חבטה בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבטה בברך
    רון
    07/05/2011

בן 35 לפני שלושה חודשים קיבלתי חבטה בברך שמאל(מלמעלה)לא התנפחה לי הברך אך מאז אני חש כאב(לא בלתי נסבל)תמידי,בעיקר בהליכה,ירידה במדרגות וגם בעמידה,אני מתאמן שנים ומעוניין לחזור לפעילות מלאה,אך זה לא עובר,עשיתי צילום רנטגן שיצא תקין,אין סימנים מניסקאליים,לפני המכה הייתי הולך המון ורוכב על אופניים,מאז הפסקתי הליכה,אני רוכב אופניים כמעט כל יום,לאחרונה בנוסף לתחושה הלא נעימה באזור הפיקה החלו לי גם טיקים (לא קוליים)בגיד האחורי בברך(החיצוני,לא פנימי)הטיקים אינם מלווים בכאב נוסף,אך הם מטרידים,לאחרונה שמעתי (בהנחה שמדובר בדלקת) בזריקה שפותרת את הבעיה אחת ולתמיד,האם נכון הדבר? ומה מומלץ לי לעשות כדי לחזור לפעילות מלאה,אשמח אם לא תסתפקו בלהפנות אותי לאורתופד,הייתי ונבדקתי! לפי תחושתי יש נטייה לאפשר לגוף לרפא את עצמו,לפני שממליצים על התערבות (עברו 3 חודשים ללא שיפור או החמרה). הספורט הוא חלק חשוב בחיי ואני לא מוכן לוותר עליו בקלות,העניין(בעיקר חוסר הוודאות)מאוד מעיק,תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבטה בברך

הוספת תגובה

• חבטה בברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    12/05/2011

מהסיפור שלך, למרות היותו מפורט, לא ניתן ללמוד על אבחנה מדוייקת. 3 חודשים כאב למכה פשוטה זה יותר מידי. כנראה שבכל זאת יש בעיה. גש לייעוץ נוסף עדיף מומחה ברכיים. כדאי גם לבצע מיפוי ספקט לברך או MRI כדי להוסיף אינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו