מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול למניה דיפרסיהמרי06/07/2008
שלום, האם יש טיפול אלטרנטיבי כלשהושהוכח שעוזר לחולי מניה דיפרסיה שלא לוקחים כדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרי
עופר אפל06/07/2008אינני מכיר טיפול למניה דיפרסיה ללא כדורים, אולם בהחלט אפשר להפחית את מינון הכדורים (רק בעצת הרופא) בסיוע טיפול נטורופתי או ברפואה סינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיריב03/07/2008
שלום, אני בן 23 וסובל מהזעת יתר בפנים.. שיטטתי באינטרנט בין פורומים שונים ובחלקם מצאתי תשובה חיובית לגבי אפשרות טיפול ובחלקם שלילית (בפורומים של רפואה משלימה) רציתי לדעת אם יש אופציה לטיפול? חשוב לי שהדגש יהיה על אזור הפנים.. כי שם מרבית הזיעה שלי.. בנוסף רציתי לדעת מה משך הטיפול הממוצע? והאם כל מטפל בדיקור סיני אמור לדעת לטפל בזה או שכל אחד מתמקד יותר בדברים מסויימים וצריך למצוא מטפל מסויים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריב
עופר אפל06/07/2008אכן ידוע לי על טיפולים אפקטיביים ברפואה הסינית להזעות יתר בכלל ובפנים בפרט. ברפואה הסינית מדובר על כך שיש לאזן את חום הגוף הכללי ואת החום באזורים השונים בו. עליך לפנות למטפל שמתמחה לא רק בדיקור, כי אם גם בטיפול בצמחי מרפא, באם אתה בוחר ברפואה הסינית למקרה שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)