מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהטל07/06/2010
שלום לכולם,
קוראים לי טל ואני גבר בן 23.
יש לי שיערות בזרועות...כאילו בין המרפק לכתף...לא ארוכות אבל רבות במספרן...וזה פשוט פשוט מחליא אותי...
יש לי קעקועים אז לייזר\אפילצייה לא באים בחשבון...
עכשיו..אני הורדתי מספר פעמים את השיערות מהזרועות בעזרת ה"אפיליידי" של אחותי, התולש את השיערות מהשורש.
הבעייה הגדולה היא שכל פעם יום יומיים לאחר המעשה הופיעו לי הנקודות האדומות הידועות לשמצה, ובחלקן אף הציץ לבן... ולאחר רק כ-4 ימים הן נעלמו....
מישהו פה מכיר שיטה טובה להרגיע את העור ולמנוע הופעתן של נקודות אדומות לאחר שימוש באפיליידי? או אם אתם מכירים סוג של אפיליידי שפחות מגרה את האור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס
אורית בן יהודה09/06/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
התופעה ממנה אתה סובל נקראת פוליקוליטיס - דלקת זקיק השערה למניעת התופעה מומלץ לרכוש פוליסן אצל קוסמטיקאית ולמרוח מספר ימים לאחר מריטת השיער הטיפול בפוליסן ימנע
את התפרצות הפצעים.
כדי להפתר משיער באזור מקועקע מומלצת שיטת הסרת השיער באולטרה סאונד - בטוחה
על אזורי קעקוע.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוטו רג'ובניישןרוני07/06/2010
לאורית שלום.
הציעו לי לעבור טיפול פוטו-רג'ובניישן שיפתור לי את בעית
הפיגמנטציה שיש לי בפנים, רציתי לברר איתך האם באמת הטיפול יכול להיות יעיל
לבעיה של הכתמי פיגמנטציה? ובמה הטיפול הנ'ל עוד יכול להועיל?
בברכה ותודה מראש
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטו רג'ובנשיין לפיגמטציה
אורית בן יהודה10/06/2010היי)ברוך הבא לפורום.
טיפול בפוטו רג'ובנשיין יעיל מאוד לטיפול פיגמנטציה לעיתים יש לשלב תכשירים לדיכוי המלנין
לא תמיד ניתן להבטיח הסרה מוחלטת של הפיגנטציה הדבר תלוי בעומק הכתם בדרמיס ובגורמים נוספים.
אתן לך הסבר קצר על פוטוג'בינשיין בטכנולוגיית "אלוס" המאפשרת טיפול מוצלח בכתמי עור, נימי דם בולטים - קומפרוז - נימי דם בולטים, פוסט אקנה (סימנים הנותרים לאחר ריפוי אקנה), נמשים , טיפול בקמטים ומיצוק העור. טכנולוגיית "אלוס" מאפשרת פיזור אנרגיה חכם במיוחד כאשר חלק מהאנרגיה פוגע ישירות בשכבות העור העמוקות . כאשר מדובר בכתמי עור - פיגמנטציה רוב האנרגיה פוגעת במלנוציטים (התאים בהם נוצרים כתמי העור), בטיפול בנימי דם בולטים האנרגיה פוגעת בהמוגלובין , בהצערת העור ומיצוק העור מתרחש תהליך נמרץ של חידוש, ובנייה מואצת של קולגן ואלסטין חדש ומתיחת רקמות, כל זאת ללא פגיעה ברקמות מסביב ה"פסולת" מפונה מהגוף דרך מערכת החיסון .
בתהליך הטיפול ובהמשך יש להגן היטב על עור בפנים עם מסננן קרינה
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער- עזרה בבקשה!אור07/06/2010
שלום,
אני לא יודע אם אני נמצא בפורום הנכון אבל אשאל את שאלתי.
אני מעוניין להסיר שיער מהגב ומעוד כמה אזורים.
אני לא מענויין לגלח את השיער, זיפים בגב זה ממש לא לעניין.
ניסיתי שעווה כבר פעמיים אך סבלתי מפצעים וכנראה העור שלי רגיש מדי.
השיערות בהירות מאד, והבנתי שלייזר אינה אופציה.
רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בכל זאת??
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער- עזרה בבקשה!
אורית בן יהודה09/06/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
שיער בהיר אכן לא ניתן להסרה ע"י ליזר/ IPL
במידה ואתה בוחר להסיר שיער בשעווה ואינך רוצה לסבול מפוליקוליטיס- דלקת זקיק השיערה
מומלץ להשתמש לאחר המריטה מספר ימים בפוליסן - ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאיות.
אם אתה מעוניין לבצע הסרת שיער יותר משמעותית אתה יכול לבחור בשתי אופציות
1. אפילציה - מחט חשמלית
2. SELECTIF PRO - הסרת שיער באולטרה סאונד.
שתי השיטות יעילות לשיער בהיר.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לצמיתותbar06/06/2010
שלום, אני בת 17 ואני מעוניינת להסיר שיער לצמיתות ע"י לייזר,
אני רוצה להוריד גם בגב ובבטן אך איני בטוחה שזה מתאים ללייזר,
שמעתי שיש אפשרות לעשות אפילציה,
תוכלי להסביר לי מה זה ומה היתרונות והחסרונות שלו?
תודה מראש,
בר
=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לצמיתות - אכן?
אורית בן יהודה09/06/2010הייי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשיתי הזהרי ממי שמבטיח לך הסרת שיער לצמיתות בלייזר או IPLׁ (אינפרא אדום)
בשיטות אלו ניתן להסיר כ 80 % מהשיער תלוי באזור הגוף המטופל.
הטיפול בשיער הנותר לאחר התהליך נעשה ע"יי אפילציה או selctif pro - אולטרה סאונד,
לחילופים ניתן לבחור לבצע טיפולי תחזוקה ע"י לייזר/ ipl שיותירו את האזור חלק למספר חודשים .
אזורים בעייתיים ניתן להסיר או באפילציה תהליך בה מוחדרת מחט דקיקה לזקיק השיער
וצורבת את הנימים המספקים חמצן לשערה, שיטה מאוד ותיקה וכאשר היא נעשית בידיים מיומנות
הסיכוי לפיגמנטציה או הצטלקות קטן, גם בידיים מיומנות בעור הנוטה לפיגמנטציה יש לתת טיפול
משלים בחומרים המדכאים את פיגמנט המלנין כך נמנעים מהתופעה.
אפילציה היא תהליך כואב , יש לאלחש את המקום הדבר מפחית משמעותית את הכאב.
גם בהסרת שיער ע"י אולטרה סאונד ניתן לטפל בהצלחה בסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר.
בשיטה זו אין כאב הטיפול נעשה ע"י אחיזת השיער ושליחת גלי אולטרה סאונד במהירות המותאמת להסרת שיער, אנרגיית האולטרה סאונד מותמרת לאנרגיה חשמלית הפוגעת בזקיקי השיער
אין תחושת כאב השיטה זו מאחר והאנרגיה לא מתפזרת על פני העור ונשארת בזקיק השיער
המוגן במעטפת ללא אברי חישה. כמו כן אין סכנת פגמנטציה והיצטלקות.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הסלקטיף פרו ....shlomi06/06/2010
שלום אורית ושלום מימי , אני בחור בן 28 לא שעיר .. אבל עדיין מעוניין לעשות הסרה של השיער בבטן ,בחזה ,ומעט בצוואר (בגבולות הגילוח) .
יש לי בעיה עם מכשירי הלייזר למיניהם בגלל הכאב ובגלל שאסור לי להיחשף לשמש אחרי כל טיפול ואני בחור ששורץ בשמש .
האם ניתן לבצע את כל הטיפול באמצעות הסלקטיף פרו ובכך בעצם לבצע הסרת שיער ללא כאבים ועם אפשרות לחשיפה לשמש ? אם כן היכן אני יכול לעבור טיפולים במכשיר ? אורית קראתי שאת במרפאה באזור המרכז האם במרפאה שלכם מבצעים טיפולים בעזרת האולטרא סאונד?
תודה מראש שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבתי לך
אורית בן יהודה06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל גם מידע על המכשיר
רינת07/06/2010האם הוא בטוח לשימוש מעל קעקועים במאה אחוז?
במידה וכן היכן ניתן לבצע טיפולים במכשיר זה?
תודה רבה על העזרה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית... לא מצאתי את התגובה....
shlomi07/06/2010היי ,כתבתי את ההודעה שוב כיוון שלא הצלחתי למצוא את ההודעה הקודמת שלי ואת התגובה שלך ,
אני אשמח אם תוכלי להביא לי לינק... או לחילופין לעשות "העתק" ,"הדבק" לתגובתך...
שוב תודה רבה
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באולטרה סאונד
אורית בן יהודה09/06/2010היי: ) ניתן לבצע הסרת שיער באולטרא סאונד באזורים שציינת גם בקייץ.
יש אופציות נוספות אך אתה צריך להגיע לאבחון.
אשמח לעזור, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את התגובה
אורית בן יהודה10/06/2010היי:) ניתן לטפל בסלקטיף פרו בקייץ ואין בעייה עם חשיפה לשמש.
אנו מטפלים באוטרה סאונד בקליניקה .
ניתן להגיע לייעוץ כדי להתאים לך את שיטת הסרת השיער הכי יעילה עבורך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רינת:)
אורית בן יהודה07/06/2010ברוכה הבאה לפורום.
ניתן להסיר שיער מעל קעקועים בselectif pro בבטחה .
הטכנולוגייה לא מתבייתת על פיגמנט כמו הסרת שיער בלייזר /IPL לכן ניתו לטםל בכל
גוון שיער ועור וגם באזור קעקוע.
ערכי חיפוש בגוגל על הסרת שיער לבן,ג'ינגי' , הסרת שיער באולטר סאונד ותגיעי וקליניקות המטפלות במכשיר.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אורית111103/06/2010
רציתי להתיעץ איתך לגבי משו לאבא שלי יש עור לבן בהיר סוג עור רגיש מאוד..באיזור הצוואר בצדדים יש לו כתמים אדומים כאלה שלא עוברים כבר שנה ויותר וזה מאוד מפריע לו מה אפשר לעשות יש איך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
הכתמים האדומים יכולים להיות רייכוזים של קפילרים (נימי דם קטנים ומרוכזים) מאוד אופייני לבהירי עור ,או תופעה אחרת .
בנימי דם ניתן לטפל במכשיר e style בטכנולוגיית elos .
בשביל תשובה מקצועית אביך צריך להגיע לאבחון.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בבטן ובגבשי03/06/2010
שלום,
אני בן 18 ויש לי כמות שיער של איש בן 30 אני מדלל עם מכונה אבל זה לא עוזר כי השיער הוא על כל הבטן וכל החברים שלי בלי שיער וזה מרגיש לי לא בנוח וגם אני מפחד מהתגובות של הבנות כי לפי דעתי זה לא כ"כ יפה הרבה שיערות. (ואלוהים נתן לי הרבה)
חבר שלי אמר לקנות סכין גילוח טובה (של 50 שקל) ולהוריד במקלחת אבל אני לא יודע אם זה נכון.
מה אני יכול לעשות?! משהו שגם לא יכאב כ"כ הרבה ומשהו שבאמת עוזר שלא יגדל לי אחרי שבוע כמות ענקית של שיער.
תודה רבה לכם :)
*אין לי כסף ללייזר וכו'
* שעווה לפי מה שהבנתי מאוד כואב אני אעשה במקרה ואין מה לעשות אבל יש דרך להפחית את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתחנן תעזרו לי אני חייב עזרה
שי04/06/2010זה ממש חשוב לי אני חייב עזרה, אנא ממכם עזרו לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור ייתר
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
אתה יכול לגלח עד שיהיה לך תקציב להסרת שיער בIPL אם כי גילוח יאלץ אותך לבצע את הפעולה כל יום כמו גילוח הפנים והמגע יהיה דוקרני.
הסרת שיער בשעווה לעומת זאת מומלצת יותר מאחר והמריטה היא מהשורש. כאב הוא עניין אישי
עד שלא תנסה לא תדע.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסום אסור ונמחק שוב ושוב!
כללית אסתטיקה08/06/2010תוכן הפרסום נמחק אנא הימנעו מפרסום חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפופרת של הקרם נפלה על הרצפהעופר03/06/2010
שלום, זה יישמע שאלה די טיפשית
בכל מקרה, יש לי קרם לחות והשפופרת של הקרם לחות נפלה על הרצפה.
רציתי לדעת רק אם זה לא עושה נזק לקרם או משהו כזה ואפשר עדיין להשתמש בקרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפופרת של הקרם נפלה על הרצפה
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
במידה ואין שבירה של השפורפרת ניתן להשתמש כרגיל.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום111101/06/2010
יש לי שאלה. אם אני משתמשת במשחה לעור הפנים שעושה רגישות בעור יש איזשהי בעייה לעשות ליזר בגוף זה קשור אחד לשני או שאין בעייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אורית בן יהודה01/06/2010אין שום בעייה ,שימוש בתכשיר פעיל לעור הפנים לא משפיע על עור הגוף את יכולה לעבור טיפולי הסרת שיער.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשיטת E-Maxטל01/06/2010
שלום לקומסטיקאיות,
אני מעונינת לשכור את המכשיר הנ"ל לתקופה של 3 שנים.
למי עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית,מדוע דילגת עלי?
טל01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לחברה המשווקת בהצלחה
אורית בן יהודה03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
טל03/06/2010אני לא יודעת מי החברה המשווקת ומי הכי אמינים.
לכן פניתי אליך כקוסמטיקאית בכירה את בטח מכירה חברות שמשווקות מכשירים להסרת שיער.
אם תוכלי לשלוח לי במייל את שמות החברות\חברה,אני אשמח מאוד!
תודה לך מראש והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבי לי לאמייל המצויין למעלה
אורית בן יהודה06/06/2010ואנסה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית,שלחתי לך מייל.
טל07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורית בן-יהודהטל01/06/2010
היי אורית.
אני מתבלטת אם לקנות את מכשיר האפילציה שידועה כמאוד יעילה מכיוון שמסירה שיער לצמיתות בתקופה קצרה יחסית לבין המכשיר החדשני של האטולרסאונד שאת ממליצה עליו בפורום.
אני אשמח אם תאמרי לי מה יתרונותיו של האולטרה על האפילציה.
ההתלבטות קשה ואני אשמח אם תעזרי לי...
תודה לך מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורה -התלבטות בין מכשירים
אורית בן יהודה01/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לאולטרה סאונד יתרונות רבים : עובד במהירות ובסלקטיביות על השיער מסיר כל סוג שיער גם בלונדיני שקוף וצפוף שרק אפילטוריות מאוד מיומנות מצליחות להתמודד איתו באפילציה העבודה עם סוג שיער זה איטית וארוכה גם לאפילטורית המיומנת ביותר /בsekectuf pro עבודה על שיער זה נעשית במהירות וללא סימנים על העור.
להרבה נשים/גברים קשה לסבול את הכאב הכרוך באפילציה גם לאחר אילחוש העור, תוסיפי לכך את העובדה שלאחר טיפול יוצאים ללא אדמומיות גלדים ונטיה לפיגמנטציה.
יתרון עצום אין סכנה להצטלקויות שכמעט לא ניתנות לשיקום.
לכן הרבה אנשים בוחרים כיום בשיטה זו שאינה כה חדשה ,עובדים איתה כשלוש שנים בהצלחה ויותר ויותר מכונים ברחבי הארץ ובעולם רכשו את המיכשור ונהנים מהעבודה איתו.
אני מציעה לך לבקש מהחברה המשווקת מספרי טלפון של אפילטוריות שרכשו את המכשיר ולשמוע דעה מכאלו שביצעו שנים אפילציה ועברו לselectif pro.
בהצלחה בכל מה שתבחרי, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע צלליתאישה30/05/2010
שלום,אני לובשת לאירוע שמלה שחורה עם קצת בורדו.
איזה צבע צללית מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אורית בן יהודה01/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=39 id=link]איפור וטיפוח[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומות בפניםעדינה30/05/2010
יש לי נקודות חן/שומות רבות (מכל הסוגים והגדלים) בפנים. ברצוני לשאול מה לדעתך השיטה המומלצת ביותר להסירן? אני קוראת על שיטות שונות ואני לא בטוחה איזה מומלצת ביותר. כמובן שאפנה גם לרופא עור על מנת לאבחן אותן וכו' טרם הסרתן, אך שאלתי היא מהבחינה האסטטית/קוסמטית על מה היית ממליצה (מכיוון שזה פנים- המקום בולט)
תודה מקרב לב על התיחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שוב להעלות שאלה
עדינה31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומות בפנים
אורית בן יהודה01/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
בהסרת שומות/ נקודות חן חשיבות רבה יש לאבחון ע"י דרמטולוג מאחר ונקודות חן עלולות לנטות לגידולים סרטניים שהמסוכנת מבינהן היא המלנומה הממארת, נקודה שחשודה כמכילה תאים סרטניים העלולולים להתפתח למלנומה יש לסיר אך ורק ע"י הסרה מלאה (ניתוח קטנטן) של הנקודה ושליחה לביופסיה.
ישנם שיטות נוספות כמו צריבה בלייזר, שימוש בחנקן נוזלי "גילוח" שומה בולטת כאשר כל הפעולות הללו כאשר הן מבוצעות ע"י רופא/ת עור טובים לא אמורות להשאיר הצלקות בעור ומינמום סימנים בעור אם בכלל.
גם נקודות חשודות הנשלחות לביופסייה כדי לשלול סרטן עור ישאירו מינמום צלקת בידיים מיומנות.
בהצלחה,אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ועור מתקלף בכף הרגל בהריוןיעלי30/05/2010
הבנתי שפדיקור בהריון אמור להיות פדיקור "רגיל" רק ללא חומרים כימיים או לחיצות חזקות בכף הרגל...
לאור בצקות אני נאלצת ללכת עם נעליים סגורות רוב הזמן ואז העור מתקלף משמעותית וגם כשאני כבר רוצה ללכת עם סנדל- אני לא יכולה...
יש לי הפחד שאם אגיע לפדיקוריסטית היא תיאלץ לשפשף חזק את כף הרגל ואני חוששת מזה שהיא תלחץ בטעות על נקודות שאסור..
האם יש למומחיות עצה לטיפול (אפילו בבית) ו/או תכשיר שמתאים לנשים בהריון שיכול לסייע בנושא של קילוף העור...
הרבה תודה,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלקסיטול משחה טיפולית לרגליים
מאיה30/05/2010את יכולה להשתמש במשחה לכף הרגל שך חברת פלקסיוטול.זה מישחה טיפולית ויעזור לך מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבועאורלי29/05/2010
שלום רב, עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות וברצוני לשאול לאחר כמה זמן אפשר ללכת לבריכה כדי שהכלור לא יפגע באיפור? (בעוד שבועיים אני צריכה ללכת שוב לראות אם צריך לתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע
אורית בן יהודה29/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ברגע שהעור החלים את יכולה ללכת לבריכה כלור לא פוגם בפימגנט , אם זאת חשוב להגן על האזור משמש.
בבברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
אורלי31/05/2010היי אורית, תודה על תשובתך המהירה, איך יודעים שהעור החילם? איןן לי נפיחות והעור נראה שחזר לקדמותו. האם העור צריך להיתקלף כמו בקעקוע? כי על פניו נראה לי שהעור החילם. (עברו 3 ימים מאז שעשיתי את האיפור הקבוע), תודה ושבוע נפלא, אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורלי02/06/2010אורית שלום, אשמח אם תעני לי לשאה הקודמת, תודה ויום נפלא, אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמת העור מאיפור קבוע
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)שאלתך התפספסה סליחה על האיחור בתשובה.
בעיקרון לאחר שהגלד נושר יש ריפוי של ה"פצע" אך העור מתחדש לגמרי לאחר כחודש זו הסיבה שלא חוזרים על איפור קבוע במרוחים קטנים יותר.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)