פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזוטפיה
    חיה - אשדוד
    16/04/2010

שלום! האם טיפול מזוטרפיה לפנים יכול להעשות ע"י קוסמטיקאית, או טיפול זה צריך להעשות ע"י רופא? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזוטפיה

הוספת תגובה

• מזותרפיה

אורית בן יהודה
    18/04/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ב"מזותרפיה " הכוונה להחדרת חומרים כמו קולגן או חומצה היאלורונית לתוך הדרמיס.
    התהליך מבוצע ע"י רופא בלבד המזריק אחד לשבוע במשך כ 5 שבועות זריקות קטנטנות עם החומר
    הטיפולי על פני רוב אזור הפנים .
    ישנם קוסמטיקאיות המבצעות טיפולי חמצן בלחץ גבוה יחד עם חומצה היאלורונית וקוראות לטיפול מזותרפיה.
    חשוב לדעת שמולקלת החמצן גדולה מכדי לחדור את העור,כמו כן חומצה היאלורונית קוסמטית
    אינה יכולה להגיע לדרמיס! יש לה תפקיד חשוב בשמירת והגברת הלחות בעור דבר חשוב כשלעצמו.
    קוסמטיקאית רפואית טובה יכולה להתאים תכשירים פעילים היכולים לגרות יצירת אלסטין, לעצב מחדש סיבי קולגן בדרמיס וחומצה היאלורונית לבצע טיפולי פוטו רג'ובינשיין התורמים לעור בצורה דומה לבצע קילפוי עור לחידוש העור ועוד אך מזותרפיה במובן המדוייק של המילה מבצע אך ורק רופא!
    בברכה, אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בינוני בפנים
    תומר
    16/04/2010

שלום,

אני סובל מאקנה בינוני בפנים כ3 שנים, כיום אני בן 21.
    ניסיתי טיפול על ידי אור כחול (פוטורתרפיה) סדרה של 10 מפגשים בנוסף לשימוש למשחות שונות מחברה PCA Skin אך לא ניכר שום שינוי משמעותי באקנה.

ברצוני לדעת על איזה טיפול אתם ממליצים

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בינוני בפנים

הוספת תגובה

• אקנה טיפול ע"י פוטותרפייה

אורית בן יהודה
    21/04/2010

הי:)ברוך הבא לפורום.
    טיפול באור כחול - פוטותרפייה יעיל מאוד כשהוא מבןצע כהלכה.
    חשוב לבצע פילינג חומצות אחת לשבוע לפני הטיפול חשיבות רבה יש למדידת המרחק מהמכשיר לאזור הנגוע כדי לקבל את אורך הגל הנכון לריפוי האקנה בחוסר תשומת לב לפרט חשוב זה הטיפול מאבד מיעילותו. (ישנו מקל מדידה מיוחד לבדיקת המרחק בין העור למנורה).
    התכשיר שנותן את התוצאה הטובה ביותר יחד עם פוטותרפייה הוא קרם חומצה גליקולית PH 3 של חברת MGP .
    שימוש נכון במכשור ובחומרים פעילים מביעים לתוצאות מרשימות בטיפולי פוטותרפייה וצר לי שלא כך היה הדבר אצלך. בפוטותרפייה יש לטפל בעור הסובל מאקנה ציסטית מלאה או חלקית שלא מגיבה לטיפולים אחרים.
    אקנה בינוני יכול להגיב טוב לטיפול נכון גם ללא פוטותרפייה , יש מבחר גדול של טיפולים לא אוכל ציין את כולם על גבי הפורום.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בהריון- אילו חומרים?
    גלית
    15/04/2010

היי
    בהמשך לתשבותך תוכלי לומר לי איזה חומרים מדכאי מלנין אפשר להשתמש?

הוספת תגובה

• פיגמנטצייה בהריון

אורית בן יהודה
    18/04/2010

הי:) ניתן להשתמש בהריון המכילים חומרים פעילים להבהרה(ׁלהמנע מרטין A )
    כמו: חומצה אסקורבית על נגזרותייה -ויטמין C- מפרקת מלנין קיים נוגדת חימצון ומנטרלת רדיקלים חופשיים המעודדים פיגמנטציה, ארבוטין המעקב את יייצור המלנין, חומצה קוג'ית - מעקבת את יצירת אינזים הטירוזינאז,חומצה לקטית - חומצת חלב עוזרת בהבהרה ע"י זירוז חידוש האפידרמיס,
    חומצה אזלאית - חומצת שומן טבעית בעלת אפקט מעכב של אנזים הטירוזינאז - חומר המוצא למלנין.

חשוב לזכור שהורמוני ההריון מגבירים את הנטייה לפיגמנטציה לכן חשוב להתשמש בחומרים פעילים ללא גירוי ייתר של העור ולהמנע ככל הניתן משמש.ולהשתמש במסנני קרינה.
    כל טיפול צריך להיות לאחר אבחון העור ובמעקב.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית שלום!
    אור
    15/04/2010

אני סובלת משיעור יתר בפנים.
    גוון העור שלי הוא לבן והשיער שחור כהה.
    רציתי לדעת האם אפשרי לעשות "מרתון" של אפלציה בכל הפנים(סנטר,לחיים,גבות,מצח,שפם,צוואר)
    ולגמור עם זה בתוך חודש?שמעתי מהרבה בנות שאחרי 4-5 טיפולים אין זכר לאף שערה.
    האם זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה
    לאורית שלום!

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה?

אור
    16/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור בפנים - מרטון אפילציה

אורית בן יהודה
    17/04/2010

היי:)
    ניתן לעבור ":מרטון אפילציה" כדי להסיר את כל השיער הקיים על פני הפנים באותו הזמן , אך חשוב לדעת שאזור הפנים הוא אזור הורמונלי בנוסף קיימים המון מחזורי שיער ובכל מחזור שיער ישנם 3 שלבים ורק בשלב ה"אנגן" -( שערה בשלב צמיחה המחוברת לשורש ) ניתן להשמיד או להחליש .לאפילטורית אין שום דרך לדעת איזה אחוז מהשיער הקיים הוא אנגני .
    מחזורי צמיחת השיער שונים מאדם לאדם ויכולים להתפרס בין שנה וחצי לשלוש - מאוד אינדבדואלי.
    לכן השמדת השערה ב4 -5 טיפולים לא מעשית. הדרך היחידה בה ניתן להשמיד את השיער במס טיפולים בודדים היא צילוק אזור שורש השערה משמעות הדבר הצטלקיות בעור הפנים!
    לכן עצתי לך להתעזר בסבלנות בתהליך האפילציה
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה

אור
    17/04/2010

אורית,
    שמעתי מבחורה שהמליצה עליך בחום,
    שהיא בעצמה עברה אצלך "מרתון אפילציה"
    פעמיים בשבוע במשך חודשיים וחצי.
    מעולם לא שמעתי על מישהי שעברה טיפולי אפילציה במשך שנה עד שלוש!!!
    זה הרבה יותר מהיר,זה כל הענין באפילציה.
    לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

אור
    17/04/2010

פעמיים בשבוע,שעתיים וחצי,במשך חודשיים וחצי*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "מרטון" אפילציה

אורית בן יהודה
    18/04/2010

הי:)
    אכן טיפלתי בבנות בתדירות זו שאופיינית לבנות עם בעייה הורמונלית ,אך זה לא היה סיום התהליך ככל שהתקדם הזמן נותר פחות ופחות שיער והשיער הפך פלומתי יותר הטיפולים התרחקו והיה צורך בפחות זמן טיפול.
    מעולם לא סיימתי טיפול מסוג זה בחודשיים וחצי .אותן בנות אמנם נפתרו מהשיער הבולט אך התהליך אצל כולן נמשך לעיתים שנה לעיתים שנה וחצי ויותר(בתדירות נמוכה) ואלו הסובלות מחוסר איזון הורמונלי עדיין מגיעות אחת למספר חודשים משום שגופן מייצר זקיקי שיער חדשים.
    מאוד חשוב כשמתחילים טיפולי הסרת שיער במיוחד בפנים שהוא אזור הורמונלי להגיע עם סבלנות
    מתוך הבנת התהליך.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים
    משהצם
    15/04/2010

שלום
    האם קרם אנטי אייג'יג שמכיל ליקופן • כדוריות חומצה היאלורונית • Q10 • ויטמין A
    ויטמין CM-GLUCAN • E • פרו ויטמין MICRO-PEARLS • B5 יעיל בטיפול אנטי אייג'י?

לקביעת תור
    סגירה
    קמטים

הוספת תגובה

• קמטים

משה
    16/04/2010

דילגתם על שאלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים

אורית בן יהודה
    21/04/2010

הי:)ברוך הבא לפורום.
    התכשיר מורכב מקומפלקס ויטמינים ונוגדי חימצון(לוחם נגד רדיקלים חופשיים) כגון ליקופו ,ויטמין E, פרו ויטמין B5 ו- CM GLUCAN הוא חומר טבעי הפועל לשיקום תאי העור ומאט את תהליך הזדקנות העור.
    חומצה היאלורנית היא מרכיב חשוב לשמירת הלחות בעור.
    התכשיר מתאים לשמירה על עור בריא .להגברת חדירות החומרים הפעילים מומלץ לשלב קרם המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות ורטינול.
    חשוב להגן על העור מפני נזקי קרינת השמש עם מקדם הגנה ומספר פעמים ביום.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הוא ? תודהMICRO-PEARLS

משה
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הוא ? תודהMICRO-PEARLS

אורית בן יהודה
    22/04/2010

הי:) MICRO PEARL הוא מינרל המכיל חלקיקים זעירים של פנינים, נותן לעור מראה יפה כל עוד הוא על העור ,לאחר שהחומר נשטף אין לו שום אפקט טיפולי.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ipl
    ליאת
    15/04/2010

רציתי לשאול לגבי ipl בפנים
    אם אפשרי לפני הטיפול
    לעשות שעווה במקום גילוח ?
    ואם לא מה הסיבה ?
    ואיזה סוגי מכישירים של ipl מסוגלים לעבוד
    על השיער פנים ללא גילוח
    אני מאד אשמח אם תוכלי לתת לי שמות של מכשירים

לקביעת תור
    סגירה
    ipl

הוספת תגובה

• ענית לכולם חוץ ממני

ליאת
    16/04/2010

מאיזה סיבה ההתעלמות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IPL

אורית בן יהודה
    17/04/2010

אסור למרוט שיער לפני טיפולי IPL - שורש השיער הוא המוליך של האור ודרוש להצלחת הטיפול!
    ישנה שיטה המתאימה לשיער שחור ולא עבה מידי בה עובדים ללא ג'ל וללא הצמדת ראש המכשיר לפנים כך שהשיער "נשרף" מהחום ללא פגיעה בעור הפנים. ניתן לעבור טיפול כזה במידה ואינך סובלת מהפרעה הורמונלית וסוג השיער מתאים ע"י מכשיר קריסטל 512 או רקורד של חברת אקטיב- חשוב מאוד מטפלת מיומנת בשיטת עבודה זו.
    אצל בנות המתאימות לטיפול ישנן הצלחות יפות.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות מאקנה
    מור
    15/04/2010

שלום אני בת 21 ובערך מגיל 15 סובלת מאקנה על הפנים ברמה בינונית.. כרגע אני לוקחת גלולות דיאנה בתקווה שיעזרו להעלים את הפצעים ומטוםלת עי רופא עור.. כמות הפצעים שעל פניי ירדה וכרדגע נשאר רק כמה צלקות בעיקר באיזור הלחיים..שמעתי שיש משחה שמטפלת בצלקות "mederma" ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בה על מנת לשפר את מראה הצלקות כיוון שהן די חדשותבנות כמה חודשים ולא שנים...או שיש טיפול אחר יעיל יותר? אני די מפחדת מכל טיפולי הפילינג והטיפולים הכימיים שקיימים כוון שעורי מאוד רגיש.. מה כדאי לי לעשות? אני ממש מיואשת זה מציק לי וזה מכער את הפנים ככה שגם אם יעלמו הפצעים לגמרי הן עדיין יהיו שם:(

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מאקנה

הוספת תגובה

• צלקות מאקנה

אורית בן יהודה
    15/04/2010

היי:)
    חשוב להבדיל בין פוסט אקנה שמותיר סימנים חומים ואדומים ובין הצטלקות של ממש בה רואים שקעים עמוקים בעור.
    שמעתי על המשחה שציינת אך טיפול במכשור ותכשירים פעילים היכולים לגרות יצירת אלסטין, לעצב מחדש סיבי קולגן בדרמיס עשויים לתת שיפור אמיתי בהצטלקויות.
    גם בעור רגיש ניתן לטפל בחומרים פעילים ולבצע פילינג - חשוב לגשת לרופא/קוסמטיקאית רפואית
    בעלי ידע ונסיון שבהם את בוטחת הטיפול עשוי לשפר משמעותית את מצב עורך.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בהריון
    גלית
    15/04/2010

שלום רב!
    אני בשבוע ה-10 להריון, לני ההריון סבלתי מפיגמנטציה שטיפלתי בה באופן קבוע ועכשיו שאני בהריון הפיגמנטציה חוזרת ונאלצתי להפסיק את השימוש בחומרים. האם אפשר לעשות משהו? אני ממש אובדת עצות ואם כן מאיזה שבוע? משהו טיבעי אולי? תודה מראש גלית

לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה בהריון

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בהריון

אורית בן יהודה
    15/04/2010

הי:)ברוכה האה לפורום.
    בהפסקה מוחלטת בשימוש בחומרים המדכאים פיגמנטציה הפיגמטציה תמיד תחזור נוסיף לכך את השינויים ההורמונליים בהריון שהם גורם מובהק לפיגמנטצייה.
    ניתן להשתמש בהריון בחומצה לקטית ובחומרים מדכאי מלנין וכמובן קרם הגנה!
    החומר היחיד שיש להמנע ממנו בזמן הריון הוא רטין A , כך שיש לך הרבה אפשריות טיפול מצויינות.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה והסרת שייער בפנים
    אורלי
    15/04/2010

כבר שנתיים וחצי שאני סובלת מאקנה . כיום המצב השתפר והוא רגוע ,נשארו לי סימנים מפצעים קודמים וכמו שכן צלקות בלחיים וחלקם בולטות מאוד איך לא עמוקות הם שטוחות יחסית למה שהיה לי בהתחלה. מאז שהתחלתי להשתמש אצל הקוסמטיקאית בפוטותרפיה(אור כחול) המצב השתפר לטובה ונרגע. הקוסמטיקאית שלי אומרת שהבעיה שיש לי זה בזקיקי השייער וצמיחת השיערה שיוצרת את הדלקת ישר איך שנוצר עודף חלב בנקבובית.
    יש לי שייער בפאות ובלחיים ומאז האקנה אני לא מורידה שייער במקומות האלו בכלל!!וזה מציק לי (לפני כן הורדתי בשעווה ואז השתמשתי במשחה שעשתה לי את הצמיחה לשעירה יותר וגרמה לי להתחלת האקנה בגלל צמיחת השייער),היא המליצה לי לעשות הסרת שייער בפוטואפילציה בפאות ובלחיים יש לציין שאני שחומת עור עם גוון זית. רציתי לשאול אותך עם שמעת על השיטה? מה את חושבת עלייה?
    והאם יש תופעות לוואי ? האם צריך לגלח לפני?והאם הצמיחה גודלת שעירה יותר ממה שהיה?
    ובנוסף מה אני יכולה לעשות בנוגע לצלקות שנשארו ומה המשחה או הטיפול היעיל ביותר?
    (הקוסמטיקאית אומרת שבגלל שיש לי שערות בצלקות הם לא יכולות להחלים כראוי, האם היא צודקת? ואם כן הצלקות עדיין יכולות להשתפר גם אחרי שהם כבר בנות שנתיים וחצי ?)
    אשמח לתשובה בהקדם תודה.
    נ.ב לא עשיתי בדיקות דם ואני לא יודעת עם יש לי או אין לי בעיות הורמונליות.

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה והסרת שייער בפנים

הוספת תגובה

• אקנה והסרת שיער בפנים

אורית בן יהודה
    15/04/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני שמחה לשמוע שהטיפול בפוטותרפיה עזר לאקנה, אך לאור כל מה שכתבת חשוב שתעברי בירור הורמונלי ראשית בפוטואפילציה הכוונה לIPL /ELOSאו לייזר במקרה של חוסר איזון ה
    הורמונלי טיפול כזה יכול רק להחמיר את מצבך ולעורר זקיקי שיער רדומים.
    כן, יש צורך לגלח לפני טיפול בפוטואפילצייה.
    לכן לפני שאת מתחילה טיפול גשי לרופא ותבדקי את המצב ההורמולי! במידה ויש בעיה הורמולית טפלי רק ע"י אפילצייה - מחט חשמלית או אולטרה סאונד - SEKCTIF PRO !
    הצטלקות העור לא יכולה להחלים משום שבזמן שאקנה היה פעיל הוא פגע בשכבות עמוקות בעור שלא יכולות להתחדש - אין קשר לצמיחת השיער!
    מצב של הצטלקות ניתן לשפר ע"יי טיפול בחומרים קרטוליטים כמו חומצה גליקולית מאוד מומלץ להשתמש בזו של מריים קייסר בעל מולקולה קטנה וPH 3 ברשיון משרד הבריאות ועושה נפלאות לאקנה כמו כן רטינול וקילופי עור קלים, חשוב לא לפתח צפיית ייתר מרקם העור
    ישתפר משמעותית אך במידה ומדובר בהצטלקות של ממש (ולא בסימנים חומים/אדומים) לעור אין אפשרות לתקן את עצמו לגמרי - רק שיפור וזה הרבה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך....

אורלי
    16/04/2010

שלום, בעקבות תשובתך אני הלך לעשות בדיקות דם בהקדם כדי לראות עם אכן יש לי בעיות הורמונליות.
    אין לי מושג עם הפוטואפילצייה זה ב לIPL /ELOSאו לייזר ואני הבדוק.
    אני לא מבינה איך אפשר לגלח את איזור הלחיים בו אני מעונינת לעבור טיפול פוטואפילציה הרי השערות קטנות יחסית איך מפריעות אבל האיזור שם הוא עם סימנים חומים אדומים וצלקות.
    (הצלקות שלי הם עדיין אדומות חלקן)
    בנוגע לשיפור המרקם, השתמשתי בעבר ברטינול של און מכבים(עדין יש ברשותי) האם לזה התכוונת בתכשיר שיכול לעזור לצלקות?ואני גם משתמשת במסכות של לרוקס בפרו האם שמעת עליהם?והאם זה מספיק לטיפול בצלקת או שאני צריכה פשוט להשתמש במשהו אחר או משהו בנוסף.?
    ויש לי עוד שאלה בנוגע לשייער בפאות המקום שם נקי ואין לי צלקות או פצעים רק מדי פעם אבל ברגיל , האם אני הוכל לעשות שעווה במקום ולא יהיו לי פצעים או שזה סיכון ? כי מאז האקנה פשוט לא נגעתי באיזור שם כי הייתי עסוקה בלטפל באקנה.
    ואורית האם יש לך מכון בפתח תקווה ושם את עובדת כקוסמטיקאית?
    והאם יש לך קוסמטיקאיות טובות להמליץ לי בסביבות ת"א רמת גן גבעתיים חולון ?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וPH 3 ברשיון משרד הבריאות????

אורלי
    19/04/2010

היכן אני יכולה לקנות את התכשיר האם זה השם שלו?
    ואילו עוד תכשירים אני יכולה להשתמש לצלקות שנשארו מאקנה?(חומים אדומים וחורים)
    אשמח עם תעני לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וPH 3 ברשיון משרד הבריאות????

אורית בן יהודה
    21/04/2010

כן , ברשיון משרד הבריאות, את יכולה להשיג אצל קוסמטיקאיות רפואיות העובדות עם מוצרי MGP של מריים קיסר .
    כדי להתאים לך חומרים שהכי מתאימים למצבך עליך לגשת לקוסמטיאית לאבחון .
    בהצלחה אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה
    עינת
    12/04/2010

השתמשתי לביתי בתכשיר ג'ולן להבהרת שיער ושמתי על חלק ברגל למטה (בערך 10 ס"מ) ולאחר כמה דקות שטפתי את המקום ונראה כי האיזור שבו שמתי את התכשיר התבהר נראה כאילו העור עצמו קיבל גוון שונה ובאיזור זה נראה העור בהיר יותר מה שגורם לכך להיראות כמו איזה כתם האם כך זה צריך להיות או שצבע העור צריך להיות באותו הגוון כמו שאר הגוף? כיוון שזה נראה בולט בגלל שהיכן ששמתי את התכשיר יש לעור צבע אחר

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

• הבהרה

אורית בן יהודה
    13/04/2010

היי:) יתכן והחומר הפעיל המיס תאי עור מתים באזור המטופל - פעולה של פילינג ולכן האזור נראה בהיר יותר, רק תגובה של גירוי ייתר , רגישות לחומר או שימוש לא נכון עלול לגרום לפיגמנטצייה, במקרה כזה היית מרגישה את התגובה על העור.
    בכל מקרה אחר יש לפנות לחברה המשווקת.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי להסרת שער באינפרא אדום
    אנה
    12/04/2010

שלום רב,

אשמח לקבל מידע ותגובות לגבי מכשיר כזה. כמה הוא יעיל ובטיחותי?

בברכה

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי להסרת שער באינפרא אדום

אורית בן יהודה
    13/04/2010

מכשירים בייתיים הם מאוד חלשים ובטוחים יחד עם זאת גם בין המכשירים המקצועיים שנותנים אנרגיות גבוהות ועל מפעיל המכשיר להיות בעל ידע ולעבור הסמכה , ישנם מכשירים טובים יותר וטובים פחות או מתאימים לסוג עור ושיער מסויים, חשוב לדעת שלא כל מכשיר מתאים לכל אדם ותמיד כדי לטפל במרכזים המחזיקים יותר ממכשיר אחד כדי לקבל תוצאות אופטימאליות .
    לכן לא הייתי סומכת על מכשיר בייתי הנמכר לכל אחד במידה ואת רוצה הסרת שיער אופטימלית ולא עיקוב צמיחה ואולי מעט דילול.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין silk'n ל - sensepil
    עדי
    11/04/2010

הייתי שמחה לדעת מה ההבדל בינהם? אני מעוניינת לרכוש אחד מהם
    האם הם בטיחותיים ויעילים?
    האם מתאים גם לגברים?
    האם מותר לשימוש בהריון?
    ואם אני בהריון האם אני יכולה להסיר שיער למישהו אחר?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ההבדל בין silk'n ל - sensepil

הוספת תגובה

• מכשור בייתי להסרת שיער

אורית בן יהודה
    13/04/2010

היי:) קיראי את תשובתי מהיום לגבי " מכשיר אינפרא אדום לשימוש בייתי"
    מעבר לכך , קראתי על המכשירים ראיתי את מכירם את מספר הפולסים שהם נותנים - מעט מאוד לשם הסרת שיער, שווה לך לבדוק טיפול במרכז הסרת שיער מוכר - משתלם יותר.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR
    ליאת
    11/04/2010

רציתי לשאול לגבי הסרת שיער ב SHR
    זה לייזר או ipl ?
    כי אני רוצה לעשות בפנים -בלחיים
    וגם אם אפשר ללא גילוח ?
    ואין לי בעיה הורמונאלית

לקביעת תור
    סגירה
    SHR

הוספת תגובה

• SHR

אורית בן יהודה
    13/04/2010

היי:) SHR זו טכנולוגיה לא מכשיר!
    ישנו מכשיר IPL וישנו מכיר לייזר, אני מציעה לך להכנס לפורם הסרת שיער בפורטל זה
    ולערוך חיפוש תוכלי לקרוא המון תגובות על הטכנולוגיה גם על הלייזר וגם על הIPL.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי גיל בפנים
    שקדיה
    10/04/2010

שלום רב,

אני בת 54 ומזה כשנתיים יש לי שני כתמי גיל שצצו בוקר בהיר אחד בפנים, בצבע כהה יותר מעור פני. איכשהו הסתדרתי עם זה, יחד עם מייק אפ מעת לעת.

בקרוב בני מתחתן, והייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להעלים אותם... אני מתעתדת ללכת לייעוץ באיפור מקצועי עוד לפני החתונה, ורוצה לדעת לגבי חומרים שיכולים להציע לי וכדומה.

אוסיף כי עורי בהיר ורגיש מאד, נוטה לאדמומיות, ובעבר יעצו לי לא לנסות בכלל פילינג, בגלל עדינותו.

אודה לייעוץ.
    שקדיה

לקביעת תור
    סגירה
    כתמי גיל בפנים

הוספת תגובה

• כתמי גיל בפנים

אורית בן יהודה
    11/04/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול יעיל מאוד לכתמי גיל ניתן לעבור בטכנולוגיית ELOS במכשיר ESTYLE בשילוב חומרים פעילים, הטיפול בטוח ויעיל גם לעור רגיש , כמובן לאחר תשאול רפואי בקליניקה המטפלת.
    ישנם מרכזים רפואיים בארץ העובדים בשיטה זו את יכולה לערוך חיפוש בגוגל.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה
    עינת
    10/04/2010

ברצוני לדעת בערך את התדירות לשימוש בתכשיר ג'ולן בערך כל כמה זמן יש להשתמש בתכשיר.(מיועד לילדה בת 4 שסובלת משיעור יתר) ועקב לחצים שלה זה נרראה לע כרגע הפיתרון כיוון שפנתה אלי בגלל שהדבר מציק לה בגן.

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

• הבהרה

אורית בן יהודה
    11/04/2010

הי:) יש לחזור על הטיפול כשאת רואה שהשיער התכהה שוב.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה