כאבי ברכיים במשך שנתיים אחרי פציעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים במשך שנתיים אחרי פציעה
    ניסן
    15/05/2011

שלום רב,

אני נפצעתי לפני כשנתיים כאשר חפץ כבד נפל על שתי ברכיי, בשבועות הראשונים לאחר הפציעה בקושי יכלתי ללכת... מאז הייתי בטיפולים פיזיוטרפיים שלא עזרו ואצל כמה אורטופדים המתמחים בברכיים, הרופא האחרון אמר שיש לי רגישות פתלו פמורלית דו צדדית והסביר במילים פשוטות שמדובר בדלקת בגיד הפיקה שלא ניתן לטפל בה וזה אמור לעבור מעצמו? הרופא הקודם אמר שהפיקות לא נמצאות על המסלול הטבעי שלהן וזה מקור הכאבים... משיטוטים באינטרנט אני מבין ששני הרופאים מצביעים על אותה הבעיה, זה נכון?
    עשיתי צילום ספקט שלא הראה משהו מיוחד...
    רציתי לדעת אם באמת אין שום טיפול לבעיה חוץ מטיפולים פיזיוטרפיים? חשוב לציין שיש לי כאבים כמעט כל הזמן במהלך הליכה אפילו אם זה כמה דקות שלא לדבר על ריצה, יש גם כאבים בזמן מנוחה (כאבים דלקתיים)...

אשמח לתשובה,

תודה, ניסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים במשך שנתיים אחרי פציעה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/05/2011

אם האבחנה של כאבים פטלופמורליים נכונה אז באמת הטיפול העיקרי הוא מנוחה ופיסיוטרפיה וכללי התנהגות יומיומית שאתה חייב ללמוד וילמדו אותך בפיסיוטרפיה. גש לחוות דעת נוספת על מנת לאמת את האבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו