מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאוריתיערה22/06/2010
אורית היי....אני מחפשת כבר שנה מדבקות בצורת לב כזה שהם עשויים 100 % כותנה שמדביקים אותן על החולצה באיזור בית השחי למניעת עיגולי הזיעה .. האם את יודעת היכן אפשר לרכוש
אותן ? אולי שמעת עליהן ?נמאס לי ללכת רק עם חולצות שחורות תצילי אותי בבקשה !!!!! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת הזעה בבית השחי
אורית בן יהודה24/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לא שמעתי על מדבקות אלו..
טיפול מצויין להזעת יתר הוא הזרקת בוטוקס באזור , הטיפול מונע את ההזעה למספר חודשים ומאוד מוצלח.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציהלילי22/06/2010
שלום רב,
אני מאוד מעוניינת להסיר את שיער באיזור השפם לצמיתות. יש לי עור בהיר ושיער כהה ועבה..אך אני חוששת כיוון שיש לי פיגמנטציה באיזור השפם..האם אוכל לבצע הסרה לצמיתות? באיזו שיטה יש לבחור??אני ממש קלולס בנושא..
בנוסף- כיום אני מסירה את השיער ע"י מריטה בחוט ולאחר המריטה אני נשארת עם סימן אדום כמעט יום שלם..האם צריך להתחשב בכך? נראה לי כי זה מעיד שהעור שלי מאוד רגיש..ואם כך האם כדאי לעבור הסרת שיער או שיש סיכון רב יותר?
תודה רבה מראש.
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה
אורית בן יהודה22/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
תהליך הסרת השיער בחוט ותהליך הסרת שיער בקרן אור שונים לגמרי.
עצם העובדה שלאחר הסרת השיער ע"י מריטה עורך נשאר אדום כמעט יום שלם יכולה להוות טראומה לעור ולהגביר את הפיגמנטציה , אני מקווה שאת מורחת קרם הגנה לעיתים קרובות במיוחד לאחר מריטת השיער.
פיגמנטציה באזור השפם היא בדרך כלל הורמונלית. האם את לאחת הריונות או נוטלת גלולות למניעת הריון או לאיזון הורמונאלי? ??
את הפיגמנטציה ניתן להבהיר ע"י טיפול נכון והגנה על העור מפני שמש , בנוסף את כותבת שאת בהירת עור יתכן שהפיגמנט שעלייך מאוד בולט הוא יותר בהיר מעור כהה שגם בו ניתן לבצע הסרת שיער עדיף בשיטת אלוס המשלבת גלי רדיו RF ן IPL בו זמנית ובעור כהה (או אזור עם פיגמנט כהה) עובדת מאוד חכם כך שפחות קרני אור מתפזרות על הפיגמנט וגלי הרדיו שאינם פוגעים בפיגמנט מעצימים יעילות הסרת השיער בכל מקרה שהסרת שיער באזור השפה העליונה בשיער עבה וכהה כמו שלך מוצלחת מאוד .
בכל מקרה יש לראותך כדי לראות את צבע הפיגמנט ולברר מצב הורמונאלי כדי להתאים לך את הטיפול הכי יעיל עבורך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לילי22/06/2010אכן אני נוטלת תרופות לאיזון הורמונלי (בלוטת התריס) וכמו כן אני לאחר הריונות שהחמירו את הפיגמנטציה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרא אדום - שאלה- ויקיויקי21/06/2010
שלום רב,
.
אני פעמים עברתי טיפול בסנטר באינפרה אדום עם שילוב בו זמני עם אפילציה וביקשתי מקוסמטיקאית שלי לעבור בנתיים רק לאינפרא לפי המלצה שלך ( בהתכתבות הקודמת). וגם נירא לי שאחד מפריע לשני !?!....והיא אמרה שלא כדאי רק אינפרה כי האינפרה לבד גורם לצמיחת שיערות חדשות אפילו מטיפולים הראשונים...
שאלה: האם זה נכון מה שהיא אומרת?
שאלה: מה אני אמורה לעשות?
שאלה: האם כדאי לעבור רק לאינפרה? והאם אני אמורה לפחד משזה באמת יגרום לציחה מיותרת וחדשה???
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפא אדום (IPL)
אורית בן יהודה21/06/2010היי:) באזור הפנים תמיד רצוי לעבור הסרת שיער ע"י אפלציה או אולטרה סאונד שיטות שאינם מעוררות זקיקים רדומים, ישנם מקרים בהם ניתן לשלב טיפול בIPL תלוי במיקום בפנים ומצב הורמונאלי.
הקוסמטיקאית שלך מכירה איבחנה את סוג השיער ומכירה אותך הקשיבי להמלצתה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום IPL
מגי צ'רונה22/06/2010לויקי שלום
אני מחזקת את דבריה של אורית , אכן הפנים הוא אזור הורמונלי ורצוי מאוד לא לבצע הסרת שיער
באינפרא אדום אלא בשיטת האולטרסאונד , יש אזור כמו הסנטר שאפשר לחזק את הפעולה ע"י אינפרא אדום ובהמשך לשלב את שיטת האולטרסאונד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - המשך
ויקי22/06/2010תודה על התשובתך....
אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשים
מתשהו יהיה סוף לכול השיערות האלו??? אם כן כמה בארך טיפולים אני צריכה לעבור, לפחות לראות תוצאות טובות???
תודה רבה על תשובה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמגי - המשך
ויקי24/06/2010אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשות
מתשהו יהיה סוף לכול השיערות האלו??? אם כן כמה בארך טיפולים אני צריכה לעבור, לפחות לראות תוצאות טובות???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-המשך
ויקי22/06/2010תודה על תשובתך....
הטיפול שלי הוא בסנטר וקצת בצוור ומצב הורמונלי הוא תקין זה לפי בדיקת רופא.... הבעיה שיש לי הוא כנירא עור רגיש להורמונים בגלל המוצא המזרחי !?! זה עדיין נחשב לבעיה הורמונלית???
ומה זה בידיוק לאבחן? איך הקוסמטיקאית אמורה לאבחן? היא פשוט היסתכלה עלי !?!....
תודה על תשובתך מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - המשך
ויקי24/06/2010אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשים
תודה רבה על תשובה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיערה21/06/2010
לאורית שלום... .. אני אמורה לעבור עיבוי שפתיים בפרלן רסטילן 1 סיסי ... ויש לי דלקת גרון ואני לוקחת מוקסיוויט 500 מ"ג .. האם אוכל לעשות תעיבוי או לחכות ? תודה רבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורית בן יהודה21/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
למה להיות פזיזים? תבריאי, תני למערכת החיסונית להתאושש ואז תעברי את הטיפול .
החלמה מהירה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
יערה22/06/2010תודה שענית .. אבל אם בכל זאת אעשה תעיבוי ? זה יגרום לי נזק ? הרי זהו חומר שנחשב טבעי..ומה ההבדל אם הייתי חולה אחרי העיבוי והייתי חייבת אנטיביוטיקה ? זה בעצם אותן הדבר .סורי שאני חופרת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אורית בן יהודה22/06/2010אני באופן כללי דוגלת לעבור טיפולים פולשניים בבריאות טובה, את הטיפול האנטיביוטי את צריכה לסיים תוך מספר ימים .
מקרה בו חולים בדלקת גרון לאחר טיפול הוא לא צפוי מראש...
סבלות ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ייתרמשה20/06/2010
שלום אני רוצה לדעת על מכשירים ביתיים להשרת שיער
יש לי עור בהיר מאוד ושיערות שחורות ודי עבדות
ממה שקראתי המכשיר no!no! עשוי לעזור לי,יש לכם עוד חוות דעת אולי אפילו מנסיון אישי על מכשירים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער במכשירים ביתיים
מגי צ'רונה20/06/2010שלום משה
אינני מכירה מכשיר ביתי בשם שציינת , עליך לבדוק בחברה שמשווקת מכשיר זה את תועלתו בהסרת שיער (אם אכן יש כזה) , ישנם מכשירים נוספים אולם עליך לבדוק בחברות ו/או חנויות שונות ואפילו אולי לבקש מכשיר לתקופת נסיון באם הם יסכימו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה24/06/2010את יכולה בבקשה להמליץ לי על מכשירים ביתיים אחרים? זה די דחוף כי עכשיו קיץ ואני רוצה ללכת לים
אבל במצב שלי אני לא ממש יכול ללכת לים ולהיות בלי חולצה
ואני נמצא במצב שזה ממש מוריד לי את הביטחון העצמי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בקשה עזרה?
משה28/06/2010אפשר בקשה עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! עשיתי היום איפור קבוע בגבותליאת17/06/2010
ואינני מרוצה כלל ...
זה יצא כהה מאוד לטעמי , אני יודעת שזה אמור להתקלף ולהתבהר אך אני כרגע לא יכולה לחשוב חיובי על התוצאה הסופית.
השאלה שלי היא תוך כמה זמן העור מחלים ומתקלף? והאם זה באמת יתבהר ??
כי כרגע אני ממש מרגישה מוזר , זה בולט לעין ומפריע לי הכהות של הגבה , היא בצבע חום כהה ...ככה מדיי לטעמי .. ובולט ...האמת שאני קצת מתביישת להסתובב כך בחוץ.
העבודה עצמה יצא אחיד ויפה ...אך כרגע זה נראה לי יותר מדיי כהה לצבע העור והשיער שלי ..
האם זה יתבהר בקרוב ??
חשוב לי לציין שאני דיילת והמראה החיצוני מאוד חשוב לי
תודה רבה רבה רבה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! עשיתי היום איפור קבוע בגבות
אורית בן יהודה18/06/2010היי ליאת:) ברוכה הבאה לפורום.
את יכולה להרגע הצורה לטעמך ,כדי לזרז את ההחלמה וקילוף הגלד מרחי ויטה מרפן על האזור מספר ימים הכל יתקלף יראה בהיר בכ 50%.
הרבה נשים מגיבות כמוך מייד לאחר האיפור נרגעות ומרוצות שבוע מאוחר יותר.
שבת שלום, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לטיפול באקנה של natures presenנועה17/06/2010
ברכות לכולם
יש לי עור מאוד מאוד רגיש ואלרגי, וכיוצא מכך גם אקנתי.
עד היום הייתי משתמשת באבקות אנטיביוטות וכו אבל הגיעו מיים עד נפש.
לכן החלטתי לנסות מוצרי טיפוח טבעים. גם בהמצלת רופא העור שלי.
לאחר בירור קצר מצאתי אין סוף חברות שונות ומשונות.
אבל אחת הקוסמטיקאיות שדיברתי איתה אומרת שהיא עובדת רק עם natures present
והמסכה הטבעית שלם לטיפול באקנה "מדהימה".
הסתכלתי באתר שלהם ובאמת הכל נראה טוב ויפה.
אבל........... תמיד צריך להזהר. בייחוד עם עור רגיש מאוד.
האם מישהי/ו כאן מכיר או ניסה?
אני צריכה לחשוש או שהכי טוב פשוט להזמין ולנסות?
בבקשה תענו בכנות! עור רגיש ואלרגי זה לא צחוק!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה לטיפול באקנה
מגי צ'רונה20/06/2010שלום נועה וברוכה הבאה לפורום
אינני מכירה את המסכה שציינת אך לגבי טיפול באקנה יש שלבים נוספים לפני ששמים מסיכה. בטיפול באקנה צריך לקחת בחשבון את כל הגורמים ביצירת המצב האקנתי כמו: היצטברות תאים מתים על פני העור ובתוך הנקבוביות, האם העור הוא במצב מודלק ומגורה , האם יש זיהום חיידקי פעיל, האם יש הפרשת יתר של בלוטות החלב ? ההתמודדות עם האקנה כולל טיפול במכון ובשילוב תכשירים טיפוליים לשימוש ביתי. תנסי לפנות לקוסמטיקאית טובה קרוב למקום מגורייך שתוכל לאבחן נכון את הבעיה, למה את רגישה ושתוכל לתת לך מענה הולם לבעייתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עט למילוי קמטיםשיר17/06/2010
שלום,
סובלת מקמטים מעצבנים לצידי העיניים ומאוד רוצה להיפטר מהם. האם עטים למילוי קמטים שמציעות חברות הקוסמטיקה השונות הן רק גימיק או שיש בהם ממש?
וגם - איזה טיפולים מתאימים למילוי הקמטים האלה? והאם יש טיפולים המותרים בזמן הנקה?
תודה,
שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים באזור העניים
אורית בן יהודה20/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אין פתרונות פלא ואת המוצר הספציפי הזה איני מכירה.
הזרקת בוטוקס אחת לחמישה חודשים תפתור לך את הבעייה ותמנע העמקת הקמטים.
בנוסף ניתן להשתמש בקרמים פעילים המכילים חומצה אלפא ליפואית ו/או רטינול וחמצות במינונים המותאמים לאזור העניים הרגיש.
מומלץ טיפול בעור הפנים כולל צידי העניים במכשור מתקדם רב אפלקציות:
אפליקציית Skin Rejuvenation - אנרגיית האור והאנרגיה החשמלית RF פועלות בו זמנית בשכבות העליונות והעמוקות של העור, האור גורם לעור לייצור מוגבר של קולגן ואלסטין ,פוגע במלנין, מזרז את חילוף החומרים הפיגמנט המיותר וכלי הדם הבולטים נספגים ומופרשים דרך המערכת החיסונית , כל זאת ללא פגיעה בשכבות העור החיצוניות
אפליקצית - Skin Tightening המעודדת יצירת סיבי קולגן חדשים ומסייעת למיצוק העור ומתיחתו .
איני יודעת מה גילך , המלצתי לך על מספר שיטות לעיתים תלוי במצב העור התןצאה הכי טובה
מתקבלת משילוב כל השיטות יחדיו.
הזרקת הבוטוקס תוכלי לעבור רק לאחר שתסיימי להניק, את הטיפולים האחרים ניתן לעבור בזמן הנקה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום לא מיועד לפרסם את כללית..
כללית אסתטיקה29/06/2010לכללית אסטתיקה כבר מחקתי עשרות פרסומים שלכם!!
דאגו לפרסם בערוצים מקובלים !
מחקתי את המבצעים אותם פרסמתם הדבר לא מקצועי-פרסום זה נוגד את כללי הפורום !קצת נמאס לשמש כ"שוטר"
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאדווה16/06/2010
שלום רב לפני שנה השתמשתי באיזה קרם לקילוף מחברה לא ידועהונשארו כמה כתמים במצח ובלחיים והם מאוד כהים ואני יש לי עור בהיר וזה מאוווווווווווד מפריע לי וזה ממש בולט אנא עזרתכם מה עליי לעשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמטציה
אורית בן יהודה17/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
חשוב שתשתמשי בחומרים המדכאים את המלנין ( החומר הקובע את צבע העור עניים וכד' ) וכמה
שיותר מהר יחד עם זאת הקפידי למרוח הגנה משמש לעיתים קרובות.
להתאמת הטיפול היעיל ביותר עבורך גשי לקוסמטיקאית רפואית או לרופא עור, בטיפול נכון
בעור בהיר כמו שלך ניתן הבעיה ניתנת לפתרון.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדינה16/06/2010
שלום,
אני משתמשת במוצרים הבאים לפנים: קרם חומצות אלפא הידרוקסיות-כל ערב, סרום ויטמין C בבוקר ,סבון חומצות וקרם הגנה כמובן.כשאני מרגישה צורך,אני מוסיפה לחות(עור מעורב).
בקרוב יש לי נסיעה לאילת מאיזור הצפון ברכב שזה אומר כ6-7 שעות נסיעה.
האם המוצרים הנ"ל יכולים להתקלקל.אני יודעת שויטמין C מאוד רגיש לחום.
האם עדיף לוותר ופשוט להסתפק בקרם לחות כמה ימים וסבון פנים רגיל?
אינני נוהגת להשתזף,אבל אי אפשר להמנע משמש לגמרי באילת,אולי בכל מקרה רצוי לא למרוח חומצות בתקופה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בחומצות לפני שהייה בשמש
אורית בן יהודה16/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לפני נסיעה למקום שטוף שמש מומלץ להפסיק כשבוע לפני את השימוש בחומצות . כפי שכתבת אי אפשר להימנע לגמרי משמש ועור המטופל בחומרים קרטוליטים חשןף יותר לנזקי הקרינה.
את בהחלט יכולה להסתפק בסבון מי פנים וקרם לחות וחשוב מכל הקפידי לחדש מריחת קרם הגנה משמש בשכבה נדיבה כל שעתיים בשהייה בחוץ.
חופשה נעימה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד משהו
דינה16/06/2010תודה אורית על תשובתך המהירה! האם אני יכולה להביא איתי את הסרום C או שלא כדאי בגלל הנסיעה........ מיי הפנים שלי גם הם מכילים חומצות לכן עלי לוותר.מה דעתך אם במשך כמה ימים אני אשתמש בסבון תינוקות לפנים במקום לקנות סבון חדש(שלי הרגיל כפי שכתבתי מכיל חומצות)?אני מאמינה שכמה ימים הפסקה מהטיפול הרגיל לא יזיקו.כמובן שאקפיד על קרם הגנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור
אורית בן יהודה20/06/2010היי:) ויטמין C עוזר לעור בהתמודדות עם קרינת השמש במידה ולא ישהה בחום כבד מידי העלול לפרקו. וכמו שכתבת כמה ימים של הפסקת הטיפול לא יזיקו והקפדה על מריחת קרם הגנה.
חופשה נעימה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדניאלה12/06/2010
שלום אני בת 16 וחצי
יש לי די הרבה שערות בבטן
וקניתי את האבקת הבהרה לשיער הפנים והגוף ואת הקרם חמצן מטפח שהוא 9%
על שקית האבקה כתוב לערבב עם חמצן 6%...
מה יקרה עם אני יערבב את זה עם ה-9%?
כי האמת שזה די דחוף לימים הקרובים ולא היה לי זמן לקנות אחר
זה פסדר עם אני יערבב עם ה-9%?
אשמח לתשובה במהרה:]
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלול לגרום לגירוי ייתר
אורית בן יהודה15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באזור הורמונלישלומית12/06/2010
היי אורית,
איזה שיטה הכי יעילה להסרת שיער מהבטן ומהגב שהם אזורים הורמולים? הבנתי שבלייזר ו IPL זה לא עובד!
מה ההבדל בין SHR לאולטרסאונד ??
תודה,
מחכה לשובתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באזורים הורמונליים
מגי צ'רונה12/06/2010לשלומית ,ברוכה הבאה לפורום
ובכן המכשיר SHR הוא מכשיר שעובד על קרן אור כמו יתר המכשירים להסרת שיער פרט ל"ליזר"
באזורים הורמונליים לא ניתן לקבל 100% תוצאה ויתכן אפילו שיהיה צורך במספר רב יותר של טיפולים באזורים אלו, כמו גם באזורי הפנים שגם הוא אזור הורמונלי.
ההבדל בינו למכשיר SELECTIF_PRO שמכשיר זה עובד על טכנולוגיית אולטרסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השערה ללא כאב. המכשיר מתאים לכל אזורי הגוף כולל: גבות, אוזניים, מיפשעות , פרקי אצבעות ,אף . מיתקבלות תוצאות מיידיות באמצעות גלי קול סלקטיביים המועברים דרך השיער המשמש כמוליך לזקיק השערה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ה SHR הוא כמו IPL?
שלומית12/06/2010או שיש הבדל ביניהם?
אז לגב ולבטן הכי טוב סלקטיף פרו?
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ה SHR הוא כמו IPL?
אורית בן יהודה16/06/2010היי:) הטכנולוגיה שונה לחלוטין.
SHR מפיק פולסים קצרים ומהירים וIPL מפיק פולס מרוכז.
אני לא יכולה לאמר לךעל גבי הפורום האם השיער בגב ובבטן מתאים לסלקטיף פרו או לטכנולוגיה
אחרת בשביל לתת לך המלצה טובה צריך לראות אותך.
יש מכשירים שונים להסרת שיער ויש להתאים את סוג הטיפול לסוג השערה ולעיתים לשנות בשלבי הטיפול השונים.
מומלץ לגשת לאבחון, ישנם מרכזים רבים המחזיקים ברשותם מספר י טכנולוגיות כדי לתת את התוצאה הטובה ביותר למטופל.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרוני10/06/2010
אני קצת מתביישת ,אני לא יודעת איך מורידים שערות במפשעה.תוכלי לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
אורית בן יהודה12/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אין צורך בבושה, בנות רבות מסירות שיער מאזור זה.
ניתן למרוט שיער בשעוה או לבצע הסרת שיער בלייזר או IPL
גשי לקוסמטיקאית מקצועית שאת מרגישה נוח איתה , גם לביישניות ההתחלה קשה אח"כ מתרגלים
כשבעיה אסתטית מפריעה רצוי לטפל בה.
בהצלחה.
לרוני: אני מחזקת את דבריה של אורית . לא צריך להתבייש .כל התחלה חדשה לא נוחה ולא נעימה אך ביתר המיפגשים תרגישי כבר חופשי העיקר שתקבלי תוצאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בסנטר בהריון- דחוף הצילו....שני09/06/2010
בהמשך לשאלתי
אני בהריון חודש שני הסנטר שלי התמלא פצעים אדומים כל האזור אדום ומודלק זה נראה כמו פצע אחד גדול אדום באזור הסנטר...... גם באזור האף יש אדמומיות ונפיחות אני מממש מיואשת מה עושים..דרך אגב ניסיתי לשים מסיכה מרגיעה זה רק החמיר את המצב
בבקשה עזרתם אני סופר מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בסנטר בהריון- דחוף הצילו....
אורית בן יהודה09/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום
לשאלתך הקודמת מיקרודמברשיין בעור שמן ואקנה גורם לפיזור הדלקת והחמרת האקנה.
ישנם טיפולים נהדרים לאקנה גם בהריון (אקנה הורמונלי), מסיכה מרגיעה לא מספיקה למצב אותו
את מתארת, יאוש ומתח רק מחמירים את מצב האקנה , נסי להרגע וגשי לגורם מקצועי רופא עור או קוסמטיקאית רפואית טובה לאבחון והתאמת טיפול מתאים שיאזן את עורך .
ישנן נשים רבות הסובלות מאקנה בהריון ובהחלט ניתן לעזור אז אל יאוש.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי פנים לעור פגום של חביבה ריבקיןמור08/06/2010
שלום
לפני כמה ימים נתקלתי באינטרנט במוצר זה. הבנתי שהפעולה שהוא עושה היא להבהיר ולשפר את מראה הכתמים שנוצרו בעקבות אקנה וכו'.. הנני סובלת מכתמים על הפבנים וממעט פצעים אני מטפלת כרגע בפצעים במינוציקלין 100 מ"ג ליום ורציתי לדעת האם אפשר להשתמש במי הפנים בעת הטיפול? האם מותר להשתמש בהם כאשר יש עוד כמה פצעים על הפנים או רק לאחר שהם נעלים לגמרי ונשאר רק הכתמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פנים לעור פגום של חביבה ריבקין
אורית בן יהודה09/06/2010היי:)
ניתן לשלב מינוציקלין וטיפול חיצוני עם מי פנים של חביבה רבקין מוצר טוב במקרים מסויימים.
עצתי המקצועית לגשת לקוסמטיקאית טובה שתאבחן את עורך ותראה אם אכן טיפול זה הכי יעיל עבורך , יתכן ויהיה צורך בתכשיר נוסף של חביבה רבקין או תכשירים אחרים.
הערה חשובה : בזמןשימוש במינוצקלין ו/א שימוש בתכשירים פעילים חובה להגן על העור ע"י קרם הגנה המותאם לעור שמן דבר שעשוי למנוע הופעת פיגמנטציה בתהליך ריפוי הפצע כמו כן כל טיפול הבהרה לא יעיל ללא מריחת קרם הגנה.
מאוד חשוב להגיע לאבחון אצל קוסמטיקאית רפואית שתתאים עבורך את הטיפול הנכון ותנחה אותך בתהליך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מור09/06/2010תודה רבה על התשובה!!
הבנתי שהפעולה שהמי פנים עושים זה בעצם לקלף את העור ורציתי לדעת האם מדובר בקילוף רציני? או שזה לא ממש נראה לעין?
והאם את ממליצה על קרם הגנה מסויים לפנים? כי אני לא ממש יודעת מה לרכוש..תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)