מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהתמי27/04/2010
שלום רב וכל הכבוד על פועלכם.
אני יודעת כי קיים מספר מוגבל של ציוד רפואי שניתן להשאיל מהעמותות השונות. ברצוני לדעת כיצד העמותות מחליטות מי מהמבקשים יקבל את הציוד? האם זה לפי כל הקודם זוכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת ציוד
נועה וכטל ספקטור27/04/2010ליד שרה יש 102 סניפי השאלה ובכל אחד מהם יש מלאי של ציוד שיקומי/רפואי זמין, הפריטים הנם הפריטים הנחוצים ביותר לאנשים כגון כסא גלגלים, הליכון, משאבות הנקה, ועוד פריטים רבים. בדרך כלל אין חסר של ציוד. לגבי ציודים מיוחדים כגון מנוף, מיטת בית חולים ועוד, הם מגיעים לפי הזמנה כך שאם ישנה רשימת המתנה הפריטים ניתנים על פי סדר ההמתנה.
באם נוצר מצב שלצערנו אדם זקוק מאד מאד לציוד מסוים (לדוגמא חולים במחלות סופניות) אני ממליצה לשוחח עם מנהל ההשאלה בסניף.
וכמובן לשוחח עמנו המרפאות בעיסוק במרכזי התצוגה.
אנו שואפים לסייע לכל אדם להגיע לרווחת חיים אופטימלית
בברכת בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא נכהיעקב24/04/2010
שלום לך ותודה על ההסבר
יש לי כמה שאלות לגבי אמא שלי
אמא שלי אברה אירוע ומחי לפני 4 שנים ומאז היא משותקת חצי גוף
וגם יש לה בעיה בדיבור ואמא שלי בקושי זזה על הליכון
השאלות שלי?
אנחנו גרים בכומה שלישת ללא מעלית ואמא שלי לא רואה אור יום
קשה לה לרדת ולעלות היא כול החיים שלה נמצאת בבית חנוקה
היא רוצה לצאת לבחוץ ולבקבל אויר אבל היא לא יכולה היא
מאוד מאוד סובלת כבר 4 שנים
העם יש אפשרות להחליף דירה קומה ראשונה או קומה עם מעלית
מי יכול לעזור לנו בדברים כאלה למי לפנות עם מי לדבר??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויי דיור
נועה וכטל ספקטור24/04/2010שלום רב
בעיה הכאובה שהעלת נשאלת פעמים רבות במרכזי התצוגה, וזהו מצב ממש עגום שאנשים אסירים בביתם.
עליך לפנות ליחידה לטיפולי בית/היחידה להמשך טיפול של קופת החולים (הפניה עם הפנייה של רופא המשפחה) ולבקש מהם ביקור בית, המרפאות בעיסוק מכירות את נהלי משרד השיכון.
הייתי ממליצה גם להתעניין במחלקת הרווחה של העירייה.
ניתן לפנות בשאלות נוספות למרכזי התצוגה של יד שרה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחולל חמצן נייד נישאטלי18/04/2010
האם מישהו יודע היכן ניתן להשאיל מחולל חמצן נייד נישא ( לא מזוודה נגררת )?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחולל חמצן נייד נישא
נועה וכטל ספקטור19/04/2010טלי שלום
לצערי ביד שרה אים מחוללים קטנים ניידים
עליך לפנות לחברות פרטיות ולבדוק האם ישנה אפשרות להשאלה
את מוזמנת לפנות למרכז התצוגה והייעוץ של יד שרה לקבל שמות ספקים
(אנו בחופשת יום העצמאות ביום ג')
מידע על מרכזי התצוגה בשאלות נפוצות בפורום
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקל הליכהמלי18/04/2010
אני רוצה לקנות לסבתי מקל הליכה, כי היא מתקשה לאחרונה בהליכה ופתאום הבנתי שאני לא יודעת בכלל איפה קונים אחד. מה תוכלי להמליץ לי? וגם, למה כדאי לשים לב כשרוכשים מקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקל
נועה וכטל ספקטור19/04/2010מלי שלום
כאשר רוכשים מקל יש לבדוק האם המקל מתאים לאדם שזקוק לו
האם האדם מספיק יציב ללכת עם מקל או זקוק להליכון שמהווה מסגרת יציבה אך גם מסיבית יותר
האם מקל נקודה אחת מספיק או שיש צורך במקל שיש לו בקצהו 3/4 נקודות כך שהבסיס רחב יותר ומאפשר יותר יציבות
האם האדם יצליח ללמוד ללכת עם מקל? האם אינו סובל מירידה בזכרון שתמנע ממנו ללמוד ללכת עם מקל?
המלצתי להשאיל ביד שרה (בכל סניף השאלה) מקל הליכה, אם אפשרי לבוא עם סבתא ולנסות את מגוון המקלות שיש בהשאלה מה טוב.
המלצה נוספת להתייעץ עם פיזיוטרפיסט שהוא איש המקצוע המתאים ביותר להתאמת אביזר הליכה לאדם.
חג שמח ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת מכשירי שמיעהחדוה10/04/2010
האם יש עמותה המשאילה מכשירי שמיעה לקשישים לזמן קצר?(כ 10 ימים עד שהמכשיר יחזור מתיקון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת מכשירי שמיעה
נועה וכטל ספקטור11/04/2010יד שרה אינה משאילה מכשירי שמיעה, הסיבה העיקרית היא שמכשירי השמיעה צריכים כיוונון והתאמה אישית (כמו משקפיים אבל יותר מורכב) כך שישנה בעיה להעביר מכשיר שמיעה. ישנו גם הפן של ההגיינה היות ומכשיר שמיעה בא במגע ישיר עם הפרשות הגוף.
האם מכשיר הגברה עשוי לסייע? ישנם מכשירי הגברה סביבתיים שאנשים עונדים על שתי האוזניים, אולי ישנו מכשיר כזה במערך ההשאלה היחודית שלנו, באם רלוונטי אשמח באם תצרי קשא עם מרכז התצוגה וננסה למצוא פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות להחזרנינה07/04/2010
שלום, ראיתי בתשובתך לשאלה הקודמת שהופיע כאן שמישהי זכאית להחזר של 75% מעלות מיטה שלה היא זקוקה. האם החוק הזה חל על כל ציוד שיקומי/אורטופדי שרוכשים בגלל מצב בריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות משרד הבריאות
נועה וכטל ספקטור08/04/2010נינה שלום
משרד הבריאות משתתף ברכישת מגוון אביזרי עזר וניידות
הרשימה המלאה והנוהל כיצד לפנות למשרד נמצאת באתר של משרד הבריאות, תחת אביזרי עזר וניידות.
שם גם מפורט מי זכאי להשתתפות משרד הבריאות
בבריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת בית חוליםעינת26/03/2010
שלום
סבתא שלי אחרי שבץ מוחי אשר שיתק לה חצי גוף ובנוסף שיתק לה את מערכת הבליעה ולכן היא מחוברת לזונדה בבטן שנקרא פג, היא צריכה לשכב בזוית מסויימת ושרגליים יהיה מעט מורמות לכן אני צריכה מיטת בית חולים אשר מתכווננת למצבים הללו אבקש את עזרתכם למציאת מיטה שכזאת בהקדם האפשרי תודה מראש עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטת בית חולים
נועה וכטל ספקטור28/03/2010שלום עינת
עליך לפנות למחלקת המיטות של יד שרה הטלפון הוא 026444525
קיימת אפשרות שכרגע אין מיטות במלאי היות וכולם נמצאות בהשאלה במקרה כזה הייתי ממליצה לנסות גם בעמותות אחרות.
סבתך זכאית להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת מיטת בית חולים. ההשתתפות היא בדרך כלל בסך של 75% מעלות המיטה. את כל המידע ניתן למצוא באתר משרד הבריאות תחת "אביזרי עזר וניידות", את הטפסים שיש להעביר למשרד הבריאות ממלא מרפא בעיסוק/פיזיוטרפיסט מהיחידה לטיפולי בית של קופת החולים בה היא חברה, הפניה ליחידה עם הפניה של רופא המשפחה.
אני ממליצה להתחיל את התהליך מולם, הדבר יאפשר לכם מיטה מתאימה ללא תלות במרכזי ההשאלה שלנו או של עמותה אחרת, עד שהתהליך יושלם אני מקווה שתמצא מיטה ב"יד שרה".
חג שמח ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאייל17/03/2010
שלום רב, האם לפני השאלת ציוד רפואי לאדם הוא מתבקש להציג למשל דוחות משכורת או מסמכים שיעידו מצבו הכלכלי? אשמח לשמוע מעט על הנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת ציוד
נועה וכטל ספקטור18/03/2010השאלת ציוד פתוחה לכל אזרח מדינת ישראל. ללא הצגה של מסמך כל שהוא
כל מה שצריך זה לפנות לסניף השאלה ולהשאיר פקדון עבור הציוד אותו אתה רוצה.
ישנם ציודים מיוחדים שמחייבים הפניה מרופא היות ומדובר בציוד שחייבים להתאימו לאדם (למשל מחולל חמצן).
עוד מידע ניתן לקבל באתר יד שרה.
נקודה אחרונה כ 400000 איש פונים ליד שרה מדי שנה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לעריסותעירית16/03/2010
היי, קראצתי את תגובתך למישהי ששאלה על כסא גלגלים לאחר לידה וענית שניתן להשאיל גם עריסות לתינוקות. רציתי לשאול האם גם השאלה של עריסות מוגבלת ל3 חודשים? והאם צריך להוכיח מצב כלכלי מסוים או סוציו אקונומי כדי שאפשר יהיה לשאול את העריסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עריסות
נועה וכטל ספקטור18/03/2010השאלת עריסות היא למשך חודש עם אפשרות להאריך לשלושה חודשים
יד שרה משאילה ציוד לכל דורש תמורת פיקדון שמוחזר עם החזרת הציוד (יש אפשרות לתרום את הפקדון)
אין קשר למצב כלכלי או לכל מצב אחר, מי שפונה ליד שרה זקוק לציוד ומטרתנו לסייע לו
מזל טוב ותגדלו בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא גלגלים לאחר לידהדנית04/03/2010
אחותי עומדת ללדת בקרוב. היא מאוד לחוצה, זו הלידה הראשונה שלה והיא חוששת שאולי אחרי שישחררו אותה מבית החולים יהיה לה כואב מאוד ללכת. רציתי לבדוק אם גם במקרה הזה ניתן להשאיל מכם כסא גלגלים לכמה שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת כסא גלגלים
נועה וכטל ספקטור04/03/2010ניתן להשאיל כסא גלגלים לשלושה חודשים תמורת פיקדון
מניסיוני כמרפאה בעיסוק וגם כמישהי שחוותה מספר לידות לא נתקלתי במישהי שהכאבים מנעו ממנה ללכת. לעיתים יש כאבים אם יש תפרים אבל ניתן לטפל בזה בדרכים קונוונציונליות וגם ברפואה משלימה.
אני בטוחה שהיא תמצא הרבה מידע מועיל באתרי אינטרנט לגבי לידה ובפורומים של הריון ולידה (מטבע הדברים אלו פורומים מאד פעילים)ץ
בהשאלה של יד שרה ניתן גם להשאיל משאבות חלב ועריסות (מידע חושב ליולדת)
הרבה בריאות ומזל ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר 3 חודשיםגבי25/02/2010
שלום, שמתי לב שציינת כי הציוד מושאל לשלושה חודשים. מה קורה לאחר פרק זמן זה? ניתן להשאיל שוב ברצף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 חודשים
נועה וכטל ספקטור28/02/2010שלום רב
חלק מהאנשים לא זקוקים יותר לציוד לאחר שלושה חודשים כי לשמחת כולם החלימו או שמצבם השתפר (למשל אדם לאחר אירוע מוחי שמצליח להתקדם וללכת עם הליכון ולא נייד יותר בכסא גלגלים). במקרה והמצב עדיין מחייב שימוש באביזר העזר (ואפילו במצב שהמצב לצערנו פחות טוב)ישנן מספר אפשרויות.
הראשונה והמועדפת היא שבמשך שלושת החודשים שעברו האדם/משפחתו פנו למשרד הבריאות,והגישו טפסים לרכישת הציוד שהם זקוקים לו. המדינה משתתפת בעלות הרכישה ואף לעיתים מספקת ציוד ממחסני הציוד שברשותה - את כל המידע לגבי מי זכאי ומהם האביזרים והנהלים ניתן למצוא באתר משרד הבריאות.
זוהי המטרה הבסיסית של יד שרה - מתן מענה וסיוע למשך הזמן שבו המשפחות/אנשים מתארגנים מול הרשויות להשיג את הציוד הרצוי. כך גם יכול הציוד לשוב ליד שרה ומיד לעבור לאדם הבא שזקוק לו.
במקרים מיוחדים של ציוד מיוחד ניתן להמשיך ולקבל את הציוד תמורת הוראת קבע חודשית, אך יש לברר האם אופציה אפשרית מול מנהלי הסניפים שמהם נלקח הציוד.
בברכת פורים שמח ובריאות שלמה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלל חמצןדנה17/02/2010
הייתי רוצה לשעת האם ניתן להשאיל מחלל חמצן או שזה משהו שצריך לרכוש לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחולל חמצן
נועה וכטל ספקטור17/02/2010ניתן להשאיל מחולל חמצן ויש להציג הפניה מרופא. אנא צרי קשר עם מחלקת ההשאלה של הציוד המיוחד של יד שרה בכדי לקבל הנחיות ספיציפיות הטלפון 026444600
למחולל יש ערכה של ציוד שבא במגע עם הגוף, את הערכה רוכשים היות והיא אישית
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב07/02/2010
שלום, הייתי רוצה לברר איך הולך הנושא של השאלת ציוד רפואי או שיקומי? ז"א צריכה להיות הפנייה על ידי הרופא המטפל או משהו כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
נועה וכטל ספקטור09/02/2010ליד שרה יש מאגר קבוע של ציוד שניתן להשאיל ללא הפניה מגורם רפואי, ההשאלה היא למשך חודש עד שלושה חודשים תמורת פיקדון. הציוד כולל פתרונות לניידות כמו כסא גלגלים, הליכון, קביים. פתרונות לתפקודי יום יום למשל ספסל העברה לאמבטיה ואפילו משאבות הנקה ועריסות לתינוקות, כך שהציוד שלנו מיועד לא רק לאנשים עם מוגבלות אלא גם לאנשים בריאים לחלוטין, ישנם די הרבה פריטי ציוד שבעזרתם ניתן להגיע לתפקוד טוב יותר בחיי היום יום. מלבד זאת יש ליד שרה מספר מוצרים מיוחדים שניתנים להשאלה בהצגת אישור רפואי. בכל סניף השאלה של יד שרה יוכלו לספק לך את המידע הנחוץ לגבי הציוד שאת זקוקה לו. באם מדובר בציוד שאינו נמצא כלל ביד שרה, אנו במרכזי התצוגה נשמח לתת לך מידע על הספקים שמוכרים ציוד זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק לציודגלי02/02/2010
שלום,
אשמח שתייעצי לי מה קורה במקרה ונגרם נזק לציוד ששאלתי מיד שרה , לדוגמה כסא גלגלים? האם אני אמורה לשלם על כך מכיסי? ואם אין לי אז מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק לציוד
נועה וכטל ספקטור03/02/2010גלי שלום
אני ממליצה להתייעץ עם מנהל סניף ההשאלה שבו לקחת את הציוד,ולבדוק מהו הנזק, (יש לציוד בלאי שאנחנו מתקנים).
מטרת יד שרה לסייע לאנשים ואני משוכנעת שלא גרמת לנזק במזיד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותדנה28/01/2010
מה עושים במטוס במקרה של כסא גלגלים? האם אדם כזה יכול לטוס כרגיל ולעבור כרגיל את הביקורת וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה עם כ"ג
נועה וכטל ספקטור28/01/2010לדעתי מערך התעופה מתאים עצמו, בשדה התעופה האדם מתנייד בכסא, יש רמפה שמעלה למטוס ומקום במטוס לכסא. האדם יכול לעבור לכסא רגיל ולקפל את הכסא.
אני מציעה שתתיעצי עם סוכנת נסיעות או עם החברה. אולי יש מידע באתרי אינטרנט של החברות.
כדאי לחפש מידע גם בנגישות ישראל.
בכל מקרה לא כדאי להגיע ללא בירורים ותיאומים מתאימים.
באם הטיסה אורכה יש לוודא שיש לאדם דרך להגיע לשירותים, או למקום אחר במטוס שיוכל להתפנות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)