מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אורית,שירין16/05/2010
לפני כשלושה שבועות פניתי לקוסמטיקאית לטיפול פנים בשל אקנה. יום לאחר הטיפול התגלו שתי תוצאות: פנים יבשות עם קילופים ופצעים נוספים אדומים וממש גדולים ללא ראש מוגלתי. חזרתי אליה והיא אמרה שזה מה שאמור לקרות. שהעור מנקה את עצמו ומוציא את הלכלוך החוצה ושאחרי הטיפול ה-3-4 זה לא יקרה כי העור כבר יהיה נקי מבפנים.
רציתי לשאול האם זה נכון? והאם כדאי להמשיך ללכת אליה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצות פצעים לאחר טיפול
אורית בן יהודה19/05/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
התופעה שאת מתארת ידועה הן בקוסמטיקה רפואית והן ברפואה.
בנטילת ראקוטן כטיפול לאקנה פעיל העור מגיב בתחילה בהתפרצות קשה של פצעים לעיתים במשך תקופה ניכרת, ישנם רופאים הממליצים על טיפול פוטותרפי - טיפול באור כחול לפני תחילת נטילת התרופה טיפול באור כחול עושה פעולה פותטוקסידית לחיידק האקנה, דבר המונע את התפרצות הפצעים עם הטיפול הרפואי
גם בטיפול הורמונאלי (גלולות) כאשר הוא ניתן כטיפול לאקנה ישנה בהתחלה הרעה במצב האקנה
ורק מאוחר יותר הטבה.
לפי תאורך עברת טיפול פעיל מאוד הכולל קילוף , במקרים אלו העור אכן מנקה עצמו מהפנים החוצה , התמדה בטיפול הן בבית והן אצל הקוסמטיקאית תביא להטבה המצופה .
בהצלחה וחג שמח, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחט חד פעמיתמיכל15/05/2010
התחלתי טיפול איפלציהה ויש לי שאלה מה ההבדל בין מחט קבוע לחד פעמיתת?
האם מחט אמור לעלות 90 שקלל?
זה אפשרי כל פעם לעבוד עם מחט חד פעמית? או שהיא עושה פחות תעבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט לאפילציה
אורית בן יהודה16/05/2010היי:) מחט פשוטה עושה את אותה עבודה , אין צורך לשלם יקר עבור מחט קבועה - גם אותה יש להחליף תלוי בתדירות הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורית....הודיה15/05/2010
עשיתי לפני כמה מן טיפול פנים אצל קוסמטיקאית, הטיפול היה טיפול חזר כפי שהיא טענה נגד אקנה ונוצר לי מן רגיושת ליד העין(אומנם באיזור זה לא היה לי פצעונים האיזור היה חלק) ונוצר מן קילוף כזה, לאחר חודש הקילוף באמת התקלף כמו שהיא אמרה לי והעור היה רגיל כאילו כלום לא קרה, לאחר שבוע בערך הייתי חשופה לשמש הערך כשעה והאיזור היה חשוף ואז כשהגעתי הביתה ראיתי שנשאר לי סימן על העור בדיוק בצורת הקילוף שהיה שמה.... זה מכעור כל כך מה אוכל לעשות כדי להוציא את זה מעעור הפנים שלי כי זה איזור די נרחב ליד העין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
אורית בן יהודה16/05/2010הי:) לאחר טיפול פנים המלווה בשימוש בחומרים פעילים ו/או הגורם לקילוף יש להמנע משהייה בשמש., אחרת כמו במקרה שלך עלולה להיווצר פגמנטצייה.
בכל מקרה נכון לעכשיו , גשי לקוסמטיקאית המטפלת כדי שתתאים לך חומר פעיל לדיכוי הפיגמנט , שימוש נכון והנחת קרם הגנה יפתרו לך את הבעייה .
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהלי15/05/2010
שלום אני בת 16 ואני רוצה לעשות גבות עם אפילציה .
האם זה בסדר לגיל שלי ? והאם מותר לעשות באזור הזה ?( בגלל שזה על עצם וליד העין וכו )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בגבות
אורית בן יהודה16/05/2010הי:) ניתן לבצע אפלציה באזור בגבה , חשוב מאוד לגשת לאפלטורית מנוסה, העור באזור העפעף דק מאוד ושונה במבנהו מהעור בשאר אזורי הפנים.
אופציה אחרת היא אפילציית אולטא סאונד - selectif pro .
מאוד ממולץ בגיל כה צעיר לא לעצב את הגבה לגמרי אלא לנקות מעט את הגבה למראה מסודר שיאפשר לך לעשות שינויים בגיל מבוגר יותר.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SELECTIF PROגילי14/05/2010
יש לי מספר שאלות בנוגע להסרת שיער ב- SELECTIF PRO
1. האם השיטה מתאימה להסרת שיער באיזור החיבור בין הקרקפת למצח (יש לי מין פוני שאני מסירה עד היום בפינצטה)
2. כמה טיפולים בערך יש לעשות?
3. האם רואים תוצאות כבר בטיפול הראשון?
4.האם יש סימנים כתוצאה מהשימוש במכשיר כגון פצעונים או אדמומיות בעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SELECTIF PRO
אורית בן יהודה16/05/2010הי:) קראי תשובתי הקודמת לך.
בטיפולי הסרת שיער באולטא סאונד אין פצעונים ואדמומיות, לגבי מספר טיפולים הדבר משתנה מאדם לאדם כמו בכל שיטה להסרת שיער ואי אפשר להענות באמינות לשאלה על מספר טיפולים והדבר נכון לכל שיטה להסרת שיער.
כדי לראות תוצאות יש להתמיד בטיפול
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת עור הפנים בגיל צעירגלית12/05/2010
שלום רב
אני בת 30 ולאחרונה שמתי לב לנפילה בעור הפנים ואני ממש מבוהלת ...........
האם זה יכול להיות מתרופות ?האם זה נורמלי שזה קרה בגיל הזה ?
האם טיפול בגלי רדיו יעזור ? האם בוטוקס מתאים ???
עזרה דחוףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
אורית בן יהודה16/05/2010יש לראות אותך כדי להתאים לך תוכנית טיפול המתאימה לך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי111111/05/2010
רופא העור שלי נתן לי משחת אדפרין והוא אמר לי למרוח על כל הפנים בלילה לפני השינה..עכשיו השאלה שלי אם למרוח גם על האף ? או שהאיזור עדיין מידי וזה מסוכן ..?אשמח לתשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, ניתן למרוח אדיפרין גם על האף
אורית בן יהודה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה- שיער בפניםגילי10/05/2010
יש לי שיער במצח וזה מאוד מפריע לי.
האם אפילציה היא הדרך הטובה ביותר להסרת שיער באיזור זה? או שיש דרכים אחרות כמו לייזר ואינפרא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור ייתר במצח
אורית בן יהודה16/05/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
אזור המצח מאופיין בעור המתוח על עצם המצח ללא שומן תת עורי לכן אפילציית מחת היא לא הדרך המומלצת להסרת שיער באזור זה.
לייזר או IPL (אינפרא) מתאימים רק במקרה והשיער עבה וקשה ומיכשור הפועל על אנרגייה אופטית
יכול ל"קרוא" אותו.
במקרים של שיער פלומתי השיטה המוצלחת ביותר להסרת שיער זה היא אפילציה באוטרה סאונד
במכשיר SELEFTIF PRO ללא חדירה של מחט.
בכל מקרה מומלץ לגשת לאיבחון.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות שנותרו מפצעים בגבגילי10/05/2010
עד לפני כחודש סבלתי מהמון פצעים (כמו פצעי בגרות) בגב כתוצאה מהפסקת גלולות. כיום אין לי פצעים אך נותרו לי המון סימנים כמו צלקות מהפצעים שהיו.
האם יש איזה שהוא טיפול לטישטוש הצלקות האלו? איך אפשר להעלים אותם ושהעור יחזור להיות חלק בצעב אחיד כמו שהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות שנותרו מפצעים בגב
אורית בן יהודה11/05/2010היי:)גילי ברוכה הבאה לפורום,
אני מניחה שאת מתכוונת לכתמים כתוצאה מהפצעים,רבים קוראים לזה צלקות תקני אותי אם אני טועה.
אין דרך לדעת האם בתופעה תחלוף מעצמה, בדרך כלל רצוי לטפל בפוסט כל עוד הפיגמט חדש, כך
התוצאה טובה יותר.
ישנם מספר אפשריות טיפול: מריחת גליקוליק + של חברת MGM יחד עם חומר המעכב את פעולת הטירזינז חומר המוצא של המלנין (הפיגמט), ניתן לאחר הכנה של העור לבצע מקומי על הסימנים טיפול בפוטורג'ובינשיין במכשיר E STYLE בטכנולוגיית ELOS התוצאות המתקבלות יפות מאוד.
אפשרות אחרת שימוש באותם תכשירים שהזכרתי להכנת העור וביצוע פילינג .
לפוטו רג'ובינשין באזור הגב יש יתרון מלבד היותו טיפול מוצלח מאוד אין צורך לעבוד על כל אזור הגב .העבודה על אזור הגב היא לא מקומית וגורמת לאי נוחות.
יש להמנע משיזוף בתקופת הטיפול.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- derma newליבי10/05/2010
יש לי את המכשיר בבית ואני רוצה לקנות ספוגית חדשה.
איפה אני יכולה להשיג את הספוגיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן שרכשת את המכשיר
אורית בן יהודה10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגמשה ק09/05/2010
שלום
1.ג'ל פילינג גליקולט של תפוח מה הריכוזים של כל אחד מהחומרים שם?
2.לאיזה שכבה באפידרמיס הוא חודר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג גליקולט של תפוח
אורית בן יהודה10/05/2010היי:)
הפילינג מכיל חומצה גליקולית + סליצילית סה"כ ריכוזי החומצה %16 , חדירותו באפדרמיס
משתנה בהתאם לרגישות העור ולחומרים בהם המטופל/ת משתשים בבית.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנוניותאילן08/05/2010
יש לי הרבה שמנוניות באזור האף והמצח.
היום היה מאוד חם והרגשתי את זה במיוחד.
מה אני יכול לעשות כנגד זה?
עכשיו בקיץ יהיו לי הרבה ימים כאלו וזה ממש לא הגייני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניחה שכתבת הודעה פעמיים
אורית בן יהודה09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםאילן08/05/2010
שלום,אני בן 19 ויש לי עור פנים שמן. תמיד אחרי מקלחת העור פנים יפה וחלק. אבל אחרי שעה הוא מתחיל להיות שמנוני בעיקר באף. מה אני צריך לעשות כדי שהעור ישאר כמו אחרי המקלחת?כלומר,חלק ויבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים שמנוני
אורית בן יהודה09/05/2010הי:)ברוך הבא לפורום.
הדבר האלמנטרי הוא רכישת מטליות לחות לטיפול בעור שמן יש כאלו לחברת תפוח, ניתן לנגב איתן את הפנים בקלות במשך היום במיוחד בימים חמים .
עם אתה מעוניין לטפל בצורה מקצעית פנה לקוסמטיקאית רפואית ששתאים עבורך תכשירים לאיזון וטיפול יומיומי בעור שמן.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ההודעה..
אילן09/05/2010היי אורית,איפה אני קונה את המטליות הלחות לטיפול בעור שמן של חברת תפוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל קוסמטיקאיות ובבתי מרקחת
אורית בן יהודה10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי פנים חביבה ריבקיןענת07/05/2010
שלום,
רכשתי את המוצר LOTION FOR BLEMISHED SKIN של חביבה ריבקין.
רציתי לשאול האם הגיוני שכ"כ שורף לי בעת השימוש [עד כדי דמעות] ?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלמיש של חביבה ריבקין
מיטל ליפשיץ08/05/2010מדובר בתכשיר חזק שבדר"כ עושה עבודה טובה,אבל אינך אמורה לסבול!!!
אולי את רגישה למוצר!!!פני אל הקוסמטיקאית ממנה רכשת ובקשי חוות דעתה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל ענתה לך תשובה מקצועית ונכונה
אורית בן יהודה08/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרשני07/05/2010
ביתי לצערי סובלת משיעור יתר שמתבטא בגב, כתפיים, זרועות ידיים ורגליים (תורשתי ממני לצערי שאני קיבלתי את התורשה הזו מצד אבי) ונכון להיום היא בת שנה וארבעה חודשים ורציתי לדעת אם
לדעתכן יש משהו שניתן לעשות בגיל זה או בגיל מאוחר יותר על מנת לטשטש קצת כיוון שאיני רוצה שתסבול מהצקות ילדים כאשר תהיה קצת גדולה יותר (אני מודעת לכל שאפילו בגן מציקים ורציתי למנוע זאת ממנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת - שיעור יתר
מגי צ'רונה08/05/2010שלום וברוכה הבאה לפורום
לגבי שיעור יתר שיש לביתך בת השנה וארבעה חודשים לדעתי כרגע לא כדאי לעשות שום טיפול
מאחר וכל נסיון להבהיר את השיער ע"י תכשירים יכול לגרום לתופעות בעור. העור בגיל זה מאוד עדין ואף יכול להיות רגיש ויכולות להיתקבל תופעות לואי. הדבר הנכון הוא (אם זה כל כך מציק)
להיוועץ עם רופא עור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)