מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדחום לתינוקאביתר20/03/2013
האם ניתן להשאיר מדחום שמודד באוזן? היכן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדחום לתינוק - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/03/2013אביתר שלום
יד שרה אינה מחזיקה במערך ההשאלה שלה מדחום כזה
כדאי לברר בקופת החולים לעיתים בבית המרחקת יש להם מוצרים כאלו עם הנחות משמעותיות למי שיש ביטוח מושלם/זהב
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדחום לתינוק - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/03/2013אביתר שלום
יד שרה אינה מחזיקה במערך ההשאלה שלה מדחום כזה
כדאי לברר בקופת החולים לעיתים בבית המרחקת יש להם מוצרים כאלו עם הנחות משמעותיות למי שיש ביטוח מושלם/זהב
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת אישור לחבישהה. ד04/03/2013
ב"ה
שלום, אני סובלת ממחלה מולדת קשה MMC. עקב כך אני נאלצת לעבור ניתוחים קשים עקב סיבוכים. לפני שנה עברתי קטיעה חלקית בכף הרגל, ומאז אני נאלצת לשים חבישה מסויימת, זה נראה כמו צמר גפן. בלי החבישה הנל אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל ויש עוד סיבות למה אני צריכה לחבוש לאחר הקטיעה(מגן על הרגל וכו)
אני מעוניינת לקבל אישור (בבקשה לא ממשרד הבריאות! כי הם מעולם לא סייעו לי, מאז ילדותי!) לקבלת החומר הנל.
עד היום, אחות סיפקה לי את החבישה, אך לפני כמה ימים האחות ביקשה ממני "לקנות בבית מרקחת" ואילו בבית מרקחת אין את החומר הזה.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת אישור לחבישה - תגובה
נועה וכטל ספקטור04/03/2013שלום רב
מרכז התצוגה והיעוץ והפורום הנ"ל נמייעצים על אביזרי עזר וטכנולוגיה מסייעת, אנו לא מספקים אישורים למתן של מוצרים/תרופות/אביזרים.
מפנייתך אני מסיקה כי החומר היה בעבר בקופת חולים, האם האחות פירטה מהיכן הוא הגיע אליה? ישנם מוצרי חבישה שונים שאחיות קופת החולים מספקות מרשמים עבורם. האם הנושא עלה?
אשמח באם יש לך שם של המוצר, כך אולי אוכל לספק לך עוד מידע
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבישה אורטופדית
ה. ד04/03/2013הי, תודה רבה על תשובתך, לאחר הניתוח הגעתי לבית מרקחת(שבקופה) בכדי לרכוש את המוצר הנל, אך בבית מרקחת טענו שמוצר זה אינו למכירה. וכשפניתי לאחות, היא הביאה לי את החבישה, עד לפני כמה ימים.. החומר הנל נקרא:
Synthetic cast padding bandages
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבישה אורטופדית - תגובה
נועה וכטל ספקטור04/03/2013שלום שוב
הייתי מנסה לצור קשר עם חברות שמיצרות פרוטזות, תחפשי בגוגל "ריפוד לפרוטזות"
ושוב, יש לברר אצל האחות מהיכן מגיע אליה המוצר, הרבה פעמים חברות שמוכרות לקופת חולים מוכרות גם ליחידים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת אישור לחבישה - תגובה
נועה וכטל ספקטור04/03/2013שלום רב
מרכז התצוגה והיעוץ והפורום הנ"ל נמייעצים על אביזרי עזר וטכנולוגיה מסייעת, אנו לא מספקים אישורים למתן של מוצרים/תרופות/אביזרים.
מפנייתך אני מסיקה כי החומר היה בעבר בקופת חולים, האם האחות פירטה מהיכן הוא הגיע אליה? ישנם מוצרי חבישה שונים שאחיות קופת החולים מספקות מרשמים עבורם. האם הנושא עלה?
אשמח באם יש לך שם של המוצר, כך אולי אוכל לספק לך עוד מידע
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת מגף קצר לאחר ניתוח-לרגל-דחוףאתי25/02/2013
שלום וברכה ,
בעלי עבר ניתוח ברגל , והרופא רשם לו המלצות בשיחרור :
לדרוך עם מגף אחר ניתוחי קצר עם צירים DORSIFLEXION קל
או לחילופין קביים בלי דריכה שבועיים על הרגל
רציתי לברר אם יש באיזשהו מקום גוף כלשהו שאפשר להשאיל ??!!!!
אנו צריכים את זה לשבועיים !!!! אודה על תשובתכם בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כיסא מתקפלרוביק20/02/2013
שלום רב,
האם ניתן לקבל בהשאלה כיסא מתקפל, לשימוש בטיול, עבור אישה מבוגרת עם בעיה של חוליות בגב, המקשה עליה הליכה ממושכת ללא מנוחה? לכמה זמן? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא מתקפל - תגובה
חנה קרמן21/02/2013שלום אלי
יש ביד שרה מקל כסא כלומר מקל שאפשר לפתוח אותו לכסא קטן (אני מצרפת תמונה). אני לא בטוחה שזה יתאים לאשה מבוגרת אם בעיות בגב, אבל ניתן לנסות. אפשר לגשת לאחד מסניפי יד שרה לשאול את המקל לחודש עם אפשרות הארכה לשלושה חודשים.
בברכת טיול מהנה ופורים שמח
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבייםשגיא12/02/2013
הבן שלי בן 8 ושבר את רגל ימין, הוא עם גבס וזקוק לקביים. האם יש קביים לגיל הזה- כאשר מדובר בילד ממש נמוך לגילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור12/02/2013שגיא שלום
ראשית בריאות שלמה
שנית אני ממליצה להתקשר לסניף השאלה הקרוב אליכם, אני מאמינה שתצליחו למצוא זוג. אם אין תמיד כדאי לחפש ברדיוס מתרחב בסניפים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לאומי זכויותלימור לימור02/02/2013
היי אני אם חד הורית ל 4 ילדים ויש לי 2 ילדים שלוקחים כדור ריטלין כבר כמה שנים ואחד מהילדים לומד בכיתה מיוחדת ואת השני מעבירים עכשיו למיסגרת שתתאים ליכולות שלו. רציתי בבקשה לדעת אים אניזכאית לגימלה " נכות " לילדים או משהו דומה. אודה לכם מאוד אים תעזרו לי. תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לאומי זכויות - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/02/2013שלום לימור
כדאי שתתייעצי עם גופים שמומחים לדבר, יש כמה כאלו
אני מצרפת שמות של אתרים שכדאי להתחיל איתם, לברר בפורומים שלהם
מקום מיוחד
חברים לרפואה
ובכל האתרים כמעט יש פורומים של הורים לילדים עם בעיות קשר וריכוז
אני יודעת שהורים לילדים בכיתות חינוך מיוחד זכאים להחזרי מס, אני לא יודעת על קצבת נכות מביטוח לאומי, אבל כמובן שכדאי להעלות את כל השאלות בפורומים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא דולפיןמיטל28/01/2013
שלום, אני מעוניינת לרכוש 'כיסא דולפין' עבור ילדה כבת שנתיים שלא מסוגלת לשבת עצמאית וכבר גדולה מדי ל'כיסא דפני'. אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש את הכיסא או לחלופין כל פתרון אחר שתמליצו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השאלת הנדי קיוראודי25/01/2013
הנני סובל מכאבים בכפות הרגליים שלא ידוע מה הגורם לאחר הרבה בדיקות...
אני מעוניין לנסות את ההנדי קיור מכשיר הלייזר לפני שאני רוכש אחד כזה...
יש אפשרות להשאיל אותו לבדיקה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השאלת הנדי קיור - תגובה
חנה קרמן27/01/2013שלום וברכה,
ראשית הרבה בריאות. לצערי ליד שרה אין כזה מכשיר כזה. אולי אפשר לנסות לשאול בעזר מציון או בעזרא למרפא.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת הנדי קיוראודי25/01/2013
הנני סובל מכאבים בכפות הרגליים שלא ידוע מה הגורם לאחר הרבה בדיקות...
אני מעוניין לנסות את ההנדי קיור מכשיר הלייזר לפני שאני רוכש אחד כזה...
יש אפשרות להשאיל אותו לבדיקה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת הנדי קיור - תגובה
נועה וכטל ספקטור27/01/2013אודי שלום
מכשיר ההנדי קיור אינו נמצא במערך ההשאלה של יד שרה
המוצר נגד כאבים שאנו משאילים הוא טנס.
אני ממליצה לך להסתכל באתר של החברה,על פי הפרסומים שלהם הם מאפשרים החזרת המכשיר אחרי 30 יום בעלות נמוכה. כדאי לברר זאת מולם
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלת הנדי קיור - תגובה
נועה וכטל ספקטור27/01/2013אודי שלום
מכשיר ההנדי קיור אינו נמצא במערך ההשאלה של יד שרה
המוצר נגד כאבים שאנו משאילים הוא טנס.
אני ממליצה לך להסתכל באתר של החברה,על פי הפרסומים שלהם הם מאפשרים החזרת המכשיר אחרי 30 יום בעלות נמוכה. כדאי לברר זאת מולם
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריות לתמיכהחורחה21/01/2013
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כריות לתמיכה כששוכבים על הצד במיטה, או כששמים אותה בין הרגליים למניעת התפתחות של פצעי חלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריות לתמיכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור21/01/2013חורחה שלום
ישנם הרבה כריות ותמיכות למניעת פצע לחץ,והרבה ספקים מוכרים מוצרים שונים מחומרים שונים. ולא הצלחתי להבין לגמרי מההודעה שלך היכן המקום שבו יש חשש להתפתחות הפצע. בעקרון פצעי לחץ נוטים להתפתח בעקבים, אגן, אחורי השכמות בשכיבה. בישיבה השכיחות הגבוהה היא באגן.
ייעוץ למניעה צריך להיות פרטני, צריך לברר על מה שוכבים, האם אתם משתמשים במזרן אויר/ממונע? האם יש הגבלות במנח השכיבה? האם כבר יש פצע?
בעקרון גם בחיפוש באינטרנט תוכל לראות מוצרים אבל אני מאד מאד ממליצה לא לרכוש לפני שהתייעצת עם איש מקצוע, מרפאה בעיסוק, אחות או פיזיו מקופת החולים למשל.
נשמח מאד ליעץ באחד ממרכזי התצוגה שלנו
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבייםדרי20/01/2013
שלום,
בני עבר תראונת דרכים ולקחנו עבורו קביים מאחת האגודות. הקביים מתאימות לו לפי הגובה והוא מצליח לנוע איתם בחופשיות יחסית גם במדרגות אבל הוא החל להתלונן על כאבים בכתפיים... ניסינו זוג אחר ואותו סיפור. מה לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור20/01/2013שלום דרי
האם לקחתם קביים אקסילריות או קנדיות?
האקסילריות הן "הקלאסיות" מתחת לבית השחי, קנדיות הן אלו שנתפסות מאחורי הזרוע.
אם ניסיתם זוג אחד, אולי כדאי לנסות את השני, (לא הבנתי אם החלפתן סוג או רק זוג)
יש כמה אפשרויות לכאב, כמובן שאי אפשר לאבחן דרך המחשב אבל אני מעלה כמה נקודות לבחינה ובדיקה:
אולי מופעלים שרירים שבדרך כלל לא מופעלים והכאב הוא כאב שרירי "נורמלי" כמו אחרי שחיה למשל
אולי הוא מרים ומקבע את הכתפיים, (מרים כתפיים לאוזניים) בגלל המאמץ
חשוב לעשות הפסקות בתנועות, למתוח ידיים למעלה ולצדדים, להניע בעדינות את הצוואר
כדאי להתייעץ עם פיזיוטרפיסט, שיסתכל כל תבנית ההליכה
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במציאת מנגנון שיאפשר לנוע במיטאילן10/01/2013
שלום רב,
אימי לאחר ניתוח שבר וקשה לה לנוע במיטה ,היא מוגבלת בכל תיפקוד ולא מסוגלת לזוז במיטה.
קניתי לה מיטה מתכווננת אבל היא זקוקה לדופן מיוחדת שתעזור לה לקום לבד .
בגלל שהמיטה המתכווננת יש לה דופן עבה ,הדופן שהבאתי מיד שרה לא מתאימה .
האם י ש מהגנון נצמד לקיר שיאפשר לה לנוע במיטה כפי שיש משולש במיטה של בית החולים?
אודה על תשובתגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במציאת מנגנון שיאפשר לנוע במיט - תגובה
נועה וכטל ספקטור13/01/2013אילון שלום
ראשית החלמה מהירה
שנית, ישנה אפשרות להשאיל מיד שרה משולש עזר למיטה שעומד על בסיס יציב, הוא משמש כמו המשולש שיש מעל המיטה בבתי חולים. ישנם גם ספקים חיצוניים שמוכרים מוצר כזה, וידיות נוספות שתחברות למיטה בדרך שונה או אפילו לרצפה.
האם הדופן שהתכוונת אליה היא הידית עזר שמשחילים מתחת למזרן?
האם הבנתי נכון מפנייתך והסיוע שהיא זקוקה לו הוא בגלגול מצד לצד בלבד?
היות ומדובר בפעולה ספציפית והתאמה למיטה ספציפית לדעתי יש צורך בשיחה ישירה בנינו. אנא צור קשר עם מרכז התצוגה בתל אביב בימים ב' ה' בבוקר (ימי העבודה שלי)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניסיון
חנה קרמן13/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשאילאלין08/01/2013
משאבות חלב להנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היכן ניתן להשאיל - תגובה
חנה קרמן09/01/2013שלום וברכה,
ראשית כל מזל טוב והרבה ברכות.
משאבת חלב ניתן להשיג בכל אחד מסניפי יד שרה ברחבי הארץ. רשימת סניפים ניתן לראות באתר האינרנט של יד שרה.
כל טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היכן ניתן להשאיל - תגובה
חנה קרמן09/01/2013שלום וברכה,
ראשית כל מזל טוב והרבה ברכות.
משאבת חלב ניתן להשיג בכל אחד מסניפי יד שרה ברחבי הארץ. רשימת סניפים ניתן לראות באתר האינרנט של יד שרה.
כל טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מיטה עם מנגון לשנוי שכיכהציונה30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש מיטה עם מנגון לשנוי שכיכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור01/01/2013ציונה שלום
באם מיטה לא תהיה זמינה יש אפשרות לשאול מיד שרה אביזר שמרים את ראש המיטה . יש סוג שמניחים על המזרן ויש סוג שמניחים מתחתיו.
לא ציינת עבור מי והאם יש צורך בהרמה קבועה או בחלק מהזמן. אבל אוסיף שישנן גם הרמות רכות יותר אפילו סוגי כריות תמיכה שיכולות לסייע
נשמח לסייע בשאלות נוספות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת כסא ממונע לתקופה ארוכהעפר כהן28/12/2012
שלום
אני צריך כסא ממונע וכרגע משרד הבריאות לא יאשר לי כי הגישה לבית אינה מותאמת.
לא הגשתי בקשה לכסא ממונע אלא אני מתעתד לבקש עזרה בהנגשה בתקווה שלאחר מכן
אקבל סיוע לרכישת כסא ממונע.
עד שזה יקרה אני צריך כסא ממונע כדי להתנייד מחוץ לבית.
איפה אני יכול להשאיל כסא ממונע לתקופה לא ידועה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת כסא ממונע לתקופה ארוכה - תגובה
נועה וכטל ספקטור29/12/2012עפר שלום
האם ניסית לפנות לעמותות אחרות שמשאילות ציוד כגון עזר מציון?
ביום ב' שאהיה במרכז התצוגה אנסה לברר עוד מידע ואכתוב בפורום. בנוסף, לא הבנתי לגמרי כיצד אתה מתכוון להשתמש בכיסא, האם בכוונתך לצאת מהדירה בעזרת כסא גלגלים רגיל ולעבור לכסא? האם שקלת שימוש בקלנועית היות ומדובר בשימוש חיצוני?
נשמח לסייע ברעיונות, כאן או במרכזי התצוגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא ממונע
עפר כהן29/12/2012בדקתי את נושא הקלנועית והיא אינה מתאימה לי.
ועדיין לא בדקתי בעזר מציון.
אני מתכוון להשתמש בכסא ממונע מחוץ לבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)