מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת צריבה אחרי גמירהשרון19/08/2018
אחרי גמירה יש לי תחושת צריבה נוראית שחולפת מעצמה אחרי כמה דקות. ממה דבר כזה יכול להיגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה
ד''ר יוסף שמואלי20/08/2018שלום לך
במקום הראשון, צריך לשלול זיהום בגרכי הזרע והשתן. יש לעבור תרביות של השתן והזרע. במקרה של זיהום, הטיפול הוא אנטיביוטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות טיפול לסרטן האשכיםעוזי16/08/2018
עוד מחכה לתשובות אבל לחוץ, יש חשד לסרטן האשכים, מה הטיפול הנהוג והיעיל ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גידול באשך
ד''ר יוסף שמואלי16/08/2018שלום רב
האם אתה לאחר כריתת האשך הנגוע ? זה הטיפול הראשוני.ההמשך תלוי בסוג הגידול ובהתפשטותו. יתכן ולא צריך להוסיף טיפול, במקרים מתקדמים וסוגים מסויימים, מוסיפים טיפול כימי או קרינה לעיתים רחוקות
הטיפולים יעילים מאד ואחוז ההבראה גבוה מאד. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להוות דלקת בשתןלי13/08/2018
אם אני במקלחת ולוקחת את הדוש ומתיזה מים מאחורה לקדימה זה חלילה יכול להוות דלקת בשתן גם. כמו בעת ניגוב כביכול?
קשר
ד''ר יוסף שמואלי16/08/2018שלום לך
לא צריך לגרום לדלקת. אך אם את מודעת לענין, למה לעשות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חיוביות לאוריאופלזמה אורילטקוםדנה13/08/2018
שלום,
לבעלי ירידה משמעותית בכלל מדדי הזרע. יש לנו ילדה מהפריות, ומאז לא הייתה הצלחה. כרגע גילינו שהוא חיובי לאוריאופלזמה אוריליטקום. מקריאה באינטרנט ראיתי שיש טיפול אנטיביוטי אבל שיש מקרים שהחיידק ממשיך לחזור. מנסיונך, האם במרבית המקרים החידק עובר או שלא? הנושא מאוד מטריד אותנו ורוצים להתגבר על המכשול הזה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוראופלסמה
ד''ר יוסף שמואלי13/08/2018שלום לך
אם יש צמיחה של אוראופלסמה, מדובר בזיהום כרוני של הערמונית. הטיפול הוא אנטיביוטי לרוב ממשפחת הטטראציקלינים.
זיהום כזה יכול לפגוע באיכות הזרע והכחדתו משפרת את הפיריון.
אכן, זה די מתסכל. אך צריך עיקביות רבה בטיפול ובתרביות חוזרות ודרוש זמן וניתן להיפטר מהזיהום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה קטנה על האשךבעז12/08/2018
יש לי גולה קטנה על אשך ימין, נראה היה שהיא נעלמה ואז חזרה שוב. מה זה?
גולה
ד''ר יוסף שמואלי12/08/2018שלום רב לך
הלוואי וניתן היה להגיע לאבחנה על סמך תיאור כזה.
צריך לבקר אורולוג להיבדק בדיקה קצרה ולשלול ממצאים חשודים ויתכן ואין הממצא משמעותי, אך להיבדק חייבים.
בהצלחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית מוגדלת ויחסי מיןגדעון09/08/2018
האם יש מניעה לבצע יחסי מין יד שמטפלים בערמונית כשהיא מוגדלת?
יחסים
ד''ר יוסף שמואלי09/08/2018גדעון שלום
אין מניעה לקיום יחסי מין עם טיפול בהגדלת הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוקנות לפני בדיקת אורודינמיקהיוכבד07/08/2018
כאשר ביצעתי בדיקת אורודינמיקה לא התרוקנתי לפני . שאלתי את הרופאה אמרה אין צורך אך קראתי באינטרנט שצריך להתרוקן לפני. שאלתי היא האים זה פגע בבדיקה. יש לציין שלא היה לי ממש צורך לשירותים
אורודינמיקה
ד''ר יוסף שמואלי07/08/2018שלום יוכבד
הדבר לא צריך לפגוע במהימנות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להקטנת בלוטת הערמוניתמנחם05/08/2018
האם ההליך הכרחי? אין אפשרות טיפולית אחרת שמונעת את ההליך הכירורגי?
ניתוח
ד''ר יוסף שמואלי05/08/2018שלום מנחם
צריך לעבור בירור אורולוגי בכדי להוכיח שהערמונית גורמת להפרעות חסימתיות משמעותיות . לאחר השלמת הבירור, וניסיון תרופתי לפי הצורך, אינני ממליץ לחפש דרכים לא מקובלות לטיפול .
ניתוח היא הדרך היעילה והמוכחת , השאר הן פשרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת של בדיקת אורונירה01/08/2018
מה זה אומר התוצאה detrusor overactivity בבדיקת אורודינמיקה ?ומה הגורמים או הסיבות לזה?תודה
אורודינמיקה
ד''ר יוסף שמואלי04/08/2018שלום לך
מדובר על התכווצויות לא רצוניות של דופן השלפוחית הגורמות לתכיפות במתן השתן. הסיבות לכך לא תמיד ידועות. צריך לעבור בירור אורולגי וטיפול בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודנ
אוקיי04/08/2018אך בדרכ מה נותנים לזה? והאים פיזיו רצפת אגן עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודנ
אוקיי05/08/2018אך בדרכ מה נותנים לזה? והאים פיזיו רצפת אגן עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן האשגים וטיפולי כימוטרפיהרונית30/07/2018
גילו לחבר שלי סרטן באשכים עם 2 גרורות בבטן של 1.5 סמ. המליצו על כריתה וטיפולי כימו. מה משך זמן הטיפול המירבי ומהם סיכויי ההחלמה לגמרי מהמחלה? מתי אפשר לחזור לתפקוד יומיומי מלא?
גידולי אשכים
ד''ר יוסף שמואלי31/07/2018שלום לך
חצי הכוס המלאה היא כי הטיפולים בגידולי האשך הם יעילים מאד עם סיכויי הצלחה גבוהים.
קיימים פרוטקולים שונים לטיפולים כימיים וצריך לשאול את האונקולוגים שלו מה משך ותדירות הטיפולים. ההתאוששות איננה ארוכה ומדובר לרוב במספר שבועות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין פרופסיה לסרטן האשכיםאבנר29/07/2018
האם זה נכון שיש קשר בין פרופסיה לסרטן האשכים? האם עדיף להימנע מטיפול זה?
קשר
ד''ר יוסף שמואלי30/07/2018שלום לך
יש לשקול היטב אם כדאי ליטול את התרופה .
יש לה השפעה על הסמן psa לסרטן הערמונית והיא יכולה להסוות חשד לגידול בערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשר
ד''ר יוסף שמואלי30/07/2018שלום לך
יש לשקול היטב אם כדאי בכלל ליטול את התרופה .
יש לה השפעה על הסמן psa לסרטן הערמונית והיא יכולה להסוות חשד לגידול בערמונית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של צורך בהשתנהשואל27/07/2018
האם יכול להיות קשר נוירולוגי או משהו כזה לכך שיש צורך בהשתנה רק כשאני הולך לישון? לאו דווקא בלילה גם אם שנ״צ או אפילו אם אני למשל רוצה לישון בזמן נסיעה ברכבת כלומר לא רק לפני שנת לילה. כל פעם שאני שוכב לישון מתחילה תחושה של צורך להשתין אפילו מספר פעמים עד שאני נרדם וזה מאוד מפריע. במהלך היום בלי קשר לשינה הכל כרגיל. בן 22 בריא,שתן כללי ותרבות תקין, אולטראסאונד דרכי שתן תקין עם שארית של 50 מ״ל. יש לי רמות אסטרוגן בדם גבוהות מהנורמה ואני בברור אצל אנדוקרינולוג בנושא.
צורך
ד''ר יוסף שמואלי29/07/2018שלום לך,
בלילה, בדרך כלל אין גירויים חיצוניים ויש צורך רב יותר לתת שתן. אולם, גם בגלל גילך הצעיר, אתה צריך לפנות לאורולוג ולעבור בירור קצר של מערכת השתן ליתר ביטחון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת באשכים אחרי הורדת קשריות הלימפהיורם26/07/2018
חודשיים אחרי ניתוח להורדת קשריות הלימפה ועוד יש בצקת באזור של האשכים, מה אפשר לעשות כדי להקטין את הבצקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת
ד''ר יוסף שמואלי29/07/2018שלום לך
כאשר כורתים את בלוטות הלימפה, יש פגיעה בניקוז הלימפה מאזור האשכים כלפי מעלה. הנוזלים נשארים יותר זמן באזור וזו הבצקת. עם הזמן, יש סיכוי טוב מאד ליצירת ניקוז והפחתת הבצקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר בדיקת אורודינמיקהירין23/07/2018
עשיתי היום אורודינמיקה ויש לי צריבה שאני עושה פיפי
נאמר לי שזה חולף תוך יום יומיים. השאלה ממה זה נגרם כביכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה
ד''ר יוסף שמואלי24/07/2018שלום לך
בעת הבדיקה, מכניסים צינור, קטטר לשופכה, זו הסיבה -גוף זר בשופכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייש לי צריבה בשפיכהשאול אמסטרדמסק21/07/2018
אני אחרי נתוח ערמונית מה ניתן לעשות כדי להפסיק אותו
שפיכה
ד''ר יוסף שמואלי22/07/2018שלום לך
אזור יציאת הזרע בשופכה, נכרת בניתוח ונוצרת צלקת. יקיים סיכוי טוב שעם הזמן, התופעה תשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)