כאבים בברך לאחר ניתוח ארטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך לאחר ניתוח ארטרוסקופיה
    רויטל
    11/03/2011

שלום,

עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך ימין לאחר שבתוצאה MRI היה חשד לקרע במיניסקוס. עדיין אני מרגישה כאבים בברך (אחורי הברך במיוחד, אם כי גם בברך עצמה) עזרו לי להחליט/לייעץ מה לעשות הלאה? אני מאוד אוהבת אירובי ואם צריך לנתח שוב, אז אני "אלך על זה" השאלה אם צריך וכדאי שוב לעבור ניתוח שכזה?

פרטי הניתוח:
    PATELLO FEMORAL JOINT תקין ללא MEDIAL COMPARTMENT.
    TILT מניסקוס פנימי ללא קרע, נזק קל יציב בפריפריה לכן בוצע NEEDLING שלו מבחוץ פנימה, MFC תקין, MPT תקין, ACL-NOTCH תקין.
    PCL תקין הרצועה תקינה, LATERAL COMPARTMENT-מיניסקוס לטרלי תקין יציב.
    פופליטיאוס תקין, פינה POSTERO LATERAL לא הודגם נזק, ללא פתיחה לטרלית משמעותית בתנוחת-4. ללא נזק ב LFC מדור פוסטירו מדיאלי תקין. לאור אי המצאות הפתולוגיה של הברך בתא הפנימי בוצעה כריתה של הפליקה המדיאלית שהיתה דלקתית בצורה קלה.
    בנילון לעור. מרקאין לפורטלים בתום הניתוח.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בברך לאחר ניתוח ארטרוסקופיה - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    11/03/2011

לא ברור מתי נערך ניתוח ארטרוסקופיה.
    גם בהנחה כי חלף כבר זמן מאז הניתוח, יש צורך בבדיקה גופנית של הברך על מנת להשיבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה... נא לא לסנן!!!!

רויטל
    12/03/2011

הניתוח היה בדצמבר ולאחר כשלושה חודשים הכאבים התגברו, כמו כן הרופא שניתח אותי בדק אותי והבין שהכאב נותר ואף התגבר לאחר הניתוח.

פירטתי את דוח הניתוח לא לחינם בהנחה שאקבל תשובה/ייעוץ.

ממתינה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך לאחר ניתוח ארטרוסקופיה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    12/03/2011

הי רויטל, הממצאים בניתוח שלך לא הראו נזק ממשי המסביר את הכאבים שלך. לא ציינת גם כמה זמן עבר מאז שנותחת. צריך קודם להתמקד במציאת ההסבר לכאבים שלך ואז לקבל החלטה מה כוון הפעולה הנכון. בדיקה ידנית של אורטופד ורצוי אורטופד מומחה לברכיים חשובה ביותר ותספק הרבה אינפורמציה. במידת הצורך, האורטופד הבודק ייזום בדיקות הדמייה נוספות או מיפוי. רק לאחר הגדרת הבעייה יהיה ניתן לקבל החלטה טיפולית. לפני כן אין מה לרוץ לארטרוסקופייה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

רויטל
    12/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו