מומחה ברכיים עם זיקה לבלט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' ליברטי. תודה לך על תשובתך!

דבי
    24/11/2010

המהירה והאינפורמטיבית...
    דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה ברכיים עם זיקה לבלט...
    רונה
    22/11/2010

אני מחפשת מומחה לכאבי ברכיים עבור בתי בת ה 14 רקדנית בלט קלאסי מזה 10 שנים...יש למישהו המלצה?
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מומחה ברכיים עם זיקה לבלט... - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    22/11/2010

נושא הכאבים השונים בברכיים הקשורים לריקוד מוכר היטב לכל מומחה ברכיים. אינני חושב שצריך למצוא שלוב של מומחה לברכיים ובמקביל גם ד"ר למחול. אני וחברי מטפלים ברקדנים בצורה שגרתית. הם מהווים אוכלוסייה שבאה אלינו הרבה. אם את בכל אופן מתעקשת. אומר לך שאני מכיר את כל מומחי הברכיים בארץ ואינני מכיר מומחה ברכיים שעיסוקו העיקרי הוא רקדנים. ד"ר זיונר יצחק , כיום מנהל מחלקת השיקום האורטופדי בתה"ש הוא בראש ובראשונה אורטופד מומחה (לאו דווקא לברכיים) אך הידע שלו בתחום מחלות ומכאובים של רקדנים רחב מאד, שנים רבות הוא היה (וייתכן שעדיין), האורטופד היועץ של בת-דור, נדמה לי שמספר שנים הוא רקד בלט בעצמו, אינני בטוח בכך, אם תגיעי אליו מסרי לו ד"ש ממני. התמחינו יחד באורטופדיה בתל השומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!!

רונה
    23/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

דבי
    23/11/2010

שלום רב,
    מוזר.לנו מקרה דומה ביותר: ביתי,באותו הגיל והוותק של ביתה של רונה, עם כאבי ברכיים חזקים. היום זה כבר השיא- ממש כואב לה .קשה לה ללכת ולרקוד.
    האם זה נפוץ? מה הסיבה ? מה הן ההמלצות לטיפול בבעיה?- מה עושים?
    בתודה מראש,
    דבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    24/11/2010

הי דבי, הבעייה אכן מאד מאד נפוצה בקרב רקדנים וספורטאים צעירים. אני נתקל כמעט מידי יום במקרים כאלה. הטיפול הוא בעיקרו פיסיוטרפי משולב בהפחתה של העומס. תוכלי לפנות לכל אורטופד ברכיים לאבחנה + הפניות לפיסיוטרפיה עם ההנחיות המתאימות למכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו