מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הולטר לב-לפרפור חדריםטל15/11/2016
מחפשים מכשיר הולטר לב לשימוש לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר
נועה וכטל ספקטור15/11/2016שלום רב
ממליצה להתקשר למחלקת ציוד מיוחד ביד שרה 6444*. בנוסף כדאי לברר בעמותות אחרות של השאלת ציוד ובקופת חולים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מזרן אוויר דינמיטלי20/10/2016
שלום, ברצוני לרכוש לאבי מזרון אוויר דינמי , האם יש יד 2 או במחיר מוזל? התקציב שלנו הוא לא גבוה לצערי.
יש לו פצע לחץ דרגה 4.
תודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרון לפצעי לחץ
נועה וכטל ספקטור20/10/2016שלום רב
אני יודעת שיש אתרי יד 2, בנוסף בידקי באתר של מילבת (מרכז יעוץ) שגם להם לוח יד 2. בנוסף אני מעלה מספר נקודות
האם הפצע מטופל?באם אבא בבית האם הייתה אחות פצעים מטעם קופת חולים? האם הוא יושב ואם כן האם יש לו כרית מתאימה? נשמח לאחר החג לתת מידע במרכז התצוגה של יד שרה.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן אוויר
טלי20/10/2016היי, תודה על תשובתך המהירה ועל עצתך , אני אבדוק את האתר שציינת .
לגבי שאלתך אבא מטופל במוסד שיקומי הוא במצב של קומה.
הוא לרוב בשכיבה לעיתים מורידים אותו לכיסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התראה שמצפצפת על שיכחת תינוק ברכבאביב02/09/2016
ראיתי פירסום שניתן להשאיל מכשיר שמצפצף ומתריע על שיכחת תינוק ברכב, אך לא מצאתי אותו בקטלוג שבאתר של יד-שרה.
האם הוא באמת קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התראה שמצפצפת על שיכחת תינוק ברכב - תגובה
חנה קרמן04/09/2016בוקר טוב
אכן יש כזה מכשיר ושמו טפ-צפה. עקב בעיות בירוקרטיות עוד לא הצלחנו לחלק אותו לסניפים שלנו ולהשאילו לציבור הרחב.
אנו עושים מאמצים רבים על מנת לקבל את האישורים הנדרשים ולהשאילו בסניפים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פותח מכון ריפוי בעיסוק - מחפש המלצה לציודמירי סגל26/07/2016
שלום, מתכנן לפתוח מכון פרטי לריפוי בעיסוק. מחפש חברה שניתן לרכוש ממנה כמויות גדולות של ציוד מקצועי? יש למישהו המלצה למקום אמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פותח מכון ריפוי בעיסוק - מחפש המלצה לציוד - תגובה
נועה וכטל ספקטור26/07/2016מציעה לחפש באתר עזרים שמרכז את הספקים העיקריים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר הולטר למעקב אחרי הפרעות קצב לביוסי זוסמן06/04/2016
האם ניתן להשאיל מכשיר הולטר למספר חודשים לצורך מעקב קרדיולוגי בבית בנוגע לחשש של הפרעות קצב הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר הולטר למעקב אחרי הפרעות קצב לב - תגובה
נועה וכטל ספקטור07/04/2016יוסי שלום
אנא צור קשר עם מחלקת השאלת ציוד מיוחד ביש שרה לברר האם יש להם מכשיר הולטר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת בשביל אמא שלי הקשישה שבבית חוליםתהילה21/03/2016
שלום ברצוני לדעת היכן אני יכולה להשיג לאמא שלי הקשישה מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת,זה דחוף לי כי ביקשו בבית חולים.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת בשביל אמא שלי הקשישה שבבית חולים - תגובה
חנה קרמן21/03/2016שלום וברכה,
ראשית הרבה בריאות לאמך ולך.
ניתן לפתוח קריאה במוקד שרות הלקוחות של יד שרה ואולי יש להם את הפריט שאת מחפשת.
בנוסף ניתן לרכוש את המגן קרסול בחנות ציוד רפואי שיקומי של יד שרה ב"ישם".
ניתן לראות את הפריט באתר של החנות (אני מצרפת קובץ עם צילום מסך מהאתר) או להתקשר אליהם ושם הפריט הוא עקב.
בהצלחה ופורים שמח
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת אביזר חדש שלא נפתח -לסניף אחר.שרון05/03/2016
שלום.
-קניתי בקבוק שתן לאשה, בסניף.אחד.
אשתי לא רצתה. נשאר סגור בניילון ללא שימוש.
ניסיתי להחזיר אותו בסניף מרכזי וגדול אחר, -בעיר אחרת.
סרבו לקבל, והורו לנו לנסוע לעיר הראשונה ולהחזיר בסניף שקנינו.
זה אביזר אישי אך לא נפתח הניילון.
מדוע לטרטר משפחה? הרי אתם כל כך עוזרים.
מהי המדיניות? זרקתי לפח.
זרקתי לפח את הבקבוק, עם עוגמת נפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - lifterמכשיר להרמת אדם מהכסא למיטהnani weller23/01/2016
האם נתן להשאיל מכשיר כזה ביד שרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
lifterמכשיר להרמת אדם מהכסא למיטה - תגובה
חנה קרמן25/01/2016שלום וברכה,
ביד שרה ניתן לשאול מנוף (+ערסל) להרמת אדם במשקל עד 130 ק"ג. לפרטים יש להתקשר 64444*.
הרבה בריאות
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשאיל בלון חמצן?ליאורה28/12/2015
מה התהליך?
האם ניתן להשאיל בלון חמצן? - תגובה
חנה קרמן29/12/2015שלום וברכה,
בכל סניף של יד שרה ניתן לשאול בלון חמצן עם כל האביזרים הנלווים. משלמים ערבון ומשאילים לתקופה מסויימת. פרטים נוספים ומדוייקים יותר ניתן לקבל במוקד שירות הלקוחות שלנו 6444*.
בברכת בריאות ושמחה
חנה קרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מיוחד ללוחם שנפצענאור סלע05/12/2015
שבת שלום/שבוע טוב. ותודה רבה מראש!
אני נאור, ושירתתי כלוחם בצוק איתן.
במהלך המלחמה נפצעתי ברגלי ועקב הצליעה על הרגל, נשחק הסחוס בברך השניה.
אתמול, לאחר יותר משנה של העמסה, קרסה הברך וקרעתי את המיניסקוס.
הנני נמצא בתל אביב בקורס מטעם משרד החוץ ואין לי אפשרות לזוז ללא קביים וכיסא גלגלים.
הקורס כל יום מתחיל בשבע בבוקר ומסתיים בשמונה בערב. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהי לפתוח את הסניף ברחוב זמנהוף באופן חד פעמי במוצ"ש, על מנת שאוכל להמשיך את הלימודים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מיוחד ללוחם שנפצע - תגובה
נועה וכטל ספקטור30/12/2015נאור שלום
אני מצטערת על חוסר בתגובה, המערכת לא ידעה אותי על הפניה שלך
אני מקווה שהסתדרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. האם יש להשאלה מד סטורציה ביתיאבאחד03/12/2015
המיועד לתינוקות/ילדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. האם יש להשאלה מד סטורציה ביתי - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/12/2015שלום רב
אנא צור קשר עם מרכז הציוד המיוחד של יד שרה
המוצר הנ"ל אינו במערך ההשאלה הרגיל של הסניפים
בריאות שלמה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אבאחד03/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה סיעודיתליה02/12/2015
היי האם אפשר להשכיר מיטה סיעודית הביתה איך ניתן להשכיר , איפה ומה המחיר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה סיעודית - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/12/2015ליה שלום
מחלקת אשפוז בית ביד שרה משאילה מיטות בית חולים
אנא צרי איתם קשר ללבירורים
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה בסניף אחרליאנה01/12/2015
האם ניתן לשאול קביים באילת ולהחזיר אותם ברעננה?
החזרה בסניף אחר - תגובה
חנה קרמן02/12/2015שלום וברכה,
ניתן לשאול ציוד בכל סניף בארץ ולהחזיר אותו בסניף אחר בארץ. ליד שרה 106 סניפים בארץ מקרית שמונה ועד אילת.
רפואה שלמה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת שיניים עם תעלה לסקשןליאור29/11/2015
שלום,
האם ניתן להשאיל\לרכוש דרכיכם מברשת יניקה עבור חולה מונשם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברשת שיניים עם תעלה לסקשן - תגובה
נועה וכטל ספקטור29/11/2015ליאור שלום
למיטב ידיעתי אין ביד שרה את המוצר הנ"ל
בעקרון יד שרה לא משאילה מוצרים שבאים במגע עם הגוף אלא מוכרת אותם כמו הגבהה לאסלה או ערכת הבקבוק במשאבת הנקה.
המוצר הנ"ל יחודי ולכם לא נמצא במוצרים של יד שרה
היות ומדובר במוצר קטן וקל אני מציעה גם לבדוק באתרים מחו"ל אולי יהיה פתרון זמין וזול שם
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת לתרום ציוד לתינוקעירית28/11/2015
שלום רב, מעוניינת לתרום מכשיר בייבי סנס לתינוק וכיסא אוכל האם אתם מקבלים ציוד כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעונינת לתרום ציוד לתינוק - תגובה
נועה וכטל ספקטור29/11/2015עירית שלום רב
ראשית תודה רבה על הרצון לתרום
יד שרה מקבלת ציוד רפואי ושיקומי כך שהמוצרים הללו אינם במערך האביזרים שלנו
אני מקווה שתוכלי למצוא להם בית חם בקרוב
שוב תודה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)