מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בברך שמאליתאילנה06/07/2011
שלום
מצורף צילום של רנטגן !!!!!מקווה שיעזור בתשובה
אני עוסקת בפעילות ספורטיבית , זה כולל ספינינג שאותו אני עושה מאוד בזהירות לא יותר מפעם בשבוע עם כוון נכון של אופניים וללא עומסים כמעט,בנוסף אני הולכת לחוגים של ריקודים שיש שם לפעמים קפיצות.
ברך ימנית לא מגיבה בכלל לכל זה ,אבל ברך שמאלית מתחילה להציק לי אחרי האימון או יום אחרי -הכאב שאני מרגישה הוא יותר לכיוון פנימי של הברך ולא באמצע, יש אפילו נקודה שאליה אני לוחצת ומרגישה כאב. כשאני לא עושה כלום אין כאבים.
עשו לי רנטגן ולא ראו כלום, אבל ברור לי שיש לי שם בעיה אני רק לא יודעת איזו,
שאלה 1- איזה צילום כן יכול להראות מה יש לי ומה בדיוק רנטגן מראה?כי הרופא אמר שהסחוס בסדר-האם רנטגן באמת מראה סחוס ב-100 אחוז?
שאלה 2-האם פיזיותרפיה יכולה לעזור?? ,אני מאוד אוהבת פעילות ספורטיבית,מאוד רוצה להמשיך בה ,
עוד דבר-כשאני הולכת ברגל בחוץ או על הליכון אין כאבים.
אודה על תשובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בברך שמאלית - תגובה
ד''ר יוני ירום10/07/2011אז ככה - הנה עונים
הצילום אכן תקין
הצילום מראה מנח עצמות ושלמות העצמות ואינו מראה סחוס אלא אם כן יש נזק בולט מאוד
הבדיקה המתאימה היא או מיפוי עצמות או MRI
הסיפור נשמע כמו כאב פטלו פמורלי שהינו דבר די שגרתי ומגיב היטב לחיזוקים
למרות זאת כדאי להיבדק אורטופדית על מנת להגיע לאבחנה נכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)