בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    ג'ני
    05/02/2011

אני ממש סובלת כבר יותר מחצי שנה מדלקת גידים בידיים
    ניסיתי למרוח ולטרן
    ניסיתי פיזיותרפיה במשך חודשיים
    הלכתי למכון מאר שבו עשו לי אולטרסאונד בידיים והתוצאות אמרו שיש לי עיבוי גידים ב0.9 ס"מ
    אני רק בת 20
    אני לא רוצה לחיות עם זה כל החיים
    ואני נאלצת לעבוד עם מחשבים למרות הדלקת
    כי זה השירות הצבאי שלי
    אין לי אפשרות לצאת מהתפקיד
    בבקשה תעזרו לי
    ממש נמאס לי כבר לסבול מכאבים בידיים
    בתודה מראש
    חיילת צה"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    05/02/2011

ראשית את פונה לפורום הלא נכון, פורום זה עוסק בבעיות מפרקים. בכל אופן לגבי תלונתך, האבחנה שאת סובלת באו]ן כללי מעיבוי של הגידים לא מוכרת לי, אולי גיד מסויים בנקודה מסויימת עבה יותר בשל תהליך דלקתי. לא שמעתי איפוא בדיוק הכאבים, מתי זה כואב, מתי זה היתחיל ועוד ועוד שאלות רבות. לכן תשובה מדוייקת ממש למקרה שלך לא אוכל לתת,

כאבים בידיים על רקע דלקות גידים אצל קלדניות זו תופעה מוכרת אך מדובר בהקלדה רצופה של שעות רבות ביום. אנשים הנוהגים לבצע אותה עבודה שעות רבות סובלים לעיתים מדלקות גידים בשל פעולה חוזרת שהם עושים. ייתכן שכך זה גם אצלך

האם בין שאר הטיפולים שלך קבלתט יפול תרופתי בכדורים נוגדי דלקת. האם הציעו לך הזרקה למוקד הכאב, אני מציע לך להגיע לאורטופד מומחה שיבדוק אותך וייכוון אותך לטיפול הטוב ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו