מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המסת שומן באזור גבעת ונוסטל24/12/2008
לאחר לידות ודיאטה נשאר לי מצבור שומן באזור גבעת ונוס האם ניתן להמיס את השומן על מנת לקבל מראה אסטטי יותר.. אני יודעת שקיימים ניתוחי שאיבה באזור זה אבל מה לגבי המסה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
27/12/2008שלום רב,
המסת שומן על-ידי לייזר מיועדת לאזורים קטנים ולעיצוב הגוף. תשובה מלאה אפשר רק לתת לאחר בדיקה. אשמח לראותך באחד מסניפי פורפורציה.
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןטליה18/12/2008אני אחרי 4 לידות והבטן שלי שמנה ונפולה, אני עושה ספורט ואני כמעט ירדתי את כל המשקל אותו עליתי במהלך השנים וההריון האחרון נשארה רק הבטן ולא משנה כמה כפיפות בטן אני עושה שום דבר לא עוזר אני שאלתי חברות על זה וכולן יעצו לי ללכת לפרופורציה לניתוח המסת שומן בלייזר האם יש צדק בדבריהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לטליה
ד``ר שריה כהנוביץ22/12/2008לטליה שלום,
השינויים בעור הבטן בעקבות ההריונות, נמצאים בעור ובשומן התת-עורי. אם הבעיה היא בעודפי שומן תת-עורי, הרי שכנראה תהני מהטיפול בהמסת שומן. אם הבעיה בקרעים תת-עוריים בעקבות התמתחות קיר הבטן, הרי שהאפשרות לעזור לך תהיה מוגבלת.
מכל מקום, תשובה מלאה וממוקדת במקרה שלך, תינתן רק בראיון אישי ובדיקת קיר הבטן על-ידי המומחה המתאים.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרועות שמנות עזרה בבקשה!!!!לילוש11/12/2008שלום! אני בת 29, לא שמנה (גם לא מקל...) בהריון עליתי קרוב ל30 קילו והצלחתי להוריד אותם בזמן יחיסית סביר, הבעיה היא שהזרועות נשארו שמנות. זה פשוט מפריע לי ברמות!! ומשבש לי את החיים (כן, עד כמה שזה נשמע הזוי) רציתי לשאול האם המסת שומן בלייזר יעזור? כמהט יפולים צריך? כמה אני יכולה להוריד (סנטימטרים)? וכמה זה עולה פחות או יותר? תודה מראש!!! לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה ללילוש
ד``ר שריה כהנוביץ13/12/2008שלום לילוש,
המסת שומן בזרועות היא אחת הפעולות השגרתיות בתחום המסת השומן.
הטיפול נעשה תחת הרדמה מקומית. מידת ההתאמה של הטיפול לצרכייך, מספר הפעולות הנחוצות והמחיר הנדרש - על כל אלה תקבלי מידע מלא בפגישתך עם הצוות המטפל, באחד מסניפי פרופורציה.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בלייזר באזור האגןדוד11/12/2008האם ניתן להמיס שומן באזור שמעל אבר המין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לדוד
ד``ר שריה כהנוביץ13/12/2008כן. ניתן להמיס שומן מכרית השומן שמעל לעצם הבושת (פוביס). בקשר לפרטים נוספים והתאמה אישית לצרכיך, אנא פנה לאחד מסניפי פרופורציה בארץ.
בברכה,
ד" כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומןדנה08/12/2008יש לי שוקיים מאוד גבריות, במצב מנוחה למשל בשכיבה רואים שכאשר אין שריר בשוק, יש שם המון שומן, האם ניתן לשאוב שומן מהשוקיים, ולעדן מאט את רגלי, אני מתכוונת לשאיבה בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
09/12/2008שלום דנה
קיימת אפשרות להמסת שומן מהשוקיים עם לייזר אבל חייבים לבדוק אותך לפני כן.
אשמח לפגוש אותך לפגישת ייעוץ במכון פורפורציה.
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בלייזרמורן08/12/2008יש פה מישהו שעבר המסת שומן בלייזר? איך? איפה? איך התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן
אסנת18/12/2008אני עברתי לא מזמן את הטיפול בפרופורציה וכמו שאמרו לי בהתחלה ברגע שעובר קצת זמן רואים את התוצאות נהדר. אני מאושרת- השומן המציק שלא ירד עם שום כושר סוףסוף נעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן לאחר קיצור קיבהנורית07/12/2008שלום, עברתי קיצור קיבה לפני כ-7 שנים וירדתי כ-30 קילו ונשארתי עם בטן וידיים רפויות, אני מבקשת לדעת באם קופת חולים מכבי מאשרת ומשתתפת בניתוחים מסוג זה ואם כן למי עלי לפנות לאישור שכן עד היום הקופה רק אישרה את ניתוח קיצור הקיבה וניתוחים קוסמטים לא מאושרים על ידה. בתודה נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
09/12/2008שלום נורית
בקשר לטיפול שהכי מאים לך, צריך לפגוש אותך בבפגישת ייעוץ. לאחר מכן אפשר לפנות ליועצות של פורפורציה ולדון על אפשרויות התשלום.
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהיוסי03/12/2008שלום רב, יש לי חזה מאוד מדלדל, רך וגדול יחסית לגברים. האם אפשר לעשות המסת שומן רק מהחזה? ואם כן, כמה זה יעלה בערך? תודה רבה
09/12/2008המסת שומן עם לייזר היא שיטה שמתאימה לשומן בחזה לגבר עם תוצאות טובות. בקשר למחירים אשמח לפגוש אותך במכון פורפורציה ולהפנות אותך לאחת מהיועצות.
ד"ר סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאתי30/11/2008שלום רב, מה יותר מזיק לאדם: המסת שומן בלייזר או שאיבת שומן? ולמה? תודה רבה
09/12/2008שתי השיטות לא מזיקות לאדם. כמו כל דבר, יש להמסת שומן על-ידי לייזר ושאיבת שומן יתרונות וחסרונות. אשמח מאוד לפגוש אותך לפגישת אבחון ונחליט אם את מתאימה להמסת שומן עם לייזר.
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנטר כפול ומבנה פנים רחב ושמןאפרת22/11/2008האם ניתן להמיס בלייזר? הגוף לא שמן זה מבנה הפנים ומאוד מפריע לי. תודה לתשובתכם
22/11/2008שלום רב,
אחד מהטיפולים החדישים שנכנס לשימוש בארצות הברית הוא הסרת שומן מסנטר (סנטר כפול).
התאימות לשימוש בליזר עליך זקוק לבדיקה. אני ממליץ לקבוע פגישת ייעוץ במכון פורפורציה.
בתודה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהציפי19/11/2008שלום לכם, כל הכבוד לכם על פתיחת הפורום הזה. אני מעונינת לעבור המסת שומן מהישבן והירכיים. שאלותי הם: 1. תוך כמה זמן רואים את התוצאה הסופית של הטיפול? 2. האם צריך כמה טיפולים או שמספיק אחד? 3. לאחר שהשומן מומס על ידי הלייזר, לאן הוא נעלם? תודה רבה מראש
22/11/2008שלום ציפי,
הסרת שומן עם ליזר לוקחת יותר זמן משאיבת שומן רגילה.
לאחר שהליזר מפוצץ את תאי השומן, חומצות השומן המשוחררות נספגות על-ידי הגוף, עוברות לכבד ויוצאות כפסולת מהגוף.
התוצאות מתחילות להיראות משבוע עד שמונה שבועות. בדרך כלל צריך טיפול אחד.
היתרונות על הליזר הן בעיקר:
- אין צורך בהרדמה כללית או אישפוז.
- אין דימום.
-אין גלי עור רפוי.
-אפשר לחזור לפעילות רגילה מיד.
אשמח לבדוק אותך וליעץ לך על האפשרות לעבור המסת שומן מהישבן והירכיים.
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לפתיחת הפורום!מערכת BeOK16/11/2008הגולשים מוזמנים לשאול הכל על המסת שומן בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיטת smartlipo
מיכל03/01/2009שלום, יש לי מספר שאלות: אני מאוד סקרנית לנסות את השיטה אך מאחר ואין מספיק ניסיון בתחום זה האם זה אינו מסוכן? 2. מדוע אינכם מפרסמים תמונות של לפני ואחרי? 3. מהו אותו חומר מאלחש ששמו "לידוקאין" ? האם אינו מסוכן ? האם אין לו תופעות לוואי? 4. האם לרופא המבצע את הטיפול יש רישיון לשימוש במכשיר? 5. האם הטיפול כואב? 6 האם זה לא מסוכן שהשומן נשפך לכלי הדם - מחשש לסתימת כלי דם לאנשים שיש כולסטרול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיכל
ד``ר שריה כהנוביץ04/01/2009תשובות למיכל:
1. מהניסיון שהצטבר בארץ ובעולם, עולה כי אין סיבוכים כלליים כתוצאה מהשימוש בלייזר, בהמסת שומן.
2.אעביר את בקשתך להנהלת "פרופורציה", כדי לקבל אישור מטופלות לפרסום תמונות לפני ואחרי.
3. לידוקאין הוא תכשיר האלחוש המקומי הנפוץ ביותר ברפואה, ומשמש, לדוגמה, לאלחוש ברפואת שיניים. החומר קיים בזריקה מקומית, כקרם למריחה על העור וכתרסיס להתזה על ריריות (בתחום רפואת אף-אוזן-גרון). בשימוש נכון, אין ידועות תופעות לוואי; לעיתים נדירות אנו נתקלים באנשים בעלי רגישות אלרגית לחומר. במקרה זה אסור לחלוטין להשתמש בלידוקאין.
4. הרופאים המבצעים את הטיפול בהמסת שומן במסגרת "פרופורציה", הינם בעלי התמחות בכירורגיה פלסטית, ומיומנים בשימוש במכשיר זה.
5. הטיפול עצמו נעשה לאחר הרדמה מקומית בלידוקאין, ואינו אמור לכאוב.
6. סילוק השומן מהדם לאחר המסת שומן, מתרחש בתהליך הדומה לסילוק השומן מהדם לאחר אכילת סעודה שומנית, או בדומה לסילוקו מהדם לאחר פעולת שאיבת שומן.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)