מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
מנהל הפורום
- כסא דולפיןמיטל28/01/2013
שלום, אני מעוניינת לרכוש 'כיסא דולפין' עבור ילדה כבת שנתיים שלא מסוגלת לשבת עצמאית וכבר גדולה מדי ל'כיסא דפני'. אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש את הכיסא או לחלופין כל פתרון אחר שתמליצו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השאלת הנדי קיוראודי25/01/2013
הנני סובל מכאבים בכפות הרגליים שלא ידוע מה הגורם לאחר הרבה בדיקות...
אני מעוניין לנסות את ההנדי קיור מכשיר הלייזר לפני שאני רוכש אחד כזה...
יש אפשרות להשאיל אותו לבדיקה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת הנדי קיור - תגובה
נועה וכטל ספקטור27/01/2013אודי שלום
מכשיר ההנדי קיור אינו נמצא במערך ההשאלה של יד שרה
המוצר נגד כאבים שאנו משאילים הוא טנס.
אני ממליצה לך להסתכל באתר של החברה,על פי הפרסומים שלהם הם מאפשרים החזרת המכשיר אחרי 30 יום בעלות נמוכה. כדאי לברר זאת מולם
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלת הנדי קיור - תגובה
נועה וכטל ספקטור27/01/2013אודי שלום
מכשיר ההנדי קיור אינו נמצא במערך ההשאלה של יד שרה
המוצר נגד כאבים שאנו משאילים הוא טנס.
אני ממליצה לך להסתכל באתר של החברה,על פי הפרסומים שלהם הם מאפשרים החזרת המכשיר אחרי 30 יום בעלות נמוכה. כדאי לברר זאת מולם
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריות לתמיכהחורחה21/01/2013
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כריות לתמיכה כששוכבים על הצד במיטה, או כששמים אותה בין הרגליים למניעת התפתחות של פצעי חלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריות לתמיכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/01/2013חורחה שלום
ישנם הרבה כריות ותמיכות למניעת פצע לחץ,והרבה ספקים מוכרים מוצרים שונים מחומרים שונים. ולא הצלחתי להבין לגמרי מההודעה שלך היכן המקום שבו יש חשש להתפתחות הפצע. בעקרון פצעי לחץ נוטים להתפתח בעקבים, אגן, אחורי השכמות בשכיבה. בישיבה השכיחות הגבוהה היא באגן.
ייעוץ למניעה צריך להיות פרטני, צריך לברר על מה שוכבים, האם אתם משתמשים במזרן אויר/ממונע? האם יש הגבלות במנח השכיבה? האם כבר יש פצע?
בעקרון גם בחיפוש באינטרנט תוכל לראות מוצרים אבל אני מאד מאד ממליצה לא לרכוש לפני שהתייעצת עם איש מקצוע, מרפאה בעיסוק, אחות או פיזיו מקופת החולים למשל.
נשמח מאד ליעץ באחד ממרכזי התצוגה שלנו
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבייםדרי20/01/2013
שלום,
בני עבר תראונת דרכים ולקחנו עבורו קביים מאחת האגודות. הקביים מתאימות לו לפי הגובה והוא מצליח לנוע איתם בחופשיות יחסית גם במדרגות אבל הוא החל להתלונן על כאבים בכתפיים... ניסינו זוג אחר ואותו סיפור. מה לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/01/2013שלום דרי
האם לקחתם קביים אקסילריות או קנדיות?
האקסילריות הן "הקלאסיות" מתחת לבית השחי, קנדיות הן אלו שנתפסות מאחורי הזרוע.
אם ניסיתם זוג אחד, אולי כדאי לנסות את השני, (לא הבנתי אם החלפתן סוג או רק זוג)
יש כמה אפשרויות לכאב, כמובן שאי אפשר לאבחן דרך המחשב אבל אני מעלה כמה נקודות לבחינה ובדיקה:
אולי מופעלים שרירים שבדרך כלל לא מופעלים והכאב הוא כאב שרירי "נורמלי" כמו אחרי שחיה למשל
אולי הוא מרים ומקבע את הכתפיים, (מרים כתפיים לאוזניים) בגלל המאמץ
חשוב לעשות הפסקות בתנועות, למתוח ידיים למעלה ולצדדים, להניע בעדינות את הצוואר
כדאי להתייעץ עם פיזיוטרפיסט, שיסתכל כל תבנית ההליכה
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במציאת מנגנון שיאפשר לנוע במיטאילן10/01/2013
שלום רב,
אימי לאחר ניתוח שבר וקשה לה לנוע במיטה ,היא מוגבלת בכל תיפקוד ולא מסוגלת לזוז במיטה.
קניתי לה מיטה מתכווננת אבל היא זקוקה לדופן מיוחדת שתעזור לה לקום לבד .
בגלל שהמיטה המתכווננת יש לה דופן עבה ,הדופן שהבאתי מיד שרה לא מתאימה .
האם י ש מהגנון נצמד לקיר שיאפשר לה לנוע במיטה כפי שיש משולש במיטה של בית החולים?
אודה על תשובתגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במציאת מנגנון שיאפשר לנוע במיט - תגובה
נועה וכטל ספקטור13/01/2013אילון שלום
ראשית החלמה מהירה
שנית, ישנה אפשרות להשאיל מיד שרה משולש עזר למיטה שעומד על בסיס יציב, הוא משמש כמו המשולש שיש מעל המיטה בבתי חולים. ישנם גם ספקים חיצוניים שמוכרים מוצר כזה, וידיות נוספות שתחברות למיטה בדרך שונה או אפילו לרצפה.
האם הדופן שהתכוונת אליה היא הידית עזר שמשחילים מתחת למזרן?
האם הבנתי נכון מפנייתך והסיוע שהיא זקוקה לו הוא בגלגול מצד לצד בלבד?
היות ומדובר בפעולה ספציפית והתאמה למיטה ספציפית לדעתי יש צורך בשיחה ישירה בנינו. אנא צור קשר עם מרכז התצוגה בתל אביב בימים ב' ה' בבוקר (ימי העבודה שלי)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון
חנה קרמן13/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשאילאלין08/01/2013
משאבות חלב להנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן ניתן להשאיל - תגובה
חנה קרמן09/01/2013שלום וברכה,
ראשית כל מזל טוב והרבה ברכות.
משאבת חלב ניתן להשיג בכל אחד מסניפי יד שרה ברחבי הארץ. רשימת סניפים ניתן לראות באתר האינרנט של יד שרה.
כל טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשאיל - תגובה
חנה קרמן09/01/2013שלום וברכה,
ראשית כל מזל טוב והרבה ברכות.
משאבת חלב ניתן להשיג בכל אחד מסניפי יד שרה ברחבי הארץ. רשימת סניפים ניתן לראות באתר האינרנט של יד שרה.
כל טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מיטה עם מנגון לשנוי שכיכהציונה30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש מיטה עם מנגון לשנוי שכיכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור01/01/2013ציונה שלום
באם מיטה לא תהיה זמינה יש אפשרות לשאול מיד שרה אביזר שמרים את ראש המיטה . יש סוג שמניחים על המזרן ויש סוג שמניחים מתחתיו.
לא ציינת עבור מי והאם יש צורך בהרמה קבועה או בחלק מהזמן. אבל אוסיף שישנן גם הרמות רכות יותר אפילו סוגי כריות תמיכה שיכולות לסייע
נשמח לסייע בשאלות נוספות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת כסא ממונע לתקופה ארוכהעפר כהן28/12/2012
שלום
אני צריך כסא ממונע וכרגע משרד הבריאות לא יאשר לי כי הגישה לבית אינה מותאמת.
לא הגשתי בקשה לכסא ממונע אלא אני מתעתד לבקש עזרה בהנגשה בתקווה שלאחר מכן
אקבל סיוע לרכישת כסא ממונע.
עד שזה יקרה אני צריך כסא ממונע כדי להתנייד מחוץ לבית.
איפה אני יכול להשאיל כסא ממונע לתקופה לא ידועה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת כסא ממונע לתקופה ארוכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור29/12/2012עפר שלום
האם ניסית לפנות לעמותות אחרות שמשאילות ציוד כגון עזר מציון?
ביום ב' שאהיה במרכז התצוגה אנסה לברר עוד מידע ואכתוב בפורום. בנוסף, לא הבנתי לגמרי כיצד אתה מתכוון להשתמש בכיסא, האם בכוונתך לצאת מהדירה בעזרת כסא גלגלים רגיל ולעבור לכסא? האם שקלת שימוש בקלנועית היות ומדובר בשימוש חיצוני?
נשמח לסייע ברעיונות, כאן או במרכזי התצוגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא ממונע
עפר כהן29/12/2012בדקתי את נושא הקלנועית והיא אינה מתאימה לי.
ועדיין לא בדקתי בעזר מציון.
אני מתכוון להשתמש בכסא ממונע מחוץ לבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורת בטן להריון להקלה על כאבי גבמורן20/12/2012
אני בהריון שבוע 35 והרופא נשים המליץ לי על חגורת בטן על מנת להקל על כאבי גב חמורים , הבנתי מכללית מושלם שאין השתתפות וזה נורא יקר... אשמח להלוות או לקנות יד שנייה... וגם לקבל המלצות מנשים שהשתמשו בחגורה כזו... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זקוקים לכסא גלגליםלירן18/12/2012
שלום רב, בני עבר תאונת דרכים ואנחנו צריכים להשאיל כסא גלגלים
האם יש תקופה מוגבלת בה ניתן להשאיל כסאות או שניתן להשאיל עד לריפוי? הוא עומד לעבור ניתוח בקרוב ולכן אנחנו לא יודעים לכמה זמן אנחנו צריכים את הכסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקים לכסא גלגלים - תגובה
חנה קרמן18/12/2012שלום לירן,
ראשית רפואה שלמה לבנך ושהתקופה תעבור עליכם בקלות
כסא גלגלים הוא פריט שנמצא להשאלה בכל אחד מסניפי יד שרה ברחבי הארץ. הוא מושאל תמורת ערבון לחודש עם אפשרות הארכה טלפונית עד שלושה חודשים. לאחר שלושה חודשים ניתן לעשות הסדר אחר (הכל לפי הנסיבות). לרשימת סניפי יד שרה, כתובותיהם ושעות הפתיחה שלהם ניתן למצוא באתר יד שרה באינטרנט
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורה לניתוח בריאטרימורן06/12/2012
אני עומדת לעבור בקרוב ניתוח בריאטרי והרופא הסביר שאזדקק לחגורה מיוחדת אחריו. האם כדאי לקנות אותה או שניתן להשאיל?
ועוד שאלה
יש לי בבית מקלונים למכשיר בדיקת דם שכבר לא עובד. למכשיר החדש יש מקלונים מסוג אחר. האם ניתן למסור אותם ליד שרה או ארגון אחר? אני לא יודעת אם עדיין קיימים מכשירים כאלו כמו המכשיר הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחפשת הליכון הארט-ווקראילנה28/11/2012
מחפשת הליכון מסוג הארט-ווקר עבור ילד בן 6
להשאלה או קנייה מיד 2
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - CDSשרון23/01/2011
מחפשת CDS ליישור מרפק.
המוצר יקר מאוד הייתי שמחה לקנותו יד שנייה או להשאילו.
רוב תודות
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CDS
SARIT01/11/2012שלום,
בדקתי בעמותות הנ"ל, אין להם את המכשיר.
האם הצלחת להשיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד למרפק
יעל25/11/2012אשמח לדעת אם הצלחת להשיג סד למרפק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCDS - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/01/2011נסי לברר במרכז של הציוד המיוחד ביד שרה
02644600
וגם לפנות לעזר מציון אולי אצלם יש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת גובה קבייםשים14/11/2012
שלום,
יש לי שבר מורכב בכף רגל ימין ואסור לי לדרוך עליה. השאלתי קביים מיד שרה אבל מאוד כואבת לי היד כאשר אני הולכת איתם. אולי לא התאמתי את הגובה נכון? יש לי גם קביים רגילות וגם קנדיות ואני לא בטוחה מה עדיף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת גובה קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור14/11/2012שלום רב
ראשית החלמה מהירה
שנית גובה קביים - "הרגילות" (אקסילריות) יש להקפיד מאד על רוחח של שלושה ס"מ מתחת לבית השחי - לחץ על בית השחי עלול לפגוע בעצבים שעוברים שם
גובה ידיות אחיזה בערך בגובה שורש כף היד שיהיה כיפוף קל במרפק
קביים קנדיות - החובק אוחז את אמצע הזרוע בין הכתף ומרפק
גובה ידיות אחיזה - שורש כף היד
השינויי גובה נעשים על ידי הכנסת הצ'ופציק
לגבי נוחות זה מאד אינדוודואלי יש כאלו שמרגישים יותר בטוחים עם קביים אקסילריות ויש כאלו שנוח להם יותר קנדיות
לגבי הכאב - שימי לב לסוג הכאב, בכל הליכה בקביים בסופו של דבר מופעל הרבה כוח של הידיים ולפעמים יש כאבי שרירים כתוצאה ממאמץ. מנח לא נכון יכול לגרום לדלקת שגם היא מניבה כאב
ניתן להתייעץ עם מרכזי התצוגה, ואני ממליצה להייעץ עם פיזיוטרפיסט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
שים14/11/2012תודה על התשובה המהירה
מכיון שאני דיי גבוהה (1.76) אני חושבת שאולי הבעיה היא שהקביים נמוכות לי מדיי. אבדוק ביד שרה אם יש משהו יותר גבוה...
בכל מקרה, יש לי כבר דלקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל... - תגובה
נועה וכטל ספקטור15/11/2012שלום רב
אני חושבת ש"עלית" על הנקודה - חשוב להתאים את הגובה
כדאי לחפש את הקביים המתאימים, אם את יכולה להגיע לסניף ההשאלה הם ינסו להתאים לך במקום.
אני מציעה גם לנסות ולקחת הליכון - אפשר להשתמש בו בבית ואולי שינוי המנח של הידיים יקל עליך.
אפשר להשתמש לסירוגין
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת גובה קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור14/11/2012שלום רב
ראשית החלמה מהירה
שנית גובה קביים - "הרגילות" (אקסילריות) יש להקפיד מאד על רוחח של שלושה ס"מ מתחת לבית השחי - לחץ על בית השחי עלול לפגוע בעצבים שעוברים שם
גובה ידיות אחיזה בערך בגובה שורש כף היד שיהיה כיפוף קל במרפק
קביים קנדיות - החובק אוחז את אמצע הזרוע בין הכתף ומרפק
גובה ידיות אחיזה - שורש כף היד
השינויי גובה נעשים על ידי הכנסת הצ'ופציק
לגבי נוחות זה מאד אינדוודואלי יש כאלו שמרגישים יותר בטוחים עם קביים אקסילריות ויש כאלו שנוח להם יותר קנדיות
לגבי הכאב - שימי לב לסוג הכאב, בכל הליכה בקביים בסופו של דבר מופעל הרבה כוח של הידיים ולפעמים יש כאבי שרירים כתוצאה ממאמץ. מנח לא נכון יכול לגרום לדלקת שגם היא מניבה כאב
ניתן להתייעץ עם מרכזי התצוגה, ואני ממליצה להייעץ עם פיזיוטרפיסט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,חן11/11/2012
ברשותי זוג קביים מתאונת דרים ישנה
אני רוצה לתרום אותם ליד שרה
כיצד עושים זאת?
האם אני יכולה לגשת לסניף הקרוב ופשוט לתת להם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
נועה וכטל ספקטור11/11/2012שלום חן
התשובה היא כן, פשוט גש לסניף הכי קרוב
תודה רבה מראש מכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?