פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי אפילציה בגבות
    יעל
    08/04/2010

שלום,
    יש לי גבות מאוד עבות ולא מסודרות. במשך שנים סידרתי אותם כמה פעמים בשבוע לבד כך שהתקבלה צורה מאוד יפה שמחמיאה לי לפנים. לפני שנתיים ילדתי ומאז מאוד קשה לי להתמיד בסידור הגבות בצורה כל כך תדירה כך שבסופו של דבר הגבות שלי לא מסודרות והמראה מאוד לא אסטטי. חשבתי לעשות טיפול אפילציה בגבות כך שתתקבל צורת גבות יפה כל הזמן.
    השאלות שלי הן:
    א. האם ידוע כי ניתן לסדר גבות לצמיתות באמצעות אפילציה?
    ב. האם מותר לעשות אפילציה בהריון (אני בהריון)
    ג. יש לי נטייה לפיגמנטציה ובדרך כלל כיוצא לי פצע לוקחים חודשים רבים עד שנעלם לגמרי בגלל פיגמנטציה שכמעט תמיד מופיעה לאחר פצע בפנים. האם במקרה כזה ניתן לעשות אפילציה או שהנזק עלול להיות גבוה מהתועלת?
    ד. האם יש פתרונות אחרים פרט לאפילציה שניתן להשתמש בהם?
    המון תודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי אפילציה בגבות

הוספת תגובה

• הסרת שיער בגבות

אורית בן יהודה
    09/04/2010

הי::)ברוכה הבאה לפורום.
    ניתן לבצע אפילציה בגבות , יש להתייחס לגוון העור ולנטייתך לפיגמנטציה (במיוחד בהריון) באזור הפנים ניתן להתמודד ולמנוע כתמים בעור הנוטה לפיגמנטציה במהלך אפילציה, העור באזור הגבות עדין יותר במיוחד בעפעף העליון ולא תמיד ניתן לטפל בו בחומרים מדכאי פיגמט .
    אופציה נוספת היא טיפול באמצעות אולטרה סאונד במכשיר SELCTIF PRO (ניתן לבצע בהריון עם אישור רופא) הטיפול אינו גורם לפיגמנטציה וניתן לעצב בעזרתו גבות.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יעל
    13/04/2010

תודה על התשובה - האם את יכולה להמליץ על משהיא באיזור ירושלים שיכולה לטפל בשיטה השניה שהזכרת (האולטרה סאונד)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבי לי לאימייל

אורית בן יהודה
    15/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדלים בין גילוח לשעווה?
    אורן
    08/04/2010

היי, ברצוני לשאול, אם גילוח גורם לשיער לצמוח בגסות יותר ובעוות יותר, לעומת שעווה שגורמת לשיער לצמוח בדלילות??

למשל, הזיפים בפנים, נובעים מעצם זה שמגלחים אותם? (אם היינו עושים שעווה בפנים המצב היה אחרת?)

כל אלה מתקשרים לזה, שיש לי שיערות בצידי הגוף שאני רוצה דווקא לגלח ולא להוריד בשעווה כי זה לא נוח ומסורבל...החשש הוא שזה יפגע בהם ויצמיח אותן שחורות ועבות יותר...

לקביעת תור
    סגירה
    ההבדלים בין גילוח לשעווה?

הוספת תגובה

• גלוח/שעווה

אורית בן יהודה
    09/04/2010

הי:)ברוך הבא לפורום.
    שיער הפנים צומח זיפי ועבה בשל מהשפעת הורמון הטוסטסטרון - ההורמון הגברי ולא בגלל הגילוח.
    בצידי הגוף רצוי להסיר את השיער בשעווה (או בIPLׁ) , גילוח המקום יאלץ אותך לגלח כמעט כל יום
    והמגע יהייה זיפי בשל קטימת השיער שמבנהו דומה לקנה סוף עבה ודק בקצוות, לעומת זאת מריטת השיער בשעווה תותיר את עורך חלק לתקופה ארוכה וצמחיתו תהייה טבעית כפי שכתבתי עבה במרכז ודק בקצוות.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    רווית
    07/04/2010

איך מגלחים נגד כיוון צמיחת השיער או יחד איתה?
    הגיוני שיש לי פצעים אחרי הגילוח?
    עדיף להיתגלח עם סבון או קצף גילוח?
    שמעתי שקצף גילוח צומח יותר לאט-ואם זה רק עיניין של טירחה אז אין לי בעיה :)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• גילוח

אורית בן יהודה
    09/04/2010

הי:)
    רצוי לגלח נגד כיוון צמיחת השיער, קצף גילוח מקל על הגילוח אך לא משפיע על צמיחת השיער לאחר מכן.
    הפצעים שיוצאים לך לאחר גילוח הם דלקת זקיק השערה-פוליקוליטיס, כדי למזער את הבעיה הקפידי לשתמש בסכיני גילוח חד פעמיים.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רווית
    10/04/2010

אאה. אז בעצם בסיכומו של עיניין הקצף זה כמו הסבון?
    יענו אם אני אגלח עם קצף או עם סבון זה יגדל באותו אורך.
    זה בטוח לא מדכא קצת את קצב הצמיחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רווית
    10/04/2010

אגב אחרי גילוח הבית שחי הוא לא לגמרי חלק,כאילו יש לי נקודות כאלה שחורות.מ ה אני יכוהל לעשות בעיניין כדי שלא הייו לי נקודות כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל לשאלה
    עינת
    07/04/2010

היכן ניתן להשיג את התכשיר ג'ולן?

לקביעת תור
    סגירה
    המשל לשאלה

הוספת תגובה

• בבתי מרקחת ופרמים

אורית בן יהודה
    07/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת כתוצאה משיעור יתר
    עינת
    07/04/2010

ברצוני לדעת האם אוכל להבהיר את השיער בידיים וברגליים לביתי אשר סובלת משיעור יתר בגוף (תורשתי) בת 5 כיוון שפנתה אלי מספר פעמים שזה מציק לה בגן ושנה הבאה עולה לכיתה א ולא רוצה להקשות עליה את המעבר הזה או שיש תכשירים אחרים שאת יכולה להמליץ עליהם בפורום פה ראיתי שכתבתם על תכשיר בשם ג'ולן.
    אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת כתוצאה משיעור יתר

הוספת תגובה

• הבהרה

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:) ג'ולן נחשב לתכשיר בטוחונותן מראה טבעי, לדעתי כאמא עם לילדה הדבר מציק נפשית
    אין שום מניעה ורצוי לטפל.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור על איבר המין
    שרון
    07/04/2010

שלום רב,

אני בן 23, יש לי שיעור על איבר המין מבסיסו ועד העטרה(לא כולל), מדוע הדבר קורה? האם זה בגלל מילת יתר בברית המילה?, על כל מקרה מה ניתן לעשות בנידון...הבנתי שאפילציה היא השיטה הממולצת ביותר לטיפול בנושא..האם נכון?

אשמח אם תפרטו במידה ויש סכנה מסויימת בטיפול כמו פגיעה בזיקפה? מהו משך הטיפול? מהי העלות המשוערת? היכן ניתן לעבור את הטיפול?. האם נשארות צלקות והאם הטיפול הוא לצמיתות?...תודה
    שרון

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור על איבר המין

הוספת תגובה

• למה לא עונים

שרון
    12/04/2010

יש אפשרות לקבל תשובה? האם יש צורך בהעברת השאלה לפורום אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת איפור
    יוליה
    06/04/2010

שלום אורית !!

רציתי לקנות מגבונים להסרת איפור ורציתי לדעת אם את ממליצה על משהו או מזהירה ממשהו ספציפי..
    אני שואלת מהסיבה שיש לי קצת אקנה בפנים ואני לא רוצה להשתמש במשהו שיחמיר.
    הקוסמטיקאית שלי גם תמיד מזהירה אותי ואומרת להשתמש רק במוצרים של קוסמטיקאית - האם מדובר גם במגבונים האלה ?

אגב, מה ההבדל בין זה לבין סבון פנים ?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת איפור

הוספת תגובה

• מדוע אין תגובה..?

יוליה
    07/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    1111
    06/04/2010

שלום יש לי שאלה העור שלי הוא בהיר מאוד ורגיש אני לא יכולה להשתמש בשעווה רגילה כי הוא פשוט נתלש השאלה שלי היא כזאת אם אני ישתמש בשעווה ללא הבדים הוא לא יתלש?או שזה לא משנה פשוט אסור לי להשתמש בשעווה?והאם חוט לא יתלוש לי תעור מדובר בעור הפנים.מחכה לתשובה תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

אורית בן יהודה
    09/04/2010

ה:)
    יש צורך להכיר את עורך כדי לתת לך תשובהומענה מקצועי, בכל מקרה הקפידי לטפל בקליניקה מקצועית , ישנם סוגים רבים של שעווה וחשיבות רבה לטכניקת העבודה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליר לייט
    מאי
    06/04/2010

שלום אורית!

רציתי לדעת מה טווח המחירים לטיפול במכשיר הקליר לייט?
    והאם ישנם מרפאות בנתניה שבהן ניתן לקבל טיפול במכשיר זה?

תודה ושבוע טוב !

לקביעת תור
    סגירה
    קליר לייט

הוספת תגובה

• CLERE100XL קלירלייט

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:) המחירים משתנים מקליניקה לקליניקה את יכולה לערוך חיפוש בגוגל ל "ICLERE" או
    "CLERE100XL" תגיעי לקליניקות המשתמשות בטכנולוגיה לטיפול באקנה ,בררי מחירים.
    בהצלחה,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג לאקנה
    בדוי
    05/04/2010

שלום אורית , אני בן 15 ויש לי פצעי בגרות ( לא רבים בגלל שימוש באנטיביוטיקה מינוציקלין ) אך יותר מזה יש לי כתמים אדומים וחומים ( בעיקר אדומים ) שנשארו מהפצעים רק באזור הלחיים .. כמו כן נשארו גם כמה צלקות קטנות . יש לי שני פצעים בלחי כבר מזה שנה ( אני יודע שזה נשמע מוזר ) שמסרבים להחלים. (אחד מהם עמוק ושמן מתחת לפני העור )הלכתי פעמיים לקוסמטיקאיות שונות , הייתי אינספור פעמים אצל רופאי עור רבים ועכשיו כמו שכבר הזכרתי אני מטופל באנטיביוטיקה מינוציקלין כבר שלושה חודשים. קראתי רבות על פילינג הפסקת הצהריים וגם על פילינג בינוני ויותר עמוק. באתרים הרבים כתוב שהם יכולים לעזור לריפוי אקנה ולהעלמת הכתמים ... כמו כן גם להחלקת העור.
    רציתי לדעת עד כמה זה נכון , איזה פילינג ( ובאיזו דרגה ) מומלץ בשבילי . מהי תקופת ההחלמה וכמובן עלות הפילינג כבר נעזרתי בך פעמים רבות ואף דיברתי איתך בטלפון ומשהו בי אומר לי לסמוך עלייך .... לכן אשמח לשמוע ממך תשובות כנות ! אני כבר בדקתי הכל לגביי טיפולים פוטותרפיים , טיפולים פוטודינמיים וגם טיפולים בלייזר ... לכן אין טעם שתזכירי אותם בתשובתך , אני רוצה לדעת רק על פילינגים . תודה רבה לך וחג שמח !!

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג לאקנה

הוספת תגובה

• פילינג לאקנה

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:)
    יש המון סוגי פילינג והמון שמות "מפוצצים" לאור כל מה שכתבת אני לא יכולה לתת לך תשובה רצינית, יש לראותך והלתאים לך תכנית טיפול מקצועית שכוללת אולי במידת הצורך פילינג.
    חשוב שתזכור שאקנה זו בעיית עור התלוייה גם בהורמונים ביחוד בגילך ואין טיפול חד פעמי
    שיפתור את הבעייה למעט רואקוטאן עם כל תופעות הלוואי הקשות .
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה
    אנונימי
    04/04/2010

אני סובלת משיעור יתר בכל אזורי גופי , וחימצנתי את השיער בבטן כדי להסוות את השיער . כמובן שלא ידעתי שלעורי יש נטייה לפיגמנטציה ונשאר לי כתם לבן ענקי במרכז הבטן באזור שחימצנתי..העור שלי כבר בסביבות 7\8 שנים לא חזר לקדמוות ולרופאי העור אין פתרון בשבילי..
    שקלתי לחמצן את האזור סביב כדי שיהיה באוות הצבע אבל אני מפחדת שהצבע לא יתפסו או שיהיה בהיר יותר\כהה יותר ובכך אחמיר את המצב ואת הפיגמנטציה. אני נואשת אני לא הולכת לים ולא לובשת שום דבר שחושף את הבטן . אינני אפילו מוכנה להיחשף בפני המין השני לקיום יחסי מי ןכדי שלא ריאו את הכתם מה אוכל לעושת כדי לרפא זאת ?בנוסף לכך אני עושה ipl כבר 3 שנים והבנתי שהז אמור לשפר את מצב הכתם וזה לא שיפר .
    בנוסף לכך באזור הירכיים המפשעות ופי הטבעת העור שלי נורא נורא נורא שחור ומזעזע וזה נראה נורא. ושוב אינני מוכנה לקיים יחסי מין בגלל כך שלא אחשף חלילה.או ללכת לים.
    הבנתי שיש קרם להבהרה של האזוריים האינטימיים וחשבת רציתי לדתע מה הוא ? האם אינו מחמיר את הפיגמנטציה ? זה יכול לעזור לכתמים בבטן ובאזור הפנימי של הירכיים ? אינני יודעת כבר מה לעשות . בבקשה עזרו לי.

לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• היפו פיגמנטציה

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    הפיגמנט שאת מתארת באזור הבטן נקרא "היפו פיגמנטציה" זו בעייה הפוכה מפיגמנטציה חומה וצר לי עדיין אף אחד לא מצא טיפול לבעיה זו.
    הבהרה באזורים האינטימים ניתן להשיג בעזרת קרם חומצה לקטית - חשוב לציין ששימוש בחומרים פעילים צריך להיות בהדרכה של קוסמטיקאית רפואית.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפנים כבר כמה שנים
    טל
    02/04/2010

שלום,
    אני מוכרחה לעזרה
    אני בת 19 ויש לי פצעים מגיל 13 בערך.הרבה.פצעים ללא ראש וללא אדמומיות .הרופא עור נתן לי בגיל 15 רואקוטן אותו לקחתי במשך 9 חודשים וזה לא עזר, הרואקוטן גרם לי ליובש מטורף בפנים ובשפתיים אבל הפצעים נשארו. לאחר חצי שנה לקחתי שוב רואקוטן 10 חודשים וגם זה לא עזר, אני לא יכולה לקחת שוב כי זה לא בריא.
    ניסיתי את כל הקרמים האפשריים . הייתי עושה טיפולי פנים פעם בחודשיים שלוש אך הפצעים התמלאו אחרי שבוע שבועיים למצב הקודם.
    אני שוטפת פנים עם סבון מייבש 3 פעמים ביום ואינני מתאפרת. פעם ביום עושה פילינג פעם בשבוע שמה מסכה אך כלום לא מונע מהפצעים להופיע.
    מה אני יכולה עוד לעשות שיכול לעזור?

תודה מראש ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים כבר כמה שנים

הוספת תגובה

• לטל

רחלי
    04/04/2010

היי טל בראש ובראשונה אני שמחה על מודעות הטיפוח שיש לך אך ברצוני להביא לידיעתך שהאופן שבו את משתמשת בתכשירים אינו נכון לפי תיאורך מה שקורה את פשוט מייבשת את העור וכתוצאה מתהליך פנימי שמתרחש נוצרים פצעים
    איני גם יודעת באילו תכשירים הינך משתמשת ובמה את עוסקת אם תרשמי לי את הנתונים הללו ותשאירי לי מייל אשמח לעזור לך
    בנתיים אומר לך שעליך לשתוף את הפנים מספיק כרגע רק בערב
    פילינג לא עושים כל יום אלא פעם ב שבוע עשרה ימים ולך לא מתאים פילינג שיש גרגירים
    חשוב מאוד וזאת לא ציינת את שמה לחות?
    אפילו עם יש עור שמן חובה ללחח אותו בלחות שמתאימה לו
    הקפידי על חסם שמש כשאת יוצאת מהבית בשעות היום
    בהצלחה
    רחלי - שכחתי להציג את עצמי אז... אני מורה לקוסמטיקה בבית ספר מוביל ללימודי הקוסמטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אווקי

טל
    05/04/2010

אווקי נעים מאוד רחל אני שמחה נורא שאת עוזרת לי .
    אז ככה. כן,אני מנסה לייבש את העור כמה שיותר ולכן אני שותפת את הפנים 3 פעמים ביום אם לא יותר כי הוא שומני והבנתי שכאשר העור נקי ויבש הפצעים יתייבשו.כנראה אני טועה.יש לי לחות שאני לא שמה של נוטרוג'ינה גם הפילינג של ניוטרוג'ינה ויזביל קלייר משהו כזה רשום עליו שהוא לחיסול שחורים ומניעתם לחזור וגם המסכה של אותו חברה מסייע במניעת פגמי עור.
    בקיצור בולשיט אחת גדולה כלום לא עוזר.
    השתמשתי בכל המשחות האפשריות\=
    מה אני עושה לא נכון ?

תווודה תודה טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    העם עברת בדיקות דם כדי לראות שההורמונים שלך מאוזנים?
    אני נתקלת בהרבה בנות שלא מודעות לבעיה הורמונלית הקיימת אצלן ויכולה להתבטא באקנה ו/או שיעור ייתר . במקרים כאלו האקנה נוטה לחזור גם לאחר נטילת רואקוטן.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

טל
    07/04/2010

כן,לאחר שהרואקוטן לא עזר הרופא עור שלח אותי לעשות בדיקות דם שיצאו תקינות לשמחתי .
    אני תופעה לא ברורה.
    אמא שלי גם סבלה מפצעים עד גיל 30 בערך אבסל עם הטכנולוגיה של היום ועם הרפואה המתקדמת נראה לי שאפשרי לטפל בזה באיזשהי דרך.רק השאלה היא באיזה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:) יתכן ויש מקום לערוך בדיקות מקיפות יותר אצל אנדרוקרינולוג יתכן כמו שכתבת שהבעיה גנטית/תורשתית.
    יש דרכים רבות לטפל באקנה בהצלחה החל מטיפול פוטותרפיה בשילוב קרם חומצה גליקולית
    שימוש בקרח יבש פילינג ועוד...
    כתבתי רבות בפורום על טיפולי אקנה את יכולה לערוך חיפוש בפורום ולקרוא בפירוט.
    ניתן לטפל באקנה בהצלחה ולהביא את העור למצב מאוזן .יש כיום טכנולוגיות מתקדמות תכשירים וטיפולים פעילים ויעילים גם במקרה כמו שלך שהטיפול ברואקטן נכשל.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים טבעים של "שביט"
    יוליה
    01/04/2010

אורית שלום
    רציתי לשאול את דעתך לגבי מוצרים של חברת שביט, במיוחד אובלפיחה, את מכירה את המוצרים? איך הם? לפי האתר נראה כי מוצרים טבעים ובלי כל מני חומרים כימיים כמו SLS ודאודורנט ללא אלומיניום וגם לפי רכיבים יש שם כל מיני שמנים .של אובלפיחה עץ תא וכו..
    מה דעתך? 

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים טבעים של "שביט"

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אורית בן יהודה
    02/04/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=167 id=link]קוסמטיקה טבעית[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת נמשים
    admirer
    30/03/2010

שלום,

אני בחור שיש לו הרבה נמשים וכתמים על הפנים שלי, זה לא נראה יפה בכלל!
    אני ניסיתי כל מיני משחות ולא עזר!
    רציתי לדעת אם קיימת דרך אפשרית ובטוחה להסיר את זה ?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת נמשים

הוספת תגובה

• הסרת נמשים

אורית בן יהודה
    01/04/2010

הי:)ברוך הבא לפורום.
    לעיתים טיפול במשחות בלבד אינו מספיק, ישנה טכנולוגיה בטוחה לרג'ובינשין - חידוש העור כולל העלמת נמשים והבהרת כתמי עור. הטכנולוגייה נקראת ELOS המכשיר נקרא E STYLE ומשלב אנרגיית אור ושמל(RFׂ ) כאשר אנרגיה אחת מעצימה אתהשניה. הטיפול מאוד בטוח , נעשה בסדרה של חמישה טיפולים אחת לחודש. ניתן במקרים מסוימים לשלב תכשירים פעילים לתוצאות מקסימאליות.
    מנסיון תוצאות יפות מאוד וזאת בתנאי שהמטופל/ת מקפיד על הגנת העור מפני השמש.
    הטיפול מבוצע במרכזים רפואיים ואצל קוסמטיקאיות רפואיות - אני בטוחה שתוכל למצוא קליניקה באזורך.
    בהצלחה ומועדים לשמחה.
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה
    ויקי
    27/03/2010

אורית שלום.
    אני סובלת משיער שחור בסנטר, צבע העור שלי הוא שחום לא לבן ולא שחור, ההורמונים בסדר לפי הבדיקות שעשיתי.
    התחלתי (עברתי טיפול ראשון) אצל קוסמטיקאית עם אפילציה ואינפרא אדום.
    שאלה: האם זה נכון לשלב את שנהם ביחד או שזה מיותר ? נכון לעכשי...
    מה את תוכלי להמליץ עבורי איזה טיפול יהיה נכון ויעיל?.

תודה מראש
    וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• ויקי עניתי לך בהרחבה לשאלה הראשונה

אורית בן יהודה
    27/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה