מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום
- בחירת מזרן אוויר דינמיטלי20/10/2016
שלום, ברצוני לרכוש לאבי מזרון אוויר דינמי , האם יש יד 2 או במחיר מוזל? התקציב שלנו הוא לא גבוה לצערי.
יש לו פצע לחץ דרגה 4.
תודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרון לפצעי לחץ
נועה וכטל ספקטור20/10/2016שלום רב
אני יודעת שיש אתרי יד 2, בנוסף בידקי באתר של מילבת (מרכז יעוץ) שגם להם לוח יד 2. בנוסף אני מעלה מספר נקודות
האם הפצע מטופל?באם אבא בבית האם הייתה אחות פצעים מטעם קופת חולים? האם הוא יושב ואם כן האם יש לו כרית מתאימה? נשמח לאחר החג לתת מידע במרכז התצוגה של יד שרה.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן אוויר
טלי20/10/2016היי, תודה על תשובתך המהירה ועל עצתך , אני אבדוק את האתר שציינת .
לגבי שאלתך אבא מטופל במוסד שיקומי הוא במצב של קומה.
הוא לרוב בשכיבה לעיתים מורידים אותו לכיסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התראה שמצפצפת על שיכחת תינוק ברכבאביב02/09/2016
ראיתי פירסום שניתן להשאיל מכשיר שמצפצף ומתריע על שיכחת תינוק ברכב, אך לא מצאתי אותו בקטלוג שבאתר של יד-שרה.
האם הוא באמת קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התראה שמצפצפת על שיכחת תינוק ברכב - תגובה
חנה קרמן04/09/2016בוקר טוב
אכן יש כזה מכשיר ושמו טפ-צפה. עקב בעיות בירוקרטיות עוד לא הצלחנו לחלק אותו לסניפים שלנו ולהשאילו לציבור הרחב.
אנו עושים מאמצים רבים על מנת לקבל את האישורים הנדרשים ולהשאילו בסניפים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פותח מכון ריפוי בעיסוק - מחפש המלצה לציודמירי סגל26/07/2016
שלום, מתכנן לפתוח מכון פרטי לריפוי בעיסוק. מחפש חברה שניתן לרכוש ממנה כמויות גדולות של ציוד מקצועי? יש למישהו המלצה למקום אמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פותח מכון ריפוי בעיסוק - מחפש המלצה לציוד - תגובה
נועה וכטל ספקטור26/07/2016מציעה לחפש באתר עזרים שמרכז את הספקים העיקריים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת קביים בשבתמימי10/11/2012
שלום רב
השאלתי קביים מיד שרה עבור חמי שנפגע ברגל.
הוא אמור לטוס חזרה לארגנטינה מחר, משם הגיע לביקור בארץ
והיתי רוצה שיקח איתו זוג קביים
בגלל שבת אין לי אפשרות לפנות ליד שרה
שתי שאלות:
האם מישהו מכיר אפשרות באזור המרכז של חנות ללמכירת קביים שפתוח בשבת באזור המרכז?
האם למישהו ניסיון, האם יכול להיות אפשרי לקנות זוג קביים חדשות ולהחזיר אותן ליד שרה?
(כדאי לתת לו לנסוע עם הקביים שהשאלתי מיד שרה) ?
תודה רבה
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת קביים בשבת - תגובה
נועה וכטל ספקטור11/11/2012שלום מימי
כעת כבר ראשון, אך אכתוב שאני ממליצה לדבר עם מנהלת סניף ההשאלה שלקחת את הקביים ממנו ולסדר את ההשאלה מולם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש קביים לשבת
ארז13/05/2016הבן שלי נפצע בקרסול ונמצא בגבס .
הרופא טען שאסור לו לדרוך על הרגל והוא נמצא בכאבים.
רציתי לדעת העם יש אפשרות לקבל או להשכיר ביום שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש השכרת קביים בשבת
גיא09/05/2015יש אתר שמשכיר קביים 24/7 גם בשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת ציוד רפואיאולגה21/05/2012
שלום רב,
הזמננו ציוד אורטופדי, מתי אפשר לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת ציוד רפואי - תגובה
אבישי בר-טל21/05/2012שלום אולגה מהכין הזמנתם ציוד רפואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסא אורטופדית
הגר נתן23/04/2016בני אהוד רימוני -בן 50 כיום. נפגע שיתוק מוחי מלידה. ב-15 השנים האחרונות חלה הדרדרות במצבו. כיום הוא מרותק למיטתו כשכל פלג גופו התחתון משותק. הוא הפך לסעודי לחלוטין ונסעד על ידי מטפלת נפאלית. מניידים אותו בכיסא גלגלים בתוך הבית,
אך רוב שעות היום הוא שוהה מול הטלוויזיה על כורסא אורטופדית שאבד עליה הכלח
ולא ממלאה את הפונקציות הנדרשות.
שאלתי היא: אם דרככם יש אפשרות לרכוש כורסא אורטופדית תקינה במצב טוב.
[בהשאלה, או רכישה ובאילו תנאים??]
בברכה הגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסא אורטופדית - תגובה
חנה קרמן01/05/2016שבוע טוב
תודה על פנייתך.
ליד שרה יש 8 מרכזי תצוגה וייעוץ והם ישמחו לייעץ לך טלפונית בנושא, או לארח אותכם ולייעץ לכם.
הרבה אנשים נהנים משימוש של כורסאת טלביזיה חשמלית או מכנית, כי היא נוחה ונעימה, במערך ההשאלה של יד שרה אין כורסאות כאלה, למרות שיש שוק יד שניה ונשמח לתת לך מידע נוסף על כך בשיחה הטלפונית.
קיץ טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר הולטר למעקב אחרי הפרעות קצב לביוסי זוסמן06/04/2016
האם ניתן להשאיל מכשיר הולטר למספר חודשים לצורך מעקב קרדיולוגי בבית בנוגע לחשש של הפרעות קצב הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר הולטר למעקב אחרי הפרעות קצב לב - תגובה
נועה וכטל ספקטור07/04/2016יוסי שלום
אנא צור קשר עם מחלקת השאלת ציוד מיוחד ביש שרה לברר האם יש להם מכשיר הולטר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת בשביל אמא שלי הקשישה שבבית חוליםתהילה21/03/2016
שלום ברצוני לדעת היכן אני יכולה להשיג לאמא שלי הקשישה מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת,זה דחוף לי כי ביקשו בבית חולים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגן קרסול לפצעי לחץ וסוכרת בשביל אמא שלי הקשישה שבבית חולים - תגובה
חנה קרמן21/03/2016שלום וברכה,
ראשית הרבה בריאות לאמך ולך.
ניתן לפתוח קריאה במוקד שרות הלקוחות של יד שרה ואולי יש להם את הפריט שאת מחפשת.
בנוסף ניתן לרכוש את המגן קרסול בחנות ציוד רפואי שיקומי של יד שרה ב"ישם".
ניתן לראות את הפריט באתר של החנות (אני מצרפת קובץ עם צילום מסך מהאתר) או להתקשר אליהם ושם הפריט הוא עקב.
בהצלחה ופורים שמח
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת אביזר חדש שלא נפתח -לסניף אחר.שרון05/03/2016
שלום.
-קניתי בקבוק שתן לאשה, בסניף.אחד.
אשתי לא רצתה. נשאר סגור בניילון ללא שימוש.
ניסיתי להחזיר אותו בסניף מרכזי וגדול אחר, -בעיר אחרת.
סרבו לקבל, והורו לנו לנסוע לעיר הראשונה ולהחזיר בסניף שקנינו.
זה אביזר אישי אך לא נפתח הניילון.
מדוע לטרטר משפחה? הרי אתם כל כך עוזרים.
מהי המדיניות? זרקתי לפח.
זרקתי לפח את הבקבוק, עם עוגמת נפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - lifterמכשיר להרמת אדם מהכסא למיטהnani weller23/01/2016
האם נתן להשאיל מכשיר כזה ביד שרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lifterמכשיר להרמת אדם מהכסא למיטה - תגובה
חנה קרמן25/01/2016שלום וברכה,
ביד שרה ניתן לשאול מנוף (+ערסל) להרמת אדם במשקל עד 130 ק"ג. לפרטים יש להתקשר 64444*.
הרבה בריאות
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורסאות טלוויזיהעדן20/09/2012
שמעתי שיש כורסאות מתכוונות שמגיעות למצב של כמעט עמידה.
סבי נכה, חשבתי שיוכל להיעזר בקימה להליכון
למישהו יש המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורסאות טלוויזיה - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/09/2012עדן שלום
אכן יש כורסאות כאלו "כורסא מקימה" או "כורסא עם מנגון הרמה"
יש מספר חברות שמוכרות אותן כולל חברות ידועות וגדולות שמוכרות כורסאות טלויזיה. גם באתרים של מכירת ציוד אביזרי עזר תוכל למצוא אותן
אני מציעה ראשית להגדיר את המידות שאתן צריכים, האם סבא גבוה או נמוך? כבד משקל? כדאי להגדיר גובה שיהיה נוח בכדי להתיישב ועומק מושב.
לאחר מכן כדאי כמובן לעשות סקר שוק לגבי מחירים, ואחריות
ואולי גם לחפש מוצרים מיד שניה
בריאות שלמה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסאות טלויזיה
לירון04/01/2016אני רוצה להמליץ על כורסת טלוויזיה של מילגה
תוכלו למצוא אותה בתור כורסת שזלונג, הכורסא מאוד נוחה
במיוחד לאחר יום עבודה ארוך , שהדבר היחיד שמתחשק לכם הוא לשים את הראש בנחת ולראות משהו בטלוויזיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מיוחד ללוחם שנפצענאור סלע05/12/2015
שבת שלום/שבוע טוב. ותודה רבה מראש!
אני נאור, ושירתתי כלוחם בצוק איתן.
במהלך המלחמה נפצעתי ברגלי ועקב הצליעה על הרגל, נשחק הסחוס בברך השניה.
אתמול, לאחר יותר משנה של העמסה, קרסה הברך וקרעתי את המיניסקוס.
הנני נמצא בתל אביב בקורס מטעם משרד החוץ ואין לי אפשרות לזוז ללא קביים וכיסא גלגלים.
הקורס כל יום מתחיל בשבע בבוקר ומסתיים בשמונה בערב. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהי לפתוח את הסניף ברחוב זמנהוף באופן חד פעמי במוצ"ש, על מנת שאוכל להמשיך את הלימודים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מיוחד ללוחם שנפצע - תגובה
נועה וכטל ספקטור30/12/2015נאור שלום
אני מצטערת על חוסר בתגובה, המערכת לא ידעה אותי על הפניה שלך
אני מקווה שהסתדרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשאיל בלון חמצן?ליאורה28/12/2015
מה התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להשאיל בלון חמצן? - תגובה
חנה קרמן29/12/2015שלום וברכה,
בכל סניף של יד שרה ניתן לשאול בלון חמצן עם כל האביזרים הנלווים. משלמים ערבון ומשאילים לתקופה מסויימת. פרטים נוספים ומדוייקים יותר ניתן לקבל במוקד שירות הלקוחות שלנו 6444*.
בברכת בריאות ושמחה
חנה קרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. האם יש להשאלה מד סטורציה ביתיאבאחד03/12/2015
המיועד לתינוקות/ילדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. האם יש להשאלה מד סטורציה ביתי - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/12/2015שלום רב
אנא צור קשר עם מרכז הציוד המיוחד של יד שרה
המוצר הנ"ל אינו במערך ההשאלה הרגיל של הסניפים
בריאות שלמה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אבאחד03/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה סיעודיתליה02/12/2015
היי האם אפשר להשכיר מיטה סיעודית הביתה איך ניתן להשכיר , איפה ומה המחיר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה סיעודית - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/12/2015ליה שלום
מחלקת אשפוז בית ביד שרה משאילה מיטות בית חולים
אנא צרי איתם קשר ללבירורים
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה בסניף אחרליאנה01/12/2015
האם ניתן לשאול קביים באילת ולהחזיר אותם ברעננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה בסניף אחר - תגובה
חנה קרמן02/12/2015שלום וברכה,
ניתן לשאול ציוד בכל סניף בארץ ולהחזיר אותו בסניף אחר בארץ. ליד שרה 106 סניפים בארץ מקרית שמונה ועד אילת.
רפואה שלמה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?