מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילול עובריםשירלי20/12/2015
מה הקריטריונים לדילול עוברים מ2 לאחד כתוצאה מIVF ?
מה השלב המוקדם ביותר לביצוע הדילול ומה אחוז הסיכון הכרוך בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול עוברים - תגובה
ד``ר יואל שופרו23/12/2015זה מתאפשר רק אם קיימת הוראת נגד אמהית להריון תאומים
הסיכון לאבדן ההריון כולו בעקבות הפחתה 8-9%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשוש17/12/2015
שלום רב,
עד שהרופא יתקשר אלי, אני קצת בלחץ, מכיוון שאני לפני החזרת מוקפאים מתרומה על בסיס טבעי,יש זקיק אחד 19, רירית 10,
אסטרדיול 1127
פרוגסטרון 0.9
LH 18.6
האם בייצתי כבר? או לא?
הרמות בדם נורמליות?
אם כן, מתי לדעתך אעשה החזרה?ביום ראשון?
יש צורך באוביטרל? בפעמים הקודמות פשוט בייצתי לבד ועשו החזרה(ניקלטתי ונפל לי)
תודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
ד``ר יואל שופרו17/12/2015נראה שהביוץ מתקרב
מועד ההחזרה נקבע עפ גילם בימים לפני ההקפאה אותו יש להוסיף ליום הביוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות ביוץ? איך יודעים?
שוש17/12/2015לפי גובה פרוגסטרון, או אסטרדיול?
הרי יש להתאים בדיוק את מועד ההחזרה(עוברים שלי בני 3 ימים)
מה קורה אם טועים ביום?לפה או לפה?
עדיין יש סיכויי להקלט?
תודה בה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאליאת15/12/2015
עשיתי בדיקת הריון לאחר תרומת ביצית ביום 12 התוצאה היתה - 586 ביום ה 14 - התוצאה - 1685
שמחתי על כך שזה בטא חיובית. האחות אמרה שזה ערכים גבוהים, האם זה מצביע על תאומים או בעיה כלשהי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
ד``ר יואל שופרו17/12/2015הערכים בהחלט גבוהים אבל יש להמתין ולראות מה יהיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתidin13/12/2015
שלום לכולם,
אנחנו זוג לאחר 9 ניסיונות לא מוצלחים ב IVF, והחלטנו בהתייעצות רופאים לנסות תרומת ביצית.
יש לי אנמיה, ונכון להיום ההומגלובין הינו 9.8 - נורמלי בשבילי.
לאחר 2 החזרות של עוברים טריים (2 עוברים בכל פעם) ללא הצלחה, בטא בפעם הראשונה - פחות מ-3, ובפעם השנייה - 3.
מבחינת רחם ובדיקות נוספות - הכל תקין.
אני מבקשת לדעת האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות / לקחת, מלבד ההורמונים לתמיכה? האם למשל טיפולי רפואה אלטרנטיבית, כגון דיקור, עשויים לעזור?
האם כדאי לעשות בירור בנושא הפלות חוזרות? (האם בכלל מדובר בהפלה?)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - תגובה
ד``ר יואל שופרו17/12/2015שלום רב
בהחלט מומלצת היסטרוסקופיה וגם בירור קרישיות יתר.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד לאחר החזרת עובריםליאת04/12/2015
הוחזר לי השבוע עובר שהופשר מתרומת ביצית
אני עובדת בעבודה עם הרבה לחצים, ישנה כשש- שבע שעות בלילה,
קיבלתי הנחייה לקחת פרוגינובה וקרינון , יש מקרים שיש פער של שעה בין זמני לקיחת התרופות
1. האם התפקוד שלי בסדר או שזה פוגע בתהליך הקליטה?
2. האם ניתן לקיים יחסי מין עם חדירה לנרתיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד לאחר החזרת עוברים - תגובה
ד``ר יואל שופרו06/12/2015שלום רב
אין בעיה עם התנהלותך וגם לא עם קיום יחסי מין מלאים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית והחזרת עוברים באופן פרטשלי26/11/2015
שלום,
האם אפשר להרות בארץ מתרומת ביצית מבחירה? משערת שכל העלויות יהיו עליי....מה סדר העלויות מלבד תרומת הביצית כלומר עלות החזרת עוברים, עלות התרופות לסבב באופן פרטי- מחפשת מידע כללי כמובן, לא משהו מדוייק כי זה תלוי במספר הסבבים שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית והחזרת עוברים באופן פרט - תגובה
ד``ר יובל בדולח29/11/2015תרומת ביצית מתבצעת לפי החוק בארץ - באופן אנונימי לחלוטין: הן התורמת ןהן הנתרמת אינן יודעות את זהותה, זו של זו.
האפשרויות הן תרומה מקומית בארץ - ניתן לברר באסף הרופא או הלל יפה.
האפשרות השניה היא תרומה באחת מיחידות ההפרייה הפועלות בשיתוף עם יחידה מחו"ל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ועלויותמיכל24/11/2015
1. עד איזה גיל אפשר לקבל תרומת ביצית (האם זה משתנה בין הקופות)?
2. האם לזרע יש הגבלת גיל?
3. מה אחוזי ההצלחה של הקלטות בגיל מבוגר בין 45-50?
4. האם מקבלים פרטים על התורמות?
5. האם יש הבדלים בין תרומה בארץ לתרומה בחול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ועלויות - תגובה
ד``ר יואל שופרו24/11/2015שלום רב,
תשובותי;
1. גיל 54
2. אין מגבלה על גיל בן הזוג.
3. כ 50%
4. פרטים כלליים כגון גיל, נתוני מראה, צבעי עיניים ושיער, עיסוק וכד׳.
5. רק בהיבטים אדמיניסטרטיביים כגון זמינות ועלות השרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק וגורל ההריוןדידי21/11/2015
שלום רב. אני בהריון (שני) שבוע 5+3 לאחר טיפול תרומת ביצית בו הוחזרו 3 עוברים. בטא ראשונה ב 11.12 הייתה 431, בטא שנייה ב 13.11 952 ובטא שלישית ב 17.11 5550. במשך שבוע עד יום שישי היו לי דימומים קלים באים והולכים. מטופלת בפרוגינובה 4 ביום ואוטרוגסטן 300*3 ביום. עקב הדימומים הקלים הוסיפו לי זריקת גסטון פעם ביומיים. א.ס ראשון נקבע ל 29.11. אתמול בלילה התחיל דימום מאד כבד, שכלל גם כריש דם די גדול שיצא, ומלווה בכאבי מחזור (לא היסטריים). הייתי בטוחה שזה הסוף, אך כדי לוודא שהרחם נקי הלכתי בבוקר לציון נשים. שם בבדיקת דם יצאה בטא מעל 10000. ובבדיקת א.ס נצפו שני שקי היריון כשעדיין לא רואים עוברים. לדברי הרופאה במיון, אי אפשר לדעת מה יהיה גורל ההיריון. שאלתי היא:!מה הסיכוי שההריון יימשך? האם יתכן שמדובר בנפיחה של עובר אחד בלבד והעובר השני ישרוד? האם במצב זה מנוחה ואי הליכה לעבודה מחר יכולה להועיל? אציין שהדימום נמשך אבל מ 10 בבוקר בערך הוא כבר לא חזק כל כך. יותר כמו בימים האחרונים של המחזור. אני מאד מודאגת ואשמח לתשובה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק וגורל ההריון - תגובה
ד``ר יואל שופרו22/11/2015שלום רב
התשובה היא שממש אי אפשר לדעת, עלייך להמשיך את התמיכה, ורק ימים יגידו מה יהיה בגורל ההריון. לא נראה לי שיש מה לעשות מעבר לזה. לגבי עבודה- מומלצת מנוחה בבית, למרות שאין עדות שזה ממש עוזר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ודימום- עדכון ושאלה
דידי29/11/2015שלום. בהמשך לשאלותיי הקודמות על גורל ההריון מתרומת הביצית: להזכיר- עקב הדימום נבדקתי במיון נשים בשבוע 5+3 ונצפו שני שקי הריון ריקים. לאור הדימום החזק והעובדה שלא נראו שקי חלמון בשקי ההריון, הייתי פסימית מאד לגבי גורל ההריון. היום, שבוע 6+5, הגעתי לא. ס נוסף. שק הריון אחד (הקטן יותר) נותר ריק אך להפתעתי הרבה בשק ההריון השני נצפה עובר בגודל המתאים בדיוק ועם דופק ברור! נצפתה ברחם גם המטומה. אני מניחה שהדימום הוא בגלל השק שלא מתפתח. שאלותיי הן:
1. האם הדימום צפוי להימשך עד ששק ההריון הריק ייספג לחלוטין? אציין שבימים האחרונים הוא חלש.
2. האם הדימום מסכן את העובר הקיים? הרופא לא התייחס לכך כאל משהו שמדאיג אותו מבחינת גורל ההריון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ודימום- עדכון ושאלה - תגובה
ד``ר יובל בדולח29/11/2015שלום רב,
תופעה של עובר אחד "נספג" בהריון שהחל כתאומים מאד נפוצה.
הדמם צפי להחלש עם הזמן, אם כי קשה לצפות מתי.
כיוון שהדבר ארע מוקדם בהריון, אין סיכון מוגבר לעובר התקין.
עם כל זאת, כדאי לעקוב אחר ההתפתחויות באולטראסאונד ובמידה ומופיע דמם מוגבר - פנות לחדר המיון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדידי14/11/2015
שלום רב. אני בתחילת הריון של תרומת ביצית. בטא ראשונה ביום רביעי- 431. בטא שניה ביום שישי- 952. העליה תקינה אם אני מבינה נכון. לוקחת לתמיכה 4 פרוג עמוסה ביום ו- 300 אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום לנרתיק. מאז אתמול כאבי בטן דמויי כאבי מחזור. היום מעט דימומים, כמה פעמים (כמות קטנה מאד של דם, אבל בכל זאת). בשעה וחצי האחרונות הדימום פסק. אני במתח נוראי. ממה יכול הדימום לנבוע? האם העובדה שכרגע אין דימום (מתפללת שימשיך כך אך כמובן שאין לדעת) מצביעה על כל שכנראה לא מדובר בהפלה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר יואל שופרו15/11/2015עלייך להמשיך תמיכה ולעקוב אחרי ההריון בבדיקות אולטראסאונד. מעבר לכך אין כל אפשרות להשפיע על תוצאת ההליך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דידי18/11/2015היי. לאחר שדיווחתי לרופא על הדימום, שלח אותי לעשות בדיקת בטא נוספת. הבדיקה הנוספת נעשתה 4 ימים לאחר הבדיקה שבה הבטא הייתה 952, והפעם הבטא הייתה 5500. האם זו עלייה תקינה? בינתיים קיבלתי גם שתי זריקות גסטון- שלשום והיום. הדימום כמעט הפסיק אך מידי פעם מופיע מעט דימום אדום שוב. אדגיש שמדובר בהכתמות קלות בלבד, שנראות בבירור בעיקר על המוליך של נרות הפרוגסטרון לאחר החדרתם. נקבע לי תור לא.ס ראשון ל- 30.11. האם כרגע יש לי בסיס להיות רגועה יחסית עקב העלייה בבטא? חייבת לומר שהדבר מדיר דינה מעיני, בעיקר לאור המסע הארוך והמפרך להשגת ההריון. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יובל בדולח19/11/2015עליית הבטא טובה מאד!!
יש בסיס לאופטימיות זהירה!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת niptאורלי10/11/2015
שלום רב,
בת 44 בהריון שבוע 15 מתרומת ביצית בת 25.עומדת לבצע בדיקת דם לזיהוי מומים כרומוזליים בעובר.האם עליי לרשום את שנת הלידה של התורמת כשנת הלידה שלי?או לרשום את שנת הלידה שלי ולכתוב מתורמת בת 25?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת nipt - תגובה
ד``ר יואל שופרו15/11/2015יש לציין במובלט שמדובר בתרומת ביצית ולתת את שני הגילאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות בלטוציסטיים .ליאת06/11/2015
אני בתהליך קבלת ביצית בתרומה
בחרנו במסלול בו יגדלו את 8 הביציות שנקבל מהתורמת לשלב בלטוציסטי.
על פי החברה המתווכת כל 8 הביציות הופרו , 3 התפתחו לבלטוציסטיים .
האם ניתן לבדוק שהנתונים שהוסברו לנו נכונים ?
מהי כמות בלטוציסטים שניתן בדרך לקבל מתורמת בת 27 בעלת 3 ילדים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות בלטוציסטיים . - תגובה
ד``ר יואל שופרו15/11/2015שלום רב,
הנתונים נשמעים סבירים.
לגבי אימותם- רק אם יושב במעבדה איש מטעמכם לאורך כל התהליך. זה לא מעשי כמובן, ומהווה סוג מסויים של פקפוק באמון מול הגורם המטפל בכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מחפשת תורמת ביצית בארץסיוון25/10/2015
איך אפשר למצוא?
למי אפשר לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחפשת תורמת ביצית בארץ - תגובה
ד``ר יובל בדולח25/10/2015שלום,
פני ליחידות ההפרייה של בי"ח אסף הרופא הלל יפה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, התכוונתי שאני רוצה למצוא
סיוון25/10/2015תורמת בעצמי כדי לזרז את העניין
להלל יפה יש המתנה של שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומה
תמר26/10/2015אם זה עדיין רלוונטי אנא צרי עימי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תורמת ביצית עבורי
רעננית28/11/2015שלום לכולם,
מחפשת מישהי שמוכנה לתרום עבורי ביציות.
עברתי סבב תרומה באסף הרופא ללא הצלחה ועכשיו אומרים לי להמתין
בין חצי שנה לשנה עד לתור הבא.
.אם מישהי מכן יודעת או שמעה על תורמת בבקשה ליצור איתי קשר
בתודה
רעננית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תורמת ביצית עבורי - תגובה
ד``ר יובל בדולח29/11/2015לא ניתן לתרום בארץ ביציות עבור מישהי ספציפית, אלא רק במסגרת יחידת הפרייה שתייעד את הביציות למטופלת, באופן אנינימי.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תורמת ביצית עבורי כדי לקצר את
רעננית30/11/2015מתוך חוזר של משרד הבריאות
7. ועדת חריגים – אם האשה מעוניינת לקבל תרומה מתורמת נשואה או שאינה בת דתה או תרומה מאשה המוכרת לה, יפנו הרופא האחראי או האשה לקבלת אישור מוועדת חריגים באמצעות "טופס פנייה לוועדת חריגים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 40 - לא צריכה תרומת ביצית אבל מעליבי18/10/2015
שלום רב,
יש לי בן אוטיסט, אני לא מאמינה שצריכה תרומת ביצית אבל מאוד הייתי מעוניינת להביא עוד ילד מתרומה כפולה. האם יאשרו בארץ (בסבסוד) או שיחייבו אותי לנסות שוב להביא ילד מהביציות שלי ולקחת עוד סיכון לילד אוטיסט. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 40 - לא צריכה תרומת ביצית אבל מע - תגובה
ד``ר יואל שופרו15/11/2015לצערי אין לי אפשרות אמיתית לענות על שאלה זו כי לא קיימים נתונים רבים על הרקע הגנטי של אוטיזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי תרומת ביציתיהודה01/10/2015
נודענו שלא נוכל להרות באופן טבעי, כי יש אל ווסת (אמנוריאה ראשונית) האם קיים הבדל בסכויים בין תרומת ביצית ללידה טבעית ?
האם התהליך הוא קשה יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי תרומת ביצית - תגובה
ד``ר יואל שופרו06/10/2015שלום רב,
כל הריונות טיפולי הפריון מוגדרים כבעלי סיכון גבוה יותר מהספונטניים, בכל גיל ומצב עוברים. תהליך קבלת עוברים מביציות תורמת אינו קשה שכן כולל הכנה תרופתית, לרוב בטבליות ונרות בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומהמיכל01/10/2015
בת 40 , 2 ילדים לאחר טיפולי פוריות ממושכים.
כתוצאה מ - FSH גבוה הומלץ על תרומת ביצית.
2 ילדי בהירים, עם עיניים כחולות. (דומים לי ולבעלי).
מאוד חשוב לי שהילד מתרומת הביצית יהיה דומה להם.
האם יש אפשרות להבטיח זאת?
לא רוצה שירגיש שונה מאחיו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה - תגובה
ד``ר יואל שופרו06/10/2015יש לבחור תורמת בעלת נתונים פיזיים דומים לשלך על מנת להגדיל סיכוייו להיות דומה לאחיו. אי אפשר להבטיח כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)