מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלה בקשר לנעל גבסרינת10/05/2011
שלום רב אני מטופלת אצל רופאת לימפדמה יש לי בצקות קשות ברגליים ותחבושות לחץ ענקיות שלא ניתנות להכניס בתוך אף נעל רגילה וההמלצה של הפיזיוטרפיסטית היא לנסות להשיג נעל גבס עכשיו מצבי הכלכלי רע מאוד ואין באפשרותי לרכוש את זה הבנתי שזה די יקר מה האופציות ביד שרה להשיג את זה האם להשאלה או לקנייה וכמה זה יעלה לי
תודה על כל תגובה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה בקשר לנעל גבס - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/05/2011רינת שלום
נעל גבס פשוטה היא זולה למדי ומכירה כמה עשרות שקלים בקרוב
ניתנת לרכישה בכל סניף השאלה של יד שרה
צרי איתם קשר טלפוני ובררי עלות
יש מידות שונות והנעל מתאימה לרגל שמאל וימין
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מכל הלב ועוד שאלה ברשותך.
רינת11/05/2011יש לי 60 אחוז נכות לצמיתות! אחרי שהיתי בוועדה בתל השומר הורידו לי מ100אחוז
כרגע אני שתי הרגליים עם תחבושות לחץ.
והולכת על קביים.יש אישורים מהרופאים ומסמכים עדכנים להמשך טיפולים.
עוברת אישפוזי יום עם עירוים ונוזלים.
האם לימפדמה יש נכות בביטוח לאומי??
אני ממש סובלת מכל הסבל והכאב.ולא יכולה לתפקד בחיי היום יום.
אני רוצה להגיד החמרת מצב לגבי המצב הרפואי שלי.
תודה על כל תשובה ותבוכי אמן.
אני אחייג ליד שרה בקשר לנעל גבס.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מכל הלב ועוד שאלה ברשותך. - תגובה
נועה וכטל ספקטור11/05/2011רינת שלום
אני לא מצויה בפרמטרים של ביטוח לאומי, כדאי להסתכל באתר שלהם
אולי כדאי להתיעץ בסניף של שיל - שירות יעוץ לאזרח או עמותה אחרת שמטפלת בנושא
חפשי גם מידע באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב. קיבלתי נעלי גבס מיד שרה.
רינת15/05/2011שלום ושבוע טוב.
סוף סוף קיבלתי נעלי גבס מיד שרה במחיר של 75 שקלים
נעלים נוחות וחדשות בשקית.
ואני מאוד מודה להם זה עוזר לי מאוד.
השאלה שלי האם ידוע לך אם יש להם גרבי לחץ?
מאיפה ניתן להשיג במחיר סביר?
תודה על כל תשובה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב. קיבלתי נעלי גבס מיד שרה. - תגובה
נועה וכטל ספקטור15/05/2011רינת שלום
אני שמחה שהנעליים עוזרות
לגבי תחבושות לחץ זה פריט שאנחנו לא מחזיקים ביד שרה
האם ביררת דרך קופת החולים?
בכל מקרה כדאי להתקשר למרכז ציוד מיוחד שלנו 026444600 ולברר אולי מישהו תרם תחבושות והם יוכלו להשאיל לך.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השכרת אופני ידתמר07/05/2011
שלום,
רציתי לדעת האם מישהו מכיר עמותה או עסק פרטי שניתן להשכיר ממנו אופני יד ליום- יומיים.
אשמח לשמוע על כל הצעה.
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השכרת אופני יד - תגובה
נועה וכטל ספקטור08/05/2011תמר שלום
כדאי לנסות לצור קשר עם עמותת אתגרים
אין בידי כרגע מידע רלוונטי על הנושא אך אמשיך בבירור
חגשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציוד לתינוק טונוס שרירי נמוךקרן07/05/2011
מחפשת ציוד ג'ימובורי להשאלה לתינוק בן שנה עם טונוס שרירים נמוך וגמישות יתר. זאת על מנת לעודדו לזחילת שש, ישיבה ועמידה . היכן ניתן לשאול ציוד כזה ואיזה ציוד ניתן להשאיל (למשל מדרגות רכות, גליל וכו').
אשמח להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציוד לתינוק טונוס שרירי נמוך - תגובה
נועה וכטל ספקטור08/05/2011קרן שלום
שאלתך רחבה מאד ולכן אענה בשני מישורים
השאלת ציוד שיקומי/טיפולי לילדים קיימת גם ביד שרה ובעזר מציון שמחזיקים מאגר מוצרים לילדים רחב יותר מיד שרה .
לגבי הציוד המבוקש, מתוקף היותי מרפאה בעיסוק אני חושבת שכדאי לנסות ולמצוא במאגר האביזרים הביתי מוצרים שיכולים להיות גם אביזרי טיפול, או לרכוש מוצרים שהם רב תכליתיים.
הרעיון הוא להשתמש בסביבה הביתית על האלמנטים השונים בה כך שניתן יהיה לצור בה תרגילים ועוד, מרפאות בעיסוק משתמשות בסוג של ניתוח פעילות וכאשר ברור מה התרגיל שיש להשיג יוצאים לאביזר הטיפול ולא להפך.
אני ממליצה להתייעץ עם המרפאה בעיסוק ו/או פיזיוטרפיסטית שלכם (באים אין לכם איש מקצוע מהתחום הפרא-רפואי המוגדר אני ממליצה לצור קשר עם אחת/אחד שכזו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקל הליכהניקול05/05/2011
שלום, אנו מחפשים מקל הליכה לאמי. מה הדגם המומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקל הליכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור08/05/2011ניקול שלום
אביזרי עזר להליכה ולניידות מותאמים על פי מצבו האינדיוודואלי של כל אדם לפיכך הדגם המומלץ הוא הדגם שמתאים למצבה של אמך עליו לא פירטת בשאלה
אספק לך מעט מידע כללי שיוכל לסייע בבחירה
הסוגים הנפוצים הם
מקל הליכה עם נקודת מגע אחת עם הרצפה שזהו גלגול של מקל סבא פשוט שאנו מכירים. יש מקלות מתקפלים, יש עם תאורה ואפילו עם צפצפן אזעקה.
ישנם מקלות הליכה שבבסיס שלהם ישנו פיצול ואלו נקראים מקלות 3 נקודות או 4 נקודות (מצורפת תמונה), הם מספקים תמיכה טובה יותר לאדם כי יש להם בסיס רחב יותר.
עוד טיפב חשוב ומשמעותי - אחיזת המקל היא בצד הבריא ולא בצד החלש יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Elbow Braceציפי04/04/2011
שלום וברכה, אני מחפשת את הרצועה לעיל,
זו רצועה שאמורה לעזור לי ליישר את היד, היות והמרפק לא מאפשר יישור
האם ידוע לך היכן ניתן להשאיל
רצועה כזו עולה בין 3000-6000 בארץ
אשמח לייעוצך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Elbow Brace - תגובה
נועה וכטל ספקטור05/04/2011בררי במרכז ציוד מיוחד של יד שרה
026444600
אני ממליצה גם לפנות לעזר מציון ועזרה למרפא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת השאלה או משומש - ELBOW BRACE
פרלה אהרון20/06/2013אם המכשיר עדיין שמיש, אשמח לבדוק אפשרות לרכוש אותו. כמו כן, אם ידוע לכם היכן ניתן להשאיל מכשיר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לישור והגדלת טווח תנועה במפרק
לימור12/05/2011יש לי את המכשיר, קניתי אותו במחיר מלא, מוכנה למכור לך אותו ב-2000 ש"ח (אם את עדיין מעוניינת), המכשיר עזר לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן להרמת רגלים ממצב של ישיבה לשכישוש סער.24/03/2011
שלום, בעלי נכה ומשותק בפלג גוף תחתון.אני זקוקה למתקן שיעזור לי להרים את הרגלים שלו ממצב של ישיבה במיטה למצב של שכיבה.אני עושה את זה בצורה ידניתץ ברצוני לציין שבעלי חלה אונקולוגי ויש לו בצקות ברגליים. הינו סובל מדי וי טי. קשה לי מאוד . הגב נתפס לי. תודה מראש על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקן להרמת רגלים ממצב של ישיבה לשכי - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/03/2011שוש שלום
אכן, מעברים הם בעיה מוכרת לאנשים עם שיתוק והמטפלים נאלצים להתאמץ מאד.
ראשית האם קיבלת הדרכה מסודרת מפיזיוטרפיסט/מרפאה בעיסוק מהיחידה לטיפולי בית של קופת החולים או מגוף אחד בקהילה? מעברים מבוססים על הרבה טכניקה ויכול להיות שאת משקיעה כוח במקום שהתארגנות טובה עשויה לסייע.
למיטב ידיעתי אין מתקן ספציפי שמרים את הרגליים. ישנו שימוש במנוף שבו כל הגוף נמצא במנשא, וישנן רצועות עם לולאה בקצה שמשחילים על כף הרגל ובעזרת כוח ידיים מושכים את הרגל למעלה.
שנית האם לבעלך יש במיטה ידית עזר? אני מצרפת תמונה של ידית עזר וניתן להשאיל אחת מכל סניף השאלה של יד שרה. הידית תאפשר לו להשתמש בצורה יעילה יותר בפלג גוף עליון ובכך לעזור גם לך.
אשמח לסייע עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקבע לזרוע וכתףמשה מרגלית23/03/2011
נשמח לדעת היכן ניתן להשיג מקבע לזרוע וכתף. הדבר דחוף מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבע לזרוע וכתף - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/03/2011משה שלום
ליד שרה יש מערך של ציוד מיוחד ובו גם מקבעים שקיבלנו בתרומה מאנשים שונים
זה אינו מוצר שנמצא בשגרה בסניפי השאלה של יד שרה
צור קשר עם 026444600 לבירור באם יש להם את המוצר
בנוסף ישנם הרבה ספקים שמוכרים מקבעים וניתן לאתר אותם באינטרנט
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
משה מרגלית24/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית עם משאבה חשמלית לפצעי לחץשוש סער.21/03/2011
שלום.מבקשת לדעת היכן אפשר לרכוש כרית חשמלית עם משאבה לפצעי לחץ.תודה, שוש סער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרית עם משאבה חשמלית לפצעי לחץ - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/03/2011שלום שוש
כריות נגד פצעי לחץ יש ממספר סוגים :אויר, ג'ל וספוג חכם (ויסקו אלסטי)
כריות אויר ממלאים בעזרת משאבה אבל בדרך כלל אין להם מנוע שפועל על הזמן
(מנוע יש למזרנים דינמיים ובדרך כלל לא לכריות ישיבה)
לא ברור מהודעתך למה את זקוקה בדיוק, אבל המלצתי הכללית היא להתחיל בהשאלת כרית ספוג לישיבה מיד שרה (זה ספוג עם זכרון ומפזר לחץ), ואם זה לא מספיק צריך להתייעץ עם איש מקצוע לגבי מה יתאים לצרכים הספציפיים שלכם
יש הרבה ספקים שמוכרים כריות וההמלצה שלי תמיד היא לברר היטב לפני שקונים כדי שהקנייה באמת תענה על צרכי המשתמש
את מוזמנת לפרט יותר
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי20/03/2011
שברתי את הרגל לפני כמה ימים. יש עוד מקומות שמשאילים ציוד רפואי חוץ מיד שרה? פשוט אין סניף קרוב אליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/03/2011עזר מציון
עזרה למרפא
ולפעמים סניפי רוטרי
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה,וכסא רחצה עבור אימישרה08/03/2011
בס"ד
אימי סובלת ממספר מחלות ומדלקת פרקים, ששינתה את מבנה העצמות
ואינה ניידת למעט מספר צעדים עם הליכון.
היא אלמנה, גרה לבד, ואינה יורדת לחצר מזה מס' שנים
(חוץ מביקור בבי"ח עם אמבולנס).
יש לה כסא גלגלים, והיא גרה בקומה ראשונה,אין אפשרות
להורידה בגרם המדרגות, אלא רק ע"י שני גברים מיומנים.
אנו צריכים עזרה להוציא אותה לטיול לפחות פעם בשבוע.
אנו צריכים מיטת בית-חולים.
וכסא רחצה.
תודה
שרה 0528-492655* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה,וכסא רחצה עבור אימי - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/03/2011שלום שרה
כיסא רחצה ושירותים עם גלגלים ניתן להשאיל בכל סניף השאלה של יד שרה
כסא רחצה ללא גלגלים שניתן להציב בטוש אין בהשאלה, אבל ניתן לרכישה אצל ספקים שונים.
גם מיטת בית חולים ניתן השאיל ביד שרה במחלקת מיטות אך עליכם לדעת כי קיימת רשימת המתנה, האם אתם בטוחים שהיא זקוקה למיטת בית חולים ?
לעיתים קרובות אנשים חושבים שהם זקוקים למיטה אבל יש פתרונות קטנים שעשויים לסייע לה בניידות במיטה (להסתובב מצד לצד) כמו ידית עזר למיטה, ולקום מהמיטה כמו הגבהת רגלי המיטה ושימוש בתמיכה מתרוממת שעשויים לפתור את הבעיה?
בקשר ליציאה מהבית - זוהי בעיה מוכרת שלצערי אין לה פתרון פשוט וזול. ישנם מספר פתרונות שמתחברים לכסא הגלגלים ומסייעים להוריד אותו במדרגות, או מעלון שמתחבר למעקה של המדרגות. הבעיה שהפתרונות הללו מאד יקרים, ובאם מדובר ביותר משלוש מדרגות אלו הפתרונות הקיימים. עליכם להתייעץ עם מרפאה בעיסוק או פיזיוטרפיסט מהיחידה לטיפולי בית בקופת החולים שלכם.
אשמח לסייע בעוד שאלות
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן הרמה מכסא לצורך הלבשה והורדה לאילה08/03/2011
שלום, אני מחפשת מכשיר הרמה מכסא שירותים לאמי הקשישה, דמנטית וסיעודית לחלוטין, באופן שניתן יהיה להלבישה כשהיא מורמת מעט מעל הכסא, ולהחזירה לכסא. יש לנו מנוף, אך אינו עונה על צורך חיוני זה. תודה, אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקן הרמה מכסא לצורך הלבשה והורדה ל - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/03/2011איילה שלום
שאלתך הביאה אותי להתייעץ עם כל המרפאות בעיסוק המנהלות את מרכזי התצוגה של יד שרה.
בעקרון מנוף מקים לעמידה מישיבה דורש שיתוף פעולה של המטופל ואני מבינה מפנייתך שזאת עשויה להיות בעיה.
רוב האנשים שמשתמשים במנוף ו"הולכים" לשירותים נוטים להכנס לערסל ללא לבוש על פלג גוף תחתון ואחרי השירותים חוזרים למיטה להתלבש.
ישנו פתרון יצירתי שמפורסם באתר של חברת מנופים אני לא יכולה לצרף קישור אבל תכתבי בגוגל (תעתיקי את המשפט הזה)
Lifting to the toilet with ”the pants trick
הם ממליצים להכניס את הרצועות של הערסל לתחתונים.
אשמח באם תיידעי אותי יותר בפירוט על התהליך שאתם עוברים והיכן בדיוק הבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוף להורדה והרמה מכסא שירותים
אילה10/03/2011שלום נועה,
איןמילים בפי להודות לתגובתך. האם ניתן לקבל הדרכה אצלנו בבית? אמי בשנות ה-90, אינה מסוגלת לשתף פעולה ואינה יכולה לעמוד/ לשבת לבד. אם אכן ה"טריק" הזה יצליח נהיה מאושרים. עד היום שום גורם מקצועי (בעיקר מרפאות בעיסוק...9 לא יכלו לעזור לנו!
אנא תגובתך, וכמובן שאעדכן אותך.
תודה לכל הנוגעיםבדבר!
אילה
נ.ב. אמי תושבת ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוף להורדה והרמה מכסא שירותים - תגובה
נועה וכטל ספקטור13/03/2011אילה שלום
כידוע המרפאות בעיסוק של יד שרה אינן יוצאות לבתים,
אבל אני ממליצה שתגיעו למרכז התצוגה בירושלים להתייעץ עם המרפאה בעיסוק
ולעשות ניסוי "על יבש".
כדאי גם להראות את המידע החדש למרפאה בעיסוק באם תגיע אחת מהיחידה להמשל טיפול.
בהצלחה
שמחות תמיד לסייע נועה וצוות המרפאות בעיסוק ממרכזי התצוגה של יד שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקן להרמה והורדה מכסא
אילה13/03/2011שלום לנועה ולכל הצוות,
אני מאוד מודה למאמצכן לעזור לנו. אכן, כפי שיעצתן, ניגש לחדר התצוגה ביד שרה עם ה"מדריך" אליו הופניתי, על מנת לתרגל אפשרות זו עלי... במידה שאכן אצליח ליישם זאת על אמי - הדבר יעזור לנו לאין ערוך! כמובן שאעדכן,
המון תודה!
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחולל חמצןרוני06/03/2011
אנחנו צריכים מחולל חמצן לאישה בת 78. האם יש מחולל חמצן שמתאים לצרכים שונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחולל חמצן - תגובה
נועה וכטל ספקטור07/03/2011שלום רוני
באופן כללי ישנם שני סוגים עיקריים של מחוללי חמצן, ביתי ונייד
ביד שרה אנו משאילים מחולל חמצן ביתי שהוא גדול למדי ולכן לא מתאים ליציאה מהבית, בעבור זה יש מחולל חמצן נייד (אם תעיין בפורום תראה הרבה התייחסות של פנים לגבי מחולל נייד).
בכדי להשאיל מחולל מיד שרה יש להביא טופס 17 מקופת החולים.( לא בכל הסניפים של יד שרה יש מחוללים כדאי לברר במרכז השרות שלנו 0264446010)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחולל נייד להשכרה
אלון04/10/2012כיום בישראל רק חברת פי-מדיקל המרכז הישראלי למחוללי חמצן ניידים, מספקת מכשירים מתקדמים וקלי משקל להשכרה לשבוע, שבועיים , חודש וחודשיים
לפרקי זמן ארוכים יותר כבר כדאי לרכוש את המכשיר
מקווה שעזרתי
שירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשער CPMשרון25/02/2011
ערב טוב,
אני צריכה מכשיר CPM לאחר ניתוח ברך- היכן ניתן להשאיל,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשער CPM - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/03/2011נסי לצור קשר עם מרכז הציוד המיוחד של יד שרה 026444600
בנוסף אולי בסניף יד שרה שממוקם בבית חולים איכילוב
וגם כדאי לפנות לעמותות השאלת ציוד אחרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מיטה ומזרוןרינה23/02/2011
אני נכה כבן 63 לא סובל מעודף משקל עברתי ארוע מוחי וסובל מקושי ביד ורגל שמאל כמו כן אני סכרתי וחולה דיאליזה , אני נייד קם מהמיטה לבד אך מעט קשה לי.
סובל גם מכאבי גב וגם מטרשת ברגליים.
אני רוצה לקנות מיטה ומזרון מיטה וחצי ומאד מתלבט איזה מזרון לבחור וכמו גן האם כדאי לקנות מיטה מתכווננת ואיזה לא את היקרות ביותר כי אני לא יכול אולי יעודיות לנוער או אולי לקנות מיטה ומזרון רגילים.
אשתי גם היא סובלת מכאבי גב גב עליון וגם צוואר ולפעמים גם תחתון, אנחנו ישנים בנפרד וגם היא מעונינת במיטה ומזרון וגם אותה התלבטות, מיטה מתכוננת או אולי לא ואיזה מזרון.
ההתלבטות היא שממה דוקה מיטה מתכוננת תעשה כאבי גב.
אשמח אם תעזרי לנו ותודה על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מיטה ומזרון - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/02/2011משה שלום
נושא המיטות והמזרנים משמעותי מאד לאנשים, היות וכולנו רוצים לשכב ולשון בנוחות וגם להיות מסוגלים לצאת ולהכנס מהמיטה בקלות. אני מצרפת מידע כללי אך היות והמידע ניתן מעל "גלי האינטרנט" הוא כללי במהותו.
ברור שכל מיטה/מזרן שתבחר עלייך לשכב עליהם מספר דקות, ולנסות להכנס ולצאת מן המיטה וגם להתגלגל מצד לצד.
גובה מיטה - ידוע כי ככל שמיטה גבוה יותר כך קל יותר לקום ממנה. אך צריך שהרגליים יגיעו לרצפה בכדי שתהיה תמיכה טובה לקימה. הפתרונות להרמת מיטה הם להוסיף קוביות הגבהה לרגלים, או לחפש מיטה שהיא גבוהה מלתחילה. כמובן שמיטה חשמלית כמו מיטת בית חולים שעולה ויורדת כולה היא פתרון מצוין אבל גם יקר. כך שאם אתה רוכש מיטה רגילה או עם ראש חשמלי בדוק האם תוכל להרים אותה על קוביות הגבהה באם תצטרך.
הרמת מראשי המיטה - ישנן מיטות וחצי/מיטות נוער עם ראש חשמלי. הדבר יכול להיות פתרון טוב למצבים של שכיבה וגם לסייע במעבר משכיבה במיטה לישיבה. יש לקחת בחשבון שאם יש ראש מתרומם קיימת הרבה פעמים בעיה להשתמש בפונקציה של הרמת הראש ובמעקה נגד נפילות. ולעיתים צריך בהמשך להשתמש במעקה נגד נפילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מיטה ומזרון - המשך תגובה
נועה וכטל ספקטור24/02/2011מזרן - אנשים שונים אוהבים מזרנים בדרגת קושי שונה. ישנו שימוש בקפיצים, בספוג או בחומרים מורכבים יותר כמו חומר ויסקו אלסטי. פיזור לחץ טוב על המזרן מוריד את הסכנה "להרדמות" של אברים למשל הרדמות של היד כאשר שוכבים על הכתף.
מזרן רך מדי מפזר טוב את הלחץ של הגוף אבל מקשה על תנועתיות במיטה.
ישנם כיום בשוק "מזרני על" זהו מזרן דק מחומר ויסקו אלסטי או מספוג (מספוג בדר"כ זהו מזרן ביצים) שרוחבו מספר סנטימטרים ומניחים אותו על המזרן הקיים.
(במקרים שישנה סכנה מוחשית לפיתוח פצע לחץ ישנם מזרן אויר מממונעים שמניחים על המזרן הרגיל אבל כולנו תקווה שלעולם לא תזדקקוו לכאלו).
עליך לשכב על כל מזרן שאתה חפץ לרכוש ולנסות להתגלגל במיטה ולקום משכיבה לישיבה.
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת והעוזרת
רינה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחתונים נפתחים עם סקווטש...נעמה22/02/2011
האם אתם מכירים תחתונים חד פעמיים למבוגרים הנסגרים כמו חיתולים?לא נדרשת ספיגה כלשהי.זה עבור חולים אורטופדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתונים נפתחים עם סקווטש... - תגובה
נועה וכטל ספקטור23/02/2011נעמה שלום
מניסיוני אני ממליצה לנסות לייצר לבד
או לבד או בעזרת חייט.
כך גם תוכלי לבחור את סוג הבד ואת הסגירה המתאימה ביותר
לא הרבה פרטים אבל הייתי מנסה לעשות שינוי בתחתוני בוקסר צמודים/הדוקים (יש גם לבנים וגם לבנות) כי יש בהם יותר בד, ולהשתמש בוולקרו.
את מוזמנת להתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)