האם מבנה מולד של עור התוף מחייב ניתוח כירורגי?

מנהל הפורום

ד"ר עמית וולפוביץ
ד"ר עמית וולפוביץ
053-4877820
לקביעת תור אצל ד"ר עמית וולפוביץ
053-4877820 ללא פרסום בפורום
 
  • האם מבנה מולד של עור התוף מחייב ניתוח כירורגי?
    נעמה
    18/11/2018

    בני בן ה- 6 , עובר ניתוח כפתורים באוזן ימין, שקד שלישי והקטנת שקדים.

    באוזן ימין מבנה עור התוף הפוך מולד ישנה ירידה בשמיעה ובעקבות נוזלים ישנו עיוות של עור התוף ,דרגה 2.


    שאלתי היא : האם זה מחייב התערבות כירורגית מבנה הפוך של עור התוף ונוזלים באוזניים או אפשר לבדוק זאת דרך צילום MRI ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עמית וולפוביץ - 053-4877820

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עיוות של עור התוף

    ד``ר מעיין גרובר
    18/11/2018

    שלום נעמה

    אין צורך בביצוע MRI. הניתוח צפוי לפתור את הבעיה הנל.

    בברכה

    דר' מעיין גרובר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


