מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגעים בכבד אקוגניים וטחול מוגדלעדנה12/03/2018
בבדיקת US בטן עליונה הודגמו נגעים בכבד אקוגניים אונה שמאלית 30מ"מ וימנית 7.3 מ"מ . וטחול מוגדל 15.4 ס"מ וקולטרלים בשער הטחול .
אני פניתי לצילום US בגלל כאבים לעיתים בצד ימין לבטן . והכל התחיל אחרי כריתת ציסטה בשחלה לפני 6 ח' לפניכן לא היה לי כלום .
מה המשמעות לכך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים אקגנים בכבד
פרופ` איתן מור20/04/2018להשלמת הברור כדאי לבקש הפניה ל CT או לMRI.
אולטראסאונד היא בדיקה ראשונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות גבוהות של אנזימים בכבדיעל08/02/2018
מאז שהתחלתי לקחת סרוקוואל XR הופיעו אצלי בבדיקות דם התוצאות הבאת:
ALT 146
AST 119
בבדיקה בשלב מוקדם יותר בנטילת התרופה הערכים היו מעט יותר נמוכים ובבדיקת הבילירובין יצא NEGATIVE.
האם יש סכנה בדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות גבוהות של אנזימי כבד
פרופ` אלי צוקרמן28/04/2018אם העליה החלה עם מתן התרופה יש לשקול להפסיקה ולהחליפה בתרופה אחרת מאחר והעליה באנזימי כבד משמעותית. אם אנזימי הכבד יורדים לרמה הבסיסית הרי זה קשור בתרופה ואם לא יש להשלים הברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבד גבוהים אחרי לידה ורעלת הריוןקרן04/02/2018
/02/18 16:00
שלום ד"ר
ילדתי לפני חודשיים וחצי עם זירוז בעקבות רעלת הריון חמורה והיום עשיתי בדיקות דם.חלק מתפקודי הכבד יצאו מעל הנורמה. להלן התוצאות:
Alk 132
Got ast 34
Gpt alt 52 יתר הערכים בנורמה
האם זה קשור לרעלת? האם יש סיבה לדאגה? מה עליי לעשות כעת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד לאחר לידה
פרופ` אלי צוקרמן28/04/2018אם אנזימי כבד היו תקינים לפני ההריון הייתי מציע להמתין ןמעקב בלבד . יחד עם זאת, במקביל יש לבצע ברור מקובל להפרעה מסוג זה בתפקודי כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד מוגדל במרקם תקיןשרון14/01/2018
עשיתי בדיקת אולטרסאונד בגלל חולשה מתמשכת, כאבים בהליכה ומדדי דלקת מוגברים מזה תקופה ממושכת.
בתוצאות כתוב: כבד מוגדל במשרעת של 19.6 ס"מ, מרקמו תקין.
שאר הדברים תקינים (למעט אבנים קטנות ורבות ופוליפ בדרכי המרה). אני נוטלת אוקסיקונטין במשך כמה חודשים בשל כאבים קשים, האם הכבד מוגדל בגלל זה? בבדיקות תפקודי הכבד התוצאות תקינות למעט חריגה קטנה ב- GGT (41(
אני לא בעודף משקל (אולי חמישה קילו במקסימום). מה זה אומר כבד מוגדל ומרקם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד מוגדל
פרופ` איתן מור28/01/2018אין משמעות להגדלה של הכבד עם תפקודים תקיניםומרקם תקין וסהכ זו לא הגדלה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לצהבת b אנא תשובה בהקדםבר01/01/2018
שלום,
אשמח לשמוע את התרשמותך מהנתונים הבאים :
Hepatitis Bc Ab tot=neg
Hepatitis Be Ag = neg
Hepatitis Be Ab= neg
Hepatitis Bs Ab =neg 0.6
Hepatitis Bc Igm= neg
Hepatitis Bs Ag =יצא בפעם הראשונה חיובי ורמת אנטיגן נמוכה כתוב בהערה. ועכשיו ממתינה לתוצאה של הערך הזה מבדיקה שנייה.
עכשיו גיליתי הריון חודש שני. מה הסכנות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות נוספות
בר03/01/2018שלום,
Hepatitis Bc Ab tot=neg
Hepatitis Be Ag = neg
Hepatitis Be Ab= neg
Hepatitis Bs Ab =neg 0.6
Hepatitis Bc Igm= neg
Hepatitis Bs Ag =חיובי. הערה:רמת אנטיגן נמוכה.
Hbsag confirmatory-not confirmed
Hbv Quan pcr- dna not detecte
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות נוספות
בר03/01/2018שלום,
Hepatitis Bc Ab tot=neg
Hepatitis Be Ag = neg
Hepatitis Be Ab= neg
Hepatitis Bs Ab =neg 0.6
Hepatitis Bc Igm= neg
Hepatitis Bs Ag =חיובי. הערה:רמת אנטיגן נמוכה.
Hbsag confirmatory-not confirmed
Hbv Quan pcr- dna not detecte
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבד גבוהים לחולת סוכרתדנה07/12/2017
שלום רב,
יש לי סוכרת נעורים מזה 12 שנה, אני בת 22.
לפני כחודש הייתי מאושפזת עם DKA אחרי הקאות
וחוסר תאבון 'היה מספר ימים עם סוכרת תקין יש לציין.
שבוע הבא יש לי מרפאה אחרי האשפוז, ולקראת המרפאה ביצעתי בדיקות דם.
אך תפקודי הכבד שלי גבוהים.
מה שהופיע רק ביום הראשון של האשפוז הalkp. Phosphatase
היה מעט גבוה (180) ושאר באנזימי כבד היו תקינים. וזה ירד יום למחרת... היה לי 'צת חום באשפוז ביום הראשון והוא גם התנרמל. לקחו תרביות דם ושתן. תקינות.
וכעת כפי שהוזכר בתפקודי כבד גבוהים. די דואגת עד למרפאה. וכיוון שביצעתי את הבדיקות דם ללא הפניית רופא(כיוון שעובדת בבית חולים) אין כ"כ מישהו שעוקב אחרי זה עד למרפאה. ממה זה יכול להיות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ. ב. יש לציין ירידה במשקל
דנה07/12/2017ירדתי באופן לא רצוני מ63 ק"ג ב3 חודשים ל51 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין המועמדים להשתלה ובין הממתינים להשתלה?יגאל20/11/2017
שלום רב!
1. לפני מספר השנים קיבלתי אישור בכך שאני מועמד להשתלת ריאות. אני מקווה שהגדרות המונחים היינן דומות גם לגבי השתלת כבד ויש לכם תשובה מדויקת לשאלתי.
2. לפי הנחיות של משרד הבריאות: "... מועמדים להשתלה שמצבם הידרדר עד לצורך בהנשמה וניקוד ה-LAS שלהם מעל 70 יהיו זכאים לקבל תרומה מתורם..."
3. לפי נתונים של משרד הבריאות לשנת 2017 היו 89 "ממתינים להשתלה".
מי האלה שמוגדרים כ-"ממתינים" - סה"כ המועמדים או רק אלה שהגיעו כבר לשלב של "זכאים לקבל תרומה מתורם"?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינים להשתלה
פרופ` איתן מור08/12/2017ממתין להשתלה הוא חולה שעבר תהליך סינון באחד ממרכזי ההשתלה ונמצא כשיר רפואית ופסיכוסוציאלית ואשר טפסיו הועברו למרכז הלאומי להשתלות וקיבלו את האישור לרישום.
לכל איבר יש רשימת מועמדים ארצית וקבלת האיבר היא עפ"י ניקוד המבוסס עלבדיקות מעבדה וקריטריונים נוספים. במקרה של ראות זה ניקוד ה LAS. אם את מועמדת להשתלת ראות את צריכה להיות בקשר עם מתאמת ההשתלות במרכז בו את רשומה ולברר מה מצבך ביחס ליתר הממתינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת US בטן עליונה לבעלי קוצב לב?שמואל דן18/11/2017
שלום
צריך לעשות בדיקת US בען עליונה ואני נושא קוצב לב. האם יש מניעה כל שהיא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US וקוצב לב
פרופ` אלי צוקרמן19/11/2017אין כל מגבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב ואולטראסאונד
פרופ` איתן מור05/01/2018אין שום מניעה לביצוע הבדיקה זה לא ישפיע על הקוצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CT נמצא בכבד נגע היפודנסיחגית29/10/2017
עשיתי CT בטל לפני מספר ימים וקיבלתי תשובה שיש לי :
כבד הודגם בגודל תקין, בהיקף סגמנט 6 הודגם נגע היפודנסי קטן במימדים של 6X6 (חתך 60 סדרה 3)
מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע היפודנסי
פרופ` אלי צוקרמן29/10/2017אתה מתכוון לנגע שגודלו 6X6 מ"מ? תשובת CT (מניח ש CT רגיל עם הזרקת חומר ניגוד) אינה מספקת מאחר ו CT רגיל אינו יכול לאפיין במדוייק נגע מסוג זה. רוב הנגעים מסוג זה הינם שפירים (המנגיומה, ציסטה וכו). מציע ביצוע CT טריפזי של הכבד להגדרה מדוייקת יותר וגם US שרגיש מאוד לגילוי המנגיומה (נגע שפיר9 . אם גם אז הנגע קטן לאפיון ניתן לבצע MRI או להמשיך מעקב בדימות כל 6 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
חגית29/10/2017כן, מדובר על מ"מ 6X6
ובסיכום של ה CT הם ממליצים לבצע MRI.
במידה ומדובר על נגע שפירי, האם יש צורך להוציא אותו, אם לא אז למה צריך לעשות עליו מעקב כל 6 חודשים?
מה הסיכוי שנגע כזה הוא ממאיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא בכבד לאור ממצא סי טייעקב ברכה12/10/2017
עברתי לפני שנתיים וחצי ניתוח וויפל לא קיבלתי תרופה מונעת לאחר רק לאחר שנה וחצי לאחר הניתוח היות והרגשתי לא טוב פניתי לבית החולים והם נלחצו מאוד איך יתכן שלא קיבלתי תרופא מונעת ואז התחלטי לקבל כדורים גליבק 400 ומדי חצי שנה עשיתי סי טי לפני חצי שנה נמצא בכבד גרורה של 1 סנטימטר הרופא לא התיחס לממצא לפני חודש ערכתי סי טי נוסף ונמצא כי הגיגול בכבד הכפיל את עצמו ל2 סנטימטרים ערכתי סי טי פט ואין קליטה של החומר הניגודי אני מאוד לחוץ החלפתי מטפל ואני מטופל על ידי פרפסור מירמנסקי בבית החולים איכלוב והוא העלה לי את המינון של הגליבק ל800 אנה בבקשה האם הגידול הוא סרטני למרות שאין קליטה בסי טי פט בתודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרורה בכבד?
פרופ` איתן מור14/10/2017אם הממצא הנ"ל לא היה קיים בסיטי לפני ניתוח הלבלב סביר להניח שמדובר לצערי בגרורה בכבד. ממליץ המשך טיפול ע"י אונקולוג. במקרים נדירים כשמדובר בגרורה בודדת יש מקום לטיפול כירורגי. אם תרצה חוות דעת נוספת תפנה לפרופ' סלומון שטמר האונקולוג בבילינסון שהגישה שלו קצת שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה גודל 6 באונה הימניאביחי02/10/2017
שלום רב אני נשא של הפטטיס B לאחרונה גילו על התפרצות ההפטטיס ואני מטופל בטנפוביר.
לאחר אולטרסאונד שנעשה לי נאמר לי שהכבד שלי במרקם גרגרי וכן שיש ציסטה בגודל 6 באונה הימנית.
רציתי לשאול 1
1.מזה אומר מרקם גרגירי
2.מזה אומר הציסטה האם יש מקום לדאגה מה עושים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכבד
פרופ` אלי צוקרמן02/10/2017כבד מגורגר לעתים מטעה. ייתכן שלגמרי תקין ועד כדי שחמת הכבד. קל לבדוק הדבר בעזרת פיברוסקן, או אלסטוגרפיה (בדיקות דמויות אולטרסאונד) או בביופסיה. ציסטה בכבד היא ממצא שכיח חסר חשיבות שאינו דורש טיפול או מעקב במידה ומתוארת ציסטה "פשוטה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע היפודנסי 4 ס"מ בכבדשרון05/09/2017
שלום אני בחורה בת 39 בריאה בדר"כ לאחר ניתוח בריאטרי טבעת בקיבה
בCT שעשיתי לגב מותני נמצא ממצא שמדאיג אותי -
נגע היפודנסי עגול בקוטר 4 ס"מ בסגמנט 7 של הכבד - מה זה?
מימה זה נובע?
האם מדאיג? איך מטפלים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בכבד
פרופ` אלי צוקרמן05/09/2017בד"ע בממצא אקראי מדובר בממצא שפיר . ברוה המקרים המנגיומה. יש לבצכ בדיקת דימות מדויקת יותר להגדרת הנגע כמו MRI (. עדיף- פחת קרינה לאישה צעירה) או CT טריפזי . באים בחשבון גם נגעים שפירים אחריםל הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן לבלב גרורתי וטיפוליםשלומי04/09/2017
אמא שלי עם סרטן לבלב גרורתי לאחר 3 טיפולי כימו כרגע כבר חודש ללא טיפול כימוטרפי ונקז דרכי מרה עקב חסימה סובלת מחולשה כבר תקופה ארוכה ומחום שבא והולך עברה אתמול סיטי ואובחנה עם אבצס בכבד .. הבנתי שצריך להכניס נקז אבל לאור מה שקראתי ברשת הבנתי שחייבים לוודא שיש רק אבצס אחד ולא כמה כי אז הטיפול שלא אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבסס בכבד
פרופ` איתן מור14/10/2017אם יש אבסס גדול (> 5 סמ) שניתן לניקוז כדאי לנקז גם אם ישנם אבססים קטנים נוספים. בנוסף כמובן צריך להמשיך בטיפול אנטיביוטי וייתכן גם החלפת הנקז בהתאם להחלטת הצוות המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על תוצאות MRIבן 4330/08/2017
אני סובל מכאבי בטן
נשלחתי ל MRI ואלו התוצאות:
האם "נגעים" משמעו חשד לגידול סרטני ?
או שמדובר ככל הנראה דווקא בהמנגיומה?
האם צריך ביופסיה ? או שזאת תשובה תקינה
למרות השימוש במילה "נגעים" :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אלי צוקרמן01/09/2017נגעים בכבד בבדיקות דימות אינם בהכרח סרטן
הנגעים המתוארים ב MRI שלך מתאימים להמנגיומות שאלו נגעים שפירים שאינם דורשים התערבות כלשהיא ובודאי לא ביופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי בקי יותר להחליט על יעילות/כדאיות טפול אונקולוגי - רופא כבד או אונקולוגNeghat29/08/2017
מאי 2015 Hcc בכבד - כריתת אונה 2016 10 השתלה.
אפריל Hcc כריתת יותרת הכליה. כעת Hcc ארבע גרורות בכבד המושתל וכן באגן . מי בקי יותר להמליץ על יעליות/כדאיות טפול אונקולוגיי (הכולל כימותרפיה) רופא הכבד או האונקולוגית . הדילמה היא עם מי להתייעץ על מנת להחליט האם כדאי לקבל טפול אונקולוגי/ כימותרפי במצב זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אונקולוגי
פרופ` אלי צוקרמן01/09/2017ההחלטה תמיד צריכה להיות משותפת (מולטי-דיסציפלינרית): אונקולוג-הפטולוג(מומחה לכבד)- כירורג-רדיולוג. מאחר ולכירורג במקרה זה אין תפקיד מנהל המקרה (תלוי באיזה מרכז) הוא רופא הכבד או האונקולוג. האפשרויות יכולות להיות משולבות- טיפול על ידי רדיולוג (אבלציה מקומית, רדיואמבוליזציה או כמואמבוליזיה) אפילו בשילוב עם טיפול אונקולוגי כמו נקסוור). בכמותראפיה סיסטמית אין הרבה תועלת בסוג זה של סרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)