בעיות ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים
    נועם
    11/09/2010

שלום רב

עברתי תאונת דרכים ולאחר בדיקת MRI אובחנתי כבעל קרע במניסקוס של ברך ימין

בנוסף הנני שחקן כדורסל פעיל ובאחד ממשחקי ביצעתי תנועה לא נכונה והברך שלי "הסתובבה"
    לא יכולתי לדרוך על הרגל כמה ימים אך הכאב ומגבלת התנועה עברו לאחר כשבועיים
    חודשיים לאחר מכן שבתי לשחק כדורסל ובנחיתה על הרגל שמעתי מעין רעש "קנאק" והפעם הרגל שלי התנפחה וכרגע אני סובל מכאבים כבר כמעט חודש + נפיחות

נבדקתי אצל אורתופד ולאחר בדיקת רנטגן ולא MRI הוא קבע שיש לי קרע במניסקוס ( לא באותה ברך כמו בתאונת דרכים )
    הנני חושב שזה קצת יותר מקרע במניסקוס ואולי אף רצועות
    לאחר שפניתי לאותו אורטופד באותה פגישה על מנת שישלח אותי ל MRI הוא ענה לי שאין צורך
    והוא המליץ לי לעשות ניתוח אורתוסקופיה ב2 הברכיים

רציתי לדעת מה עלי לעשות ואם "שווה" לי לעשות את הניתוח הזה כי אני מפחד שאני לא יוכל להשתקם ממנו ובנוסף האם כדאי לי להיוועץ ברופא אחר?

בתודה מראש
    נועם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    12/09/2010

אם אתה מרגיש, שהברך השניה, ש"הסתובבה" במשחק כדורסל, אינה יציבה, רצוי לבצע בדיקת MRI לפני ארטרוסקופיה של הברך. אם ללכת ליעוץ נוסף, אם לאו- זו החלטה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום MRI

נועם
    12/09/2010

תודה רבה על תגובתך

אך כשפניתי לאורתופד שלי בבקשה לבצע צילום MRI הוא ענה לי: ראיתי לפי הצילום ולפי בדיקה פיזית שיש לך קרע במיניסקוס
    הצילום שבוצע הינו צילום רנטגן

מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI

ד``ר סוזנה הורוביץ
    14/09/2010

להסתפק בתשובת הרופא, או לפנות לחוות דעת שניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו