כאבי ברכיים במנוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים במנוחה
    ענת
    05/10/2010

שלום אני בת 26, וישנן תקופות שאני סובלת מכאבי ברכיים בזמן מנוחה. הכאב הוא פנימי וגם בשריר הארבע ראשי, אני מרגישה צורך למתוח את הרגל,לכל הכיוונים,גם את כף הרגל ב"פויינט",המתיחות מקלות באותו הרגע אבל לא עוזרות לזה.
    עשיתי בעבר דיקור בברך,וזה עזר לחודש-חודשיים.
    עסקתי בעברי בספורט,אבל כמה שנים שלא עושה ספורט,יכול להיות שמסת השריר קטנה והשומנים התרחבו. בחצי שנה האחרונה נוסעת על אופניים לעבודה 20 דק' כל כיוון. לא כואב לי בזמן הנסיעה.
    אני יכולה לעשות שוב דיקור, אבל גם מעניין אותי לדעת ממה אני סובלת, והאם יש דרך למנוע את זה.
    אודה לכם אם תוכלו לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים במנוחה

הוספת תגובה

• אני גם סובל מזה

עובדיה
    10/01/2012

אני בן 28 מרגיש גם אותם כאבים למרות שקשה לי לגדיר אותם כאבים זה סוג של צורך לתמתיח וזה מפריע לי היתה תקופה שלא עשיתי ספורט ובזמן האחרון אני משחק כדורסל וטניס שולחן כמעט כל יום ומאז אני מרגיש את הכאבים מה ההמלצות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה דברים ששכחתי לציין

ענת
    05/10/2010

הכאב הוא רק בברך שמאל, וכמו כן יש לי קנאקים בברך, וגם שאני מיישרת את רגל ומקפלת,ואני שמה יד על הברך,אני מריגשה את המפרק חורק, לא חלק... כאילו צריך לשמן את המפרק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים במנוחה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    05/10/2010

כנראה שאת סובלת משחיקה בסחוסי הפיקה. אפשר לוודא נכונות האבחנה רק ההדיקה ידנית. דיקור לא יפתור את הבעייה. אם אמנם זו האבחנה אז מומלץ לקבל טיפול פיסיוטרפי לחיזוק השריר הארבע ראשי. מומלץ שחייה. נסיעה באופניים במישור זה בסדר אך רכיבה מאומצת בעליות תחמיר את הבעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו