פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים פניימים
    ירון
    30/07/2010

לאחרונה יוצאים לי פצעים פניימים כואבים מאד מאד בבית השחי
    העור סביב הפצע הופך אדום ומעט נפוך רציתי לדעת דרכי טיפול כי ה כאב ממש מפריע ממש
    לאחורנה החלפתי ספייד סטייק האם זה קשור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים פניימים

הוספת תגובה

• פצעים פנימיים

מגי צ'רונה
    31/07/2010

שלום ירון וברוך הבא לפורום
    פצעים בבית השחי עם נפיחות ואדמומיות סביב הפצעים וכאבים - כניראה מיתפתחת דלקת
    ורצוי מאוד לפנות לרופא מישפחה ולקבל טיפול (יתכן ותקבל טיפול אנטיביוטי) , לא כדאי להזניח מאחר ובבית השחי יש לנו בלוטות לימפה .
    בהצלחה ותרגיש טוב
    מגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית בהריון
    אורית
    29/07/2010

שלום,
    קיבלתי מהקוסמטיקאית קרן גליקוליק 10% (לטיפול בסימני אקנה ופיגמנטציה, אם אינני טועה). אני עכשיו ממש בתחילת הריון. האם ניתן להמשיך ולמרוח את הקרם בעת ההריון? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה גליקולית בהריון

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית בהריון

אורית בן יהודה
    30/07/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום
    מזל טוב על ההריון וכן את יכולה להשתמש בגליקוליק 10% בהריון בבטחה.
    בברכה, אוית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית,אני צריכה את הייעוץ שלך.
    נילי
    28/07/2010

שלום לך,
    אני בחורה מאוד שעירה.
    (אין לי בעיות הורמנליות)
    יש לי עור בהיר ושיער שחור.
    ניסיתי בעבר לייזר,
    והפסקתי כי-
    הטיפולים כאבו באופן בלתי נסבל,
    וגם התוצאות לא מגיעות!
    היתי צריכה לעשות המון המון המון המון טיפולים...
    במרווח של 3 חודשים!
    עכשיו,
    שמעתי על המכשיר E max של סינרון,
    והבנתי שזה מכשיר מ-ע-ו-ל-ה!
    כי צריך לכל היותר 5 טיפולים ואת נשארת חלקה.
    אבל זה גם מאוד מאוד אבל מאוד יקר!
    עכשיו,
    אצלי בעיר יש קוסטמיקאית שעושה הסרת שיער באינפרא-אדום
    במחיר שאני יכולה לעמוד לו.
    אבל...
    אני לא יודעת עד כמה הוא יעיל והאם אפשר להשיג איתו
    100% הצלחה כמו במכשיר של סינרון,
    אני לא רוצה לחזור על אותה טעות שעשיתי עם הליזר(שילמתי המון כסף ולא השגתי תוצאות).
    אז מה את אומרת?כדי לי להתחיל בטיפולי האינפרא-אדום?

הוספת תגובה

• הסרת שיער 100%??

אורית בן יהודה
    29/07/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אין שום מכשיר שנותן 100% הצלחה, ניתן להגיע לתוצאות של כ80% דילול, המכשור של סינרון מעולה אך גם איתו כמו כל המכשירים הפועלים על אנרגיה אופטית (אור) התוצואות הםהן80% ל90% דילול במקרה הטוב( צלוי בטיב המכשור המטפל גיל ומצב הורמונלי), תמיד יש צורך בטיפולי תחזוקה על מעט השיער הנותר לאחר סידרת טיפולים. במידה ואת בוחרת לא לעשות טיפולי תחזוקה את יכולה לסיים את התהליך הסרת השיער
    ע"י אפילציה או אולטרה סאונד.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לפנים
    א.א.
    27/07/2010

שלום!

אני רוצה לרכוש סבון פנים לעור מעורב נוטה לפגמנטציה ולאקנה (קל), בת 29, שיכלול מרכיבים כמו חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות (AHA&BHA) ורטינול אבל לא יודעת אצל איזה חברה יש שילובים כאלה, תוכלו, בבקשה, לעזור לי עם השמות? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סבון לפנים

הוספת תגובה

• סבון לפנים

מגי צ'רונה
    27/07/2010

ל-א.א. שלום
    כקוסמטיקאית אני מאוד ממליצה על סבון נוזלי של חב' "ביופור" זה סבון המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי ושמן עץ התה. הוא מנקה ביסודיות את כל אזורי העור מבלי להשאיר גירוי או יובש. הוא מכין ביעילות את העור למריחת כל תכשיר טיפולי, הוא מתאים לכל סוגי העור לרבות עור יבש ובוגר וכמובן מצוין לאקנה אך זאת בשילוב מי פנים הנקרא "דרמפיל" שהם מי פנים טיפוליים לקילוף והסרת תאי עור מתים ומאזנים ומצמצמים הפרשת בלוטות חלב. כמובן אופן הטיפול יותאם ע"י הקוסמטיקאית.
    לגבי תכשיר המכיל רטינול צריך להשתמש בו בשעות הערב ובבוקר למרוח לחות ומקדם הגנה.אם יש לך צורך בטיפול לאקנה ניתן להשתמש בתכשיר שנקרא "קיור" גם של חב' ביופור שהוא ללא רטינואידים ואינו מגרה את העור ונותן תוצאות מצוינות (מתוך נסיון) .

בהצלחה מגי - קוסמטיקאית פרא רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לפנים

א.א.
    28/07/2010

ואם אני אשלב שתי חברות ,כמו למשל, הסבון של חברת ביופר + מי פנים של הולילנד, יש להם תכשיר Alpha-Beta&Retinol Prepping Lotion . מרכיבים פעילים:

חומצות אלפא הידרוקסי טבעיות המופקות מפירות (לקטית, גליקולית, ציטרית, מלית וטרטרית), חומצה סליצילית, רטינול, חומצה L-Ascorbic, מגנזיום אסקורביל פוספט ותה ירוק.

אולי השניים יעשו שילוב טוב יותר כי יש פה רטינול????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגי, פיספסת שאלה שלי :(

א.א.
    31/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לפנים- א.א.

מגי צ'רונה
    10/08/2010

שלום לך
    את התכשיר (מי פנים) של חב' הולילנד המכיל רטינול איני מכירה אך מאחר וציינת שהוא מכיל רטינול
    כמובן שניתן להישתמש בו רק בערב (תלוי בריכוז שלו) , . את יכולה להישתמש עם הסבון ומי הפנים
    של חב' ביופור ששניהם מכילים חומצות אלפא ובתא הידרוקסי , סולפור ועוד, אשר יעילים לכל מצבי
    האקנה , ובשעות הערב (לאחר סבון ומי פנים) בתכשיר - קרם המכיל רטינול וחומצות אשר יכולים לשפר מירקם לא אחיד של העור .
    בהצלחה- מגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    נטלי
    26/07/2010

שלום אני עשיתי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית ולא ממש ראיתי תוצאה והרופא אמר לי שזה נספג לי כנראה (לאחר שבוע בערך )ושכרגע אין ניפוח אבל יהייה בעוד חודש חודשיים ( נשמע לי הזוי )..כי כשזה נספג הגוף בונה לו קולגן ויהייה אפקט ניפוח.

שאלתי היא :יכול להיות שחומר נספג ככ מהר ??
    ושאלה שנייה :ייתכן שאפקט המילוי יופיע מאוחר יותר ? זה פשוט נראה כאילו לא עשיתי הזרקה..
    הוספתי את האריזה של החומצה ההיאלרונית שתדע על איזו חומצה מדובר .. הבנתי שייש כמה סוגים..תודה רבה!! שם החומצה היא פרינסס .

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

מגי צ'רונה
    27/07/2010

שלום יעל
    עניתי לך בנושא בתאריך 1.7 נא בידקי.
    כניראה שהחומצה ההיאלורונית הנקראת פרינסס הוא חומר חלש ולכן לא ראית תוצאות טובות
    כדאי לבדוק ולהתייעץ עם רופא נוסף
    בהצלחה מגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...
    מיטל
    23/07/2010

שלום, רציתי לשאול לגבי המרכיבים של קרם שאותו רכשתי אצל קוסמטיקאית פרא רפואית לטיפול לאקנה ולמריחה בלילה:
    SULFOR 2%, KAOLIN2%,GLICOL ACID2%,SALICLY.AC,MAGN.GLYCONAT 2%.
    כמובן שזה בנוסף לסדרת טיפולים שאני אמורה לעבור.
    אני בת 34 עם אקנה שהתפרץ פתאום, באחון נאמר לי שזה נראה הורמונלי...
    אך הייתי רוצה לדעת מה קרם זה עושה לפנים באמת???
    תודה מראש, מיטל.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• מרכיבי הקרם

אורית בן יהודה
    26/07/2010

SULFOR 2% - חומר אנטיספטי (אנטי חיידקי) יעיל בטיפול באקנה.
    חומר המיועד להרגעת העור - KAOLIN2%
    GLICOL ACID2%- חומצה גליקולית יעילה בטיפולי אקנה אם כי הריכוז נמוך.
    SALICLY.AC- חומצה סליצילית , לא מצויין ריכוז מפני שמדובר בריכוז נמוך מאוד..

לדעתי אחוז וריכוז החומרים ממש לא מספיק לטיפול יעיל ב באקנה.
    לעור עם אקנה הורמונלי את זקוקה לחומרים הרבה יותר פעילים לדוגמא: חומצה גליקולית 10% המכילה גם אחוזים נמוכים יותר של חומרים פעילים נוספים ורטינול .
    שיעשו עבדה קרטוליטית (המסה/קילוף) ואיזון עור הסובל מאקנה/אקנה הורמונלי.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי
    סבינה
    22/07/2010

שלום אני בת 32
    מדי פעם מבקרת אצל קוסמטיקאית . יש לי עור מעורב. הקוסמטיקאית מנקה לי את העור אח''כ שמה מסיכה ובשלב הבא מוציאה לי א ת השומן מהנקבוביות עם ידיים בעזרת ניירות . כל זה לקח לה 40 דקות
    1.האם זה טיפול מספיק?
    2.האם ניקוי נקבוביות שפתוחות גם ככה לא מביא להרחבה נוספת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול קוסמטי

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי

אורית בן יהודה
    25/07/2010

השאלה היא לא האם הזמן מספיק אלה האם יצאת מרוצה מהטיפול או שלא?
    לגבי ניקוי הנקודות השחורות, נהפוכו הצטברות ייתר של סבום בנקבוביות לאורך זמן גורמת להרחבה קבועה של הנקבובית בניקוי תדיר ומקצועי אין התרחבות של נקבוביות.
    בברכה, אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה כדאי
    אני
    21/07/2010

שלום ערב טוב.
    השבוע ביקרתי אצל ד"ר אילן זמיר למטרה להוריד נק' חן ללא צלקת הייתי אצל רופאי עור והם טענו שהנקודות בסדר גמור והן שפירות אבל אני חוששת מאוד.. אני לא יכולה להישאר עם הנקודות האלה הן נוספות ונוספות ויש לי לפחות 30 בפנים... במידה והנגע שפיר ואני מורידה אותו ובמהלך הזמן הוא הופך סרטני האם הוא יגדל מחדש?

אני חייבת תשובה אני ממש לא יודעת מה לעשות
    תודה רבה
    מיכאלה שמפל.

לקביעת תור
    סגירה
    האם זה כדאי

הוספת תגובה

• נקודות חן

אורית בן יהודה
    25/07/2010

בנוגע לנגע שפיר הדרך הבטוחה ביותר היא להסיר אותו ולשלוח לביופסיה רק כך ניתן בוודאות לדעת שחלילה לא נשארו תאים סרטניים או טרום סרטניים בגוף.
    בכל אופן אני יכולה רק ליעץ ולהפנות הלאה לאבחון רפואי ואת זה כבר עשית, לכן כל שאלה עליך להפנות לרופא אשר ראה אותך.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פלומתי
    עדי
    21/07/2010

יש לי שיער פלומתי על המצח
    כול המצח
    אני בן 25 אין בעיות הרמוניות
    האם אפשר להסיר במקום זה (המצח) בתכשיר EpilFree

לקביעת תור
    סגירה
    שיער פלומתי

הוספת תגובה

• שיער פלומתי

אורית בן יהודה
    26/07/2010

היי:) מדובר בתכשיר למריחה על העור הטוען להפתת שיער לאורך זמן כדברי החברה המשווקת..
    לידיעתך קיים תכשיר רפואי בשם וניקה במרשם רופא , ולהבדיל תרופות היוצאות לשוק עוברות
    שנים של מחקר וה"וניקה" מצוייה בשוק הרפואי שנים בשימוש בתכשיר הוניקה ניתן למרוט את השיער והתכשיר מעקב את צמיחת השיער לתקופות ארוכות.
    אני מניחה שאם אכן היה תכשיר הגורם להפחתת שיער הוא היה נכנס לשוק הרפואי ונוחל הצלחה ,
    הרבה פניות לרופאי עור הן בעניין שיעור ייתר....
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פלומתי
    עדי
    20/07/2010

יש לי שיער פלומתי בהיר במצח וזה מאוד בולט בשמש
    השיערות ארוכות חלק מהם מגיע ל 3 מ"מ2 מ"מ
    יש לי עם על האוזניים וסביב העיניים

מה אפשר לעשות איתם
    לייזר לא ניתן
    אפילציה אחרי בדיקה לא ניתן

קראתי על לייזר מכשיר קנדלה
    האם מכשיר זה יכול להסיר סיער פלומתי בהיר

האם יש דרך אחרת להסתיר שיערות אלה מהמצח

לקביעת תור
    סגירה
    שיער פלומתי

הוספת תגובה

• שיער פלומתי

אורית בן יהודה
    26/07/2010

היי:) ברןך הבא לפורום.
    אין לי נסיון עם המכשיר , אם תתנסה אשמח לשמוע תגובות בפורום.
    אפשרות נוספת היא הסרת שיער באולטרה סאונד במכשיר selctif , לשם כך דרושה שערה באורך של 3 מ"מ , 2 מ"מ זה קצר מידי.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    נועם
    19/07/2010

שלום .

תיראי אני נער , בן 17 ברוך ה' אין לי בצעי בגרות .. אבל ישלי שחורים באזור האף וקצת שחורים ממש לא ברורים לעין מתחת לשפתיים .. וכאשר מופעים לי פצעים זה בד'כ מתחת לשפפתים ..

רציתי לישאול האם הפצעים מתחת לשפתים נובעים מדבר מסויים או מהשחורים המעטים האלו מתחת לשפה ?

שאלה נוספת , תיראי הבנתי שאם אני ילך לקוסמטיאית היא תוריד לי את השחורים האלו ..אבל עד כה לא הלכתי לאשת מקצוע מיכוון שאני קצת מתבייש ללכת לקוסמטיקאית .. האם קוסמטאיקאית באמת יכולה להוריד לי את השחורים האלו דבר שימנע את הפצעים מתחת לשפה ? ואם כן אזיה טיפול לבקש ממנה ניקוי פנים ? ומה עלות של דבר כזה פחות או יותר ?

שאלה אחרונה , נגיד ואני ילך לקוסמטיאקית ויבצע את הטיפול האם שיארו לי סימנים אדומים או סימנים כלשהן לאחר הטיפול ? ואם כן כמה זמן אחר כך .. אני רק רוצה לציין שאני בחור בעל עור בהיר יחסית ..

אשמח ליעוץ מקצועי . ותשובות על כל השאלות .תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי

אורית בן יהודה
    26/07/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    פצעים בדרך כלל מתחילים מנקודות שחורות בהם מתפתח חיידק האקנה , לכן סביר שזו הסיבה.
    כאשר אתה נינש לקוסמטיקאית תבקש טיפול פנים הכולל ניקוז הנקודות השחורות פילינג מסיכות וחיטוי רצוי בקרח יבש.
    לגבי סימנים העלולים להשאר על פניך(לזמו קצר) זה דבר התלוי ביד הקוסמטיקאית ונסיונה וכן רגישות עורך.
    עלויות הטיפול שונות מקליניקה לקליניקה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם טיפול ניקוי פנים זה טיפול שונה

נועם
    28/07/2010

אם אני יבקש ניקוי פנים זה לא קשור ? כי פשוט אני מפחד להתבלבל מולה ...

וישלך שם של קוסמטיאית מקצועית באזור באר שבע ? אשמח אם תרשמי לי שם של מישהי שאת ממליצה עליה .. למרות שבטח את לא נוהגת לפרסם שמות פה של קוסמטיקאיות .. פשוט אין לי כ'כ ידע בנושא ואין לי למי לפנות ...

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ
    דורין
    19/07/2010

שלום לך
    אני מעוניינת לעשות איפור קבוע לגבות משום שבילדותי נפלתי נפצעתי באיזור ואין צמיחת שיער קלה והגבות לא שוות .
    שמעתי שבמכללה לקוסמטיקה ברמת גן ניתן לעשות זאת בעלות מאוד נמוכה.
    האם את ממליצה לעשות בבתי ספר כאלה ?
    אני מעדיפה משום שהעלות מאוד גבוהה ואין ביכולתי אבל אני מאוד רוצה כבר שנים.

ממתינה לתשובה
    בתודה מראש
    שרי

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ

הוספת תגובה

• איפור אצל מתלמדות

אורית בן יהודה
    21/07/2010

הי:) הכל עניין של מזל אם תטפל בך מישהי מוכשרת במיוחד תהייה מרוצה, מאידך רוב הבנות חסרות נסיון ובמיוחד באיפור קבוע לא שווה לחסוך.
    במקרה ואת מחליטה ללכת על זה התייעצי עם המורה ותתעקשי על התלמידה המוכשרת ביותר.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאוריתמשחה שעושה פילינג לאקנה
    ג
    17/07/2010

שלום רב!

לפני כשנה הייתי אצלך ונתת לי משחה בצבע צהוב שעושה פילינג לעור .

רציתי לדעת איך היא נקראת והאם יש מקומות מסוימים שאני יכולה להשיג אותה

תודה מראש

הוספת תגובה

• התקשרי אלי ואבדוק במחשב

אורית בן יהודה
    18/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקיפ פרו ורואקוטן
    דפנית
    13/07/2010

שלום רב.
    שמעתי שיש מכשיר להסרת שיער בדומה לאפילציה ששמו "סלקטיפ פרו". האם מותר להסיר שיער בעזרתו אצל קוסמטיקאית במקביל לנטילת רואקוטן? אם לא כמה זמן יש להמתין מתום הטיפול?
    שאלה נוספת- אני יודעת שהשרת שיער באפילציה לוקח המון זמן, האם מכשיר זה מהיר יותר? האם ניתן להוריש שיער בכל הפנים? כמה טיפולים נדרשים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סלקיפ פרו ורואקוטן

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו ורואקוטן

אורית בן יהודה
    18/07/2010

אין לבצע שום סוג של הסרת שיער בזמן נטילת רואקטן, יש להמתין לפחות חודש תלוי במינון הנלקח
    לפני התחלת טיפול בסלקטיף.
    ניתן להסיר שיער מכל אזור הפנים , המכשיר מהיר מאוד לשיער פלומתי נדרשים פחות טיפולים ככל שהשיער עבה יותר יש צורך ביותר טיפולים, אין דרך לקבוע מראש כמה טיפולים נדרשים. הסרת שיער תלוייה בגורמים רבים כולל הורמונאלים ומספר הטיפולים שונה מאדם לאדם.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי

דפנית
    21/07/2010

זמן מבחינת זמן הטיפול ולא זמן שרואים תוצאות. אני יודעת שבאפילאציה עובדים על כל שערה הרבה זמן. האם זה דומה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהירות

אורית בן יהודה
    21/07/2010

הי:)
    בSELECTIF העבודה מאוד מהירה גם עם עובדים על כל שערה בנפרד מספיקים פי 4בממוצא מאפילציה , במקרים של שיער פלומתי ניתן לתפוס גם קבוצת שערות וכך והעבודה מהירה אף יותר.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש
    דינה
    13/07/2010

שלום רב,
    לפני כשבועיים שאךתי לגבי חומרים פעילים ונסיעה לאילת.פעלתי בדיוק כפי שהומלץ-הפסקתי את החומצות אלפא הידרוקסיות.במהלך הנופש הקפדתי על קרם הגנה של אוון spf 50.כמו כן מרחתי סרום ויטמין c של ביופור.
    בנוסף עלי לציין שכמעט ולא נחשפתי לשמש -רק בשעות "טובות" -עד 11 בבוקר ואחרי 16.00.ולמרות זאת חזרתי הביתה עם יובש חזק בפנים.בדרך כלל יש לי עור מעורב-רגיל.רואים את המקומות היבשים מתחת לעיניים,בלחיים.במגע העור ממש-ממש יבש,אני לא מכירה הרגשה כזאת.עלי לציין שאני מאוד בהירה ,עור עדין עם קצת נמשים בהירים שקיימים תמיד.מה שמוזר באיזור האף והמצח העור די שומני אבל השכבה החיצונית מיובשת.אני מקווה שאני מסבירה ברור.......אין אודם או קילופים הנראים לעין.
    מה עלי לעשות?אני ממשיכה עם סרום c והרבה קרם לחות לעור הנוטה ליובש(בדרך כלל יש לי קרם לחות דל שומן,אבל כרגע הוא לא עוזר).האם אני עושה נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש

אורית בן יהודה
    13/07/2010

הי:)
    באילת מזג האויר חם ויבש מאוד ויחד עם השינוי הזמני בשימוש בחומרים ככל הנראה השכבה העליונה בעור פנייך קיבלה פילנג קליל וזה היובש שאת מרגישה. במקרה כזה קרם לחות לא מספיק, פני לבית מרקחת ורכשי אחת משתי המשחות :או בפנטן+ או ויטה מרפן. את המשחה שרכשת מרחי בשכבה נדיבה על אזורי היובש הטיפול יעזור לתאי העור המתים להתנתק מהעור ולאחר מקלחת את תראי כייצד קשקשת (תאי קרן) נושרת עם ניגוב הפנים . בדרך כל ביובש קל תוך יומיים העור חוזר לקדמותו ואז יש לטפל בו עוד קצת בעזרת לחות ורק שהעור מאוזן יש לחזור בהדרגה לחומרי הטיפול
    הפעילים בהם השתמשת לפני הנסיעה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנטונת

דינה
    13/07/2010

תודה רבה על תשובתך המהירה!!!!! היום אני ארכוש את אחת המשחות.
    האם ניתן להשתמש בסרום c או שעדיף להמתין איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמתיני עד שיחלוף, קרם הגנה חובה

אורית בן יהודה
    13/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה