ביופסיה + ארטוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה + ארטוסקופיה
    שגיא
    28/09/2010

שלום רב
    אני בן 32 ,במשך מספר גדול של חודשים היו לי כאבים בברך שמאל שהיו באים והולכים,בתדירויות של פעמיים ביומיים בערך,חשוב לציין שלא מדובר במכה או איזשהי חבלה.
    עם הזמן הכאבים היו בלתי נסבלים,התנועה של הברך הפכה להיות מוגבלת בתנועה,כל זה היה אורך מס' דקות ולאחר מכן הכל בסדר גמור,יכלתי לעשות הכל.
    בבדיקה שביצעתי (m r i) התגלה איזשהו סוג של גוש מתחת לפיקה ממש,קבעו לי תור לניתוח ל סוף מרץ,השאלה שלי היא:
    הכאבים גומרים אותי,איך אפשר לזרז את התהליך?
    בחודשיים האחרונים גם ברך ימין מתחילה לכאוב בדיק באותה מידה כמו ברך שמאל,ואפילו יותר כואב,מה זה אומר בעצם?
    תודה רבה שגיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה + ארטוסקופיה

הוספת תגובה

• שגיא

ד``ר אליהו ליברטי
    28/09/2010

תפנה שוב למחלקה המנתחת ותסביר שכאביך גדולים ואתה מבקש להקדים את הניתוח, ספק אם אפשר כי בתי החולים עמוסים מאד. אםיש לך ביטוח פרטי לניתוחים אז זה ממש לא בעייה אפשר תוך מספר ימים לנתח אותך. או שאתה יכול להרשות לעצמך ניתוח פרטי במימון מלא שלך. העלות כולל בית החולים היא 10-15 אלף שקל, תלוי למי תבחר לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו