מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם שנייה לאחר שלא קיבלתי התיחסותמתעניינת08/03/2009
שלום, למיטב הבנתי הטיפולים הראשונים לא צלחו מכיוון שנעשה שימוש בסיב לא נכון שהגיע לארץ (חד פעמי ולא רב פעמי). כעט משהסיב הנכון הוכנס לשימוש והלקוחות נקראו לטיפולים חוזרים. נראה כי גם לאחר טיפול שני, אין נכון לעכשיו תוצאות משביעות רצון. ממה שראיתי כאן בפורום ניתנות תשובות מעורפלות ללקוחות הלא מרוצות, כגון "נראה כי קיבלת טיפול מסור" ו"אנחנו לא הגורם להפנות אליו שאלות אלו". אשמח לתשובה ישירה, כנה ורשמית בנושא אי שביעות רצון מהטיפול. אני מודעת לעובדה כי אתם הרופאים ואינכם מתעסקים בנושאי בירוקרטיה וכספים, אך הייתי שמחה אם גורם רשמי יפרסם תגובה בפורום זה בו התאספה קבוצת לקוחות לא מרוצים, אשר תוהים לגבי מהימנות הטיפול ומדיניות החזרת הכסף וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתענינת
ד``ר שריה כהנוביץ12/03/2009למתענינת שלום.תשובתי לשאלתך קפצה למעלה העמוד,בסמוך לתגובתך האחרת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרוצה מאד מדר' שפירו אולג
רבקה פלדמן11/10/2010אני מטופלת 7 שנים אצל דר' שפירו ואני מאד מרוצה !!!
כמותי עוד אלפי לקוחות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני תוהה לאן נעלמו מנהלי הפורום!!!!ביוטי01/03/2009
התגובה האחרונה שניתנה בפורום ע"י מנהליה היתה ב-17.2 מאז חלפו שבועיים והועלו מספר הודעות שאף אחת מהן לא זכתה לתגובה. בנוסף גם הודעה נוספת שלי פשוט נמחקה מאחר ונאמרו בה דברים שככל הנראה לא היו לרוחם של המנהלים. לצערי התחושה שבכל הפורומים בנושא סמרטליפו יש התעלמות מהבעייה ומטטאים מתחת לשטיח את הטענות הקשות שמועלות ע"י כל המטופלים. מה שאני מסיקה מכל ההתנהלות וההתעלמות הזו שכל העוסקים בטיפול הזה מודעים לבעייתיות ולא מודים בכך בכדי שלא תהייה התארגנות של כל המטופים המאוכזבים לתביעה קולקטיבית שתוביל לפיצוי של כולנו ולסגירת הגולל על הטיפול שאיננו מניב לחלוטין את התוצאות שהובטחו לנו. אני מצפה להתייחסות רצינית מצד הקוראים ומצד הרופאים לעובדות האלה. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוטי
קמילה01/03/2009מה דעתך לתבוע את אמא שלהם בתביעה קבוצתית? אני מאמינה שיש לנו סיכוי מאוד גדול כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוקלת זאת ברצינות רבה
ביוטי01/03/2009עדין נותנת להם הזדמנות להשלים את תקופת הזמן המוגדרת שהיא 3 חודשים, בכדי שלא יוכלו לטעון שזה מוקדם מידיי. לאחריה אני מתכוונת לדרוש את אלפי השקלים ששילמתי בדרכי נועם, במידה ולא אגיע איתם להסדר יהיה נכון להגיש תביעה קולקטיבית שיש לה סיכויי טוב יותר לקבל את ההחזר הכספי ופיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אחרי טיפול ראשון או שני?
קמילה01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה91/2 שבועות אחרי הטיפול השני!!!!
ביוטי01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממאוכזבות סמארט ליפו!!!
אלין02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מאוכזבת סמרטליפו או המסה רגילה?
מיקי19/03/2009כי עד כמה שהבנתי עדיין מוקדם מדי להגיד שמאוכזבים מהשילוב של ההמסה והשאיבה. לא ככה? אני לא יודעת, גם אני עדיין בודקת. ברור שלאנשים מאוכזבים יש יותר על מה לצעוק מאשר לאנשים מרוצים. אז אני שומעת וקוראת בעיקר את המאוכזבים, אבל אני מתעקשת לברר עד הסוף ולדייק במה שאני מבררת ו/או מגלה. אני רוצה להאמין שפרוצדורה שהצליחה בחו"ל והביאה לתוצאות, יכולה גם להצליח בארץ. ואני ממש ממש מקווה שהסמרטליפו המשלב, יציל את השם שיצא להמסת שומן כי נראה לי שזה יכול להיות שווה פי אלף משאיבת שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן
אלה20/03/2009אם עשית את המסת שומן אצל ד"ר אולג שפירא אני מאמינה שלא הצלחת.לפני כמה שנים עשיתי אצלו בוטוקס בקליניקה בבת-ים.לא הרגשתי שום שינויים אחריי האזרקות אך הרגשתי כאבים חזקים ונשארו לי סימנים. אני לא ממליצה אותו. גם אין לא שום רשיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה תודה על ההתייחסות
ביוטי20/03/2009מעניין שבשונה לשאר הבנתו שעברו את הטיפול לי היו שטפי דם נוראיים באזור הטיפול וגם כאבים חזקים במהלך הטיפול. הרבה פעמים נזקקתי לומר לו שאני חשה צריבה/שריפה ממש כמו של כוויה מתנור. בכל פעם שכתבתי על זה שאר הבנות לא הבינו על מה אני בכלל מדברת, כולן סיפרו שלא חשו כלום במהלך הטיפול ושלא נוצרו להם שטפי דם כמו שלי. ד.א. לפני הטיפול בדקתי במשרד הבריאות ובהסתדרות הרפואית בישראל ויש לד"ר אולג שפירא רישיון לעסוק ברפואה אך הוא מעולם לא עשה התמחות מסויימת וגם ציין זאת באוזניי. ממה שהבנתי לא חייבים להיות מומחים בכירורגיה פלסטית העיקר שיש רישיון לעסוק ברפואה ולעבור הכשרה בשימוש במכשיר. תודה על התייחסותך והמידע ששיתפת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שהבנתי לא חייבים להיות מומחים ב
אלה21/03/2009להזרקות בוטוקס, רסטיליין וכדומה לא חייבים להיות מומחים, אך את טיפולים כמו המסת שומן מבצעים אך ורק כירורגים פלסטיקאים. עדיין לא עשיתי את הטיפול, ביררתי הכל לגבי זה בקליניקה "פרופורציה" ושבוע הבא קבעתי תור לפגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לדר אולג שפירו? שמעתי דווקאב
אלונה08/08/2009אני שמעתי בכלל על אולג שפירו מסניף אבן גבירול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן מדובר באותו אחד
ביוטי09/08/2009שיש לו מרפאה פרטית באבן גבירול ובנוסף הוא מגיע
פעם בשבוע (ימי חמישי) למרפאה פרטית בירושלים.
ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מאוכזבת מהמרפאה של דר שפירו?
רןתי15/09/2009הי שילה,
אשמח אם תשתפי אותי למה את מאוכזבת מהמרפאה, אישית טופלתי באולטרה להסרת שיער ואני די מרוצה
עכשיו אני שוקלת לעשות המסת שומן במרפאה כמו כן מילוי קמטי הבעה בשומן גופי שלי אנא צרי איתי קשר אשמח לשמוע ממך
תודה רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שפירו אולג נורא ואיום -להתרחק
חנה15/09/2010עשה לי בוטוקס ללא תוצאות ,עשה לי מילוי עם רדיאס -ממש אסון ,חוץ מלעוות לי את הפנים לקח לי הון כסף ,אז אני פשוט מציעה לכם להתרחק ממנו ,רופא ממש לא מיקצועי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי המסת שומן אצל דר שפירו
רווית31/10/2009אני מאוכזבת מאוד מאוד לא מומלץ זרקתי כסף לפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא נקראת "המסת שומן בלייזר"
ביוטי04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לביוטי
ד``ר שריה כהנוביץ07/03/2009לביוטי שלום,
1. חזרתי אלייך שנית.
2. סיבות אישיות הביאו להפסקה בהשתתפותי בפורום.
3. בניגוד לדברייך, אינני יכול, טכנית, למחוק כל הודעה בפורום.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנוביץ בתגובה לתשובתך
ביוטי08/03/2009תודה על התייחסותך, ולמרות הנאמר שאינן יכול טכנית למחוק הודעות, יש מי שעושה זאת מאחורי הקלעים!!!!! במהלך השבוע האחרון מחקו תגובות רבות שלי שחלקן כללו את המייל שדרכו ניתן לפנות אלי וזאת מאחר ודרך האתר אין אפשרות לכתוב באופן אישי לכותבים ולמגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שלמנהלים יש יכולת טכנית למחוק
מאיה18/03/2009אולי זה לא הד"ר, אלא מי שמתחזק את האתר. גם לי מחקו הודעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ!נופר28/02/2009
מזה זמן רב אני מתלבטת האם להתחיל את הטיפול (המסת שומן) אצל ד"ר ירון ריסין הייתי מעוניית לדעת האם יש לו ניסיון בתחום , והאם יש בצלחה בטיפולו בקליניקה שלו ושל אלונה שכטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנופר מד"ר שריה כהנוביץ'
ד``ר שריה כהנוביץ07/03/2009לנופר שלום,
קהילת הכירורגים הפלסטיים במדינה גדלה מאד בשנים האחרונות, ולצערי אינני מכיר חלק מקהילה זו.
לכן, אם ברצונך לקבל מידע על הצלחות הטיפול של ד"ר ריסין, הרי הפורום הוא המקום המתאים לקבלת משוב, מנשים שעברו טיפול זה אצלו.
בברכה,
ד"ר כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ריסין
שירי09/03/2009לדעתי אין להם מכשיר להמסת שומן. תבדקי טוב טוב מה הם מציעים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בפעם השנייהאבי28/02/2009
הי לכולם אני בחור בן 30 והחלטתי לשתף את כולם בחוויה שלי עברתי את הטיפול הראשון לפני כשבעה חודשים כמובן שבטיפול הראשון לא היתה תוצאה והסתבר שהסיב לא היה בסדר כמובן שהסכמתי לעבור את הטיפול השני עם הסיב החדש זה היה לפני כחודשיים וכמובן ששוב פעם אין תוצאות החלטתי לחכות עד סוף שלושת החודשים ורק אז אני אלך לרופא מאוד מאוד מאוכזב שהייתי צריך לעבור את התהליך פעמיים ולא לראות שום תוצאה לפי דעתי תמתינו לפני שאתם מחליטות לעבור את התהליך הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי. אם מותר לשאול- לחכות למה?
קמילה01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אבי01/03/2009לחכות לכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע חדש שהגיע לאזניי, נא תגובתכםמתעניינת25/02/2009
שלום, מצב מידע שראיתי באחד הפורומים בנושא סמרטליפו. המידע מאוד הגיוני בעיניי והייתי שמחה לקבל התיחסות מקצועית ואובייקטיבית. ידוע לי שהפורום הוא פרסומי אך אודה לכנותכם. 1. בארה"ב משתמשים בכמות אנרגיה כוללת הרבה יותר גדולה. גם משתשים בלייזר של 18 או 32 וואט ולא 12 וואט וגם משך הטיפול ארוך בהרבה.(שעתיים שלוש תחת הלייזר). אפשר בקלות בחישוב קל להווכח שנחוץ זמן רב אם נצא מהנחה שמבקשים להרוס ליטר שומן, אזי יש לחממו לסביבות 70 מעלות צלסיום שהם בערך 32 מעלות מעל חם הגוף. בכדי לחמם מים בכמות כזו יש צורך ב 125000 גאול ובעוצמה של 12 וואט זה יקח 125000/12 = 10400 שניות או 173 דקות, כמעט שלוש שעות. טיפול של 20-40 דקות פשוט לא מספיק להרוס השומן.(החישוב לא לוקח בחשבון לצד הזכות שקל יותר לחמם שומן ממים אבל גם אינו מתחשב לצד החובה באיבודי האנרגיה בסיב כך ששתי ההזנחות מתקזזות) כעדות מחזקת אני מזכיר שמי שעברה את הטיפול בארה"ב מתארת טיפול די דרמטי, ולא טיול בפארק, שהגוף נסחט וזה לא היה טיפול שאחריו אפשר ללכת לטייל וכו' מה שמחזק דעתי שהטיפול שם עם הרבה יותר אנרגיה. 2. מקובל בארה"ב לבצע שאיבה (ועןד קודם להחדיר נוזל Toumuscen): הסיבה- ראשית נוזל שומני שנשאב לא מפריע לטיפול ואין סתם מבזבזים זמן לחממו עם הלייזר שוב לחינם. שנית, לתאי שומן שהושארו בגוף יש כח "להשיב את רוחם ולהתאושש" וחזור לתפקד כתאי שומן ולכן הבטוח ביותר להוציאם.קיימת אפילו טכניקה של השתלת תאי שומן שנלקחים ממקומות אחרים אז למה שומן שלא מוצא לא יתאושש וימשיך להשמין אותנו? שימו לב שלא שמענו מטוב ועד רע מאף אחת (או אחד) שעשו בהדסה, שם עושים עם שאיבה. אגב מספר מטופלות עם שאיבה בארה"ב מדווחות על "גוף מושלם" מייד לאחר הטיפול, אבל שמתנפח בימים הבאים בגלל הטראומה, וכשהיא יורדת חוזרת תוצאה טובה. לדעתי יש לעמוד בכל שיחה עם הרופאים על טיפול בעוצמה (זמן) ארןך הרבה יותר מחצי שעה (3 כפול לפחות) וגם על שאיבה!. כשלעצמי, איני מאמין כל כך שבעיות ה"סיב" הרב פעמי גרמו לתוצאות ירודות אלא בסיבות המצויינות למעלה.אילו הסיב היה פגום האנרגיה היתה נשארת בו והסיב היה מתחממם לכל אורכו במשך הטיפול כך שכל רופא היה שם לב לזה מייד. ובעיקר ברור ש ב חצי שעה ב 12 ןןאט אפילו עם הסיב האידאלי ניתן להמיס רק בערך 160 סמ"ק, וזה הרבה פחות ממה שכמעט כל אחת רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למידע המעניין
ברוריה26/02/2009תודה על המידע המעניין. גם לי הוא נשמע ממש הגיוני. הטיפול אצלי ארך שעתיים, ולדברי הרופא הוא השתמש בכמות אנרגיה גבוהה (אני לא זוכרת את המספר שנקב בו, כי לא ייחסתי לזה כ"כ משמעות, לצערי...) אני חייבת לציין, שלא יכולתי ללכת "לטייל" או חזור לעבודה כרגיל כפי שהם תיארו את זה, אני במשך 4 ימים סבלתי מכאבים. אני חודש ושלושה שבועות אחרי הטיפול, ועדיין אינני יכולה לומר שיש שינוי כלשהו, אלא אפילו שינוי לרעה. אני חושבת שהבטן שיש לי כרגע אפילו יותר נפוחה ממהשהיתה לפני הטיפול. עד עכשיו, אני מרגישה כאב עם צובטים לי את הבטן, או אם אני מעבירה את היד על הבטן, כמו ליטוף, אני מרגישה חוסר נעימות, בקיצור ולעניין, אם הייתי יודעת שכך זה יהיה, ללא ספק שלא הייתי עושה את הטיפול הזה. הייתי נשארת עם הבטן שהיתה לי וזהו. בכל מקרה, הפורום הזה ממש עוזר לי ותורם לי - אני רוצה להודות לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתעניינת
ד``ר שריה כהנוביץ07/03/2009קראתי בעניין רב את החישובים בנושא האנרגטי שבהמסת שומן. ברצוני להעיר כי העיקרון בהשקעה האנרגטית שבהמסת שומן בלייזר, הוא פגיעה נקודתית בדופן תא השומן והריסתו, הדורשת כמות אנרגיה קטנה לאין ערוך, מכמות האנרגיה הנדרשת להמסת השומן.
לאחר הפגיעה בדופן, נהרס התא בגלל מעבר של אלקטרוליטים בין פנים התא לחוץ התא, דבר המביא לירידת מספר תאי השומן באיזור המטופל.
לכן, המטפל בהמסת שומן מניע כל זמן הטיפול את קצה הסיב הפיברו-אופטי, כדי שאנרגיית הלייזר תפעל כל הזמן על תאים חדשים, ולא תשתהה בנקודה אחת בחימום השומן שנזל כבר מהתאים.
אכן, טיפול בהמסת שומן באזורים ובגדלים מתאימים אורך שתיים עד שלוש שעות, משך זמן הכולל גם את ההרדמה המקומית, ויתר הטיפולים הנלווים לתהליך המסת השומן.
שימוש במכשירים להמסת שומן בעוצמות של 18 וואט ומעלה, בוודאי מקצרים את זמן הטיפול במידה כזאת או אחרת, אך אין בהם כדי לשנות את סך הכל האנרגטי, המושקע בתהליך.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הטיפול לא עובד???
מאיה08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למאיה
ד``ר שריה כהנוביץ12/03/2009למאיה שלום,
אנא ראי תשובתי למתעניינת.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישובי אנרגיה
בודק08/03/2009בכל החומר המדעי שעיינתי איש לא טען שקרינת הלייזר מסוגלת באופן ספציפי לפגוע בדופן התא יותר מאשר בתכולתו (השומן). [ בשפה אחרת, אין בליעה רזוננטית של הקרינה בקשר כימי כלשהו של ה Bilayer ממנו מורכב דופן התא ]. לכן - עד כמה שאני מבין - כל שהלייזר עושה הוא לחמם (באופן לא רזוננטי) את כל החומר והוא מצליח בגלל ההתחממות, לפגוע באופן לא ספציפי גם בדופן התא. לכן ההנחה בתשובתך, דר' כהנוביץ, כאילו צריך פחות אנרגיה בכדי לפרק השומן מאשר כדי לחממו לסביבות 70 צלסיוס, ניראת לי לא מבוססת דיה ואילו החישוב שהוצג בשאילתא נכון. באשר להנעת הסיב הלוך ושוב, אכן יש לדאוג שכל החומר יתחמם באופן שווה, ולא לגרום לכויות במקום מסויים. זה אבל אינו מפריך את הנאמר למעלה. אני בטוח שגם המטפלים בארץ היו שמחים אילו התוצאות היו טובות יותר ושיש תסכול בין המטפלים וחלק מהמטופלות. אין זו כוונתי להפוך את הפורום לבמת דיון מדעי, אלא לשפר הטיפול ולהפנות את תשומת לב המטפלים והמטופלות לשתי נקודות מרכזיות שיש בהן די קונצנזוס בין המטפלים בארה"ב, כפי שניתן להתרשם בפורומים שלהם. 1 שכנראה יש צורך לכל הפחות בשעתיים טיפול תחת הלייזר של 12 וואט לכל ליטר שומן 2. שיש לעמוד על כך שתהיה שאיבת שומן קפדנית וגם Toumosent.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנוביץ
ביוטי08/03/2009התשובה שלך נשמעת מאד מאד מוזרה, מאחר וכל המטופלים שדיווחו על חוסר
שביעות רצון ועל כך שאין שום שינוי באזור המטופל דיווחו שזמן הטיפול המכסימלי כולל
שלב ההרדמה המקומית אורך בין 30-45 דקות גם כאשר היה מדובר באזור נרחב
ואפילו בשני אזורים במקביל.
משהו לא מסתדר, מצד אחד אתה מציין שאורך הטיפול (ונצא מנקודת הנחה) לאזור
בגודל המכסימלי שאפשר לעשות, אורך בין שעתיים לשלוש, ולעומת זאת בכל המרפאות בארץ
הטיפול איננו אורך יותר מ-40 דקות. זה עוד יותר מחזק את הדיעה בה אני מחזיקה
שלכל הרופאים בארץ אין את המיומנות לבצע את הטיפול כנדרש, שבמתכוון לא משקיעים
את מירב הזמן הנדרש (2-3 שעות), ובעצם מוליכים אותנו שולל, בכדי שנגיע לטיפול
שני ושלישי בכדי להגיע לתוצאה שהיינו אמורים לקבל כבר בטיפול אחד בודד ארוך ויסודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לביוטי
ד``ר שריה כהנוביץ12/03/2009לביוטי שלום,
מתוך היכרות עם רופאים העובדים בהמסת שומן, נראה לי כי אף לא אחד מהם משקיע זמן כה קצר כמתואר על ידך, לאזור בעל משמעות כמותניים, בטן או ירכיים. ודאי הוא כי הזמן הדרוש לפעולה הכוללת השכבת החולה, חיטוי מקומי, כיסוי, הרדמה מקומית, טיפול בהמסה וחבישה, הוא ארוך בהרבה ממה שציינת.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתעניינת
ד``ר שריה כהנוביץ12/03/2009מהנסיון שהצטבר בקהילת הרופאים העוסקים בהמסת שומן בארץ, היגענו לפרוטוקול טיפולי באמצעות הסיבים ההולמים, בכמויות אנרגיה מתאימות, ובשדרוג המסת השומן בלייזר, ע"י שאיבת שומן, ולאחריה שוב המסה בלייזר.
שיטה משולבת זו מביאה תוצאות אופטימליות, יותר משימוש בהמסה בלבד.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחת הטיפול?מתעניינת21/02/2009
שלום, למיטב הבנתי הטיפולים הראשונים לא צלחו מכיוון שנעשה שימוש בסיב לא נכון שהגיע לארץ (חד פעמי ולא רב פעמי). כעט משהסיב הנכון הוכנס לשימוש והלקוחות נקראו לטיפולים חוזרים. נראה כי גם לאחר טיפול שני, אין נכון לעכשיו תוצאות משביעות רצון. ממה שראיתי כאן בפורום ניתנות תשובות מעורפלות ללקוחות הלא מרוצות, כגון "נראה כי קיבלת טיפול מסור" ו"אנחנו לא הגורם להפנות אליו שאלות אלו". אשמח לתשובה ישירה, כנה ורשמית בנושא אי שביעות רצון מהטיפול. אני מודעת לעובדה כי אתם הרופאים ואינכם מתעסקים בנושאי בירוקרטיה וכספים, אך הייתי שמחה אם גורם רשמי יפרסם תגובה בפורום זה בו התאספה קבוצת לקוחות לא מרוצים, אשר תוהים לגבי מהימנות הטיפול ומדיניות החזרת הכסף וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל הלא מרוצות
ברוריה22/02/2009שלום לכן בנות, גם אני עשיתי טיפול המסת שומן בלייזר לפני כחודש וחצילעת עתה אינני רואה תוצאות בכלל, ואני לא מדברת על הכאבים שהיו לי והסבל. אני לא אופטימית, ומאמינה שלא אראה תוצאות גם לא בתום 3 חודשים, כפי שהם מבטיחים.אין בכוונתי לעשות טיפול שני. אני יכולה להציע לכולכן את מה שאני מתכוונת לעשות בעצמי: להגיש תביעה לתביעות קטנות ולקבל את כספי בחזרה! בהצלחה לכולכן! ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני כנראה בדרך לשם
איי1722/02/2009עשיתי טיפול חוזר לפני חודש ושוב, כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברוריה
קמילה26/02/2009ברוריה, תרשמי את כתובת המייל שלך בבקשה. יש לי משהו לכתוב לך קמילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקמילה
ברוריה26/02/2009כתובת המייל שלי היא [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות יקרותעינת20/02/2009
אל תזרקו את כספיכן על קרן הצבי , סטטיסטית אין הצלחה בטיפולים בלייזר, ראו כמה בנות כאן רשמו שאין שינוי אצלן, תפקחו את עינכן ואל תיפלו לפח של הרופאים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת
קמילה26/02/2009הבעיה היא שפקחנו את עיניינו מאוחר מדי. שילמנו כסף וקיבלנו כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לימפטי לאחר המסת שומן בלייזרברוריה16/02/2009
שלום רב, האם מותר לעשות עיסוי לימפטי באזור שבו בוצעה המסת שומן בלייזר, חודש לאחר הפעולה? והאם עיסוי לימפטי יכול לסייע / לזרז לתהליך הריפוי או לתהליך המסת השומן, בצקות וכו'? תודה, ברוריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לברוריה
ד``ר שריה כהנוביץ17/02/2009לברוריה שלום. עיסוי לימפתי לאחר המסת שומן, מותר ורצוי.בברכה ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המיואשתיפית12/02/2009
עברתי המסת שומן בלייזר במותניים, הטיפול היה לי מאוד קשה, הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית. הבעיה היא שאין שום שינוי לטובה, ואני כבר אחרי 5 חודשים כמעט.. אני רואה שיש פה (ולא רק פה) המון מטופלות שגם הטיפול השני לא הצליח ואני פוחדת מאוד..אני ממש לא רוצה לעבור אותו שוב !!אם התוצאה לא תהיה טובה אני ממש לא אדע מה לעשות.. אם הטיפול השני לא יצליח האם יש לי צידוק לבקש את כספי חזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליפית
ד``ר שריה כהנוביץ13/02/2009ליפית שלום,
קראתי בצער רכ את מכתבך; נראה לי כי אין מקום לייאוש המשתקף מדברייך. נזכור, כי מטבע האדם לפרסם יותר את המכשלות מאשר את ההצלחות, הנראות כמובנות מאליהן.
באשר לשאלתך בסוף מכתבך - נראה לי כי איני הגורם המתאים לפנות אליו.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך גם נשמע על ההצלחות.
מאיה08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחות
מיקי17/03/2009אני עברתי טיפול סמארטליפו לפני 4 חודשים בפרופורציה ויש תוצאות יפות מאוד, נכנסתי לקומונה שהייתה מזוהמת בהשמצות ולכלוך וברחתי כל עוד נפשי בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעובדות מדברות בעד עצמן
ביוטי17/03/2009לפני שאת מוציאה שם רע לקומונה המדוברת אני מציעה שתבחני את מספר האנשים המאוכזבים מהטיפול בסמרטליפו ולא רק בפרופורציה. התאספנו שם קבוצת אנשים אשר נפגעו הן בגופם הן בנפשם והן בכיסם שהאמינו בתום לב שאכן הסמרטליפו הינו הטיפול האולטימטיבי לפתרון בעייתם. העובדות בשטח הינן ההוכחה לכך שהוליכו את כולנו שולל, שהבטיחו תוצאות מרשימות שמסתבר שאין להן כיסוי. כל המכונים בלי יוצא מן הכלל יודעו בבעיית הסיב ובתחילה התכחשו לכך ולא שיתפו פעולה. רק לאחר שהלקוחות לחצו הודו בכך והציעו לחזור על הטיפול, רק שדבר אחד לא סיפרו שסמרטליפו ללא שאיבה לא יניב אצל אף אחת את התוצאות הרצויות. מעניין שרק עכשו לאחר שיש קבוצת אנשים שחזרו על הטיפול וגם לאחריו לא רואים תוצאות הם נזכרים לומר זאת ולהציע לעשות את הטיפול בשילוב שאיבה וכמובן בעלות כספית מלאה וגבוהה. אז לפני שאת משמיצה ומנסה להתהדר בתוצאות היפות שלך שאני מטילה בהם ספק רב, עיצרי לרגע ותנסי להתמקד בעשרות הרבות של המאוכזבים מבלי לנסות להוליך מי מאיתנו שולל. עם עובדות לא מתווכחים!!!!!!!!!!! ואנחנו ההוכחה לכך!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל מידע לגבי המסה+ שאיבה
בודקת18/03/2009האם המגמה השתנתה כעת ובאופן גורף הסמרט ליפו ישלב מעתה גם שאיבה? העליתי את הנושא בפני רופאים נוספים ואני לא מצליחה להבין האם יש קונצזוס חדש בנושא... נאמר לי במרפאה אחרת כי שילוב עם שאיבה יעיל רק לכמויות שומן גדולות ולא משמעותי לבעיה כמו שלי (צמיגים במתניים- פחות מחצי ליטר בכל צד). הייתי רוצה להבין את הנושא יותר לעומק, האם המגמה אכן השתנתה, באיזה מקרים היא מתאימה, ולמה אין קונצזוס בין הרופאים העוסקים בתחום. תןדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל
עדידי25/03/2009לפי ההגיון שלי ולפי מה שאני הבנתי, אולי אני טועה
אולי שאיבת שומן לבד זה לאזורים גדולים יותר אבל המסה מיועדת לאזורים קטנים לא? וזה שנוסף עכשיו טיפול 'משלים' של שאיבה הוא גם ככה בכל העולם נכון? ושם זה מצליח גם על אזורים קטנים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעדידי
ד``ר שריה כהנוביץ30/03/2009לעדידי שלום,
אכן, יש ממש בהערתך.
ברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מתאים לי?נופר12/02/2009
מאז ומתמיד אני עושה ספורט אך אזור הבן והצדדים פשוט לא יורד. אני מטר ושישים ושוקלת 52 האם יסכים הרופא לעשות לי טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנופר
ד``ר שריה כהנוביץ13/02/2009לנופר שלום,
קראתי בעניין רב את נתונייך הגופניים. עם זאת, כדי להתייחס לגופו של עניין, אין די בנתונים אלה, ועלייך לפנות לייעוץ לרופא המטפל בשיטה זו, כדי להעריך את מידת הצורך והאפשרות להמסת שומן.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לאחר טיפול שניביוטי10/02/2009
אני 7 שבועות אחרי טיפול שני לאחר שהטיפול הראשון לא הניב תוצאות ולצערי הרב עדין אין שום שינוי באזור המטופל. ממה שהבנתי הייתי אמורה לראות בשלב הזה תוצאה חלקית. יש לי כמה שאלות: 1. האם יתכן שלאחר מחצית הדרך מהטיפול השני לא תהיינה תוצאות? 2. מה הזמן הממוצע בו אני אמורה להבחין בתוצאות? 3. האם התוצאות אמורות להיראות בהדרגה או בבת אחת לאחר 3 חודשים? 4. במידה וגם הפעם לאחר הטיפול השני לא תהיינה תוצאות האם יש טעם לעשות טיפול שלישי או שאם זה לא עבד עלי בשני טיפולים זה מעיד שאני באחוזון שעליו הטיפול לא עובד? אשמח לקבל תשובות מפורטות ככל שניתן. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לביוטי 2
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2009לביוטי שלום,
בתשובה לשאלותייך:
1. ייתכן כי לאחר שבעה שבועות האיזור עדיין בתהליך ריפוי, הידבקות והצטלקות, ולכן לא תראי את הבדלי הנפח.
2. אין זמן "ממוצע". הזמן המקובל להערכת התוצאה הוא כשלושה חודשים. במקרה וההשקעה האנרגטית בפעולה גדולה יותר - גם הזמן יהיה ממושך יותר.
3. התחלת התוצאות ניכרת במעבר זמן של כאחד עד שני שבועות. זאת אומרת, לא הדרגתי מאד, אך גם לא בפתאומיות.
4. לשאלתך האחרונה יקשה עלי לענות מהמרחק הוירטואלי שבינינו. עצתי לך לפנות לרופא שעשה את הטיפול ולהתייעץ איתו במהלך הביקורות שהוא עושה לאחר הטיפול.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר כהנוביץ על תשובותיך
ביוטי10/02/2009מדבריך אני מסיקה שאם לאחר 7 שבועות מהטיפול השני אינני רואה תוצאות ככל הנראה שלא יהיה שינוי משמעותי גם בתום שלושת החודשים. משיטוט בפורומים נוספים שעניינם הטיפול בסמרטליפו אני קוראת שאף אחת מהמטופלות לא דיווחה שהיא רואה תוצאות, גם לא לאחר מספר שבועות מהטיפול שני. אני תוהה אם מכרו לי אשלייה או שחוסר הניסיון בארץ הינו מקור הבעיה שאין מטופלות שיכולות להציג תוצאות מדהימות ושביעות רצון מהטיפול. אשמח מאד לתגובתך. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לביוטי 2
ד"ר שריה כהנו12/02/2009לביוטי שלום, ארשה לעצמי לתקן את תגובתך: לא חייבת להיות תגובה כבר לאחר שבעה שבועות מהטיפול. ובאשר לחששותייך: התוצאות המוצלחות בשימוש ב"סמרטליפו" נותנות לנו תקווה, כי גם במקרה שלך יהיה סוף טוב. בברכה, ד"ר שריה כהנוביץ'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר כהנוביץ'קמילה09/02/2009
ד"ר כהנוביץ', שלום! אני מטופלת שלך בפרופורציה. בחודש אוקטובר 2008 עברתי את הטיפול הראשון במתניים. הטיפול לא הניב תוצאות. קבענו כי אגיע לטיפול בעוד כ-6 חודשים. רציתי לדעת, האם הבעיה עם הסמארט ליפו נפתרה והאם כאשר אעבור את הטיפול שוב (במאי) אוכל לסמוך על זה שהבעיה נפתרה? בברכה, קמילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקמילה
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2009לקמילה שלום,
בשבועות האחרונים שיפר היצרן את צינוריות הלייזר. מאז אנו רואים שיפור משמעותי בהיענות השומן לסמרט-ליפו.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לשאול כמה שאלות...יפעת08/02/2009
1. אלו סיכונים יש בהמסת שומן? (כיוון שהשומן הוא חיוני לתפקודו התקין של הגוף). 2. עד כמה מסוכנת השמנה בטנית (יש לי כרס גדולה, וקצת השמנה ברגליים ובישבן)? 3. איזה תעודות יש למי שעושה את ההמסה? ואיפה הוא למד לעשות את זה? (הכוונה במכון שלכם) 4. האם כדאי לחכות שאלד את הילדים (למרות הכרס שלי) ואז לעשות המסת שומן, או שכדאי לעשות את זה לפני??? ואם לפני, אז האם אפשר יהיה לחזור על הטיפול כדי להוריד קצת שומן מהבטן אחרי ההריון? תודה על כל תגובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליפעת
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2009ליפעת שלום,
לשאלותייך:
1. כמות השומן המומסת, אין בה השפעה של ממש על תפקוד רקמת השומן בגוף.
2. קיימוים מחקרים סטאטיסטיים -רפואיים, המראים קשר בין תחלואה קרדיו-וסקולארית (של כלי הדם והלב) והשמנה בטנית. על כל פנים, אינני בטוח כי מחקרים אלה רלוונטיים למקרה שלך.
3. כל העוסקים בהמסת שומן ב"פרופורציה", הם רופאים העוסקים בכירורגיה פלסטית.
4. מועד הטיפול בהמסת השומן בבטן תלוי במצוקתך האישית לגבי גודל הבטן. אין לכך קשר ישיר עם ההריון. במקרה ותזדקקי לטיפול נוסף, תוכלי לבצע אותו לאחר לידה.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות נוספות לאחר פגישת יעוץמתעניינת05/02/2009
הבנתי כי אני מועמדת מתאימה לטיפול- בת 24, מבנה גוף רזה ורק מצבור שומן ממוקד בשני צידיי המתניים (בגב התחתון, מעל קו המכנס), פחות מחצי ליטר בכל צד. 1. הוסבר לי שלאחר שתאי השומן נהרסים, השומן נשפך לגוף, וכדי שהשומן לא ישאר בגוף, יש להגביר את הפעילות הספורטיבית ,ולהקפיד להמעיט באכילת פחממות, זאת כדי שהשומן יתפרק ויסולק החוצה. אז מצד אחד הבנתי את התהליך ולמה לוקח כמה חודשים עד שרואים תוצאות (לוקח זמן עד שהגוף מפרק ומפריש את השומן שהומס). מצג שני- בעצם מה שאומרים לי זה תעשי ספורט ודיאטה.... אז איך אדע אחר כך ממה ירד השומן? מהלייזר או מהספורט והדיאטה...? 2. נאמר לי שהטיפול משפיע על כל אחד בצורה שונה, ואין דרך לדעת מראש כמה שומן יתפרק או כמה זמן זה יקח. במקרה הכי גרוע עם אחרי 3 חודשים אין תוצאות עושים עוד טיפול. אז עכשיו אני דיי מבולבלת. נגיד שירד קצת אבל לא הכל. הרי אני עושה את הטיפול הזה כדי שהכל ירד. מן הסתם שרק בגלל העובדה שאני מתחילה דיאטה ומתחילה לרוץ 3 פעמים בשבוע אני ארד כמה קילו ואוריד איזה שני סנטימטר מההיקף של המתניים- אז מה? ימדדו אותי ויגידו לי הנה- הורדת כמה סנטימטר מההיקף מבחינתינו הטיפול הצליח, לא נעשה לך שוב? הייתי גם רוצה לדעת מה נחשב לטיפול מוצלח מבחינת תוצאות? במידה ואני אופטימית, מה התוצאות הטובות ביותר להן אני יכולה לצפות במידה והטיפול הצליח ? אשמח לתגובותיכם בנושאים שהעליתי :) תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמה
ד``ר שריה כהנוביץ06/02/2009לנעמה שלום. עצתי לך:קיצבי לעצמך 3 חודשים של דיאטה הולמת המלווה בפעילות גופנית אגרסיבית.פעולת המסת השומן תתבצע רק על שרידי השומן.כך תוכלי להבדיל בין תוצאות הפעולות השונות. בברכה,ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומןעינת04/02/2009
שלום דוקטור שאלתי היא האם המסת שומן מתאימה גם לאיזור הבטן העליונה כלומר כרס? אני שנתיים אחרי שאיבת שומן באיזור הכרס ולא חל שינוי משמעותי..האם המסת שומן יכולה לשפר או להועיל לי יותר מהשאיבה שבוצעה בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינת
ד``ר שריה כהנוביץ04/02/2009לעינת שלום,
קשה לי לענות על שאלתך מבלי לראות ולבחון את גוף העניין.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)