החלמה מניתוח ACL ומינסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח ACL ומינסקוס
    משה
    10/05/2011

שלום רב

לפני כ7 חודשים עברתי ניתוח לקוקסקופיה בברך שמאל שחזור רצועה(ACL)ובנוסף חיתוך חלקי של המינסקוס שהיה קרוע
    הכאבים בחודש הראשון היו עזים וממש חיתי על משכחים לאט לאט הכאבים פחתו אבל תחושת חוסר היציבות נשארה תמיד ומידי פעם היו כאבים
    לאחרונה מזה שבוע יש לי כאבים עזים בברך כאילו סכין נעוצה לי בברך קושי בכיפוף ורגישות בנקוגה מסוימת ברך שממש אנ י לא יכול אפילו לגעת
    רק אציין שאני עושה פיזוטרפיה מהשבוע הראשון לפי תכנית וממשיך עד היום לפני חודשיים אף התחלתי גם ריצות קלות והייתי משוכנע שאני על דרך על המלך..הכאבים האלו ממש מדאיגים אותי שמא הניתוח לא הצליח.כמובן שהתיעצתי עם הרופא המנתח
    היתי אצלולפני חודשיים ואמר שהכל תקיון) אתמול התיעצתי איתו שוב ואמר שזה בסדר גמור
    אבל אני מרגיש שלא הכל בסדר ולא יודע מה לעשות קבעתי לרופא מומחה אחר ויש תור רק לעוד חודש..
    שאלותי הם האם הכאבים האלה נורמליים?מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?האם הבורג יכול להשתחרר?האם יש סיכוי שהניתוח נכשל?ששוב קרעתי הרצועה?ומה אתם ממליצים לי לעשות?להמשיך הפיזוטרפיה?(חיזוק השריר עם משקולות) להמשיך לרוץ על אף הכאבים??
    אני אובד עצות אנא עיזרו לי

תודה מראש וחג עצמאות שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מניתוח ACL ומינסקוס

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח ACL ומינסקוס - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    13/05/2011

זה הזמן לפנות למומחה ברכיים אחר ולשמוע חוות דעת שנייה אחרי שיעבוא על כל החומר ויבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו