מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום
- מדרסים ביומכנייםאלידו27/03/2015
אורתופד כף רגל רשם לי שאני צריך מדרסים ביומכניים והפנה אותי למקום מסוים להוציא את המדרסים.
להגיד מה בדיוק יש לי אני לא יכול כי כל אורתופד שביקרתי אצלו אמר לי משהו אחר. חלקם אמרו לי שיש לי פלטפוס קל וחלקם אמרו לי קריסת עצמות או משהו בסגנון וחלקם גם אמרו שאין לי פלטפוס.
בכל מקרה כאבים יש לי בכפות רגליים ובנוסף כאבים בברכיים מדי פעם כבר כמה שנים טובות.
המדרסים עצמם עלו לי 1400 ש"ח אחרי הנחה. שילמתי, ואת הסקר שוק באינטרנט עשיתי רק מאוחר יותר ואני נורא מבולבל בכל נושא המדרסים גם מבחינה כספית וגם מבחינת הסוג.
אני בעיקרון אוהב לרוץ(בערך פעמיים בשבוע - 5 ק"מ כל פעם) וללכת המון, וסובל מכאבים בכפות רגליים ובברכיים.
ניסיתי לשאול את המקום איזה סוג של מדרסים ביו מכניים קיבלתי והם אמרו לי שביומכני זה הסוג(למרות שממיטב הבנתי ישנם כמה סוגי ביומכניים), אז שאלתי בנוגע לציפויים והם אמרו לי שזה פילייט וPTT.
השאלה שלי היא האם באמת הסוג והציפויים האלה מצדיקים את המחיר והאם הם תואמים את הבעיה שלי, וכמו כן האם הם מתאימים לריצה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים ביומכניים - תגובה
נועה וכטל ספקטור30/03/2015אלידו שלום
אכן ישנם סוגים שונים של מדרסים, וכדי לענות על שאלתך צריך ידע ומומחיות לנושא
יש פורומים שעונים ספציפית על שאלות בנושא מדרסים
והיית ממליצה לך לכתוב את ההודעה הזו בהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי באתר פורום יותר שייך
אוהד01/04/2015אשמח להכוונה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי באתר פורום יותר שייך - תגובה
נועה וכטל ספקטור02/04/2015תחפש חיפוש רחב יותר, בגוגל
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת ציודורד04/03/2015
השאלתי כסא גלגלים מב"ב והליכון ומקל מר"ג.
אני יכולה להחזיר הכול לאותו מקום או חייבת להחזיר כל דבר לסניף שלו?
כמו כן, מה שעות הפעילות בפורים? יש שינוי? ומתי?
סניפים ב"ב ור"ג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת ציוד - תגובה
נועה וכטל ספקטור04/03/2015הי ורד
את יכולה להחזיר את כל הציוד שיש לך לאיזה סניף שאת רוצה, גם לסניף שלא לקחת ממנו ציוד בכלל ז"א לא ר"ג או ב"ב.
היות ואני מנהלת את מרכז התצוגה בתל אביב אין לי מידע עדכני על שינוי שעות בפורים אצלם, כדאי להתקשר ולברר אם יש שינוי בשעות הפעילות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש להשאלה סד לברךאיציק18/02/2015
אשמח מאוד באם משהו יכול להשאיל לי סד לברך ימין לאחר ניתוח רצועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קלנוע להשאלה.חנוך05/02/2015
עד לקבלת הכיסא ממונע חשמל מבקש לשאול קלנוע לניידות בבית ומחוצה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלנוע להשאלה. - תגובה
נועה וכטל ספקטור05/02/2015חנוך שלום רב
יד שרה אינה מחזיקה קלנועיות להשאלה
אני יודעת שיש חברות שמשכירות קלנועיות לתקופות קצרות
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים לרגל באין כאביםהוכדורף08/01/2015
שלום,
אין לי שום כאבים בכף רגל, יכול להיות רק שלעיתים אני מרגיש שאיני הולך כמו שצריך אבל אני לא חושב שזה נראה לעין.
האורטופד אומר שצורת כף הרגל שלי לא תקינה וצריך מדרסים. בעבר השתמשתי בהם. האם לחזור להשתמש במדרסים (חדשים כמובן כי גדלתי מאז) למרות שאיני חש כאבים בכף רגל? האם מדרסים יעזרו לי ליציבה נכונה יותר? (יש לי עיקמת קלה בגב).
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים לרגל באין כאבים - תגובה
נועה וכטל ספקטור12/01/2015שלום רב
אני ממליצה לך להעלות את השאלה בפורום אורטופדיה של כף הרגל. יש פורומים שמומחה מדרסים עונה על שאלות
הפורום שלנו עיסוקו אביזרי עזר בעיקר, אך אוסיף שאם ישנה המלצת אורטופד ואתה יכול להכין מדרסים מתאימים מומלץ לעשות זאת.
לא תמיד יש כאבים , אבל לעיתים כאשר כבר יש הנזק נעשה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד קומפיסד לידרחל30/11/2014
שלום לבאי הפורום אני מחפשת תרומה סד ליד ולאגודל לבעלי אנו מתקיימים רק מהקבאות של הביטוח הלאומי והסד עולה 500 שח וזה כבד עלינו בעלי לאחר אירןע מוחי וכל צד שמאל משותק היד מתעוותת והוא חייב את הסד להקלה אני מודה מראש. למי שיש כזה סד מחברת קומפיסד ומהשמיים שיבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מדרגוןאלונה23/10/2013
בעלי נכה ולאחרונה לא הולך, אנחנו גרים בקומה 1 ללא מעלית ובשל כך לא מוציאים אותו מהבית. שמעתי על פיתרון שנקרא מדרגון שמתחבר לכסא גלגלים. המחיר שלו גבוה מאוד.האם יש מקום שמשאיל\משכיר אביזרים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרגון - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/10/2013אלונה שלום
לצערנו הבעיה שאת מעלה נפוצה והפתרונות לה מאד יקרים
ביד שרה אין השאלה של מוצר כזה
יש חברה פרטית שמשכירה מתקן כזה, אשמח אם תפני במייל או בטלפון למרכז התצוגה ונשלח לך מידע
בפורום לא ניתן לשתף את המידע הזה עקב בעיות טכניות
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידית אחיזה לצד השירותיםאורית16/10/2014
שלום,
אמי זקוקה לתמיכה זמנית (כך אנו מקווים)בעת קימה מהשירותים. אלא שמצד אחד של השירותים, לאורך כל הקיר, ממוקם הכיור ותחתיו ארון ((תאים ומגירות) ואילו הקיר מצידם השני רחוק מידי מהשירותים בכדי שמיקום ידית בו יהיה אפקטיבי. מיקום ידית בולטת יותר על אותו הקיר תמנע את הגישה למתקן נייר הטואלט.
הפתרון הנדרש הוא ככל הנראה זמני לכמה חודשים בלבד והשירותים הם שירותים המשמשים גם את יתר דיירי ואורחי הבית.
אשמח לשמוע מנסיונכם מה ניתן לעשות.
תודה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידית אחיזה לצד השירותים - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/10/2014אורית שלום
אני ממליצה לקחת בהשאלה מסניפי יד שרה מעקה עזר לשירותים
זהו מעקה שמתחבר לחורים של הקרש אסלה ומאפשר תמיכה משני הצדדים
אנסה לצרף תמונה, אני מקווה שהיא תעלה
נראה לי שזה יענה על הצורך שלכם
אתם מזומנים לצור קשר ליעוץ נוסף
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נועה !
אורית20/10/2014נראה לי שזה בדיוק יענה על הצורך.
אבדוק בסניף יד שרה הקרוב אם יש ברשותם. אם לא - אצור איתך קשר.
ושוב תודה (:
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש מגף ארקס נמוךהדסה יפה07/09/2014
שלום
נשמח לקבל בהשאלה למספר שבועות מגף ארקס נמוך עבור אישה ששברה את הקרסול.
כמו בתמונה.
אנחנו בירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Limphapressאבי02/09/2014
אני מעוניין בזוג שרוולים לידיים של לימפה פרס היכן ניתן להשאיל את זה או לקנות במחיר נמוך?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה חשובהאליה31/03/2014
חנה שלום. ראיתי שעבדת ביד שרה, לכן הפניתי ליך את השאלה, יש לך מושג כמה זמן אני יכולה להשאיר אצלי חפץ שהשאלתי?(במקרה הזה קביים קנדיות) כתוב לי חודש והארכתי לעוד חודש אבל מאזזה עדיין אצלי (כחצי שנה) ואני עוד לא רואה את הסוף... יש לך מושג? אולי יש איזה מקום שמשכירים ציוד רפואי?
ועל הדרך שאלה בקשר לגומיות אני כמעט כל חודש מחליפה גומיות כי הן נשחקות ואני מחליקה אמרו לי שיש מין משהו עגול לקנות שפחות מחליק אבל זה עולה 400 שקל(לא יודעת איך קוראים לזה) זה לא שווה לי להשקיע כי אני מקווה להיפטר מזה במהירות האפשרית. יש לכן מושג איפה אפשר להשיג את זה בדרך אחרת? או רעיון למשהו אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתגובה ל..
אני01/04/2014שלום חנה תודה על המענה המהיר... יש לי עוד מספר שאלות אליך ואשמח אם תעני לי,
1. האם אני צריכה לרכוש דווקא את הקביים שבהם השתמשתי?
2. יש לך מושג כמה עולות קביים קנדיות סם באופן כללי בחנות שלכם? (אני לא זכאית להחזר ממשר הבריאות כי אין לי עדיין ב"ה נכות צמיתה)ואם יש צבע פחות בולט מהכסוף כסוף הזה? שחור למשל...
תודה רבה רבה...
סליחה נזכרתי בעוד שאלה יש ספוגים לידיות של הקביים? בנשיאת משקל רב על הידיים הן משתפשפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה ל.. - תגובה
חנה קרמן01/04/2014שכחתי בנוגע לספוגים - כמו שכתבתי במייל הקודם ניתן לברר במרכז תצוגה של יד שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר Lympha Press למכירהירון23/03/2014
מכשיר Lympha Press model 201 כולל חליפת מכנס עבור אנשים הסובלים מבצקות מהמותניים ומטה. היה בשימוש 3 שבועות, המכשיר במצב מעולה.
המכשיר עם אחריות עד לדצמבר 2014!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השאלת כיסא גלגליםהגר20/03/2012
בעלי עבר תאונת דרכים לפני חצי שנה, האלנו עבורו כיסא גלגלים אבל מצבו בנתיים לא משתפר. לא נעים לנו להחזיק כבא גלגלים אצלנו בהשאלה זמן כה רב. אפשר לקנות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת כיסא גלגלים - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/03/2012שלום רחלה
ראשית מאחלת בריאות שלמה
שנית יש לכם מספר אפשרויות
להמשיך להשאיל את הכסא תמורת הוראת קבע חודשית, לקנות כסא בחנות באופן עצמאי , יש מגוון חנויות שמוכרות כיסאות גלגלים או לרכוש כסא דרך משרד הבריאות שמשתתפים בעלות הרכישה. המידע על התהליך נמצא באתר של משרד הבריאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביים כיסא גלגלים הליכונים - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/03/2014לויאור שלום
כסא גלגלים וקביים אתה יכול לקת בהשאלה מכל סניף יד שרה
ההשאלה תמורת פקדון
אתה מוזמן לצור קשא עם סניף ההשאלה שקרוב אליך
את מספרי הטלפון של הסניפים ניתן למצוא באתר של יד שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה12/07/2008
שלום רב, נשברה לי הרגל וכעת לא אוכל ללכת זמן רב, רציתי לדעת האם יש מקום ממנו אוכל להשאיל כיסא גלגלים לחודשיים בערך? אשמח לקבל הפניה למקום כזה, אם קיים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא גלגלים
נועה וכטל ספקטור12/07/2008לנה שלום
ראשית אאחל לך החלמה מהירה
שנית - ליד שרה 104 סניפי השאלת ציוד רפואי בהם ניתן לשאול כסא גלגלים, ספסל מעבר לאמבטיה (אם אין לך פינת טוש) והליכון לשלב החלמה מתקדם יותר
ניתן למצוא את פירוט הסניפים באתר של יד שרה
הם ישמחו לספק את כל המידע לגבי עלויות ההשאלה (פקדון ) ומשך הזמן
המרפאות בעיסוק במרכזי התצוגה והייעוץ ישמחו לענות על שאלות בנושא תפקוד - הטלפונים בראש הפורום
אתר יד שרה
[a href='http://www.yadsarah.org.il/site.asp' id='link'][/a]
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספא חשמליתגלי17/04/2013
אבא נעזר בהליכון, מתקשה להתרומם מהכורסא לעמידה. האם ניתן להשאיל סבא חשמלית מתכווננת שתסייע לו לקום? היכן? רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספא חשמלית - תגובה
נועה וכטל ספקטור18/04/2013גלי שלום
אנשים מבוגרים רבים מתקשים לקום מישיבה
ספה מתרוממת אינה נמצאת במערך ההשאלה של יד שרה, אך ישנם מספר ספקים שמוכרים כורסאות כאלו.
אני ממליצה לנסות להגביה את המושב של הכסא עד למקסימום האפשרי ולהקפיד שהרגליים עדיין יגעו ברצפה
באם יש אפשרות להתקין ידית או מעקה בקרבת הישיבה שיסייעו לקום (כמו שכדאי לעשות בחדר השירותים)
ולתרגל קימה נכונה מישיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספא חשמלית - תגובה
נועה וכטל ספקטור18/04/2013גלי שלום
אנשים מבוגרים רבים מתקשים לקום מישיבה
ספה מתרוממת אינה נמצאת במערך ההשאלה של יד שרה, אך ישנם מספר ספקים שמוכרים כורסאות כאלו.
אני ממליצה לנסות להגביה את המושב של הכסא עד למקסימום האפשרי ולהקפיד שהרגליים עדיין יגעו ברצפה
באם יש אפשרות להתקין ידית או מעקה בקרבת הישיבה שיסייעו לקום (כמו שכדאי לעשות בחדר השירותים)
ולתרגל קימה נכונה מישיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?