מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר גרנדלקרן06/07/2010
שלום, אני מסיימת את לימודי הקוסמטיקה בקרוב ומעוניינת להכיר את המוצרים של ד"ר גרנדל,
איך אפשר ליצור קשר עם החברה? לא הצלחתי למצוא את האתר שלהם בישראל.
אשמח לעזרתכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת לא מכירה...
אורית בן יהודה08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גרנדל
מגי צ'רונה11/07/2010שלום קרן וברוכה הבאה לפורום
על מנת להכיר את המוצרים של ד"ר גרנדל עליך ליצור קשר עם חברת "אביב קוסמטיקס"
הנמצאים ברח' לינקולן בתל אביב . תחפשי את מס' הטלפון ותיצרי איתם קשר. רק אל תישכחי שיש תכשירים טובים מאוד עם חומרים פעילים שיכולים לתת לך את אותה תוצאה (תלוי בבעית העור) מחברות שונות
בהצלחה מגי צרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםרועי04/07/2010
שלום אני בן 23 מחפש קרם עיניים מומלצים שניתן להשיג בפארמים במחיר סבירררר אשמח לדעת מה טוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אורית בן יהודה05/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=211 id=link]יופי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליסןטליה04/07/2010
היכן אפשר לרכוש את המשחה אודה לתגןבתיכם,אין למוצאה בשום בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסן
אורית בן יהודה05/07/2010היי:) פוליסן ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות ,כל קוסטיקאית שאת מכירה תוכל להזמין את המוצר עבורך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנה .טלי03/07/2010
היי אני בת 31 וכבר מגיל ההתבגרות הייתי סובלת מאקנה שטופל ע"י רופא עור הכל הלך מצוין אבל עדיין נשארו צלקות (חורים) של משחק בפצעי הבגרות טעות חיי.
מה ניתן לעשות על מנת להעלים או לפחות לצמצם את החורים זה ממש מפריע .
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
אורית בן יהודה04/07/2010היי:)ברוכה האה לפורום.
ראשית כדי לתת לך תשובה מהימנה יש לראות את מצב העור.
יש מספר דברים שניתן לעשות כדי לצמצם צלקות אקנה.
1. טיפולי פוטו רג'ובינשיין - חידוש העור ועירור הרקמה הפיברובלסטית לייצור מוגבר של קולגן ואלסטין, כמו כן מטפל באי אחידות בעור .
2. התאמת תכשירים קרטוליטים /מקלפים מחדשים יחד עם תכשירים המשפעלים את השכבה הפיברבלסטית בדרמיס לעידוד תיקון קולגן פגוע ועידוד יצירת קולגן ואלסטין, כמו כן ניתן לשלב מטרקסיל3000 - אינו מקלף אך הפועל בשכבת המטריקס ותורם לתיקון קולגן פגוע מתאים הן לקמטוטים והן למצבים של הצטלקות, שוב, כמובן שעל גבי הפורום הכל בגדר המלצה וכדי להתאים לך את הטיפול הכי יעיל עבורך עלייך לעבור אבחון מקיף אצל קוסמטיקאית רפואית.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיונינטלי01/07/2010
שלום ..עשיתי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית והרופא הזריק לי חצי מזרק מתוך 1 סיסי ואת החלק השני הוא שומר .האם מותר לשמור חומר ?? ולהזריק לי לאחר שבוע ? שבועיים בביקורת החוזרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הגיוני
אורית בן יהודה03/07/2010היי:)כן, עדיף תמיד להזריק פחות כדי לראות את התוצאה המתקבלת ובבקורת נין להוסיף לפי הצו צורך.
בכל מקרה החומר נשאר סטרילי מאחר והמחט מוחלפת בכל טיפול.
בברכה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוףדינה01/07/2010
שלום,
לפני כשבוע שאלתי על שימוש בחומצות הידרוקסיות ונסיעה לאילת.שכחתי לציין שגם קרם העיניים שלי מכיל חומצות,לא ידוע הריכוז ,של חברת ד"ר עור הנמכרת בפארמים.האם גם אותו כדאי להפסיק? הוא מאוד טוב לי.....אין לי תחליף כרגע.
בנוסף יש לי קרם לעור מעורב של אוון,גם הוא מהסופרפארם.יש בו חומצות אלפא+ביתא הידרוקסיות .חומצה גליקולית פחות מ 6% לדעתי או מכסימום 6%.האם אני יכולה למרוח אותו מידי ערב עד הנסיעה במטרה לשמר את התוצאות אליהן הגעתי עם תכשירים מקצועיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצות אלפא ביתא הידרוקסיות
אורית בן יהודה01/07/2010היי:) ריכוזי החומצות האלפא ביתא שאת מציינת נמוכים ולא רק ריכוז החומצות הם אלו הקובעים את
חוזקת התכשיר וחדירותו, יש חשיבות גדולה לרמת החומציות ה PH של התכשיר.
בפרמים נמכרים תכשירים שה PH שלהם גבוה מאחר והמוצר נמכר ללקוחה הביתה ללא השגחה והדרכה אישית . ז"א למרות שהמוצר מכיל חומצות הוא משמש יותר לשמירה על לחות העור ופחות לקילוף וחידוש העור .
לכן לדעתי את יכולה להשתמש בהם ללא חשש.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !! :)
דינה01/07/2010תודה רבה! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות בין החזה ובבטן ובפטמותדנה30/06/2010
היי
אני בת 16. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי-יש לי שערות בין שני הציצים,ועוד פס כזה עד הפופיק(לא כזה בולט) אבל מה שבעיקר מפריע לי זה שיערות מסביב לפטמות-ולא מעט.
איך אפשר להוריד את זה? זה נורא מגעיל אותי מבחינה אסתטית.והאם הן ינשרו בשלב כלשהו?וממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות בין החזה ובפטמות
מגי צ'רונה30/06/2010לדנה שלום
אזור הפטמות הוא אזור הורמונלי ולכן עדיף להסיר שיער זה ע"י מכשיר העובד בטכנולוגיית
האולטרסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השערה - ללא כאב ומתאים לכל אזורי הגוף ובמיוחד לאזורים קטנים, לא רצוי להסיר שיער במכשיר IPL בכדי לא לעורר שערות רדומות ..
לאחר הטיפול במכשיר השערה תינשור לבד אך קחי בחשבון שזה לא טיפול אחד בלבד , זה מאוד שונה מאדם לאדם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות בין החזה ובפטמות
מגי צ'רונה30/06/2010לדנה שלום
אזור הפטמות הוא אזור הורמונלי ולכן עדיף להסיר שיער זה ע"י מכשיר העובד בטכנולוגיית
האולטרסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השערה - ללא כאב ומתאים לכל אזורי הגוף ובמיוחד לאזורים קטנים, לא רצוי להסיר שיער במכשיר IPL בכדי לא לעורר שערות רדומות ..
לאחר הטיפול במכשיר השערה תינשור לבד אך קחי בחשבון שזה לא טיפול אחד בלבד , זה מאוד שונה מאדם לאדם .
בהצלחה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרנטלי29/06/2010
האם מותר לי לאחר עיבוי שפתיים ( בחומצה היאלרונית ) לעשות עיסוי לשפתיים ?יש לי גושים וזה מפריע לי ..*** האם העיסוי יכול לגרום לספיגת החומר ???????תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך ככל החומר מתפזר מעצמו עם הזמן
אורית בן יהודה29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SELECTIF PROמיכל29/06/2010
האם המכשיר מיועד גם לאזורים הורמונלים בפנים? ז"א לא גורם לצמיחה יותר מוגברת/שיער עבה יותר גם באזורים ההורמונלים אלא מפחית גם למשל בלחיים ובסנטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול גם לגבי וניקה
מיכל29/06/2010אני עושה טיפול לייזר בפאות הלחיים ובאותו זמן משתמשת בוניקה... האם זה מומלץ?0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוניקה וסלקטיף פרו
אורית בן יהודה29/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
וניקה הוא תכשיר (רפואי במרשם)המעקב את צמיחת השיער , בשימוש בתכשיר בזמן טיפול הסרת שיער אין אינדיקציה אמיתית לגבי הצלחת הטיפול כלומר אינך יודעת האם השיער פחות צומח מטיפול בלייזר או שצמיחתו מעוקבת בשל השימוש בויניקה.
לגבי טיפול בסלקטיף משאלתך הקודמת יש לראותך, יתכן ויש מקום לשלב טיפול בסלקטיף פרו אפילציה וקרן אור.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה בפנים.... מה עושים??? :-(שירלי27/06/2010
שלום ... אני סובלת בקיץ המון מהזעה בפנים בעיקר... מה עושים נגד זה.. איך שאני מתאפרת לעבודה.. כולי מים עד שאני מגיעה. כל שניה מנגבת ומורחת את המייק אפ מהפנים בגלל הזיעה..
אמרו לי שאני צריכהקרם לחות לפנים.. אבל איזה לקנות..?! מה טוב בשביל מישהי כמוני...
תודה מראשש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בפנים.... מה עושים??? :-(
אורית בן יהודה29/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום
מי שמזיעה כמוך אינה צריכה קרם לחות להבדיל מומלץ מאוד למרוח מסנן קרינה למניעת נזקי השמש
ניתן למצוא כיום במרקמים עדינם מאוד ואף בג'לים.
עם את ממש זקוקה למייק אף מצאי צכשיר ללא שומן המותאם לעור שמן ובנוסף ניתן להשיג
פודרה אנטי שיין המונעת הזעה והברקת עור הפנים.
נסי לשאול בייתר פירוט על תכשירי איפור המתאימים למצב עורך בפורום יופי בפורטל זה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה כלליתאמיר27/06/2010
שלום
רציתי לדעת האם אפשר למצוא אצל רופאי העור מישחות או קרמים שיכולות לגרום להבהרה של גוון העור בזרועות ובצוואר
יש לי עור כהה ועקב עבודה מרובה בשמש האיזורים שניחשפו במשך הזמן כמו הזרועות והצוואר כפות הידיים התכהו הבעיה היא שכל הגוף שלא ניחשף לשמש יחסית בהיר (בטן גב רגליים)הבנתי שאפשר ללכת אצל רופא עור והוא יכול להכין קרם עם חומרים פעילים כמו רטינול הידרוקינון חומצה קוג'ית ,טרטינואין ,חומצות אלפא וביתא הידרוקס ,חומצה אזלאית חומצה גליקולית ולקטית ויטמין c
האם רופא עור יכול לרקוח קרם בהתאמה אישית שיהייה אפקטיבי להבהרה של האיזורים כמו הזרועות שניחשפו לשמש ולגרום להתבהרות שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
אורית בן יהודה29/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן רופא עור יכול להתאים לך קרם עם החומרים שציינת , תכשירים אלו מאוד מגרים את עור הפנים
ולא מתאימים לכל אחד עור הגוף לעומת זאת סובל אותם בקלות , אך תכשירים אלו מיועדים בדרך כלל להבהיר היפר פיגמנטציה(כתמים) ולא להבהרה כללית של שיזוף.
אפשרות הגיונית יותר שתגרום במשך הזמן להתבהרות היא הקפדה על מסננן קרינה כח שעתיים בשהייה בשמש והמנעות ככל האפשר מחשיפה לשמש.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
אמיר29/06/2010להבהרה של הזרועות ושאר חלקי הגוף? חוץ ממריחת קרם הגנה
יש מישחה קרם שיכול לבצע את העבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת הגוף
אורית בן יהודה03/07/2010כן יש חומרים היכולים להבהיר מעט גם התכשירים במרשם רופא עךיהם שאלת יבהירו
את העור מעט וגם חומרים פרא רפואיים המיועדים להבהרה.
מאחר ואת שואלת על אזורים מאוד מורחבים אני ממליצה לך אם בכל זאת תחליטי על הטיפול
להמתין לאוקטובר ועד אז להגן על העור רק במסנני קרינה.
בברכה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה הגוף
אמיר04/07/2010מה זאת אומרת מעט?
האם זה שווה את הכסף והמאמץ ? האם זה יכול להבהיר ולהביא לאחידות הגוון עור כמו האיזורים הבהירים שלא ניחשפו לשמש(בטן רגליים)והאם זה יכול להשיב לגוון העור המקורי שהוא נוטה לכהה אבל יחסית בהיר . ודבר נוסף פירסמתי פה מוצר שטוען שתוך חודש ימים אמור להתרחש התבהרות והוא מתאים לידיים ולצוואר ולפנים האם אוכל לקבל חוות דעת עליו במייל פרטי או פה במידה יהייה אפשרי לשים פירוט שלו פה באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלרונית לעיבוי שפתייםנטלי26/06/2010
האם אפשר להזריק שני סוגי חומצות היאלרוניות לשפתיים בהפרש של שבועיים ?( פרינסס ורסטילן פרלן )?תודה רבה ההזרקה השונה זה כי הפרינסס לא השפיע עליי כמעט ואני רוצה להזריק פרלן לשפתיים לשם עיבוי.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום מניעה
אורית בן יהודה27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואש, מחפש מומחית שיכולה לעזורמיואש25/06/2010
אני בן 28
כבר יותר מ-10 שנים אני גוזר את שיער גופי ומחמצן אותו. בהתחלה זה נראה טבעי אבל לאט לאט השיערות התארכו, ופרק הזמן שבו אני נדרש לעשות זאת התקצר. אני גוזר ממש בכל הגוף, חלק אני מחמצן וחלק לא. לא כל כך אכפת לי מהשיער בחזה.
בכתפיים, וביד העליונה, ובבטן אני גוזר ומחמצן עד שהשערה ממש קצרה ושקופה, כך גם בחבור שבין הצוואר לחזה. ברגליים ובידיים אני גוזר ומבהיר מעט כדי לדלל.
אני לא הומו , ולרב זה נראה טבעי כך שזה לא כל כך הפריע לי.
אבל עכשיו אני פשוט משועבד לזה, והשיערות בכתפיים, בצוואר וביד ממש התארכו, ופעם בשבוע אני מחמצן. הלכתי לאבחון והמאבחנת אמרה שהיא לא מוכנה לעשות לייזר בכתפיים כי חלק מהשיער דק ובהיר יחסית גם בלי החמצון, ושיש עוד הרבה שיער רדום שעלול לצוץ.
אני מאד מתבייש במצב הזה והכנסתי את עצמי למעגל שאני פשוט לא יודע איך לצאת ממנו. זה ממש פוגע באיכות החיים שלי. אני כבר לא יוצא עם בחורות, אני לא יכול למשל להכנס לקשר כי אני כל הזמן צריך להתעסק בזה ולהסתיר את זה כדי שזה יראה טבעי. ויש עוד הרבה דברים שזה הורס לי.
אני יודע שאני צריך לנסות להשלים עם עצמי אבל זה לא מצליח ואני שונא את איך שזה נראה.
אם יש כאן מישהי כאן שבאמת יודעת מה היא עושה, ושבאמת יכולה לעזור לי, בלי הבטחות שוא, היא ממש תשנה לי את החיים. זה נשמע עלוב אבל זה המצב כרגע.
אני גר בתל אביב, ואם אדע שיש פתרון אני מוכן להקדיש לזה אפילו כמה פעמים בשבוע. אני סטודנט ואין לי הרבה כסף, אבל אם יש פתרון אמיתי אני אשקיע ככל שאוכל.
המאבחנת בכללית המליצה על אפילציה בכתפיים. העניין הוא שיש ממש הרבה שיערות ורובן דקות.
אני רוצה להסיר לגמרי בכתפיים וביד עליונה, בבטן, ובצוואר ובעורף. את השאר (ידיים רגליים) רוצה לדלל מעט.
בבקשה, עזרה ממי שיש לה פתרון אמיתי, המצב שלי ממילא מסריח, אז לא רוצה "פתרונות" שיעשו אותו גרוע יותר. אני כבר מיואש לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש, מחפש מומחית שיכולה לעזור
אורית בן יהודה27/06/2010היי ברוך הבא לפורום:)
אני מבינה את מצוקתך כיום להרבה גברים חשוב המראה היותר חלק והאסטתי, אך מקריאת דבריך
אני מתרשמת שהתיחסותך לנושא קצת אובססיבית , דבר שפוגע קשות באיכות חייך וחבל.
רק בעשור האחרון החלה מודעות גדולה כ"כ גם של גברים להסרת שיער לפני זה הם חיו בשלום עם עצמם, מאוד חשוב שבמקביל לחיפוש פתרונות תקח את העניין בפרופורציות ותתתחיל לחיות את חייך חבל על כל יום שעובר.
בעניין הסרת השיער המאבחנת צודקת במקרים מסויימים סוג שיער ,אזור בגוף וגיל טיפול בלייזר או IPL עלול לעורר זקיקי שיער רדומים ויש להמנע מכך.
אתה סטודנט ואין לך את כל המשאבים הכספיים לכן אני תמיד ממליצה במצבים אלו לבחור את
האזור שמציק לך יותר ולא להסיר שיער בכל האזורים.
אופציות להסרת שיער באזורים בהם לא ניתן לטפל באנרגיית אור הן או אפילציה - מחט חשמלית או הסרת שיער באולטרה סאונד - שניהם מתאימים .
כדי להמליץ לך לך על הטיפול הכי מתאים שלא יחמיר את המצב יש לראותך.
והחשוב מכל הוא לשמור על פרופורציות ולא להתייאש.
בברכה , אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מיואש03/07/2010תודה על התשובה, אני יודע שזה הפך לאובססיה, ולכן אני מחפש הקלה, ניסיתי להפסיק את ההבהרה והגזירה אבל זה עושה אותי סגור עוד יותר.
אין לך מושג כמה הדבר "הטיפשי הזה" זה יכול לשפר את איכות חיי!
האיזורים שמציקים לי יותר כרגע הם הקטע שבין הצוואר לחזה ומהכתפיים ועד המרפק (כולל יד אחורית), ובשניהם הציעו לי לעשות אפילציה בלבד.
אני רוצה להגיע אליך (מת"א, אני מניח שיש אוטובסים שמגיעים קרוב)
העניין הוא שאני מאד נבוך. האם יש זמן שבו יש מעט אנשים כדי שתוכלי לאבחן ולהציע פתרונות.
האם הטיפול נעשה בפרטיות? אני פשוט מאד מאד מתבייש ומעדיף שכמה שפחות גורמים יהיו מעורבים, לפחות עד שיהיה לי יותר בטחון.
אני יכול להגיע בכל שעה, פשוט רוצה להתקדם לכיוון פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
אורית בן יהודה04/07/2010היי:)
תיצור קשר ובקש להגיע בשעות רגועות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרינסס חומר מילוי לשפתייםיערה23/06/2010
היי אורית .. שמעת על פרינסס חומר מילוי לשפתיים לשם עיבוי ? כמה זמן זה מחזיק ?הבנתי שזוהי חומצה היאלרונית.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר המילוי פרינסס לעיבוי שפתיים
יערה24/06/2010אל תשכחי אותי בבקשה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה הילהרונית
אורית בן יהודה27/06/2010היי:) ברוכה הבאה לפורום.
חומצה הילהרונית היא חומר טבעי הנספג בגוף בהדרגה .
חומצה הילהרונית נשארת בשפתיים בין 6 ל 8 חודשים תלוי בבחירת החומר המתאים למקרה שלך
בביקורך אצל הרפא את יכולה לשאול פרטים על כל האפשרויות וזכותך המלאה לקבל תשובות לפני ההזרקה.
בהצלחה , אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרינסס - חומר למלוי שפתיים
מגי צ'רונה01/07/2010
שלום יערה וברוכה הבאה לפורום
"הפרינסס" הוא סוג של חומצה היאלרונית , שהוא יחסית חומר חלש ולכן לא ראית שינוי ו/או תוצאה טובה יחסית. בהחלט אפשר להזריק חומצה היאלרונית בהפרש של שבועיים .
הרסטילן פרלן הוא יותר ל"קונטור" כלומר לקו הגבול של השפתיים ובהחלט ניתן להזריק לשפתיים לשם עיבוי.
רצוי כמובן להיפגש עם רופא /ה ולהתיעץ לפני כל טיפול.
תשובתי זו היא עפ"י ייעוץ ושיחה עם רופאה שעושה הזרקות .
בהצלחה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מגי ועוד שאלה
נטלי03/07/2010מגי אכן הפרינסס הרגיל ( לא הווליום שהוא אמור להיות עמיד יותר )חלש מאוד ואין תוצאה בכלל כאילו שלא עשיתי הזרקה .. מניסיון שלך ..**יהייה אפקט מאוחר ? הרי החומר נמצא אצלי בגוף למרות שאיני רואה שינוי ..
ושאלה שנייה *למה רק בבוקר למשך אולי שעה אני מרגישה נפיחות בשפתיים ?אחרי שינה הכוונה ההגיון אומר כי הגוף היה רדום ורפוי .תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את התשובה זו שאלה אחרת מגי
נטלי05/07/2010מגי אכן הפרינסס הרגיל ( לא הווליום שהוא אמור להיות עמיד יותר )חלש מאוד ואין תוצאה בכלל כאילו שלא עשיתי הזרקה .. מניסיון שלך ..**יהייה אפקט מאוחר ? הרי החומר נמצא אצלי בגוף למרות שאיני רואה שינוי ..
ושאלה שנייה *למה רק בבוקר למשך אולי שעה אני מרגישה נפיחות בשפתיים ?אחרי שינה הכוונה ההגיון אומר כי הגוף היה רדום ורפוי .תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרינסס - חומר מילוי לשפתיים
מגי צ'רונה01/07/2010שלום יערה
ראי תשובתי לנשאלתך מתאריך 1.7.2010
בהצלחה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין הרפס לבין שעווהאורית בן יהודה23/06/2010
הורדתי שעווה באיבר המין אצל קוסמטיקאית, ויומיים לאחר מכן התגלה אצלי הרפס באיבר המין (ומעולם לא קיימתי יחסי מין כי אני דתיה) האם יש איזשהו קשר לשעווה? ייתכן שזה נובע מחוסר הקפדה על הגיינה של הקוסמטיקאית למשל בשימוש באותו מקל/סכין למריחה אצל נשים אחרות שאולי סבלו מהרפס? הרי הרפס זה משהו מדבק השאלה אם בדרך הזו גם עלולים להידבק. כמו כן לעיתים יוצא טיפה נקודות דם בעקבות השעווה ואולי גם זה יכול להדביק במחלות מין כלשהן??
האם זה מספיק לערות על אותו מקל/סכין מים רותחים בשביל לחטות אותו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה והתפרצות וירוס ההרפס
אורית בן יהודה24/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
להתפרצות הוירוס יש קשר לשעווה אך ההדבקה לא התרחשה בעת הסרת השיער אלה עוררה את הוירוס שהיה רדום בגופך.
את דתיה ומעולם לא קיימת יחסי מין ואינך מבינה מעיין נדבקת בוירס ובכן, מספיק והתפרץ פצע חום בשפתיים (וירוס ההרפס) אפילו בילדותך ונגעת בנגע בזמן התפרצות - השלב המידבק ואח"כ נגעת באזור איבר המין בלי לשטוף הייטב ידיים כך יכולה להתבצע הדבקה באזור.
הסרת השיער היוותה טראומה לאזור לכן הוירוס התפרץ יומיים אח"כ.
אתן לך דוגמא נוספת כאשר מבצעים איפור קבוע בשפתים או קילוף עור - פילינג , חובה לשאול את המטופלת האם היא סובלת מהרפס במקרה והיא יודעת והיו התפרצויות בעבר חשוב לטפל בזובירקס כדי למנוע התפרצות הוירוס.
וישנם מקרים בהם המטופלת לא יודעת על נוכחות הוירוס בגופה ואינה נוטלת טיפול מונע ואחרי איפור קבוע או פילינג הוירוס מתפרץ - מתוך בורות אותה אישה תחשוב שנדבקה מהתהליך כשלעשה התהליך למעשה רק עורר את הוירוס.
וירוס ההרפס מרגע ההדבקה לעולם נשאר בגוף באופן רדום וכשהגוף חלש או עקב פעולה הגורמת טראומה עלול להתפרץ.
חשוב שתקבלי טיפול תרופתי חשוב לשטוף ולחטא את הידיים לאחר נגיעה במקום בזמן התפרצות
ההדבקה ללא הגיינה מסוכנת בעיקר הדבקה באזור העניים.
לאחר הטיפול והריפוי הנגעים המנעי משעווה הסרת שיער בלייזר באזור ללא קבלת טיפול מונע.
והכי חשוב להרגע רבים סובלים מהרפס באזורים שונים בגוף ולרוב ללא התפרצויות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)