מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה דרך עדיפה?הילה05/05/2010
שלום רב, יש לי כמה שאלות לגבי הסרת שיער..
אני בעלת עור כהה עם שיער כהה, לא מאוד, אני רוצה להסיר שיער בבית שחי מפשעות עמוקות, ורגליים, ברגליים השיער יותר בהיר קצת אבל עדין צבע השערה הוא חום כהה לא כמו במפשעות..
1.איזה דרך מתאימה לי? מה דעתך על המכשיר אייפיאל? הוא מוצלח? מה אחוזי הסיכויים? זה כואב? השיער לא יגדל שוב או שיהיו קרחות רק? זה מסוכן לעשות מפשעות עמוקות?
2.מישהי הציעה לי לעשות אצלה היא עובדת בזה שנתים בערך עם מכשיר אייפיאל ואומרת שהתוצאות מצויינות והיא אומרת שתוך 7 טיפולים זה עובד, היא לוקחת 900 שקל על 2 מקומות (בית שחי, משפעות, פאות, שפם) ולמפשעות עמוקות עוד 300 ש"ח.. זה מחירים טובים?..
3. אחרי כמה שנים השיערות לא חוזרות לגדול שוב?
תודה רבה לך וסליחה על כמות השאלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מה עדיף
אורית בן יהודה09/05/2010הי:) ברוכה הבאה לפורום.
אני מניחה שאת שואלת על מכשיר (אייפיאל)IPL להסרת שיער, יש הרבה מכשירי IPL בשוק והם שונים אחד מהשני הו ברמת הכאב הן ברמת היעילות והטכנולוגיות שונות.
אקצר ואומר שאף אחת לא יכולה להבטיח לך מספר טיפולים - מאוד לא אמין, החלטה לבצע הסרת שיער במקום כל שהוא לא צריכה להיות פקטור של מחיר את צריכה לבחור מקום לפי רמת המקצועיות , המלצות מכשור אפקטיבי ועבודה יסודית.
הרבה פעמים הזול יקר יותר בסופו של דבר, שאלי סביבך ובררי על מקום מומלץ.
והזהרי מממקומות שמבטיחים לך תוך מספר טיפולים !הצלחה הסרת שיער היא עניין מורכב יש להתייחס לגיל , צבע עור ושיער , מצב הורמונלי ועוד לכן הסרת שיער שונה מאדם לאדם ואין הצלחה של 100% הבהסרת שיער בלייזר או IPL יש לשלב טכנולוגיות נוספות כמו אפילציה וSELECTIF PRU כדי להגיע לתוצאות הכי טובות!
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה מקצועית ופרא רפואיתמיטל04/05/2010
לפני כמה חודשים סיימתי את לימודי הקוסמטיקה פרא רפואית ובביה"ס שבו למדתי נאמר לי שלא ניתן לציין את זה על גבי התעודה כי זה שם כוללני לכל תחומי הקוסמטיקה ובאף בית ספר בארץ לא נותנים תעודה מקצועית פרא רפואית .
השאלה שלי היא מה ההבדל בין קוסמטיקה מקצועית לקוסמטיקה פרא רפואית ומדוע לא מציינים זאת על גבי התעודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל- קוסמטיקה מקצועית ופרא רפואית
מגי צ'רונה08/05/2010שלום מיטל וברוכה הבאה לפורום
אני יודעת ששביה"ס לקוסמטיקה ואסתטיקה רפואית מיסודה של חוה זיגבוים כן מקבלים תעודה
של קוסמטיקאית פרא רפואית , תואר: P.M.E . הקוסמטיקאית עוברת הכשרה יסודית ומקיפה - עיונית ומעשית במשך מס' חודשים במרכז רפואי מוכר . הקוסמטיקאיות הפרא רפואיות הינן בעלות ידע רב יותר מאשר אלו שסיימו קוסמטיקה רגילה והן יכולות לטפל בכל בעיות האסתטיקה של העור כמו פיגמנטציות והבהרה, אקנה וכו' . הן לומדות להישתמש ולטפל בתכשירים פעילים כלומר ריכוז החומר הפעיל הינו כזה שפועל על העור בהתאם לצורך: קילוף, חידוש , הבהרה וכו' , בעוד שבוגרת בי"ס לקוסמטיקה רגילה הריכוז הקוסמטי שתישתמש לא פוגע בעור אך גם אין שיפור דרמתי משמעותי. שיטות הקוסמטיקה ידועות ומטרתן פינוק, היתרגעות וטיפול חיצוני בעור.
בקוסמטיקה הרפואית ישנו פיקוח רפואי צמוד בדרך כלל לווי של דרמטולוג או פלסטיקאי שאיתו עובדת הקוסמטיקאית הרפואית, כמו כן היא תדע לשלב בעבודתה בין החומרים הפעילים ובריכוזים הנכונים ע"מ לקבל תוצאות אפקטיביות בעור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערא.א.02/05/2010
שלום רב!
הייתי רוצה לעשות הסרת שיער באזור פס הבטן ואני מתלבטת באיזה שיטה לבחור כי כמו שאומרים יש את האזורים ההורמונליים ועקב כך המצב יכול רק להידרדר, האם במקרה הזה זה גם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה03/05/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
באזור פס הטבור/בטן הסרת השיער תצלח בלייזר/IPL בתנאי שהשיער לא פלומתי מידיי.
במידה והשיער פלומתי מידי רצוי לבצע אפילצייה או אולטרה סאונד לאחר אבחון של המכון המטפל.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל חלון אור במכשיר IPL??נועם02/05/2010
ביררתי במספר מכשירי אינפרא ויש שוני בגודל החלון שיוצא האור:
מצד אחד אמרו לי שככל שהחלון גדול זמן הטיפול יתקצר
ומצד שני נאמר לי שחלון גדול לא אפקטיבי כי האנרגיה חלשה
מה נכון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות גודל העדשה להסרת שיער יעילה
אורית בן יהודה02/05/2010הי:)ברוך הבא לפורום.
חלון גדול אכן מקצר את זמן העבודה לכן במכשור עם חלון גדול יותר יש צורך לחזור פעמיים על אותו אזור כדי לקבל אנרגייה יותר טובה.
ככל שה"חלון" - עדשת קריסטל קטנה יותר ניתן לרכז יותר אנרגיה באותה נקודה בה מטפלים וכך לקבל הסרת שיער מוגברת, נכון שטיפול אחד אורך יותר זמן אך בסופו של דבר התוצאות הן שחשובות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות באזור הסנטר והצוואריעל01/05/2010
בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מפצעים גדולים ומוגלתיים בעיקר באזור הסנטר והצוואר.
שאר הפנים די נקיים.
אני שומרת על שגרת טיפוח קבועה -סבון ניקוי מיוחד פעמיים ביום\ לחויות, טיפוןל עמוק אחת לשבוע (פילינגף מסיכות הזנות) גם מבחינת תזונה אני אוכלת ירקות, כמעט ולא אוכלת מתוקים או שותה קפה.
מה ניתן לעשות? ממה זה יכול להיות?
אני בת 31, בעבר טופלתי ברואקוטן ומאז לא היו לי פצעים ברמה כזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל - פצעי בגרות בסנטר
מגי צ'רונה02/05/2010ברוכה הבאה לפורום
לגבי הבעיה של פצעים באזור הסנטר והצוואר, נשים רבות בגילאי 30 + עדיין חשופות
להיתפרצויות אקנתיות. האזור המועד לפורענות הינו אזור הסנטר והלסת. העור מפריש פחות סבום ולפעמים אפילו יבש אך הפצעים עדיין נמצאים.
ישנו תכשיר יחודי שנקרא AZEL-X (אזל-אקס) המבוסס על חומצה אזלאית בריכוז גבוה
בנוסף לחומרים אנטי בקטריאליים ייחודיים. יש לתכשיר זה איכויות רבות , הוא מחדש את העור וגורם לקילוף קל, מסייע בהפחתת הסבום בעור ב-40% , בעל אפקט הבהברה , אנטי חיידקי ואנטי קומדוני - ולכן הינו אידיאלי לטיפול באקנה ההורמונלי ובהבהרה כאחד .
מישתמשים בערב בכמות קטנה על עור נקי. באם יש רגישות להפסיק למספר ימים ולחזור לערב כן ,ערב לא . באם לא מיתפתחת רגישות לאחר כשבועיים ניתן להישתמש בוקר וערב וכמובן לשים מעל קרם לחות נטול שומן. ותמיד וכל בוקר חייב להישתמש במקדם הגנה מפני השמש ורדיקאלים חופשיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליקוליק ומוצרי רונה ליזהאור30/04/2010
שלום!
עברתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית, והיא הביאה לי מוצר שמעולם לא שמעתי עליו בשם גליקוליק glycolique cream 10% plus של חברת mgp
רציתי לדעת מה ידוע לך על מוצר זה, ומהי תועלתו?
בנוסף, אשמח לדעת מהם היתרונות של סבון הפנים וקרם הגרגירים של רונה ליזה, והאם את ממליצה עליהם?
תודה רב ה
ושבת שלום(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליקוליק ומוצרי רונה ליזה
אורית בן יהודה02/05/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
glycolique cream 10% plus של חברת mgp הוא חומר מצויין, מאוד פעיל ומשמש לעור הסובל
מאקנה קשה, או לטיפולי אקנה בגב- נותן תוצאות נפלאות בשימוש נכון. בדרך כלל נהוג לתת גליקלית כדי לבחון את רגישות העור ולתת לעור להסתגל לחומר פעיל זה ורק מאוחר יותר גליקוליק+ .
יש להשתמש בחומר במשנה זהירות , כמות קטנה לכל אזור הפנים להתרחק מצוואר ועיניים , כדי לא לגרום לרגישות ייתר יש להניחו לילה כן לילה לא לסירורין במשך כשבוע ואז לעבור לשימוש רציף כל לילה.
הסבון וקרם הגרגירים של רונה ליזה גם שילוב טוב בפני עצמו אך לא מסתדר לי כל כך מתן glycolique cream 10% plus וקרם גרגירים יחדיו, קרם הגליקוליק עושה פעולה נהדרת של פילינג וכפי שכתבתי מותאים לעור הסובל מפצעים לעור כזה לא הייתי משלבת פילינג גריגירים יומיומי , ראשית מיותר לחלוטין כשמשתמשים במוצר פעיל כגליקוליק + ,שנית במצבי אקנה עלול לפזר דלקת, לכן לדעתי ניתן להסתפק בסבון של רונה ליזה ללא הגרגירים.
מקוה שעזרתי ,
אשמח לענות עם עולות שאלות נוספות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג?
GAL04/05/2010איפה ניתן לקנות glycolique cream 10%?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל- חומצה גליקולית
אורית בן יהודה06/05/2010הי:)ברוכ/ה הבאה לפורום.
glycolique cream 10% ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות רפואיות, חשוב לדעת תכשירים המכילים חומצה גליקולית 10% שונים אחד מהשני השפעתה של החומצה הגליקולית על העור בעור תלוייה בעיקר בPH של התכשיר ככל שה PH יהיה גבוה יותר וקרוב לPH (רמת חומציות) של העור ,התכשיר יבצע המסה קלה של תאי הקרן ויתרום למרקם העור ולהגברת הלחות בעור לעומת זאת תכשיר עם PH נמוך יותר יעיל יותר לריפוי לאקנה ולאיזון עור שמן , יתרום לעור אחיד יותר ולהשלה יעילה יותר של שכבת הקרן בעור ווישפיע יותר לתיקון ובנייה של תאים בריאים יותר בשכבות עמוקות יותר בעור.
לכן יש חשוב לגשת לקוסמטיקאית רפואית מקצועית שתאבחן את סוג העור ותתאים לך את התכשיר הכי מתאים לעורך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורית היקרה :)אור28/04/2010
היי,
אני מתלבטת אם לעשות אפילציה או SELECTIF PRO.
קראתי על המכשיר שהוא הרבה יותר יעיל מהאפילציה.
מה היתרונות שלו?
האם אפשר להסיר שיער עם המכשיר הזה בכל מקום בגוף?
האם כמו באפילציה אפשר לעשות כמה פעמים בשבוע?
בסביבות כמה עולה המכשיר?אני יודעת שלא נהוג לומר בפורום,אבל רק בסביבות...
תודה לךךךךךךךך!:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנלי
אורית בן יהודה02/05/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
SELECTIF PRO יעיל מאוד להסרת שיער בלודיני ג'נגי ולבן כמו כן שיער פלומתי שחור שאינו מגיב לטיפולי הסרת שיער בלייזר וIPL.יתרונו על פני אפילציה הוא עבודה מהירה ללא כאב וסימנים.
בגוף נהוג להסיר איתו שיער שנותר לאחר טיפולי לייזר וIPL אותו שיער מגיב יותר לטיפול באנרגיית אורת שיער פלומתי מיידי שאינו מגיב לטיפולי הסרת שיער ע" באמצעות אנרגיה אופטית (ליזר וכד')
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותאורית25/04/2010
שלום, יש לי עור פנים מאוד בעייתי סבלתי מאקנה הרבה זמן וכעת הוא מלא בצלקות ומדי פעם עדיין יוצאים פצעים.
אני מחפשת קוסמטיקאית רפואית טובה כי הקוסמטיקאיות האחרונות שהלכתי אליהם איכזבו אותי ורק גרמו לעוד צלקות.
האם תוכלו לתת לי המלצה לקוסמטיקאית טובה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לצלקות
מגי צ'רונה25/04/2010שלום אילת
לשאלתך: צלקות כתוצאה מ"אקנה - מצב של "פוסט אקנה ניתן לטפל ע"י חומרים/ תכשירים מקלפים אשר מכילים מרכיבים שתפקידם לזרז את התהליך בשכבות של תאי הדרמיס החדשים,
במידה ומתמידים בטיפול לתקופה ממושכת, אולם בהיצטלקויות קשות ו/או ישנות יש צורך בפילינג עמוק שעושים רק רופאי עור , רופא מיקצועי בעל נסיון.
השאלה היא כמה זמן קיימים הצלקות . לגבי פצעים שחוזרים אולי כדאי שתיפני לרופא לבדיקת
האיזון ההורמונלי
לגבי המלצה על קוסמטיקאיות איננו נוהגים להמליץ בפורום זה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגמשה23/04/2010
שלום
אני בן 24 יש לי קמטי הבעה במצח מעט עמוקים
1.האם פילינג עמוק טבעי יטפל בבעיה?
2.מאילו חומרים מורכב פילינג עמוק?
3.איזה שיכבת עור הוא מקלף?
4.האם ישו פילינג של חברת KART שנותן פילינג לשיכבה השלישית של העור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה25/04/2010הי:)
פילנג עמוק מבצע רק רופא וחודר לדרמיס- השכבה השנייה בעור , פילינג בינוני חודר עד לשכבות העליונות יותר של הדרמיס ופילינג יותר עמוק לשכבות עמוקות יותר בדרמיס, ככל שהפילינג עמוק יותר התוצאה המתקבלת טובה יותר.
קוסמטיקאיות מבצעות פילינג משמעותי וחדירות החומרים היא לשכבות שונות באפידרמיס שהיא השכבה הראשונה בעור (לכל שכבה יש מספר שכבות) קוסמטיקאיות קוראות לכך בשוגג פילינג עמוק .
לא אוכל לציין כאן את כל החומרים המשמשים לפילנג יש רבים חלקם משמשים לרופאים וחלקן לקוסמטיקאיות ומגיעים באחוזים ורמת PH שונה.
לחברת קארט יש מספר סוגי פילינג והם יכולים להגיע לשכבה השלישית באפידרמיס , הם לא אמורים לחדור לדרמיס, ישנם גם פילינגים המערבים חומצות ועבודה מכנית כך שחדירות החומר נשלטת ע"י הקוסמטיקאית.
לשאלתך פילינג קוסמטי לא יעזור לקמטי הבעה עמוקים במצח במידה ואתה לא מעוניין בפילינג עמוק רפואי עם כל תופעות הלוואי וזמן ההחלמה הטיפול המומלץ הור הזרקת בוטוקס ע"י רופא מומחה במקום, טיפול בטוח ויעיל מאוד לקמטים אותם אתה מתאר.
מקווה שעשיתי קצת סדר,
בברכה , אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס
שרון25/04/2010משה,
לפי מה שאתה מתאר, אני ממליצה לך לנסות טיפול בבוטוקס.
זה אומנם טיפול זמני, שצריך לחזור עליו פעם פעמיים בשנה, אני חושבת. אבל הוא ממש מגהץ לך את הפנים. חברה שלי עשתה את זה , יצא לה מהמם! בכל מקרה שווה לך לבדוק את זה.
שיהיה בה צ ל ח ה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערהילה23/04/2010
שלום לך,
אני מתעניינת כבר תקופה לא קצרה בסרת שיער לצמיתות בלייזר.
לפי מה שהבנתי יש סיכון, המכשיר לא כל כך בטיחותי , הוא עלול לגרום לכויות ואף לפגמנטציה ולכן אני חוששת מעניין. הציעו לי מכשיר בשיטה חדשה שנקרא IPL. ברצוני לדעת האם המכשיר זה מומלץ למי יש שיער מאוד עבה ועור בהיר בבית השחי ורגליים (שוקיים)? כמה טיפולים בערך צריך לבצע? האם השיערות אחרי מספר שנים עלול לצמוח אם מסירים שיער במכשיר זה? האם עדיף לייזר למרות הכוויות? מה טווח המחירים של הסרת שיער בעזרת שיטת ה- IPL?
אשמח אם תמליצי לי על קוסמטקאית טובה באזור חולון שאת מכירה
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה25/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
הסרת שיער בIPL היא שיטה הקיימת כבר עשור .
לא ניתן לקבוע מראש לכמה טיפולים תזדקקי הדבר נכון גם לגבי הסרת שיער בלייזר , מספר הטיפולים הוא פונקצייה של גיל והמערכת ההורמונלית והוא משתנה מאדם לאדם.
המחירים שונים , חשוב לא להתפתות למחיר זול מידי אלה לבדוק את אמינות המכון המטפל ולקבל המלצות.
בברכה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורית תודה. התור הקרוב לרופא עורמעיין22/04/2010
הוא רק ביום שלישי... זאת אומרת בערך 9 ימים מהטיפול. נראה לך שניתן לחכות ?
איך אפשר להקל בינתיים ?זה מגרד נורא.
מהן הסיבות שבגינן יכול להיות שהאזור הזדהם.אני ממש בלחץ.
תודה רבה,תבורכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי:)
אורית בן יהודה24/04/2010גשי בנתיים לבית מרקחת, רוקח יכול לראות את המקום ואולי לתת לך משחה מתאימה שאינה מצריכה מרשם, לחילופין גשי לרופא משפחה גם הוא יכול לעזור .
את מתארת גירוד עז עם הכאב עבר כנראה כבר אין זיהום הגרד יכול להופיע על מגורה שעבר טראומה, חשוב לבדוק גם אפשרות לרגישות לחומר שאת מורחת על המקום, לכן חשוב שרופא יראה אותך. לשאלתך:האזור יכול להזדהם מסיבות רבות אחת מהן עבודה לא נכונה ו/או חוסר הדרכה לטיפול נכון בבית.
בכל מקרה בסופו של דבר העור ירגע .
הכי חשוב שתרגעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורייית..[:מיכל22/04/2010
אורית אני רוצה לעשות הסרת שיער בפנים ומסביב לפטמות.
מה את ממליצה לי על האיפילציה או אולטרסואנד?
האם האולנטרסאנד מגיע גם ל100% הורדה?
זה נכון שהראולטרסאונד ברבע שעה עושה פי 5 מהאיפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
אורית בן יהודה24/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
האולטרה סאונד אכן מהיר בהרבה מאפילציה. גם באפילציה במיוחד בפנים אי אפשר להבטיח 100% , צמיחת השיער מושפעת מהמערכת ההורמונלית ששונה מאחת לאחת.
שתי השיטות טובות .
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה רבהה.. יש לי עוד שאלה..
מיכל29/04/2010מה את ממליצה לשפם, מסביב לפטמות, ופנים!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל - עוד שאלה
מגי צ'רונה02/05/2010למיכל שלום
לשם הסרת שיער מאזור הפנים כולל שפם וכן מסביב לפיטמות הייתי ממליצה לך לטפל במכשיר
ה- selectif Pro (אפילציה בשיטת אולטרסאונד רבת כוח וממוקדת) . מאחר ואזור הפנים וגם הפיטמות הם אזורים הורמונליים עדיף לא להישתמש בקרן אור ו/או לייזר על מנת לא לעורר שערות רדומות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותה סירה עם מיכל..
דנה08/05/2010היי לצערי גם אני נמצאת במצב המייאש הזה..
רציתי לשאול אם אפילציה במחט תשאיר סימנים על הפנים?
עשיתי בעבר IPL והפסקתי כי התחלתי ללמוד במקום רחוק מהקוסמטיקאית, וכל פעם שדלגתי על חודש הייתה קצת צמיחה מוגברת
בערך באותו זמן שהפסקתי את הטיפול הפסקתי גם לקחת גלולות
תמיד הייתי שעירה אבל עכשיו זה ממש בלתי נסבל.. הצמיחה מוגברת ממש
יש לי מקום נקודתי במיוחד בסנטר שכל הזמן (ממש כל יום) אני צריכה להוציא עם פנצטה..
זה נראה כמו נקודות שחורות אבל זה פשוט שערות שעומדות לצאת..
הייתי עושה שעווה אבל בפעם האחרונה בפנים נהייתה לי כוויה ובחזה זה נורא מגרד
ואפילו עושה פצעים.. בלי קשר, גילוח,שעווה ומכונה הכל עושה לי פצעים מאחר והשערות אצלי צומחות מתחת לעור.
תסלחו לי על המגילה פה אבל אני ממש אובדת עצות...אני מתכננת לעשות בדיקה הורמונלית בקרוב
יש לי עור בהיר ושיער כהה מה לדעתך הכי כדאי לי לעשות באיזורים האלה? אני מתארת לעצמי שהם הורמונלים כמובן
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה - באותה סירה עם מיכל
מגי צ'רונה08/05/2010שלום דנה וברוכה הבאה
התשובה ששלחתי למיכל עונה גם על שאלתך. אפילציה במחט עלולה להשאיר סימנים באם הקוסמטיקאית לא די מומחית ובעלת ניסיון בשיטה זו. מאחר והיפסקת לקחת גלולות יתכן וחל חוסר איזון הורמונלי והצמיחה היתגברה. בד"כ הסרת שיער בפנים צריכה להעשות לפחות כל שלושה שבועות. עדיף לא להישתמש בפנצטה או בשעווה (מהסיבה שציינת) וכן עלולה להיות צמיחה מוגברת. רצוי מאוד שתעשי בדיקה הורמונלית לפחות אז תדעי אם יש בעיה מסוימת .
המכשיר "אפילציה" העובד בטכנולוגיית אולטראסאונד - SELECTIF PRO עובד גם על שיער לבן, שחור, אדמוני,בלונדיני , פלומתי,גם בקיץ וללא כאבים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
דנה10/05/2010רציתי לשאול, באם הבדיקה ההורמונלית יוצאת לא מאוזנת מה עושים?
יש טיפול תרופתי ? אם כן, את יודעת אולי איך זה ישפיע על צמיחת השיער? (אולי אפילו נשירה?)
ומספר שאלות בקשר לטיפול באולטרסאונד..
לא מורטים או מגלחים את השיערות בין טיפול לטיפול?
ומאחר והדגשת שניתן לעשות בקיץ, הכוונה היא שאין פה את הסיכון של כתמי שמש?
והאם זה מכשיר לנושאים קטנים או שבמצבי (צמיחה מרובה ושיערות מתחת לעור) רצוי לעשות בשאר הגוף?
ואיפה מחזיקים את המכשיר?
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורית צריכה עזרה!!מעיין22/04/2010
שלום רב,
עברתי טיפול אפילציה לפני 4 ימים באיזור החזה (באיזור אמצע החזה-לא סביב הפטמות).
קצת רקע: עשיתי בעבר מספר טיפולים .תדירות הטיפול : בערך פעם בחודש,אפילו יותר עקב הופעת פצעים וסימנים.אחרי כל טיפול מחכה שהפצעים ייעלמו (לוקח כאמור עד חודש) וחוזרת לטיפול הבא.
מאז יום ראשון-הטיפול האחרון- אני סובלת. מעין כאב וגרד מטריד,כמובן שכל האיזור פצוע.סימנים -נקודות נקדות ופצעים,לזה אני רגילה אבל לתחושת העקצוץ,גרד והכאב לא.
אני בלחץ, גם בטיפול עצמו כאב לי יותר מהרגיל. אולי האפילטורית שינתה עוצמה ? פוחדת מאוד מפיגמנטציה ומנזק שלא יעבור.
בעבר המלצת לי למרוח ויטה מרפן. בד"כ אני מורחת פעם ביום למשך 5 ימים. האם להעלות מינון לפעמיים ביום ולהמשיך למרוח עוד כמה ימים ?
אורית אשמח לכל התייחסות.
בתודה מראש,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
אורית בן יהודה22/04/2010הי:) תחושת כאב 4 ימים לאחר אפילציה אינה נורמלית ויכולה להעיד על הזדהמות במקום הטיפול אני מציעה לך לגשת לרופא עור כדי לקבל טיפול מתאים .
עם טיפול מתאים המקום ירגע.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה.התור הקרוב ביותר לרופא
מעיין22/04/2010עור הוא רק ביום שלישי... זאת אומרת בערך 9 ימים מהטיפול. נראה לך שניתן לחכות ?
איך אפשר להקל בינתיים ?זה מגרד נורא.
מהן הסיבות שבגינן יכול להיות שהאזור הזדהם.אני ממש בלחץ.
תודה רבה,תבורכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים כושל?שירן22/04/2010
היי,
עשיתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית מוכרת שאני סומכת עליה. בערב שלאחר הטיפול וביום למחרת יצאו לי המון פצעים עם מוגלה. כשדירבתי איתה על זה היא אמרה שז אכן לא טבעי והיא ניקתה אותם ואמרה כנראה שזה קורה כי אני לא מאוזנת הורמונלית...
יש לציין שזה באמת נכון אבל האם זו הסיבה לתופעה הזו?
ומה ניתן לעשות? כעת יש שיפור אך יש עדיין פצעים פנימיים כאלה.
תודה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים כושל?
אורית בן יהודה25/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
חוסר איזון הורמונלי גורם לעור שמן ולאקנה ככל הנראה בטיפול זה המקום הזדהם וגרם להתפרצות נוספת של פצעים .
כתבת שאת מטופלת ע"י קוסמטיקאית מוכרת שאת סומכת עליה וכן כתבת שהיא טיפלה בך לאחר התפרצות הפצעים כך שנראה שאת בידיים אחראיות.
בעור שמן הסובל מאקנה ופצעים פנימיים ניתן לעשות רבות, החל משימוש בחומצה גליקולית בריכוז 10% , סבון ומי פנים ועד לטיפולים באור - פוטותרפייה - יעיל מאוד לאקנה עקשן , קילופי עור עם חומרים לעור אקנתי ועוד.
במידה ויש פצעים פנימיים כואבים ללא ראש את יכולה להשתמש במשחה רפואית בשם איכטימול
מניחים טיפה מהחומר במרכז הציסטה פעמיים שלוש ביום במשך מספר ימים.החומר הפעיל בתכשיר זה מנקז את הדלקת החוצה , הפצע פחות כואב והכי חשוב כך תמנעי חדירה של הדלקת לדרמיס דבר העלול לצלק את העור. כאשר הדלקת מתנקזת פני לקוסמטיקאית שלך ליבוש מקצועי ומהיר של הפצעון.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה וניקוי פניםמיכל19/04/2010
באיזה שיטה הכי עדיף לעשות ניקוי לעור אם אקנה?
כדי לפתוח את הנקבוביות מה עדיף חומר מיוחד לפתיחה , מנורה אדומה,או באדים
(הייתי אצל קוסמטיקאיות וכולן עושות שונה ואני לא יודעת אצל מי עדיף לי .)
אולי תוכלי לעזור לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת העור לטיפול באקנה
אורית בן יהודה21/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
לדעתי הדרך הנכונה ביותר להחנת העור לטיפול היא הנחת פילניג פעיל מחומצות אלפא ביתא הידרוקסיות- ממיס את התאים המתים ומשחרר את הדבק הבין תאי וחשוב מאוד בטיפול באקנה בפרט ובעור בכלל, אח"כ נטרול וריכוך העור ע"י חומרי הטפחה מכוסים בניילון נצמד.
שיטה זו עדיפה לדעתי מאדים וחימום שיכולים לעודד הופעת נימי דם בפנים ושנית מרגע הפסקת פעולת האדים או החימום מתחיל תהליך הניקוי העמוק . בשימוש באדים מצליחים ללטפל באזור אחד ושאר הפנים כבר מאבדים את אפקט החימום. בדרך אותה ציינתי מסירים את חומרי ההטפחה שגורמים למיום בעור יחד עם הניילון הנצמד מטפלים באזור ואז באזור אחר כך שעד תחילת הנייקוי באותו האזור העור מוכן לניקוי ללא שום טראומה לעור.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)