נקע בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול
    טליה
    14/08/2011

שלום,
    בת 35. לפני כחודש וחצי נקעתי את הקרסול במהלך משחק כדורסל.
    לאחר מנוחה של כחודש, חזרתי לפעילות גופנית עם תומך קרסול (AIRSPORT).
    כיום כמעט ואין כאבים, למעט הגבלה קלה בתנועה.
    האם מותר לחזור ולשחות (בהנחה שאי אפשר לשחות עם תומך הקרסול), כשהסגנון היחיד הידוע לי הוא סגנון החזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע בקרסול

הוספת תגובה

• נקע בקרסול - תגובה

שרון רוזנמן
    17/08/2011

האם ביצעת פיזיותרפיה? זה בהחלט יכול לעזור בהשגת תנועה מלאה בקרסול ובשיפור יציבות. לגבי שחיה- באופן עקרוני אין בעיה מכיון שאין נשיאת משקל על הקרסול -תשובה ספציפית לגבייך יכולה להינתן רק ע"י מי שיבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקע בקרסול-המשך

טליה
    17/08/2011

שלום שוב,
    האורטופד אכן הפנה אותי לפיזיוטרפיה (כחודש וחצי אחרי הנקיעה). הפיזיותרפיסט נתן לי שני תרגילים לעשות בבית של שיווי משקל ומתיחה, שלוש פעמים ביום.
    בחיים לא עשיתי פיזיותרפיה - האם זה אמור להספיק? כדאי לשאול על תרגילים מסוימים או הנחיות אחרות? האם זה לא מאוחר כבר כמעט חודשיים אחרי הנקע? יש עוד כמעט שבועיים עד הפגישה הבאה.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקע בקרסול-המשך - תגובה

שרון רוזנמן
    17/08/2011

זה לא מאוחר.
    אם זה מספיק? תלוי במצבך, יתכן ואמצעי טיפול נוספים בפיזיותרפיה יוכלו לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו