות שלא הרגשתי ממש כלום,למחרת בערב נכנסתי הביתה ואמרתי לאשתי שמשהו מציק לי בברך..ועשתי תנועת נפנוף חזקה פעמיים ואז שמעתי מין קנק חזק וחשבתי שזה השתחרר ואז להפתעתי גיליתי שאני לא מסוגל לעמוד על הרגל לגמרי,חיכיתי עוד יום וקמתי כאשר הברך התנפחה ונסעתי למר"מ למרות הכאבים העזים ושם בדקו ,צילמו,והחליטו לשלוח אותי לבית ולראות עוד מחר רופא אורטופד,ואכן למחרת חיפשתי נואשות אורטופד ולא היה כזה ואז חזרתי שוב למר"מ,והיה אורטופד תורן ובדק אותי ואמר לי שלפי מה שנראה לו זה קרע במיניסקוס אבל אבחנה לא סופית ובינתיים ללכת הביתה עם חבישת JONSON ואני כרגע עם כאבי תופת ולא יודע מה לעשות?.?אני לא יכול לקפל את הברך בכלל ואפילו במצב שכיבה יש לי זעזוע חזק בברך מאוד חודרני ואפילו שמדמה ממש כמו סכין חודר מה עושים ???תודה על התשובה ושנה טובה וחג שמח לכולם פה בפורום ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיים

הוספת תגובה

• ברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    09/09/2010

אכן נשמע כמו קרע במניסקוס.
    כדאי להשלים את הבירור אצל אורטופד/ית ברכיים, ולקבל את הטיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

איציק ונונו
    10/09/2010

תודה רבה לך מאוד על התשובה ושנה טובה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו