מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפש להשאלה סד לברךאיציק18/02/2015
אשמח מאוד באם משהו יכול להשאיל לי סד לברך ימין לאחר ניתוח רצועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קלנוע להשאלה.חנוך05/02/2015
עד לקבלת הכיסא ממונע חשמל מבקש לשאול קלנוע לניידות בבית ומחוצה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלנוע להשאלה. - תגובה
נועה וכטל ספקטור05/02/2015חנוך שלום רב
יד שרה אינה מחזיקה קלנועיות להשאלה
אני יודעת שיש חברות שמשכירות קלנועיות לתקופות קצרות
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים לרגל באין כאביםהוכדורף08/01/2015
שלום,
אין לי שום כאבים בכף רגל, יכול להיות רק שלעיתים אני מרגיש שאיני הולך כמו שצריך אבל אני לא חושב שזה נראה לעין.
האורטופד אומר שצורת כף הרגל שלי לא תקינה וצריך מדרסים. בעבר השתמשתי בהם. האם לחזור להשתמש במדרסים (חדשים כמובן כי גדלתי מאז) למרות שאיני חש כאבים בכף רגל? האם מדרסים יעזרו לי ליציבה נכונה יותר? (יש לי עיקמת קלה בגב).
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים לרגל באין כאבים - תגובה
נועה וכטל ספקטור12/01/2015שלום רב
אני ממליצה לך להעלות את השאלה בפורום אורטופדיה של כף הרגל. יש פורומים שמומחה מדרסים עונה על שאלות
הפורום שלנו עיסוקו אביזרי עזר בעיקר, אך אוסיף שאם ישנה המלצת אורטופד ואתה יכול להכין מדרסים מתאימים מומלץ לעשות זאת.
לא תמיד יש כאבים , אבל לעיתים כאשר כבר יש הנזק נעשה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד קומפיסד לידרחל30/11/2014
שלום לבאי הפורום אני מחפשת תרומה סד ליד ולאגודל לבעלי אנו מתקיימים רק מהקבאות של הביטוח הלאומי והסד עולה 500 שח וזה כבד עלינו בעלי לאחר אירןע מוחי וכל צד שמאל משותק היד מתעוותת והוא חייב את הסד להקלה אני מודה מראש. למי שיש כזה סד מחברת קומפיסד ומהשמיים שיבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ידית אחיזה לצד השירותיםאורית16/10/2014
שלום,
אמי זקוקה לתמיכה זמנית (כך אנו מקווים)בעת קימה מהשירותים. אלא שמצד אחד של השירותים, לאורך כל הקיר, ממוקם הכיור ותחתיו ארון ((תאים ומגירות) ואילו הקיר מצידם השני רחוק מידי מהשירותים בכדי שמיקום ידית בו יהיה אפקטיבי. מיקום ידית בולטת יותר על אותו הקיר תמנע את הגישה למתקן נייר הטואלט.
הפתרון הנדרש הוא ככל הנראה זמני לכמה חודשים בלבד והשירותים הם שירותים המשמשים גם את יתר דיירי ואורחי הבית.
אשמח לשמוע מנסיונכם מה ניתן לעשות.
תודה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידית אחיזה לצד השירותים - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/10/2014אורית שלום
אני ממליצה לקחת בהשאלה מסניפי יד שרה מעקה עזר לשירותים
זהו מעקה שמתחבר לחורים של הקרש אסלה ומאפשר תמיכה משני הצדדים
אנסה לצרף תמונה, אני מקווה שהיא תעלה
נראה לי שזה יענה על הצורך שלכם
אתם מזומנים לצור קשר ליעוץ נוסף
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נועה !
אורית20/10/2014נראה לי שזה בדיוק יענה על הצורך.
אבדוק בסניף יד שרה הקרוב אם יש ברשותם. אם לא - אצור איתך קשר.
ושוב תודה (:
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש מגף ארקס נמוךהדסה יפה07/09/2014
שלום
נשמח לקבל בהשאלה למספר שבועות מגף ארקס נמוך עבור אישה ששברה את הקרסול.
כמו בתמונה.
אנחנו בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Limphapressאבי02/09/2014
אני מעוניין בזוג שרוולים לידיים של לימפה פרס היכן ניתן להשאיל את זה או לקנות במחיר נמוך?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה חשובהאליה31/03/2014
חנה שלום. ראיתי שעבדת ביד שרה, לכן הפניתי ליך את השאלה, יש לך מושג כמה זמן אני יכולה להשאיר אצלי חפץ שהשאלתי?(במקרה הזה קביים קנדיות) כתוב לי חודש והארכתי לעוד חודש אבל מאזזה עדיין אצלי (כחצי שנה) ואני עוד לא רואה את הסוף... יש לך מושג? אולי יש איזה מקום שמשכירים ציוד רפואי?
ועל הדרך שאלה בקשר לגומיות אני כמעט כל חודש מחליפה גומיות כי הן נשחקות ואני מחליקה אמרו לי שיש מין משהו עגול לקנות שפחות מחליק אבל זה עולה 400 שקל(לא יודעת איך קוראים לזה) זה לא שווה לי להשקיע כי אני מקווה להיפטר מזה במהירות האפשרית. יש לכן מושג איפה אפשר להשיג את זה בדרך אחרת? או רעיון למשהו אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתגובה ל..
אני01/04/2014שלום חנה תודה על המענה המהיר... יש לי עוד מספר שאלות אליך ואשמח אם תעני לי,
1. האם אני צריכה לרכוש דווקא את הקביים שבהם השתמשתי?
2. יש לך מושג כמה עולות קביים קנדיות סם באופן כללי בחנות שלכם? (אני לא זכאית להחזר ממשר הבריאות כי אין לי עדיין ב"ה נכות צמיתה)ואם יש צבע פחות בולט מהכסוף כסוף הזה? שחור למשל...
תודה רבה רבה...
סליחה נזכרתי בעוד שאלה יש ספוגים לידיות של הקביים? בנשיאת משקל רב על הידיים הן משתפשפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בתגובה ל.. - תגובה
חנה קרמן01/04/2014שכחתי בנוגע לספוגים - כמו שכתבתי במייל הקודם ניתן לברר במרכז תצוגה של יד שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר Lympha Press למכירהירון23/03/2014
מכשיר Lympha Press model 201 כולל חליפת מכנס עבור אנשים הסובלים מבצקות מהמותניים ומטה. היה בשימוש 3 שבועות, המכשיר במצב מעולה.
המכשיר עם אחריות עד לדצמבר 2014!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מדרגוןאלונה23/10/2013
בעלי נכה ולאחרונה לא הולך, אנחנו גרים בקומה 1 ללא מעלית ובשל כך לא מוציאים אותו מהבית. שמעתי על פיתרון שנקרא מדרגון שמתחבר לכסא גלגלים. המחיר שלו גבוה מאוד.האם יש מקום שמשאיל\משכיר אביזרים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרגון - תגובה
נועה וכטל ספקטור24/10/2013אלונה שלום
לצערנו הבעיה שאת מעלה נפוצה והפתרונות לה מאד יקרים
ביד שרה אין השאלה של מוצר כזה
יש חברה פרטית שמשכירה מתקן כזה, אשמח אם תפני במייל או בטלפון למרכז התצוגה ונשלח לך מידע
בפורום לא ניתן לשתף את המידע הזה עקב בעיות טכניות
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאותליבת18/06/2013
האם ניתן להשאיל פאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פאות - תגובה
חנה קרמן18/06/2013שלום ליבת
יד שרה אינה משאילה פאות. כדאי לך להתעניין באגודה למלחמה בסרטן או בזכרון מנחם.
הרבה בריאות ואושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פאות - תגובה
חנה קרמן18/06/2013שלום ליבת
יד שרה אינה משאילה פאות. כדאי לך להתעניין באגודה למלחמה בסרטן או בזכרון מנחם.
הרבה בריאות ואושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאות - תגובה
נועה וכטל ספקטור19/06/2013ליבת שלום
ראשית אני מציעה לך לעשות חיפוש בפורום היות ועניתי בעבר על שאלה כזאת
שנית כדאי לדעת שיש לחולים במחלות אונקולוגיות זכאות להשתתפות ברכישת פאה מטעם קופת החולים.
וכמו שכתבה חנה יש עמותות שמסייעות בנושא
אני ממליצה לכתוב בגוגל "סיוע ברכישה והשאלת פאות לחולי סרטן" ותמצאי הרבה מידע
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי טניסשירה08/05/2013
רציתי לשאול - מדוע שמים כדורי טניס על רגלי ההליכון? מה המטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי טניס - תגובה
נועה וכטל ספקטור09/05/2013שירה שלום
מטרת כדורי הטניס היא למנוע שחיקה של הגומיה
יש אנשים שמרגישים שהדחיפה יותר טובה אולי בגלל שטח פנים גדול יותר
בעקרון אם מקפידים שהגומיות של ההליכון יהיו תקינות ומחליפם אותן כשהן נשחקות
ממש אין צורך בכדורים
השימוש בכדורים הוא מסוג הדברים שהתחילו והתקבעו והיום אני נתקלת במרכז התצוגה באנשים שמתהלכים עם כדור טניס שחוק וקרוע... וזו כמובן לא הדרך להקל על ההליכה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי טניס - תגובה
נועה וכטל ספקטור09/05/2013שירה שלום
מטרת כדורי הטניס היא למנוע שחיקה של הגומיה
יש אנשים שמרגישים שהדחיפה יותר טובה אולי בגלל שטח פנים גדול יותר
בעקרון אם מקפידים שהגומיות של ההליכון יהיו תקינות ומחליפם אותן כשהן נשחקות
ממש אין צורך בכדורים
השימוש בכדורים הוא מסוג הדברים שהתחילו והתקבעו והיום אני נתקלת במרכז התצוגה באנשים שמתהלכים עם כדור טניס שחוק וקרוע... וזו כמובן לא הדרך להקל על ההליכה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאותליאור28/04/2013
שלום,
אמי חלתה בסרטן ואני רוצה לשאול עבורה פאות שונות. האם יש מקום שאפשר להשאיל ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאות - תגובה
נועה וכטל ספקטור28/04/2013שלום ליאור
ראשית אני מיידעת שחולות במחלות אונקולוגיות זכאיות לפאה ולהחזר משמעותי מאד מהסכום דרך קופות החולים, לפיכך חשוב לבדוק באתרי האינטרנט או לפנות לעובדת הסוציאלית בסניף קופת החולים.
שנית ישנן גמחים של פיאות
אנא רשום בחיפוש באינטרנט :סיוע ברכישה והשאלת פאות לחולי סרטן ותגיע לאתר שמפרט על ארגונים וזכויות
בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המידע!
מיכל22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספא חשמליתגלי17/04/2013
אבא נעזר בהליכון, מתקשה להתרומם מהכורסא לעמידה. האם ניתן להשאיל סבא חשמלית מתכווננת שתסייע לו לקום? היכן? רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספא חשמלית - תגובה
נועה וכטל ספקטור18/04/2013גלי שלום
אנשים מבוגרים רבים מתקשים לקום מישיבה
ספה מתרוממת אינה נמצאת במערך ההשאלה של יד שרה, אך ישנם מספר ספקים שמוכרים כורסאות כאלו.
אני ממליצה לנסות להגביה את המושב של הכסא עד למקסימום האפשרי ולהקפיד שהרגליים עדיין יגעו ברצפה
באם יש אפשרות להתקין ידית או מעקה בקרבת הישיבה שיסייעו לקום (כמו שכדאי לעשות בחדר השירותים)
ולתרגל קימה נכונה מישיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספא חשמלית - תגובה
נועה וכטל ספקטור18/04/2013גלי שלום
אנשים מבוגרים רבים מתקשים לקום מישיבה
ספה מתרוממת אינה נמצאת במערך ההשאלה של יד שרה, אך ישנם מספר ספקים שמוכרים כורסאות כאלו.
אני ממליצה לנסות להגביה את המושב של הכסא עד למקסימום האפשרי ולהקפיד שהרגליים עדיין יגעו ברצפה
באם יש אפשרות להתקין ידית או מעקה בקרבת הישיבה שיסייעו לקום (כמו שכדאי לעשות בחדר השירותים)
ולתרגל קימה נכונה מישיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר שמיעהרעות07/04/2013
שלום,
ניתן להשאיל מכשירי שמיעה? מהיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר שמיעה
רותי23/03/2014בשנתיים האחרונות הבחנתי שביתי סובלת מבעיות שמיעה בהתחלה חששתי מתגובת ביתי ולא הערתי לה על כך. לבסוף לאחר ששמעתי המלצות רבות על מכשירי שמיעה, התרשמתי מאוד מאישה שפגשתי אשר משתמשת במכשיר שמיעה Quantum. מכשיר זה הוא דור חדש של מכשירי שמיעה אוטומטיים המאפשרים לך לשמוע בצורה הטבעית ביותר וללא מאמץ כך היא הסבירה. החלטתי לקחת את ביתי לרכוש את מכשיר הQuantum
ומאותו יום חייה השתנו מקצה לקצה.
ממליצה בחום לסובלים מבעיות שמיעה על מכשיר הQuantum.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)