מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה מניתוח ACL ומינסקוסמשה10/05/2011
שלום רב
לפני כ7 חודשים עברתי ניתוח לקוקסקופיה בברך שמאל שחזור רצועה(ACL)ובנוסף חיתוך חלקי של המינסקוס שהיה קרוע
הכאבים בחודש הראשון היו עזים וממש חיתי על משכחים לאט לאט הכאבים פחתו אבל תחושת חוסר היציבות נשארה תמיד ומידי פעם היו כאבים
לאחרונה מזה שבוע יש לי כאבים עזים בברך כאילו סכין נעוצה לי בברך קושי בכיפוף ורגישות בנקוגה מסוימת ברך שממש אנ י לא יכול אפילו לגעת
רק אציין שאני עושה פיזוטרפיה מהשבוע הראשון לפי תכנית וממשיך עד היום לפני חודשיים אף התחלתי גם ריצות קלות והייתי משוכנע שאני על דרך על המלך..הכאבים האלו ממש מדאיגים אותי שמא הניתוח לא הצליח.כמובן שהתיעצתי עם הרופא המנתח
היתי אצלולפני חודשיים ואמר שהכל תקיון) אתמול התיעצתי איתו שוב ואמר שזה בסדר גמור
אבל אני מרגיש שלא הכל בסדר ולא יודע מה לעשות קבעתי לרופא מומחה אחר ויש תור רק לעוד חודש..
שאלותי הם האם הכאבים האלה נורמליים?מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?האם הבורג יכול להשתחרר?האם יש סיכוי שהניתוח נכשל?ששוב קרעתי הרצועה?ומה אתם ממליצים לי לעשות?להמשיך הפיזוטרפיה?(חיזוק השריר עם משקולות) להמשיך לרוץ על אף הכאבים??
אני אובד עצות אנא עיזרו לי
תודה מראש וחג עצמאות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח ACL ומינסקוס - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי13/05/2011זה הזמן לפנות למומחה ברכיים אחר ולשמוע חוות דעת שנייה אחרי שיעבוא על כל החומר ויבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?