פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה נקודתית בהריון
    לימור
    05/03/2011

כיצד ניתן להבהיר כתם חום על עור הפנים במהלך ההריון מבלי לגרוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה נקודתית בהריון

הוספת תגובה

• פיגמנטציה נקודתית בהריון - תגובה

רחל סיטבון
    08/03/2011

ורד שלום וברוכה הבאה לפורום.

ראשית נאחל לך בהצלחה ולידה קלה ובריאה.
    בנוגע לפיגמנטציית הריון, מומלץ לא לגעת בכלל. הפיגמנטציה עלולה להתרחב להיעצר או להיעלם. אפשר לטשטש עם מייק אפ מתאים , זה בד"כ עוזר וחשוב מאוד למרוח קרם הגנה למניעת החמרת המצב.
    דעי: בד"כ כלל מה שמופיע במהלך ההריון לרוב חולף הסיבה לכך היא שבמהלך ההריון הגוף מתרכז בהתפתחות העובר ולכן הופך לחשוף יותר ופגיע יותר בנקודות התורפה.

בהצלחה
    רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    פלורנטין
    02/03/2011

ביתי בת 18 בעבר טופלה במינוציקלין לטיפול באקנה וזה עזר לה אחרי שנה הופיעו שוב פצעים חדשים המצב החמיר וכרגע התחלנו טיפולים אצל קוסמטיקאית עם מוצרים של חברת דרמלוגיקה וטיפול באייפי אל אני שואלת אם יכול להיות שאחריי כמה פעמים של ניקוי הפנים יכול להיות שהמצב יחמיר ואם המכשיר אומנם יעזור קרן אור אנא תנו לי תשובה אנחנו אובדיי עצות

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    03/03/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    מצב האקנה אמור להשתפר לאחר מספר טיפולי פנים וטיפול בקרן אור ולא להחמיר.
    אנטיביטיקה היא לא פתרון ארוך טווח לאקנה, אקנה היא מחלת עור המושפעת מאוד מחוסר איזון הורמולאלי, אני מאוד ממליצה במקרים קשים להתייעץ עם גניקולוג ובמקרה הצורך לשלב טיפול הורמונאלי אשר יקטין את הפרשת ההורמוניים הטטרוגנים הגורמים לאקנה. לשאלתך טיפול באור- IPL או אחר עוזר בתנאי שנעשה שימוש באור כחול באורכי גל של כ420-450 ננומטר, טיפול באורכי גל אלה יוצרים פעולה פוטוטקסידית בחיידק האקנה ועוזרים בריפוי הפצעים , כפי שכתבתי במידה והאקנה קשה במיוחד לגשת לגניקולוג במקביל.
    שילוב טיפול רפואי מתאים יחד עם טיפול באקנה קשה הוא הפתרון המנצח.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחת "אמלה" לפני טיפול פנים
    דניאל
    01/03/2011

שלום שמי דניאלה, ויש לי עור רגיש, ממש רגיש.
    אני ממש סובלת בטיפולי פנים בשלב הוצאת השחורים, וזה קרה לי כבר אצל לפחות 6 קוסמטיקאיות שונות. לטענתן אין מה לעשות, כיוון שהן ניסו את כל השיטות לחימום העור וההתפחה לפני הוצאת השחורים, והתהליך עדיין נשאר כואב.

רציתי לדעת האם אפשר למרוח את משחת "אמלה" (קראתי עליה קצת כאן בפורום) או משחה אחרת, לפני טיפול פנים כדי קצת להקל עלי את הסבל (זה ממש כואב, ואני על סף דמעות בסוף הטיפול).
    יש לציין שאני עושה טיפול פנים כל חודש.

תודה מראש
    דניאלה.

הוספת תגובה

• משחת "אמלה" לפני טיפול פנים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/03/2011

היי דניאלה ברוכה הבאה לפורום.
    לא מקובל למרוח משחות אלחוש לפני טיפול ואין צורך בכך כאשר את מטופלת במכון המודע לרגישות הייתר שלך.
    מה גם שהשפעת האלחוש פגה די מהר כ20 30 דקות לאחר הסרתה, בטיפולי פנים זמן זה
    מנוצל לניקוי פנים ראשוני פילינג והנחת חומרי הטפחה לריכוך פני עור, כך שעד שתגיעי לשלב הניקוי העמוק השפעת חומר האלחוש תפוג.
    לדברייך כבר ביקרת אצל 6 קוסמטיקאיות שונות ועדיין סובלת מאוד מהטיפול,דבר שלא אמור להיות, יתכן ואת סובלת מסף כאב נמוך ורגישות ייתר.
    חשוב לציין ששימוש בחומרים קרטוליטים מקלפים/ממיסים כטיפול קבוע בבית , יקטין את הפרשת החלב ואף יקל על ניקוז השחורים בזמן הטיפול,ביצוע ע פילינג לפני תהליך ההטפחה בנוסף לשימוש בחומרים קרטוליטים יקל עלייך מאוד ויתכן ויתן מענה לרגישותך הגבוהה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בעייתי

דניאל
    03/03/2011

כל מה שהמלצת לי כבר נעשה...

האם יש אולי שיטת התפחה מיוחדת לאנשים בעלי עור רגיש כמוני?
    האם יש אולי משחה אחרת שיכולה לאלחש לזמן ממושך יותר?

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה ועוד משהו

דניאל
    03/03/2011

קראתי באתר של ברית מילה, שרצוי למרוח את המשחה כ60-90 דק להשפעה מיטבית (זמן ארוך יותר ממה שציינת) עם כיסוי בניילון על האיזור.

אני פשוט יותר ממש סובלת, וההייתי שמחה לנסות לחשוב קצת "מחוץ לקופסא" ולנסות לעזור לי....

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים במינימום כאב

אורית בן יהודה
    13/03/2011

דניאל היי,
    אינך יכולה להקביל מריחת "אמלה" על עורלת התינוק לפני ברית מילה למריחת אמלה על עור הפנים, עור העורלה שונה לחלוטין מעור הפנים וכן זמן השפעת משחות האלחוש.
    בתשובתי הקודמת ציינתי את חשיבות הכנת העור בצורה נכונה לפני הניקוי העמוק:ביצוע פילינג תהליך הממיס את התאים המתים ואת הדבק הבין תאי ומאפשר לחומרי ההטפחה המונחים על העור לחדור ביעילות אל העור , פעולות אלו מקלות משמעותית על ניקוז הקומודנים וכך ניכוז הקומודונים קל מאוד וללא טראומה ובמינמום כאב.
    בהלצחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רונית
    28/02/2011

שלום הגוף שלי רזה ומסודר רק יש לי בעיה ברגליים שהם שמנות ורוצה שייראו יותר רזות האם יש קרם מסוין או שיטה שעוזרת במצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אורית בן יהודה
    08/03/2011

הי רונית ברוכה הבאה לפורום.
    כדיי לטפל בריכוזי שומן לא פרופצינולים, קרמים הם לא פתרון , הפתרון הוא המסת שומן בה נשאבים תאי השומן עצמם , בשונה מדיאטה בה תאי השומן רק מתרוקניים, כמו כן בדיאטת הרזיה תאבדי שומן גם מאזורים שגם כך רזים.
    לשם כך אני ממליצה לך לפנות לפורום ניתוחים פלסטיים שם תוכלי לקבל מענה רחב יותר בנושא.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה על מוצרי טיפוח
    אנונימית
    27/02/2011

שלום
    קניתי אצל קוסמטיקאית סרום של פארמה אסתטיק- wrinkle therapy וקניתי גם קרם לחות של bio-visage proffeshional עם לוגו של BB (כשאחת מהן הפוכה...)

קראתי עכשיו מאמרים שאסרו על שימוש בפארמה אסתטיק. האם זה באמת מסוכן?
    קניתי את שני המוצרים במחיר מאוד יקר, ואני פוחדת לגרום נזק לפנים.

אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה על מוצרי טיפוח

הוספת תגובה

• טרם נענתה שאלתי

t
    05/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבר כמעט חודש.. מחכה.

שם
    14/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמלה
    נירה
    27/02/2011

אני בת 20 .מסירה שיער במכון בשיטת אינפרה אדוםIPL .המליצו לי במכון להשתמש במשחת אמלה 5% למרוח לפני הטיפול לשיכוך הכאב .אני מסירה ברגליים, ידיים ,בית שחי ,מפשעות וידיים ,בטן וגב ,כשכל טיפול הוא 40 דקות כל פעם חלק אחר. למשל בטיפול אחד רק רגליים עליונות או רק רגליים תחתונות,או רק ידיים בית שחי ומפשעות.פעם בשבוע כל טיפול באזור אחר, כשחוזר חלילה פעם בחודש אותו אזור .כשאני מורחת רק את האזור המטופל. השתמשתי כמה פעמים עד ששמעתי שבחורה מתה משמוש במשחה.האם מותר להשתמש באמלה 5% לצורך זה?האם יש סכנה בשמוש הגבלות ואסורים? אני בחורה בריאה .לא סובלת מאלרגיות ,ואין לי בעיה של G6PD המון תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    אמלה

הוספת תגובה

• אמלה - תגובה

אורית בן יהודה
    03/03/2011

הי נירה ברוכה הבאה לפורום.
    אכן , היו מס' מקרי מוות בארה"ב בעקבות מריחה של אמלה על אזורים נרחבים בגוף לפני טיפולי הסרת שיער בליזר.
    מקרי המוות אינם קשורים לאלרגיה או G6PD אלה להפרעות בקצב הלב העלולים להגרם עקב ספיגה של חומרי האלחוש דרך העור וזאת כשמדובר באזורים נרחבים.
    ההגבלות חלות במיוחד על אנשים הסובלים מבעיות קצב, הבעיה שיש אנשים רבים שאינם מודעים לכך שהם סובלים מהפרעת קצב ויכולים לעבור חים שלמים ללא מודעות לבעיה , מריחת אמלה על אזור נרחב באנשים אלו עלולה להיות מסוכנת.
    כיום מאוד נזהרים בנושא במכונים גדולים ה עוסקים בהסרת שיער בלייזר שאכן דורש אלחוש מפאת הכאב משחות האלחוש הנמרחות על שטחים גדולים, רצוי שימרחו במרפאה
    כאשר יש נוכחות רופא במקום.
    הסרת שיער בIPL אינה כואבת , אמנם כרוחה באי נוחות ביחוד בטיפולים הראשונים כאשר ישנם זקיקי שיער רבים , אך נסבלת בקלות על ידי מטופלים ללא משחות אלחוש.
    מקווה שעזרתי בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בפנים עקב הפסקת גלולות
    מרסלה רכמן
    26/02/2011

בתי הפסיקה את השימוש בגלולות למניעת הריון לפני כשנה, מאז יש לה פנים פריחה, חצקונים לפעמים גלולתיים, דומר לאקנה בגיל התבגרות, גם מפריע, לפעמים מגרד ולא אסטטי
    מה ניתן לעשות?
    תודה על תשובתכם

הוספת תגובה

• פריחה בפנים עקב הפסקת גלולות - תגובה

אורית בן יהודה
    27/02/2011

הי ברוכה הבאה לפורום.
    ככל הנראה בתך סובלת מרמות גבוהות של הורמונים אנדרוגניים הגורמים לאקנה ושיעור יתר, הפסקת הגלולות במקרה שלה גרמה להתפרצות מחודשת של האקנה.
    ישנם טיפולים רבים ומאוד יעילים לאקנה מומלץ לגשת לקוסמטיקאית רפואית טובה באזורכם
    חשוב להדגיש שאקנה פורץ גם בגיל מאוחר והור זה לאקנה של גיל הההתבגרות.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטוויט
    מיכל
    25/02/2011

שלום,

קראתי בפורום שרטין A בשימוש ממומשך עלול לגרום לקופרוז.
    האם רטוויט הוא יותר עדין ומבוסס על רטינול? הלכתי לרופא העור והוא רשם לי במקום רטוויט, אבל לא הסביר כלום.
    קיבלתי מינון של 0.025
    אחרי כמה זמן ניתן להעלת מינון ומהו המינון המקסימלי?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    רטוויט

הוספת תגובה

• רטוויט - תגובה

אורית בן יהודה
    27/02/2011

הי רטויט הוא רטין A ולא רטינול, המינון שקיבלת הוא מינמלי.
    ניתן בהדרגה לעלות במינון , המינון המקסימאלי הוא 1%
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים אחרי האינפרא..
    יוליה
    21/02/2011

שלום !

עשיתי 12 טיפולי אינפרא ברגליים, ידיים ומפשעה - ואני די מרוצה מהתוצאות.
    הצמיחה נורא איטית אחרי גילוח וכבר אין לי נק' שחורות בעור כמו שהיה לי בעבר.. (הבנתי שזה בגלל שהיו לי שערות עבות שגם אחרי גילוח רואים נקודה שחורה מתחת לעור כביכול.. מקווה שאת מבינה)

הבעיה היא שאני מפחדת שאני נמצאת באופוריה כלשהיא שככה זה יהיה לתמיד.

1. האם אני יכולה להמשיך לגלח את האיזורים הנ"ל מידי כמה ימים כפי שעשיתי בין הטיפולים?
    2. מה יקרה אם אגלח כל כמה ימים ? האם הצמיחה הקשה עם הנק' השחורות יחזרו ?
    3. מידי פעם אני עושה עם מכונה, אבל צריכים לחכות לצמיחה.. =/

הקוסמטיקאית ממליצה לתחזק את זה כל הזמן.. אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון - כי עם כל הכבוד, אני בטוחה שהיא תשמח לחוזה תמידי ביננו סה"כ.

אני לא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה
    החיים אחרי האינפרא..

הוספת תגובה

• החיים אחרי האינפרא.. - תגובה

רחל סיטבון
    25/02/2011

שלום יוליה וברוכה הבאה לפורום.
    ראשי שמחה לשמוע שאת מרוצה מהתוצאות ונאחל לך שהן תהיינה כמה שיותר לטווח ארוך. חשוב לדעת, כל דבר הקשור בגוף האדם אינו לנצח, אנו נתונים לשינויים ולמשפיעים רבים, כד שדברים עוד כנראה ישתנו.
    בעיניין התחזוקה הקוסמטיקאית שלך צודקת וזו הדרך הנכונה. אחת לכמה זמן מתעוררי זקיקים שבמהלך הטיפול היו רדומים וצריך להרוס אותם. אז אם תהיה לך התעוררות שכזאת תצרי קשר עם הקוסמטיקאית לקביעת תור לטיפול תחזוקה וכך תצליחי לשמר את המצב הקיים שהינך מרוצה ממנו.

אם סיימת את הטיפולים את יכולה להסיר שיער בכל דרך שנוחה לך.

בהצלחה
    רחל סיטבון
    0526775522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה.. אבל

יוליה
    25/02/2011

מה שרציתי לוודא זה שגילוח לא "הורס" את מה שהגעתי אליו עד עכשיו.
    הרי ידוע שגילוח מחזק את השערה והופך אותה לעבה בכל פעם.

אז האם זה אינו סותר את העובדה שאני מנסה לשמר את התוצאות של האינפרא ?

תודה רבה ושבת שלום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

יוליה
    27/02/2011

אודה למענה.. כל יום שעובר אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את התוצאות :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער -טיפולי תחזוקה

אורית בן יהודה
    14/03/2011

היי יוליה,
    רחל ענתה לך על השאלה וכמו שרחל כתבה לך גופנו מצמיח לעיתים זקיקי שיער חדשים
    לכן חשוב מאוד מידי מספר חודשים לאחר הסרת שיער מוצלחת כל שתהייה לעבור טיפול תחזוקה . לא ציינת את גילך חשוב לדעת שככל שאשה צעירה יותר היא תזדקק ליותר טיפולי תחזוקה וההפך.
    כל עוד את ממשיכה עם טיפולי תחזוקה רצוי לא למרוט את השיער עם שעווה אלה לגלח כך כל זקיקי השיער יהיו בתוך העור כאשר תגיעי לטיול חוזר, תדירות טיפולים אלו שונה מאדם לאדם התייעצי עם הקוסמטיקאית שלך.
    שעווה תעשי רק במידה שאינך מעוניינת לעבור טיפולי תחזוקה .

מבחינה מקצועית חשוב שתדעי שטיפולי התחזוקה מומלצים בכל מקום המבין את אופן צמיחת השיער.בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים מתחת לעיניים
    יונית
    20/02/2011

שלום אורית,
    אני בת 30 ויש לי מתחת לעיניים נקודות לבנות קטנות שאמרו לי שזה בלוטות שומן שלא התנקז. רופא עור אמר לי בעבר שאין שום דרך להסיר אותם כי הם תמיד יחזרו. רציתי לדעת האם יש דרך להיפטר מאותן נקודות מציקות? מהי שיטת הטיפול המתאימה כדי להסיר אותם? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• עיגולים מתחת לעיניים - תגובה

רחל סיטבון
    25/02/2011

שלום יונית וברוכה הבאה לפורום.

השומנים הקטנים מתחת לעיניים כמו כל שומן מסוג זה המתביית בעור שלנו, ניתן להסרה ולאחר תקופה מסויימת בלוטות החלב מתאזנות וממלאות שוב את התוכן. הסיבה לכך כמו כל המערכות בגופנו: הגוף נוטה לאזן את עצמו. כלומר ברגע שאנו מנקזים את השומן החיישנים בעור שלנו מזהים זאת ודואגים למלא את החסר. לשם כך נועדו טיפולים קוסמטיים וכידוע טיפולים קוסמטיים נעשים לעתים קרובות.

בהקשר לאותו נושא אך מהפן הרפואי, שומנים תחת העיניים מעידים (לא תמיד)על כולסטרול. רצוי לגשת לרופא ולבקש בדיקת דם פשוטה.

בהצלחה

רחל סיטבון
    052677522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים מתחת לעיניים - תגובה

אורית בן יהודה
    27/02/2011

הי יונית ברוכה הבאה לפורום.
    התופעה שאת מתארת נקראת מיליה ניתן לטיפול מוצלח אצל קוסמטיקאית מנוסה, נכון לאחר תקופה המיליומים יחזרו ואז יש לחזור על הטיפול.
    בכל מקרה חשוב שקוסמטיקאית רפואית תראה אותך , אבחון על גבי הפורום אינו מספיק.
    הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומדון שחור
    דניאל
    20/02/2011

אין לי הרבה קומדונים שחורים בפנים, אבל יצא לי אחד ממש ממש ענק ובולט באף.

האם יש דרך קלה ומהירה להוציא אותו?
    אני לא רוצה ללכת לטיפול קוסמטיקאי אלא רק להפטר מקומדון זה-

האם יש משהו למרוח? או האם אפשר לשים את המדבקה המיוחדת שמסירה אותם על האף?

בנוסף, האם הקומדון יכול להעלם\לצאת לבד בזמן הקרוב?

לקביעת תור
    סגירה
    קומדון שחור

הוספת תגובה

• קומדון שחור - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2011

היי,
    לשאלתך המדבקות הנמכרות להסרת נקודות שחורות (קומודונים) יעילות רק לקומודונים שתחיים מאודהשימוש במדבקה מסיר בעיקר את החימצון שנוצר מהחלב הגורם לראש הקומודו להראות שחור.
    הדרך להפתר מהקומודון עמוק היא ללכת לטיפול קוסמטי שיתרום לך מלבד הוצאת הנגע גם למראה בריא של עור הפנים.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין שיצוש בתדר גבוהה וצמיחת שיע
    קלרה
    16/02/2011

אישה בת-38 ליפני 6 שנים עשתה אפילציה.במשך כשנה בטיפולי פנים אצלי.שמה לב לצמיחת שיער(לבנות ודקות).תואנת ששימוש בתדר גבוהה גורם לצמיחה.העם בהמת זו תופעה ידועה.
    תודה מראש על התשובה אמיתית וחדמשמאית.

9
    9

הוספת תגובה

• קשר בין שיצוש בתדר גבוהה וצמיחת שיע - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2011

הי, אין שום קשר בין שימוש בתדר גבוה לצמיחת השיער.
    יש לבדוק האם חלו אצל אותה מטופלת שינויים הורמונאליים או שטופלה בתרופות ,יש סיבות רבות לצמיחת שיער חדש באזור הפנים .
    כתבתי רבות בפורום על גורמים לצמיחת שיער את מוזמנת לעיין בתשובותי.
    אשמח לעזור בהמשך
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פנים בהריון
    יעל
    15/02/2011

שלום,
    שמי יעל ואני בשליש השני להריון, אני משתמשת במי פנים בצבע חום של חביבה ריבקין ורציתי לדעת אם עלי להפסיק בגלל ההריון?

לקביעת תור
    סגירה
    מי פנים בהריון

הוספת תגובה

• מי פנים בהריון - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2011

היי יעל,
    את יכולה להשתמש בתכשיר בביטחה גם בהריון.
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית פרא-רפואית?
    Talya
    15/02/2011

שלום רב,

קיבלתי המלצה על קוסמטיקאית פרא-רפואית, אולם כששאלתי אותה האם יש לה תעודה היא נתנה לי תשובה מעורפלת.
    האם ישנה דרך לבדוק האם קוסמטיקאית היא אכן פרא-רפואית?

תודה,
    טליה

לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקאית פרא-רפואית?

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית פרא-רפואית? - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2011

היי,
    כן ישנה דרך לבדוק , כמו שעשית לבקש לראות תעודה .
    התעודה אמורה להיות מוצגת בחדר הטיפולים בנוסף לתעודת מקצוע כך תוכלי לדעת שאכן אותה קוסמטיקאית עברה מסלולי לימוד נוספים.
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצת פירות
    אני
    14/02/2011

מה זה עושה לפנים?
    האם ניתן לרכוש את חומצת הפירות לשימוש ביתי או שרק לקוסמטיקאיות מותר להשתמש בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    חומצת פירות

הוספת תגובה

• חומצת פירות - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    חומצות פירות הנקראות גם חומצות אלפא הידרוקסיות מגיעות בפורמולות שונות ובריכוזים שונים, ישנם פילינגים מחומצות פירות לשימוש קוסמטיקאיות בלבד כשהטיפול נערך בקליניקה והמשך הטיפול נעשה בבית בשימוש יומיומי לאחר התאמת התכשיר למטופל.
    תפקידם של חומצות פירות - חומצה גליקולית ועוד לממיסות את הדבק הבין תאי ולהאיץ בכך את הסרת התאים המתים מפני העור, התוצאה היא - פילינג יומיומי קל החושף עור חדש וצעיר חלק יותר ובהיר יותר. תכשירי קוסמטיקה פעילה העשירים בחומצות אלפא הידרוקסי תפקידם להמיס את שכבות התאים המתים אשר נוטים להצטבר על פני העור, פעילות זו ידועה כמזרזת את תהליכי התחדשות העור ומטרתה לחשוף שכבת עור חלקה.
    נפלא גם לעור בוגר וגם ולעור צעיר שמן ואקנה כאשר מתאימים את התכשיר ספיצפית למטופל.
    יש הרבה מוצרים המכילים חומצות פירות וניתן לראות שינוי מדהים בעור הפנים כאשר מתאימים בצורה מקצועית את התכשיר הנכון לעור , לכן מומלץ לגשת לקוסמטיקאית רפואית כדי שתתאים לעורך את התכשיר המתאים לו ביותר.
    בהצלחה,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה