מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער (בפורום הסרת שיער הרגיל למשה29/05/2010
(בפורום הסרת שיער הרגיל לפה)
שלום אני רוצה לדעת על מכשירים ביתיים להשרת שיער
יש לי עור בהיר מאוד ושיערות שחורות ודי עבדות
ממה שקראתי המכשיר no!no! עשוי לעזור לי,יש לכם עוד חוות דעת אולי אפילו מנסיון אישי על מכשירים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה בבקשה?
משה30/05/2010אפשר עזרה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיים פניימים .דודי כהן28/05/2010
שלום אני בן 14 וחצי ובזמן החרון יוצאים לי הרבה פצעים פנימיים בעיקר במצח ובאף
רציתי לשאול עם יש משחה או תרופת סבתא לטיפול בפצעים פנימיים?
תודה דודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים פנימיים.
אורית בן יהודה28/05/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
ישנו תכשיר הנקרא איכטימול - להשיג בית מרקחת ניתן להניח מעט מהחומר על מרכז בפצע הכואב
התמדה בפועלה זו גורמת לדלקת להתנקז החוצה .
אתה בגיל ההתבגרות , התפרצות של אקנה נפוצה מאוד בגילך והלאה , מאוד מומלץ שלא תסתפק בייעוץ בפורום ותיגש לרופא עור או קוסמטיקאית רפואית לאבחון מדוייק וקבלת טיפול.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורית שלום,מעיין28/05/2010
מהי המלצתך על מינון מריחה של ויטה מרפן לאחר טיפול במחט חשמלית באיזור החזה? לאיזור שמגיב בפצעים שלוקח להם הרבה זמן להחלמה.
1.כמה פעמים ביום?
2.לכמה זמן?
3.על עור אחרי מקלחת?
4.אורית האם צריך למרוח את האיזור בקרם הגנה (למרות שמכוסה ע"י חולצה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטה מרפן
אורית בן יהודה29/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
יש למרוח ויטה מורפן על עור נקי עד שהעור נרגע כ4 פעמים ביום.
אין מרוך למרוח קרם הגנה על אזורים מכוסים.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים לאחר אפלציהמורן28/05/2010
שלום,
לפני כשבועיים עברתי טיפול אפילציה מסביב לפטמות, לאחר יום הופיעו פצעונים שעד היום רובם לא עברו, ונשארו גם נקודות כאלו כמו כתמים בצבע חום..
אני ממשיכה למרוח כול יום משחת ויטה מרפן,
אני ממש בחרדות שזה לא יעבור לי..
האם זה טבעי וזה יחלוף עם הזמן? או שיש לי מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים לאחר אפילציה
אורית בן יהודה29/05/2010במקומות בהם נותר פיגמט חום רצוי למרוח חומר להבהרת כתמים ,כאשר מטפלים מייד אזור הפיגמנטציה מגיב טוב , יתכן שהכתמים יחלפו עם הזמן אך חבל להסתכן ככל שכתם מצוי זמן ארוך יותר על העור הווא קשה יותר לטיפול.
אין צורך להכנס לחרדות גשי לקוסמטיקאית המטפלת שתתאים לך תכשיר מתאים.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטה חדשה להסרת שיער .. עזרהלירון27/05/2010
שלום
אתמול הייתי אצל הקוסמטיקאית שלי והיא אמרה לי שיש שיטה חדשה להסרת שיער שנקראת epilfree , מעין תרסיס כזה שמורחים על הגוף והוא מפחית את השיער ב60%-80% , מתאים לכל סוגי וצבעי השיער ומתאים גם לשטחים נרחבים .
יש לי שיער פלומתי בצבע חום שבולט לעין בשטחים נרחבים והקוסמטיקאית אמרה לי שזהו הפתרון בשבילי .
אז רציתי לשאול אותך ( אורית ) או כל מי שניסתה - האם הטיפול הזה יעיל באמת ? האם הוא יכול לגרום נזק רפואי ? כמה טיפולים בערך צריך לעבור כדי להגיע לתוצאה ?
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטה חדשה להסרת שיער .. עזרה
אורית בן יהודה28/05/2010היי:) ברוכה הבאה לפורום.
כבר היו בעבר חברות שיווקו "משחות פלא" להסרת שיער , שיטות שלא עבדו.
השיטה שאת שואלת עליה חדשה אני לא מכירה אנשים שעברו אותה , בקשי מהקוסמטיקאית שהציעה לך את הטיפול טלפונים של אנשים שעברו את הטיפול בהצלחה.
בתחום הרפואי ישנו תכשיר הנקרא וניקה - במרשם רופא שמעקב צמיחת שיער ואני מדגישה מעקב - לא מפחית.
יש להניח שאם אכן היה טיפול יעיל במריחה או בספרי המפחית צמיחת שיער ב60%- 80% רופאים היו רושמים אותו כטיפול , שיעור ייתר היא בעייה מאוד מטרידה , רופאים היו שמחים לתת משחת פלא חיצונית במקום טיפולים הורמונליים או המלצה לביצוע לייזר/אפילציה/IPL להסרת השיער המיותר , יש לזכור שאני מדברת על רופאים העובדים בקופות החולים לא במרכזים רפואיים לא כאלו שיש להם אינטרסים כלכליים להמליץ על טיפולי הסרת שיער - חומר למחשבה
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין הטיפולים לאקנהציפ26/05/2010
מה ההבדל בין טיפול קרני אינפרא אדום לבין טיפול באור כחול לטיפול באקנה?
איפה ניתן לקבל כל אחד מהטיפולים וע"י מי? תוך כמה זמן רואים תוצאות? מהם המחירים פחות או יותר? וכמובן איזה מהם נחשב לטיפול היעיל ביותר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באור כחול לאקנה
אורית בן יהודה28/05/2010הי:)ברוך הבא לפורום.
בספקטרום האור של הIPL יש בין ייתר אורכי הגל גם את האור הכחול ויולט באורכי גל של כ400-440 ננומטר, לכן IPL יכול לעזור במעט לאקנה.
כאשר מטפלים באקנה בפוטורפייה מדוייקת ומכוונת מטרה נעשה שימוש במכשורהמפיק אור כחול ויולט באורכי הגל המדוייקים לטיפול באקנה ללא מגע בעור, הטיפול במכשיר clear 100xl
או i cear יעיל מאוד מבצע פעולה פותוטוקסידית בפורפירינים חומר רגיש לאור שמפריש חיידק האקנה - p.acns ונחוץ לשגשוגו פעולה זו היא שמביאה לריפוי המחלה הדלקתית.נעשה ע"י קוסמטיקאיות רפואיות ורופאים, מתבצע כסדרה בדרך כלל פעמיים בשבוע כ 10 טיפולים.
המחירים שונים מקליניקה אחת לשנייה, מידע על מרכזים בארץ המטפלים בשיטה זו תוכל למצוא בגוגל.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באזור ירושלים
ציפ29/05/2010אשמח לשמוע אם יש קוסמטיקאיות או רופאים מומלצים המטפלים עם אור כחול באזור ירושלים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באולטראסאונדיוני25/05/2010
אני עושה הסרת שיער באולטראסאונד באיזור הגבות, בעיקר על שיערות כהות. רציתי לדעת האם הטיפול יעיל גם על שיער (שחור) כהה,
אולי עדיף לשלב עם טכנולוגיה אחרת?
יש לציין שעשיתי שני טיפולים ועדיין אי אפשר לראות שיפור.
תודה יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באולטראסאונד
אורית בן יהודה26/05/2010הי:)ברוך הבא לפורום.
באולטה סאונד ניתן לעבוד עם כל סוגי השיער, באזור הגבות - שיער כהה ניתן לשלב מעל הגבה ובין הגבות טיפול בלייזר /IPLובאזורים העדינים יותר - עפעף עליון לבצע עבודה מדוייקת עם אולטרה סאונד.
שני טיפולים זה מוקדם בשביל לראות תוצאות במיוחד באזור הגבה שמאופיין באחוז אנגן נמוך .אנגן- השלב בו השערה מחוברת לשורש ורק בשלב זה הסרת השיער יעילה.
באזור הגבה יש כ15 % אנגן בכל מחזור צמיחה ויש מספר רב של מחזורי צמיחה לכן זהו אזור המגיב לאט ומצריך סבלנות.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יוני26/05/2010תודה על התשובה המהירה. עוד שאלות:
האם יכול להיות שבעקבות הטיפול ייצמחו שיערות חדשות שלא היו קודם לכן?
ומאיזה טיפול (בערך) ניתן לראות שינוי חיובי באיזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אורית בן יהודה28/05/2010היי:) הטיפול באולטרה סאונד עובד סלקטיבית על השערה בלבד ויתרונו בכל שאינו מעורר זקיקים
חדשים/רדומים. לגבי התקדמות הטיפול כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת באזור הגבות יש צורך בהרבה סבלנות והתמדה והתוצאות הם אינדבידואליות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת גבותנוגה25/05/2010
שלום השאלה שלי היא כזאת אני יודעת שמצד אחד כולם אומרים שאסור לצבוע גבות עם צבע לשיער ואשמח אם תסבירו לי מדוע זה מעבר לסכנה שבעיינים מה ההבדל בין צבע לשיער לצבע מיוחד?
דבר שני בצבע מיוחד לגבות יש 2 גוונים של חום ושחור כאשר החום הוא מאוד מאוד כהה.
מה עושות בנות שצבעו את שיערך לבלונד ורוצות שהגבות יהיו בצבע חום בהיר שישתלבו ביחד עם הצבע בשיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת גבות
אורית בן יהודה26/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
צבע לגבות שונה מצבע לשיער הוא עדין יותר ואחוזי החמצן בו נמוכים, שימוש בצבע שיער רגיל
עלול לפגוע בשיער הגבה לכן מומלץ לצבוע בצבעים המאושרים לשימוש באזור זה.
יש כיום חברות בינלאמיות המשווקות מספר גוונים לצביעת גבות, בקשי מהקוסמטיקאית שלך לברר זאת עבורך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה באולטרה סאונדיעלי24/05/2010
מה זו האפילציה ללא מחט? איך עובדת השיטה ואיפה אפשר לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה באולטרה סאונד
אורית בן יהודה26/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
באפילציה ללא מחט הכוונה לשימוש באולטרה סאונד ע"י מכשיר selectif pro העושה שימוש בטכנולוגיית אולטרסאונד ממקודת ורבת כוח הגורמת להרס סלקטיבי של שורש השיערה ללא כאב וללא פגיע בעור מסביב. אולטראסאונד הוא קול בתדירות גבוהה יותר מטווח השמיעה של בני האדם. שימוש באולטרסאונד משמש בהצלחה רבה גם בטיפולים רפואיים שונים כגון: ריסוק אבני כליות טיפול בגידולים ועוד.תוצאות מיידיות מתקבלות באמצעות גלי קול סלקטיביים המועברים דרך השיער המשמש כמוליך לזקיק השיערה. גלי קול מועברים ללא קשר לצבע השיער או עוביו מזהה סלקטיבית רק השערה ולא את העור. בזכות טכנולוגיה זו ניתן לטפל באזורים עדינים ורגישים.
בדומה לאפילציית מחט העבודה נעשית שערה שערה ומתאימה לשיער ולאזורים שלא מגיבים לטיפולי לייזר וIPL.
ערכי חיפוש בגוגל כיום יותר ויותר קליניקות הכניסו את הטכנולוגיה בכל רחבי הארץ.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשיטת LHE וSHR.מה ההבדל?נופר23/05/2010
מה ההבדל בין הורדת שיער בשיטת LHE עם מכשיר SPA Touch II
לבין הורדת שיער בטכנולוגיית SHR עם מכשיר Aria SHR
מה ההבדל? מה יותר מומלץ? האם זה עובד בכלל השיטות האלו?
אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי סדר בעניינים ולהמליץ לי על השיטה הטובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
נופר04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשיטת LHE וSHR.מה ההבדל?
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
SPA Touchרגיל זו טכנולוגיית IPL מראשונות כ עשור. את השיטה החדשה LHE אני לא מכירה.
SHR Aria SHR הוא מכשיר לייזר.
כדי לקבל תשובה מקיפה יותר פני לפורום הסרת שיער בפורטל , חיפוש על SHR Aria SHR יתן לך תשובות רבות.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור הורמונאלירונה22/05/2010
בעקבות חוסר איזון הורמונאלי צמח לי לאחרונה שיער פלומתי על הפנים.
השיער לא מתאים לטיפול בלייזר ואני לא מעוניינת באפיךציה עקב נטייה לפיגמנטציה.
שאלתי היא-
נניח שיגיע היום (והוא יגיע) שאחזור לאיזון ההורמונאלי הנכון (תרופתית)- האם השיער ימשיך לצמוח על הפנים?
כלומר- האם תהיה לו סיבה להמשיך לצמוח? יכול להיות שלאחר שמחזור צמיחת השערה יסתיים לא יצמח שם יותר שיער והמצב יחזור לקדמותו? או שאם צמח שם שיער, אז זהו- מעתה ועד עולם הוא ימשיך לצמוח שם?
זה חשוב לי לדעת, כי אולי סבלונות וזמן יוכלו לפתור לי את הבעיה. ואגב סבלנות- מהו משך מחזור הצמיחה של שערה? או משך חייו הפעילים של השורש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור הורמונאלי
אורית בן יהודה24/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
כשההרמונים לא מאוזנים הגוף מייצר זקיקי שיער חדשים
זו הסיבה לשיעור הייתר על הפנים. כשמצב ההורמונאלי יתאזן תרופתית גופך לא ייצר זקיקי שיער נוספים , אך זקיקי השיער לא יעלמו ויש להסיר את השיער ע"י אפילציה או בSELECTIF PRO , אולטרה סאונד שמאוד יעיל לשיער פלומתי כמו שלך ולא משאיר סימנים.
מחזור צמיחת השיער בפנים היא כשלושה עד ארבעה שבועות יש לזכור שיש הרבה מחזורי צמיחה
לכן טיפולי הסרת שיער נמשכים על פני תקופה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית על התשובה, אך-
רונה26/05/2010הייתי רוצה לוודא שאכן הבנתי:
הזקיקים (החדשים?) שגורמים אצלי כרגע לצמיחת הפלומה- יחיו לעד?
או שאם אני אתאזן הורמונאלית- תוך כמה שנים (או חודשים?) הם "יצאו משימוש", השיער הזה יפסיק לצמוח והמצב יחזור לקדמותו?
הסיבה שאני שואלת היא בגלל שטיפול כזה להסרת שיער כרוך בהוצאה כספית לא פשוטה עבורי, ואם המצב יחסית נסבל כרגע ויש תקווה שהמצב יחזור לקדמותו (פחות או יותר, או לפחות ישתפר ברמה שהשערות יהיו פלומתיות אף יותר מכרגע) אז יכול להיות שהייתי מעדיפה להמתין בסבלנות. בשורה התחתונה אני רוצה לדעת אם יש טעם להמתין בסבלנות. אני יודעת שאין אף פעם ערובה במאה אחוז- אבל אשמח לדעת עקרונית אם זקיקי השיער האלה חיים טוב כל עוד אני לא מאוזנת הורמונאלית, ואם הם יתנוונו אם לא יהיה להם מה שיצמיח אותם (במצב הורמונאלי מאוזן)...
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקי שיער חדשים
אורית בן יהודה29/05/2010היי:) חוסר האיזון ההורמונלי יצר /עורר זקיקי שיער חדשים שממשיכים להיות פעילים גם תחת טיפול תרופתי מאזן לכן יש לטפל בשיער זה, אם זאת תחת טיפול הורמונלי מתאים גופך לא ייצר זקיקים חדשים דבר שיקל על הסרת השיער.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערדן21/05/2010
הי
ברצוני לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה על מכונים בכלל ועל מכוני "השם נמחק"
אני מתכוון לבצע טיפולים ואינני בקיא בתחום הסרת השיער
אבקש הסברים בתחום ואולי גם המלצות על מכשירים
אני מעוניין לבצע הסרה מלאה בכתפיים וגב
אודה מאוד על תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית היקרה
דן22/05/2010שמעתי אודותייך טובות ונפלאות
ורציתי לשמוע ממך תגובה
שכחתי להוסיף שאני בן 34 ואני שעיר באיזורי הכתפיים וגב עליון
במרכז להסרת שיער הציעו לעבוד בטכנולוגיית shr האם תוכלי להסביר לי
על כך? ומהם הטכנולוגיות הקיימות כיום
כמובן שאני מחפש תוצאות טובות כי מדובר במצוקה לא קטנה
בתודה מראש
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן
אורית בן יהודה22/05/2010הי:)ברוך הבא לפרום.
מחקתי את שם המרכז הרפואי, פרסום מכל סוג שהוא אסור על גבי הפורום.
ובוודאי שלא אוכל להביע דעה י לחיוב או לשלילה כפי שכתבת, אני מציעה לך להכנס לפורום הסרת שיער בפורטל זה ולהקיש בחיפוש SHR - תקבל המון תוצאות ותוכל לקרוא מניסיונם של הגולשים
על יעילות הטכנולוגיה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילניגענבל18/05/2010
שלום רב!
רציתי לשאול האם אחרי שטיפת פנים בג'ל גרגירים (כמו פילינג לפנים) , אפשר ישר להתאפר ובמיוחד למרוח מקאפ?
בתודה מראש,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אין סיבה למה לא
אורית בן יהודה19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי פילינג
מיטל ליפשיץ19/05/2010מומלץ לעשות מסכת לחות ,העור אחרי הפילינג יכול לקבל יותר וזו הזדמנות .
אם זמנך קצר,אפשר לשים סרום ,קרם לחות ומעל זה להתאפר.אחרי טיפול נפלא שכזה שתתני לעצמך עורך יראה זוהר ומטופח יותר עם האיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוםמשה18/05/2010
שלום
1.מה הוא ריכוז ויטמין סי בסרום ויטמין סי של תפוח?
2.מה מחירו?
3.מה הוא ריכוז הרטינויל של סרום הזנה רטינויל של תפוח?
4.ומה מחירו?
האם את ממליצה על מוצרים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
משה מור19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
אורית בן יהודה22/05/2010הי:)ברוך הבא לפורום.
צר לי אני לא יודעת את ריכוז החומרים במוצר זה - תוכל לפנות לחברה ולבקש הסבר ופירוט על רכיבי הסרום.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכטמולשירין17/05/2010
היי האם מומלץ למרוח איכטמול (משחה שחורה) על פצעים אדומים וכואבים ללא מוגלה על הפנים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכטימול
אורית בן יהודה19/05/2010הי:) כן , החומר הפעיל בתכשיר זה(איכטיול) גורם לניקוז הדלקת החוצה, דבר המקל על הכאב מזרז את ריפוי הפצע והכי חשוב מונע הצטלקויות בעור העלולות להופיע כתוצאה מפצע מורסתי שעלול לחדור לדרמיס ולצלק את העור.
יש למרוח את התכשיר בכמות קטנה על מרכז הפצע , מספר פעמים ביום עד שהדלקת תתנקז החוצה , כלומר הפצע כבר לא יכאב ויופיע ראש מוגלתי הניתן לטיפול חיצוני.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)